evoluti0n Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Δεν βλέπω τι μπορεί να έχει η συγκεκριμένη ζελατίνα που να τη διαφοροποιεί από όλες τις υπόλοιπες. Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η εκάστοτε ζελατίνα / τζάμι αλλά η ιδιαίτερη διάταξη της οθόνης που δεν μπορούν να συνυπάρχουν protector και θήκη μαζί. Μόνο η απλή γνήσια back cover έχω δει ότι δεν ενοχλεί το tempered glass αλλά η προστασία που παρέχει είναι η ελάχιστη. Για κάποιον που θέλει την απόλυτη προστασία με τζάμι και καλή (ποιοτική) θήκη μαζί, η καλύτερη λύση είναι η Unicorn beetle Pro της Supcase γιατί το καπάκι που έχει μπροστά συγκρατεί το τζάμι. Απο βδομαδα λογικα θα παραλαβω θα την supcase , και θα κανω δοκιμη μαζι με tempered απο gpel Και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωτογραφια μερικες σελιδες πισω! Edited December 1, 2016 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωρο μερικες σελιδες πισω με τι θηκη έχεις το κινητό? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Nillkin tpu grey sillicone https://www.skroutz.gr/s/9552850/Nillkin-Nature-TPU-Grey-Galaxy-S7-Edge.html?from=drop Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Nillkin tpu grey sillicone https://www.skroutz.gr/s/9552850/Nillkin-Nature-TPU-Grey-Galaxy-S7-Edge.html?from=drop Την πήρα χτες απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 την εχουν και εδω δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ebay.αν εχεις το silver παρε την grey,κανει φοβερη αντιθεση! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alt3rnative Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδες σε wallet κατα προτιμηση δερμα τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 την εχουν και εδω δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ebay.αν εχεις το silver παρε την grey,κανει φοβερη αντιθεση! Δεν καίγομαι οπότε την πηρα να έρχεται. Μαύρο έχω νομίζω θα ταιριάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Κιτρινιζει υπερβολικά και είναι λίγο αηδία το θεαμα. Ξέρετε τι φταίει και κιτρινίζει ετσι?η φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ξέρετε τι φταίει και κιτρινίζει ετσι?η φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το σκέφτηκα ποτε. Το είδες κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Δεν καίγομαι οπότε την πηρα να έρχεται. Μαύρο έχω νομίζω θα ταιριάζει. Την έχω κι εγώ σε grey μαζί με μαύρο s7 edge. Ταιριάζει απόλυτα και δεν θα κιτρινίσει κιόλας, σε αντίθεση με την διάφανη που την είχα στο μαύρο s6 και είχε κιτρινίσει στο 6μηνο. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Την έχω κι εγώ σε grey μαζί με μαύρο s7 edge. Ταιριάζει απόλυτα και δεν θα κιτρινίσει κιόλας, σε αντίθεση με την διάφανη που την είχα στο μαύρο s6 και είχε κιτρινίσει στο 6μηνο. Ωραία για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Την έχω κι εγώ σε grey μαζί με μαύρο s7 edge. Ταιριάζει απόλυτα και δεν θα κιτρινίσει κιόλας, σε αντίθεση με την διάφανη που την είχα στο μαύρο s6 και είχε κιτρινίσει στο 6μηνο. Μια απ'τα ίδια, την έχω απ'τον απρίλιο και δεν έχει κιτρινίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωτογραφια μερικες σελιδες πισω! Φίλε μου ξέρεις αν ταιριάζει με Rugged armor spigen θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα Παιδιά δοκίμασε κάποιος το original screen protector της Samsung με θήκες? Με τη rugged armor και τη liquid crystal ξεκολλαει? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Η δεύτερη πρόταση που "κάνει δουλειά" είναι η spigen curved crystal HD. Δεν χάνει καθόλου στα χρώματα οθόνης, είναι πολύ λεπτή, δεν ξεκολλαει με κάποιες θήκες τις οποίες εξίσου δεν θυμάμαι ποιες ήταν για να σας γράψω. Κάνει όμως αραχνιες από την πρώτη μέρα τοποθέτησης. Ναι, όσο και να την προσέχεις τις αραχνιες θα τις κάνει αν όχι την πρώτη, την δεύτερη μέρα. Έχεις δοκιμάσει το απλο tempered glass της spigen -όχι curved αν ταιριάζει με την θήκη Neo hybrid? Η γενικά αν ταιριάζει κάποιο με τη θήκη... Edited December 2, 2016 by riesiggeier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Για την original samsung έχουμε κανα link απέξω? Εκτός αν η τιμή που αναφέρθηκε (16 ευρώ) από το extreme mobile είναι οκ Εγώ πάντως το βρήκα εδώ φθηνότερα https://www.digideli.gr/Samsung-S7-Edge-149226?filter_name=S7%20edge#product_details Now using S7 edge duos... Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Κάποιος που να χει δοκιμάσει αυτές τις 360° full protection θήκες να μου πει την γνώμη του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Οποιαδηποτε μπορει να το ανασηκωσει..ακομα και nillkin!1 εβδομαδα τωρα ολα κομπλε μεχρι στιγμης!απο την πισω μερια εχει βαλει κανενας;αν και δεν ειναι απαραιτητο!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχει αγοράσει κανείς αυτήν παιδιά?? http://www.ebay.com/itm/ArmorSuit-MilitaryShield-Samsung-Galaxy-S7-Edge-Case-Friendly-Screen-Protector-/262695368899?hash=item3d29dd38c3:g:fKUAAOSwB09YE6vr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχεις δοκιμάσει το απλο tempered glass της spigen -όχι curved αν ταιριάζει με την θήκη Neo hybrid? Η γενικά αν ταιριάζει κάποιο με τη θήκη... Η spigen έχει μόνο ένα είδος screen protector για το s7 edge. Το spigen curved crystal HD. http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-screen-protector-curved-crystal Αυτό που είναι απλή μεμβράνη πάρα πολύ λεπτή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Κάποιος που να χει δοκιμάσει αυτές τις 360° full protection θήκες να μου πει την γνώμη του ; Καποιο λινκ τι ακριβως εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω βγάλει άκρη... Μπορώ να βάλω tempered glass H9 όπως είχα στο Note3 2.5χρονια και δεν έπαθε ποτέ τπτ η οθόνη μου ή όχι? Αν ναι από που μου προτείνετε να αγοράσω; Από ebay θα έχω θέμα με paypal; Ρωτάω γιατί το καλοκαίρι που προσπάθησα να ψωνισω δεν με άφηνε λόγο capital control! Τα φώτα σας (link) και για spigen θήκη!!! Ευχαριστώ Edited December 2, 2016 by Papaioannou Το ξέχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω βγάλει άκρη... Μπορώ να βάλω tempered glass H9 όπως είχα στο Note3 2.5χρονια και δεν έπαθε ποτέ τπτ η οθόνη μου ή όχι? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και απλή. Όχι! Κανένα tempered glass δεν εφαρμόζει τέλεια, κι αν εφαρμόσει το touch της οθόνης δε θα είναι το ίδιο καλό, και αν είναι καλό θα το"πετάξει" οποιαδήποτε θήκη. Ξέχασε λοιπόν τα τέλεια tempered glass των παλαιότερων συσκευών. Οι κυρτες οθόνες μας έφαγαν...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καποιο λινκ τι ακριβως εννοεις Στο περίπου τέτοια απλά σε σιλικόνη ( 1:00 + ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts