Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον μπερδεύτηκε ο υπάλληλος, δεν του είπα κι εγώ τίποτα κι έτσι βγήκε το 22€. Σε ευχαριστώ που επέμεινες για να το ξέρω όταν θα πάω το απόγευμα.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τη χρήση που κάνω αν δεν υπήρχε ο Ταύρος θα είχε γεμίσει η οθόνη μου τις περίφημες "αράχνες". Μαντεψε. Δεν έχει πάθει το παραμικρό. Ακόμα χειρότερα στο edge φίλου, που το πετάει χύμα σε τσάντα με μεταλλικά αντικείμενα και όταν τσεκάρα την οθόνη του προχθές, ήταν άψογη.

Προσωπικά πλέον πιστεύω το προϊόν, αρκεί να γίνει σωστή εφαρμογή και σωστό curing. Αφήστε το κινητό στην ησυχία του για 12ωρες, μην αρχίσετε τη χρήση μόλις σας το παραδωσουν...

22 ζήτησε γιατι βάζει 2 σταγόνες, μην κάνεις έκπτωση για 7 ευρώ βάζοντας λιγότερη ποσότητα....

Edited by v@gelis

Με τη χρήση που κάνω αν δεν υπήρχε ο Ταύρος θα είχε γεμίσει η οθόνη μου τις περίφημες "αράχνες". Μαντεψε. Δεν έχει πάθει το παραμικρό. Ακόμα χειρότερα στο edge φίλου, που το πετάει χύμα σε τσάντα με μεταλλικά αντικείμενα και όταν τσεκάρα την οθόνη του προχθές, ήταν άψογη.

Προσωπικά πλέον πιστεύω το προϊόν, αρκεί να γίνει σωστή εφαρμογή και σωστό curing. Αφήστε το κινητό στην ησυχία του για 12ωρες, μην αρχίσετε τη χρήση μόλις σας το παραδωσουν...

22 ζήτησε γιατι βάζει 2 σταγόνες, μην κάνεις έκπτωση για 7 ευρώ βάζοντας λιγότερη ποσότητα....

Τώρα Βαγγέλη με μπέρδεψες. :D Δηλαδή εμένα μου έβαλαν μια σταγόνα και κακώς; Λες να υπάρξει θέμα; Εδώ τους βλέπω φάουλ στις διαδικασίες τους, θα έπρεπε να είναι πιο τυποποιημενες και όχι ανάλογα σε όποιον κάτσεις. Εκτός και ο δικός μου εφαρμοστης θεώρησε ότι δεν κερδιζω κάτι παραπάνω με την επιπλέον σταγόνα και ήταν καλό παιδί! Μπερδεύτηκα! :(

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα Βαγγέλη με μπέρδεψες. :D Δηλαδή εμένα μου έβαλαν μια σταγόνα και κακώς; Λες να υπάρξει θέμα; Εδώ τους βλέπω φάουλ στις διαδικασίες τους, θα έπρεπε να είναι πιο τυποποιημενες και όχι ανάλογα σε όποιον κάτσεις. Εκτός και ο δικός μου εφαρμοστης θεώρησε ότι δεν κερδιζω κάτι παραπάνω με την επιπλέον σταγόνα και ήταν καλό παιδί! Μπερδεύτηκα! :(

Αποκλείεται. Δεν επαρκεί για να καλύψει την οθόνη, οποτε κατά πάσα πιθανότητα έβαλε 1,5-2, όπως οφείλε, κι απλά σου έδωσε την τιμη για μέχρι 5,5 ίντσες. Πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα.

Εγώ, πάντως, παρακολούθησα τη διαδικασία, από περιεργεια...

Πάντως μετά από λίγες ημέρες με την SPIGEN CURVED CRYSTAL για το edge μπορώ να πω ότι είναι από τις χειρότερες προστασίες που έχω βάλει ποτέ από άποψης αίσθησης στο χέρι.

Είναι η σειρα 57, με άψογη εφαρμογή (στη δέυτερη της συσκευασίας, γιατί η πρώτη δεν μου έκατσε καθόλου καλά από δικό μου λάθος), αλλά από αίσθηση απλά ΧΑΛΙΑ. Καμία σχέση με όποιο φιλμ έχω χρησιμοποιήσει σε όποια συσκευή μου μέρχι τώρα, πολλώ δε μάλλον σε σύγκριση με κάποιο glass.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Καλημερα.Πιστευω και εγω απο Τριτη που θα παω Αθηνα θα περασω να βαλω και εγω την paintbull καθως με αυτα που διαβαζω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Απλα ηθελα να ξερω Βαγγέλη αν επηρεαζεται η αφη (το λεγομενο smooth) η αν παραμενει ιδια οπως ηταν πριν την paintbull;

Αποκλείεται. Δεν επαρκεί για να καλύψει την οθόνη, οποτε κατά πάσα πιθανότητα έβαλε 1,5-2, όπως οφείλε, κι απλά σου έδωσε την τιμη για μέχρι 5,5 ίντσες. Πιστεύω ότι δε θα έχεις πρόβλημα.

Εγώ, πάντως, παρακολούθησα τη διαδικασία, από περιεργεια...

Μωρέ και εγώ παρακολουθησα αλλά ταυτόχρονα με κουβέντα με αυτόν που έκανε την εφαρμογή. Σιγά μην θυμάμαι πόσες σταγόνες έβαλε, νομίζω όμως μια... Μου έλεγε πόσο ευχαριστημένος ήταν από την εμπειρία του στο δικό του κινητό. Τα 15€ είναι μέχρι τις 5,2" αν και το ξέρεις και κατά λάθος το έγραψες, η διόρθωση για όσους πρόκειται να βάλουν να ξέρουν την επίσημη τιμή μέχρι ποιες ίντσες είναι.

Αναρωτιέμαι στο Surface Pro 4 πόσες σταγόνες θα χρειαστεί και πόσο θα στοιχίσει!! :eek:

Μωρέ και εγώ παρακολουθησα αλλά ταυτόχρονα με κουβέντα με αυτόν που έκανε την εφαρμογή. Σιγά μην θυμάμαι πόσες σταγόνες έβαλε, νομίζω όμως μια... Μου έλεγε πόσο ευχαριστημένος ήταν από την εμπειρία του στο δικό του κινητό. Τα 15€ είναι μέχρι τις 5,2" αν και το ξέρεις και κατά λάθος το έγραψες, η διόρθωση για όσους πρόκειται να βάλουν να ξέρουν την επίσημη τιμή μέχρι ποιες ίντσες είναι.

Αναρωτιέμαι στο Surface Pro 4 πόσες σταγόνες θα χρειαστεί και πόσο θα στοιχίσει!! :eek:

Ναι μέχρι 5,2,σωστα

@Rospy7

Όχι, είναι σαν να μην έχει τίποτα η οθόνη

http://www.mediamarkt.gr/el/shop/power.html

Μέχρι 5,2" 14,99Ε

5,2"-7" 21,99Ε

7,1" και πάνω 23,99Ε

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Ναι μέχρι 5,2,σωστα

@Rospy7

Όχι, είναι σαν να μην έχει τίποτα η οθόνη

Υπεροχα.Α ρε παμε για paintbull και μετα χωρις φοβο nillkin nature slim.:)

Μόλις γύρισα από Media Markt Μαρούσι. Τελικά για πάνω από 5,2 ίντσες το κόστος είναι 22€ και η ποσότητα 1,5 σταγόνα. Μου είπε μάλιστα ο τεχνικός ότι περισσεύει ποσότητα και για την πίσω πλευρά, όπου και μου έβαλε. Η όλη διαδικασία διήρκησε περίπου μισή ώρα. Τώρα θέλει 12 ώρες χωρίς χρήση.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Παρόμοια γνώμη έχουμε για το συγκεκριμένο υλικό, αν και τελευταία με αυτά που διαβάζω απο τα (έμπειρα) παιδιά εδω μέσα έχει αρχίσει να τριβιλίζει η ιδέα στο μυαλό μου.

Με το φτωχό μου το μυαλό αυτό που πιστεύω είναι ότι οι γρατζουνιές/αράχνες που εμφανίζονται όντως εύκολα στο Gorilla Glass της συσκευής μας (όπως και σε άλλες συσκευές) είναι η ολεοφοβική προστασία που καλύπτει την οθόνη. Το paintbull θεωρώ ότι περνάει μια τέτοια, ίσως πιο ανθεκτική, επίστρωση.

Λέω εγώ τώρα...

Υ.Γ.: Να υπενθυμίσω ότι πριν 2 χρόνια είχα δοκιμάσει τη συγκεκριμένη προστασία οθόνης σε μια 2η συσκευή που είχα (moto g) και είχα δει μετά ανεπαίσθητες γρατζουνιές. Δεν ασχολήθηκα μετέπειτα μιας και δε με ένοιαζε η συσκευήν (όχι όμως ότι δε τη πρόσεχα πριν δω τις γρατζουνιές).

Τώρα τα παιδιά λένε ότι είναι πιο εξελιγμένο υγρό, άλλα παιδιά ότι δεν είναι paintbull, είναι και η media markt στη μέση και ειλικρινά έχω μπερδευτεί αν θέλω να το κάνω ή όχι.

Κι εγώ θα γράψω αυτό.

Εχω δει οθόνες πού μετά από μέρες πού είχε εφαρμοστεί με άψογο τρόπο η προστασία η συγκεκριμένη,εμφάνισαν τηλεφωνά ράγισμα στην οθόνη,εσωτερικό.

Είχα κάνει και post στο thread του s6 τότε.

Είχαν φέρει εδώ στο Ηράκλειο 2 πολύ αξιόλογα καταστήματά κινητής,το δούλεψαν ομως για λίγους μήνες και μετά στον κάδο των απορριμάτων.

Το όλο πακέτο χονδρική κοστίζει 140 ευρώ,η ζημιά πού έκανε ομως στα συγκεκριμένα καταστήματά,ήταν πολύ μεγαλύτερη,καθώς μιλάμε για δυσαρέσκεια από πελάτες.

Σαν κέρδος ήταν όντως πολύ προσιτή ιδέα,η υλοποίησή ομως άφησέ δυσάρεστη γεύση.

Κι ωστόσο για μένα πού δούλεψα τηλέφωνο πού είχε εφαρμοστεί το προϊόν αυτό,η εμπειρία χρήσης πού άφηνε στην οθόνη,δεν μου άρεσε,κάτι δεν δούλευε στρωτά.

Φυσικά ομως,γνώμες,γούστα όλα αυτά.

Εγώ πάντως αποτρέπω γνωστούς μου να εφαρμόζουν την τεχνολογία αυτή.

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μόλις γύρισα από Media Markt Μαρούσι. Τελικά για πάνω από 5,2 ίντσες το κόστος είναι 22€ και η ποσότητα 1,5 σταγόνα. Μου είπε μάλιστα ο τεχνικός ότι περισσεύει ποσότητα και για την πίσω πλευρά, όπου και μου έβαλε. Η όλη διαδικασία διήρκησε περίπου μισή ώρα. Τώρα θέλει 12 ώρες χωρίς χρήση.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Μπράβο, άστο τώρα ήσυχο χωρίς να το αγγίξεις η σκεπασεις και από το πρωί είσαι έτοιμος. Ένας Ταύρος στη διάθεσή σου :lol:

Η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν και πριν την εφαρμογή, απολύτως καμία διαφορά, τουλάχιστον αυτή που μου έβαλαν στα media markt. Αν κάποιος που έβαλε media markt έχει αντίθετη εμπειρία ας το καταθέσει. Σε αυτό είμαι κατηγορηματικος, αντίθετα σε σχέση με το τι προστασία προσφέρει δεν έχω άποψη (ευτυχώς) ακόμα γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι άσχημο. Η χρήση που του κάνω είναι προσεκτική όπως θεωρώ είναι και το φυσιολογικό. Δεν μπορεί στην ίδια τσέπη να βάζεις κινητό και κλειδιά μαζί με κερματα.

Edited by vfragos

• Administrators
Μιας και γίνεται πολύ συζήτηση για την προστασία της paintbull, εύχομαι να φέρει τα αποτελέσματα που αναμένουν οι χρήστες του αλλά από αυτά που έχω διαβάσει για συμβάντα σε παλαιότερες συσκευές προσωπικά δεν θα το εμπιστευόμουν με τίποτα. Ελπίζω να εχει εξελιχθεί το προϊόν και να μην έχουμε τα του παρελθόντος.

Modpic.gif

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως ήταν το γεγονός πως στο διαφημιστικό καρτελάκι έγραφε για προστασία από αιχμηρά αντικείμενα και στους όρους της εγγύησης γράφει πως δεν καλύπτονται τυχόν ζημιές από αιχμηρά αντικείμενα.

Μετά από κάποιες μέρες χρήσης της screenknight για το απλό s7, μπορώ να πω ότι είναι πολύ μέτρια, αλλοίωση στην υφή αρκετή και κάνει γραμμές πάρα πολύ εύκολα.

Κάποιοι λέτε για το protector της spigen αλλά στο Amazon λένε τα χειρότερα, δε βλέπω να υπάρχει κάτι καλό τελικά!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση πάντως ήταν το γεγονός πως στο διαφημιστικό καρτελάκι έγραφε για προστασία από αιχμηρά αντικείμενα και στους όρους της εγγύησης γράφει πως δεν καλύπτονται τυχόν ζημιές από αιχμηρά αντικείμενα.

Στους όρους εγγύησης το αναγράφει για να μην αρχίσει ο χρήστης να βάζει κοπιδια και λεπιδια στη συσκευή του. Μια χαρά αντέχει αιχμηρα αντικείμενα...

• Administrators
Στους όρους εγγύησης το αναγράφει για να μην αρχίσει ο χρήστης να βάζει κοπιδια και λεπιδια στη συσκευή του. Μια χαρά αντέχει αιχμηρα αντικείμενα...

Σωστό. Για να κάνω όμως το συνήγορο του διαβολου, δεν μπορείς να κάνεις ταμπέλα στη διαφήμιση σου κάτι που τα μικρά γράμματα αναφέρουν οτι δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Modpic.gif

Σωστό. Για να κάνω όμως το συνήγορο του διαβολου, δεν μπορείς να κάνεις ταμπέλα στη διαφήμιση σου κάτι που τα μικρά γράμματα αναφέρουν οτι δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Σωστό Γιάννη. Τελείως ερασιτεχνική προσέγγιση του θέματος, αυτο ειναι δεδομένο. Από τους όρους εγγύησης, το site κλπ κλπ

Σημασία έχει να αξίζει το τελικό προϊόν και προσωπικά έχω πειστεί. Για να δούμε...

• Administrators
παιδια ξερει καποιος αυτο το σιτε?

http://zoarah.com/

ειναι το μονο που εχει μια θηκη που θελω.

θενκς

Άντε να πάρει σοβαρά Έλληνας online κορεατικό κατάστημα με την επωνυμία "ζωάρα"! :p

(Δεν το γνωρίζω αλλα έχει κινεζικές απομιμήσεις που βρίσκεις και αλλού.)

Modpic.gif

Άντε να πάρει σοβαρά Έλληνας online κορεατικό κατάστημα με την επωνυμία "ζωάρα"! :p

(Δεν το γνωρίζω αλλα έχει κινεζικές απομιμήσεις που βρίσκεις και αλλού.)

Για αυθεντική vrs ψαχνω λεει ότι είναι ολα αυθεντικά οτι πουλαει.

καλησπέρα σας παιδιά.. έχω ένα πρόβλημα με τον ασύρματο φορτιστή της σαμυ ο οποίος είναι αυθεντικός και είναι ο eppn 920. το πρόβλημα είναι ότι όταν το βάλω για φόρτιση κάνει γύρώ στι 3:30 ώρες να φορτιστέι το τηλέφωνο από 15% μπαταρία. αυτό το κάνει και όταν είναι ενεργοποιήμενη η γρήγορη ασύρματη φόρτιση αλλά και κανονικά.. γνωρίζει κάποιος κάτει? να σημειώσω πως δεν έχει θήκη την ώρα που φορτίζετε

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)