Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν βλέπω τι μπορεί να έχει η συγκεκριμένη ζελατίνα που να τη διαφοροποιεί από όλες τις υπόλοιπες. Το θέμα είναι ότι δεν φταίει η εκάστοτε ζελατίνα / τζάμι αλλά η ιδιαίτερη διάταξη της οθόνης που δεν μπορούν να συνυπάρχουν protector και θήκη μαζί. Μόνο η απλή γνήσια back cover έχω δει ότι δεν ενοχλεί το tempered glass αλλά η προστασία που παρέχει είναι η ελάχιστη.

Για κάποιον που θέλει την απόλυτη προστασία με τζάμι και καλή (ποιοτική) θήκη μαζί, η καλύτερη λύση είναι η Unicorn beetle Pro της Supcase γιατί το καπάκι που έχει μπροστά συγκρατεί το τζάμι.

Απο βδομαδα λογικα θα παραλαβω θα την supcase , και θα κανω δοκιμη μαζι με tempered απο gpel Και θα ενημερωσω για τα αποτελεσματα

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωτογραφια μερικες σελιδες πισω! Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωρο μερικες σελιδες πισω

με τι θηκη έχεις το κινητό?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

την εχουν και εδω δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ebay.αν εχεις το silver παρε την grey,κανει φοβερη αντιθεση!
I Want To Believe

την εχουν και εδω δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ebay.αν εχεις το silver παρε την grey,κανει φοβερη αντιθεση!

Δεν καίγομαι οπότε την πηρα να έρχεται. Μαύρο έχω νομίζω θα ταιριάζει.

Κιτρινιζει υπερβολικά και είναι λίγο αηδία το θεαμα.

Ξέρετε τι φταίει και κιτρινίζει ετσι?η φόρτιση.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ξέρετε τι φταίει και κιτρινίζει ετσι?η φόρτιση.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το σκέφτηκα ποτε. Το είδες κάπου?

Δεν καίγομαι οπότε την πηρα να έρχεται. Μαύρο έχω νομίζω θα ταιριάζει.

Την έχω κι εγώ σε grey μαζί με μαύρο s7 edge. Ταιριάζει απόλυτα και δεν θα κιτρινίσει κιόλας, σε αντίθεση με την διάφανη που την είχα στο μαύρο s6 και είχε κιτρινίσει στο 6μηνο.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Την έχω κι εγώ σε grey μαζί με μαύρο s7 edge. Ταιριάζει απόλυτα και δεν θα κιτρινίσει κιόλας, σε αντίθεση με την διάφανη που την είχα στο μαύρο s6 και είχε κιτρινίσει στο 6μηνο.

Ωραία για να δούμε

Μια απ'τα ίδια, την έχω απ'τον απρίλιο και δεν έχει κιτρινίσει.

Απο το extreme mobile ειναι πολυ καλη η samsung.σαν να εχει tempered glass.εχω ανεβασει φωτογραφια μερικες σελιδες πισω!

Φίλε μου ξέρεις αν ταιριάζει με Rugged armor spigen θήκη;

Καλημέρα Παιδιά δοκίμασε κάποιος το original screen protector της Samsung με θήκες? Με τη rugged armor και τη liquid crystal ξεκολλαει?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Η δεύτερη πρόταση που "κάνει δουλειά" είναι η spigen curved crystal HD.

Δεν χάνει καθόλου στα χρώματα οθόνης, είναι πολύ λεπτή, δεν ξεκολλαει με κάποιες θήκες τις οποίες εξίσου δεν θυμάμαι ποιες ήταν για να σας γράψω.

Κάνει όμως αραχνιες από την πρώτη μέρα τοποθέτησης.

Ναι, όσο και να την προσέχεις τις αραχνιες θα τις κάνει αν όχι την πρώτη, την δεύτερη μέρα.

Έχεις δοκιμάσει το απλο tempered glass της spigen -όχι curved αν ταιριάζει με την θήκη Neo hybrid? Η γενικά αν ταιριάζει κάποιο με τη θήκη...

Edited by riesiggeier

Για την original samsung έχουμε κανα link απέξω?

Εκτός αν η τιμή που αναφέρθηκε (16 ευρώ) από το extreme mobile είναι οκ

Εγώ πάντως το βρήκα εδώ φθηνότερα

https://www.digideli.gr/Samsung-S7-Edge-149226?filter_name=S7%20edge#product_details

Now using S7 edge duos...

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Οποιαδηποτε μπορει να το ανασηκωσει..ακομα και nillkin!1 εβδομαδα τωρα ολα κομπλε μεχρι στιγμης!απο την πισω μερια εχει βαλει κανενας;αν και δεν ειναι απαραιτητο!!
I Want To Believe

Έχεις δοκιμάσει το απλο tempered glass της spigen -όχι curved αν ταιριάζει με την θήκη Neo hybrid? Η γενικά αν ταιριάζει κάποιο με τη θήκη...

Η spigen έχει μόνο ένα είδος screen protector για το s7 edge.

Το spigen curved crystal HD.

http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-screen-protector-curved-crystal

Αυτό που είναι απλή μεμβράνη πάρα πολύ λεπτή.

kountouraN

Κάποιος που να χει δοκιμάσει αυτές τις 360° full protection θήκες να μου πει την γνώμη του ;

Καποιο λινκ τι ακριβως εννοεις

Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω βγάλει άκρη...

Μπορώ να βάλω tempered glass H9 όπως είχα στο Note3 2.5χρονια και δεν έπαθε ποτέ τπτ η οθόνη μου ή όχι?

Αν ναι από που μου προτείνετε να αγοράσω;

Από ebay θα έχω θέμα με paypal; Ρωτάω γιατί το καλοκαίρι που προσπάθησα να ψωνισω δεν με άφηνε λόγο capital control!

Τα φώτα σας (link) και για spigen θήκη!!!

Ευχαριστώ

Edited by Papaioannou
Το ξέχασα!

Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω βγάλει άκρη...

Μπορώ να βάλω tempered glass H9 όπως είχα στο Note3 2.5χρονια και δεν έπαθε ποτέ τπτ η οθόνη μου ή όχι?

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και απλή.

Όχι!

Κανένα tempered glass δεν εφαρμόζει τέλεια, κι αν εφαρμόσει το touch της οθόνης δε θα είναι το ίδιο καλό, και αν είναι καλό θα το"πετάξει" οποιαδήποτε θήκη.

Ξέχασε λοιπόν τα τέλεια tempered glass των παλαιότερων συσκευών. Οι κυρτες οθόνες μας έφαγαν...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)