Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου στις 10 μέρες έκανε να έρθει Θεσσαλονίκη!

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ την έβαλα όπως δείχνουν και στο βίντεο, δεν ξέρω για λεπτομερείες οπως αν κάνει και στα άλλα τηλέφωνα (δεν έχω βάλει σε κανένα άλλο) αλλά με αρέσει πολύ στο s7 δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει δουλειά όπως σε γρατσουνιές και σε τέτοια και πόσο θα κρατήσει, θα δείξει!

Υγρό σαπούνι για τα χέρια χρησιμοποιησες μέσα στο νερό;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υγρό σαπούνι για τα χέρια χρησιμοποιησες μέσα στο νερό;

Για την πίσω μεμβράνη είχα βάλει 2-3 φορές σαπούνι σε ένα μπολ αλλά έκανε αρκετή σαπουναδα και δεν με αρέσει (Στο τέλος μπήκε μια χαρά όμως)

Για την μπροστά έβαλα μια φορά και ήταν πιο εύκολα και μπήκε πολύ καλά

Τώρα που χρησιμεύει και αν μπαίνει και χωρίς σαπούνι αν ξέρει ή δοκίμασε κάνεις να μας πει!

παρηγγειλα και εγω την προστασια screenknight http://www.screenknight.com/galaxy-s7-edge-invisible-shield/ για το edge ,ελπιζω να εφαρμοζει σωστα

αφου δοκιμασα το screen protector της samsung και διαπίστωσα ότι δεν κανει με την crystal clear της spigen εκανα παραγγελια την neo hybrid gunmetal θηκη μαζι με τα screen protectors της spigen ολα καλα!!!

Εφτασε σημερα η ζελατινα screen knight αλλα παιζει να εχω κανει πατατα;Την εχω βαλει την μπροστα αναποδα και φαινονται αυτες οι σταμπες;Κι αν ναι το σωζω;

64b375f4faf03a14f0d5079cf9b4cb5a.jpg

95dc90350878060fbd88922e2458860f.jpg

22dde05b14f0e4fe6d486b64494f9452.jpg

Ενω πισω δειχνει μια χαρα

13911cc685889024a3ff40d235a1240e.jpg

Σημερα μου ηρθε και μενα η screenknight.

Την δοκιμασα και με σκετο νερο αλλα δεν κουνιοταν καθολου και ετσι εβαλα μια σταγονα κρεμοσαπουνο για να μπει ευκολα.

Ειχα και γω 3-4 στιγματα μικρα στην οθονη αλλα το μεσσημερι το αφησα πανω στο γραφειο που το επιανε λιγο το a/c και μεσα σε δυο ωρες εξαφανιστηκαν.

Εγω νομιζω θα φυγουν αυτα τα στιγματα που εχεις σε 1-2 μερες.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος, περιμενω και μια iq shield την οποια θα την κρατησω καβατζα.

Παιδιά η screen night δεν χαλάει τα χρώματα της οθόνης;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή και εγώ παρέλαβα Screenknight μια ερώτηση στα παιδιά που την τοποθέτησαν. Στο βίντεο λέει να μην πιέσουμε καθόλου τις edge πλευρές γιατί θα κάτσουν μόνες τους. Όντως έτσι είναι ή να τις πατήσω λίγο?

Επειδή και εγώ παρέλαβα Screenknight μια ερώτηση στα παιδιά που την τοποθέτησαν. Στο βίντεο λέει να μην πιέσουμε καθόλου τις edge πλευρές γιατί θα κάτσουν μόνες τους. Όντως έτσι είναι ή να τις πατήσω λίγο?

Αστες να κατσουν κανα 20 λεπτο να στεγνωσουν τα πολλα και πιεσε τες μετα.

Οσον αφορα τα χρωματα δεν μπορω να απαντησω ακομα γιατι θελει καμια μερα να στρωσει καλα.

Η ScreenKnight ήταν από τις πρώτες μεμβρανες που έβαλα στο s7 edge.

Δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί από τότε, αλλά όταν πέρασα εγώ μήνες πριν, και τα χρώματα της οθόνης μείωνε και ξεκολλουσε με τις θήκες.

Κώστα όπως όλες τις υγρής τοποθέτησης, αφήνουμε κάνα δεκάλεπτο να στεγνώσει η edge πλευρά και μετά πατάμε μαλακα με το χέρι και λίγο λίγο κολλάει.

kountouraN

Η ScreenKnight ήταν από τις πρώτες μεμβρανες που έβαλα στο s7 edge.

Δεν ξέρω αν έχει αναβαθμιστεί από τότε, αλλά όταν πέρασα εγώ μήνες πριν, και τα χρώματα της οθόνης μείωνε και ξεκολλουσε με τις θήκες.

Κώστα όπως όλες τις υγρής τοποθέτησης, αφήνουμε κάνα δεκάλεπτο να στεγνώσει η edge πλευρά και μετά πατάμε μαλακα με το χέρι και λίγο λίγο κολλάει.

Εγώ την πήρα μέχρι να έρθει η IQ shield.

Θα την κρατησω όσο αντέξει .

Για λεφτά της πιστεύω είναι καλη.

Γνωριζει κανεις αν αυτην εδω η θηκη https://www.skroutz.gr/s/9553200/Nillkin-Qin-S-view-Leather-Book-Black-Galaxy-S7-Edge.html μπορει να δημιουργησει προβλημα στην οθονη απο γρατσουνιες; δηλαδη το στρογγυλο στεφανι που εχει ακουμπα στην οθονη η ειναι πιο μεσα;

σε σχεση με αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/8447145/Samsung-LED-View-Cover-Silver-Galaxy-S7-Edge.html ποια θα προτιμουσατε; προτεινετε καποια αλλη σε παρομοιο design;;

Εφτασε σημερα η ζελατινα screen knight αλλα παιζει να εχω κανει πατατα;Την εχω βαλει την μπροστα αναποδα και φαινονται αυτες οι σταμπες;Κι αν ναι το σωζω;

64b375f4faf03a14f0d5079cf9b4cb5a.jpg

95dc90350878060fbd88922e2458860f.jpg

22dde05b14f0e4fe6d486b64494f9452.jpg

Ενω πισω δειχνει μια χαρα

13911cc685889024a3ff40d235a1240e.jpg

Παιδιά και εγώ μόλις ήρθε η screen Knight την πέρασα τέλεια εφαρμογή με πιστολάκι πλάγια κι όλα καλά αλλά έχω και εγώ το πρόβλημα όπως ο φίλος τα σημάδια αυτά τα είχε από την αρχή αλλά είπα θα φύγει μόλις την βουτήξω αλλά τίποτα έστειλα Μάιλ να δω τι μπορώ να κάνω

Edited by c200amgpacket
Samsung Galaxy Note 10+

Σε 24 ώρες θα έχουν φύγει τα σημάδια που φαίνονται μετά την τοποθέτηση της Screen knight , τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα.

Samsung galaxy s21+

Σε 24 ώρες θα έχουν φύγει τα σημάδια που φαίνονται μετά την τοποθέτηση της Screen knight , τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα.

Α ωραια...κι εγω την ξηλωσα γιατι ειχα θεματα και με το touch.Χαμηλα δεν παταγε ευκολα.

Δεν έπρεπε όλες οι υγρής τοποθέτησης έχουν θέμα με το touch μέχρι να στεγνώσουν καλά

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα,

Έχει κάποιος να μου προτείνει θήκη πολύ λεπτή 0,3 mm μόνο πλάτη σε χρωμα γκρι ή μαύρο για s7 edge;;Όχι σιλικόνης αλλά πλαστική...Έχω δει της spigen αλλά δεν τις θέλω είναι πολύ χοντρές για τα γούστα μου.Τη θέλω μόνο για προστασία από τις γρατσουνιές.....Κάποιες έχω δει όπως cafele,calicase...Παρηγγειλα την cafele αλλά επειδή θα έρθει σε κανα μήνα ήθελα κάτι από Ελλάδα...Ξέρω ότι θα έχει απαντηθεί το θέμα αλλά το νήμα είναι τεράστιο και δεν μπορώ να το διαβάσω όλο...Ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Nillkin super frosted shield hard case

sent from my 1+3t

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις να προτείνεις κανένα ποιοτικό πουγκί για το S7 edge;

Fitbag ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Θα το βρεις Amazon και eBay.

sent from my 1+3t

Γνωριζει κανεις αν αυτην εδω η θηκη https://www.skroutz.gr/s/9553200/Nillkin-Qin-S-view-Leather-Book-Black-Galaxy-S7-Edge.html μπορει να δημιουργησει προβλημα στην οθονη απο γρατσουνιες; δηλαδη το στρογγυλο στεφανι που εχει ακουμπα στην οθονη η ειναι πιο μεσα;

σε σχεση με αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/8447145/Samsung-LED-View-Cover-Silver-Galaxy-S7-Edge.html ποια θα προτιμουσατε; προτεινετε καποια αλλη σε παρομοιο design;;

Δεν τις δοκίμασε κάνεις αυτές εδώ;

Σημερα μου ηρθαν και οι iqshield, περιπου 10 μερες εκαναν.

Εβαλα τη μια στο edge μιας φιλης μου και μπορω να πω πως δεν υπαρχει συγκριση με την screenknight που εχω στο δικο μου.

Η screenknight κοβει λιγο απο την οθονη, οχι κατι τραγικο απλα η iq ειναι κρυσταλο.

Προς το παρον δεν την βγαζω την screenknight να δω ποσο θα κρατισει.

Καλησπέρα παιδιά.

Κατά τη γνώμη σας δηλαδή σε screen protector οι καλύτερες επιλογές είναι iq shield vs screen knight?

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη διαδικασία τοποθέτησης υγρης μεθόδου....η επιλογή από media markt με 15€ και αντικατάσταση οπότε και όσες φορές θες δεν είναι καλύτερη?

Έιναι σαν ποιότητα ίδια με την iq shield,απλά θέλει λίγο προσοχή με τις θήκες,αν και αν σηκωθεί ξανακολλαει

Επειδή παρακολουθώ το νήμα και βλέπω μεγάλο πρόβλημα με προστασίες, πεταμένα λεφτά καμουφλαροντας την ομορφιά του κινητού χωρίς λόγο, το έχω στην κατοχή μου από την μέρα που βγήκε με μια πλάτη μόνο, ψηλό αραχνιες πρέπει να έχει αλλά δεν κάθομαι να το γωνιασω στον ήλιο και είναι ανύπαρκτες, βάλτε μια πλάτη και ξεμπερδεψατε.

Επειδή παρακολουθώ το νήμα και βλέπω μεγάλο πρόβλημα με προστασίες, πεταμένα λεφτά καμουφλαροντας την ομορφιά του κινητού χωρίς λόγο, το έχω στην κατοχή μου από την μέρα που βγήκε με μια πλάτη μόνο, ψηλό αραχνιες πρέπει να έχει αλλά δεν κάθομαι να το γωνιασω στον ήλιο και είναι ανύπαρκτες, βάλτε μια πλάτη και ξεμπερδεψατε.

Αυτό ακριβώς το εχω 9 μηνες τώρα και χαίρομαι που δεν ξόδεψα καμενα λεφτά σε προστασιες οθόνης αφού ηταν φως φανάρι οτι δύσκολα βγαίνει ακρη.

Ας έχει καμία αραχνια την υγεία μας να χουμε.

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)