Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο ειναι και το συγκεκριμενο site οπως παντα τα προιοντα του τα πουλαει τον κουκο αηδονι.:p

Είναι ακριβό ναι.

Εγώ μόνο στο s7 edge πέταξα 45€ σε ζελατινες 3mk.

Όχι λέω δεν θα την κόλλησα καλά την πρώτη, μετά πήρα δύο μαζεμενες την μια την έκοψα στις γωνίες για να μπαίνει η θήκη την Τρίτη την εβαλα κανονικά πάλι και ξεκολλουσε.

Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε τίποτα όμως στο ελληνικά site και εγώ ήθελα να το προστατεψω.

Μάλλον εκεί πατάνε, στο "μονοπώλιο".

kountouraN

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλοπή παιδιά. Εδώ κάνει 9,85€ και έχει φόρο 25%

Να το πάρεις δηλαδή απ αυτούς μαζί με τα μεταφορικά και την αντικαταβολή θα πάει 46 euro.

Υπ όψη ότι και στην Αίγυπτο υπάρχουν capital controls και υψηλή φορολογία στις εισαγωγές απο Κίνα.

Στην Ελλάδα μόνο ένα κατάστημα εμπιστεύομαι για αξεσουάρ. Τον Νικόλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να το πάρεις δηλαδή απ αυτούς μαζί με τα μεταφορικά και την αντικαταβολή θα πάει 46 euro.

Από το extreme λες?

9.85 με 25% φόρο?

Ναι στην Ελλάδα αν παραγγείλω από το συγκεκριμένο είναι κάπου στα +6 ευρώ.

Έχω ψάξει όλο το Internet γι αυτό το tempered και δεν το βρίσκω πουθενά.

Αν το βρει κάποιος ας ενημερώσει.

Ανυπομονώ να έρθει ένα από ebay που παράγγειλα να δούμε αν είναι τις προκοπής.

kountouraN

Υπ όψη ότι και στην Αίγυπτο υπάρχουν capital controls και υψηλή φορολογία στις εισαγωγές απο Κίνα.

Φόρτωσε καμιά δεκαριά και φέρε κάτω Κώστα! :lol:

Φόρτωσε καμιά δεκαριά και φέρε κάτω Κώστα! :lol:

Αν ήξερα ότι ειναι καλό ευχαρίστως.

Αλλα αν αποδειχτούν μάπα θα τα φάω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αυτό για τον kountoura... με ψήνει πολυ ωραίο αλλα κλασσικά η τιμή στον Θεό.... έχει link απο ebay..

IPhone 15 Pro 

αυτό για τον kountoura... με ψήνει πολυ ωραίο αλλα κλασσικά η τιμή στον Θεό.... έχει link απο ebay..

Α τώρα θα σου πω εγώ να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει αυτό με τα 13€ που περιμένω..

40+€ είναι τιμή plusmobi. :lol:

Το μόνο καλό ότι από Αγγλία δεν θα κάνει ένα μήνα.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή μπορεί να το έχω.

kountouraN

Αν εννοείς το extreme,τσιμπάει κι εκεί στο θέμα τιμών.

Βέβαια εχω παραγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν μίας και δεν υπήρχε εναλλακτική.

Τώρα για το plusmobi,πού έκανε post ο φίλος πιο πάνω με τα tempered glass,θα ηθελα να δω αν δοκίμασε κανείς στο απλό s7,αν και αμφιβάλω για το αν θα κάθεται καλά.την γνώμη μου πάντως για το συγκεκριμένο κατάστημά την έγραψα πιο πίσω.εντελώς απαράδεκτοι.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν εννοείς το extreme,τσιμπάει κι εκεί στο θέμα τιμών.

Βέβαια εχω παραγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν μίας και δεν υπήρχε εναλλακτική.

Τώρα για το plusmobi,πού έκανε post ο φίλος πιο πάνω με τα tempered glass,θα ηθελα να δω αν δοκίμασε κανείς στο απλό s7,αν και αμφιβάλω για το αν θα κάθεται καλά.την γνώμη μου πάντως για το συγκεκριμένο κατάστημά την έγραψα πιο πίσω.εντελώς απαράδεκτοι.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να σου πω, εγώ πηγαίνω στο κατάστημα και οι τιμές που αγοράζω ειναι περίπου όσο θα μου έλθει με τα μεταφορικά αν παραγγείλω απο eBay UK η De.

Αλλα ακόμα και λίγο πιο ακριβά απο ebay, το προτιμώ γιατί ειμαι σίγουρος για την γνησιότητα, την ποιότητα και το σέρβις.

Βλέπω το προϊόν. Έχω πετάξει πολλές φορές θηκες γιατί απο την φωτογραφια άλλο περίμενα και άλλο ήταν η δεν έδειχνε όπως νόμιζα φορεμένη. Στο κατάστημα επιλέγω 3-5 θηκες τις δοκιμάζω και αγοράζω αυτή που ταιριάζει περισσοτερο στο γούστο μου.

Αυτά δεν πληρώνονται με τυχόν 2-3-5 ευρω που ίσως δώσω παραπάνω.

Και φυσικά παίρνω το αξεσουάρ χωρίς να περιμένω μέρες.

Γενικά το eBay ειναι φθηνό οταν αγοράζεις απο Κίνα. Αλλα εκεί θέλεις απο 15-25 μέρες.

Δεν θα παραγγείλω όμως γνήσια Samsung απο Κίνα γιατί το πιθανότερο δεν θα ειναι.

Α τώρα θα σου πω εγώ να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει αυτό με τα 13€ που περιμένω..

40+€ είναι τιμή plusmobi. :lol:

Το μόνο καλό ότι από Αγγλία δεν θα κάνει ένα μήνα.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή μπορεί να το έχω.

ναι για να. δουμε μπορεί να βγει πολυ καλο κ αυτο που περιμένεις!!!

IPhone 15 Pro 

με την γνησια clear view θηκη το fingerpint δουλευει?δηλάδη οταν εχω ξεκλειδωμα με το δακτυλο και ανοιξω το καπακι της θηκης μου το ζηταει η ξεκλειδωνει αυτοματα το κινητο?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

ναι για να. δουμε μπορεί να βγει πολυ καλο κ αυτο που περιμένεις!!!

Σήμερα είχα μια χαρά όταν ήρθε ο ταχυδρόμος, νόμιζα είναι το tempered..

Αλλά όχι.

Μια nillkin nature έτσι να υπάρχει όταν κιτρινίσει μαυρισει λερωθει αυτή που έχω.

Όσο καθυστερεί ξέρεις από το ακριβό site δεν ξεκκολαω να βλέπω το tempered... :lol: :lol:

kountouraN

Κάποιος με την official Led θήκη να μας πει εντυπώσεις ; προστατεύει καλά το s7 edge?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by artant

Σήμερα είχα μια χαρά όταν ήρθε ο ταχυδρόμος, νόμιζα είναι το tempered..

Αλλά όχι.

Μια nillkin nature έτσι να υπάρχει όταν κιτρινίσει μαυρισει λερωθει αυτή που έχω.

Όσο καθυστερεί ξέρεις από το ακριβό site δεν ξεκκολαω να βλέπω το tempered... :lol: :lol:

χαχα κ εγω θα παραγγειλω μια brown να εχω καβατζα

IPhone 15 Pro 

χαχα κ εγω θα παραγγειλω μια brown να εχω καβατζα

Εγώ έκανα βλακεια και πήρα πάλι transparent.

Έπρεπε να πάρω την grey σε μαύρο κινητό πρέπει να τεριαζει καλύτερα αλλά οκ.

Γρήγορα ήρθε σε σχέση με την πρώτη.

15 μέρες έκανε ενώ η πρώτη κοντεψε μήνα.

Ο seller 2013_sky ήταν ο πιο γρήγορος.

kountouraN

Εγώ έκανα βλακεια και πήρα πάλι transparent.

Έπρεπε να πάρω την grey σε μαύρο κινητό πρέπει να τεριαζει καλύτερα αλλά οκ.

Γρήγορα ήρθε σε σχέση με την πρώτη.

15 μέρες έκανε ενώ η πρώτη κοντεψε μήνα.

Ο seller 2013_sky ήταν ο πιο γρήγορος.

θα δοκιμάσω απο αυτόν... ε παρε καμια ακόμη σιγα φτηνές είναι!!! ετσι για την γευση ρε παιδι μου :D:lol:

IPhone 15 Pro 

Ηρθε σημερα η ultimate shield την εβαλα ευκολα αλλα εχει αφησει πολλα σημαδια στην οθονη.ελπιζω να μην μεινει ετσι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/874d654a67f1ad3945e9a0e3ebb480e7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/3e7e30bf0538d01b1d75083f0eb6eb37.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/c94e0e7051e2b70f1bf6695e2eb6c8ac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/02a862a6b3ae9b7806a5ab6e1f0c15c6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/6e22ead8a679b21c3aab3e1a067a35f4.jpg

Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιος με την official Led θήκη να μας πει εντυπώσεις ; προστατεύει καλά το s7 edge?

Την έχω από την πρώτη μέρα αγοράς του κινητού. Νομίζω ότι παρέχει επαρκή προστασία μιας και καλύπτει και την οθόνη και περιμετρικά όλο το τηλέφωνο αφήνοντας ένα κενό ανάμεσα στις γωνίες πάνω και κάτω. Βέβαια όλα σχετικά είναι ανάλογα με την τούμπα που ενδεχομένως θα φάει... Είναι αρκετά ακριβή, έχει όμως τις led ειδοποιήσεις που είναι αρκετά fancy.

Ηρθε σημερα η ultimate shield την εβαλα ευκολα αλλα εχει αφησει πολλα σημαδια στην οθονη.ελπιζω να μην μεινει ετσι https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/874d654a67f1ad3945e9a0e3ebb480e7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/3e7e30bf0538d01b1d75083f0eb6eb37.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/c94e0e7051e2b70f1bf6695e2eb6c8ac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/02a862a6b3ae9b7806a5ab6e1f0c15c6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/6e22ead8a679b21c3aab3e1a067a35f4.jpg

Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέχρι αργά το βράδυ θα δεις να γίνεται καλύτερη και σε 3 μέρες το πολύ θα έχει στρώσει τελείως.

Και εμένα μου είχε αφήσει πολλά σημάδια φουσκαλες

(όχι τόσα όσα σε σένα)

Και σε 2-3 μέρες δεν φαίνεται τίποτα πλέον.

kountouraN

Μέχρι αργά το βράδυ θα δεις να γίνεται καλύτερη και σε 3 μέρες το πολύ θα έχει στρώσει τελείως.

Και εμένα μου είχε αφήσει πολλά σημάδια φουσκαλες

(όχι τόσα όσα σε σένα)

Και σε 2-3 μέρες δεν φαίνεται τίποτα πλέον.

Οκ ήδη βλέπω μεγάλη διαφορά από πριν.εσυ την έχεις κρατήσει κανονικά?

Οκ ήδη βλέπω μεγάλη διαφορά από πριν.εσυ την έχεις κρατήσει κανονικά?

Ναι την κράτησα.

Θα την αφαιρέσω - πετάξω μόνο και μόνο για να βάλω ένα tempered που περιμένω.

kountouraN

Την έχω από την πρώτη μέρα αγοράς του κινητού. Νομίζω ότι παρέχει επαρκή προστασία μιας και καλύπτει και την οθόνη και περιμετρικά όλο το τηλέφωνο αφήνοντας ένα κενό ανάμεσα στις γωνίες πάνω και κάτω. Βέβαια όλα σχετικά είναι ανάλογα με την τούμπα που ενδεχομένως θα φάει... Είναι αρκετά ακριβή, έχει όμως τις led ειδοποιήσεις που είναι αρκετά fancy.

Μία από τα ίδια ακριβώς!

Παιδια η προσφορα με τα αξεσουαρ 3 σε 1 απο την vodafone τα εχει βρει κανεις σε αποθεμα ?? ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)