Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/7129f3650669b0c638f1213d067620da.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/71f6ce0f64353433bd83a51c26915d34.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/50ee1efce2ba8dc910022d5625bfa0b0.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/7c5879cc070c23d91b95c630dfb97645.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/215331c0ce2848aa8694d43341772179.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161108/ecb0a75da5e879aaec9a091c6495c5d1.jpg

πολυ πολυ καλη φιλε προστατευη πολυ το κινητο και ετσι πρεπει θα την χτυπησω και εγω σε ασημι μιας και το εχω σε ασημι. σε ευχαριστω πολυυυυυυ...............:):):) (μολις την παρηγγειλα απο ebay )

Edited by corolla001975

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε όσους αρέσει το απολυτό μαύρο στην θήκη προτείνω άνετα αυτή https://www.kaizerstore.gr/roar-colorful-case-gia-galaxy-s7-black?search=galaxy%20s7

μαύρη ματ ωραία υφή και δεν πετάει και την σπιγκεν ζελατίνα :D

δεν είναι βέβαια rugged armor στο θέμα προστασίας αλλά δεν δίνει και τόσο όγκο

Φίλε η θηκη τα σπαει αποτι βλέπω. Μπορεις να μου πεις αν τα πλήκτρα πατιουνται ευκολα - αν εχει σηκωμα μπροστα για προφυλαξη οθονης σε περιπτωση που το αφησω μπρουμητα και αν προστατεύει τη καμερα οταν το ακουμπας ξαπλα το κινητο? Ενδιαφέρομαι να την πάρω για το edge. Ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια για αγορα ζελατινας που καλυπτει και τις edge πλευρες και δεν ξεκολλαει μετα απο 2 μερες τι προτεινετε;

Αγορα μονο απο καταστημα της Αθηνας, εκτος και αν δεν υπαρχει κατι εδω επομενως παμε αναγκαστικα απο online.

Φίλε η θηκη τα σπαει αποτι βλέπω. Μπορεις να μου πεις αν τα πλήκτρα πατιουνται ευκολα - αν εχει σηκωμα μπροστα για προφυλαξη οθονης σε περιπτωση που το αφησω μπρουμητα και αν προστατεύει τη καμερα οταν το ακουμπας ξαπλα το κινητο? Ενδιαφέρομαι να την πάρω για το edge. Ευχαριστω

Ναι σε όλα........

Τώρα και για το edge πιστεύω έτσι θα είναι, προσωπικά πήγα από το κατάστημα και δοκίμασα την θήκη πριν την πάρω.

Practice what you preach

Παιδιά να ρωτήσω.. Θέλω να παραγγείλω την ultimate shield. Να πάρω screen protector ή maximum protection? Ποια η διαφορά?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά να ρωτήσω.. Θέλω να παραγγείλω την ultimate shield. Να πάρω screen protector ή maximum protection? Ποια η διαφορά?

Screen protector,προστασία-ζελατίνα μόνο για την οθόνη.

Maximum protection,προστασία- ζελατίνα για όλο το κινητό.

Κάθε φορά που επιλέγεις το αντίστοιχο,στα αριστερά η φωτογραφία αλλάζει,παρατήρησε το.

Treat me like i treat you..

Screen protector,προστασία-ζελατίνα μόνο για την οθόνη.

Maximum protection,προστασία- ζελατίνα για όλο το κινητό.

Κάθε φορά που επιλέγεις το αντίστοιχο,στα αριστερά η φωτογραφία αλλάζει,παρατήρησε το.

Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Τίποτα, να είσαι καλά!

Treat me like i treat you..

Spigen ζελατινα, αυτη με την υγρη τοποθετηση, μου την προτεινε φιλος που την εχει δοκιμασει και λεει πως ειναι η μοναδικη που δεν εχει ξεκολλησει στις edge πλευρες...

Ισχυει; Εχει δοκιμαστει απο αλλους εδω;

Απο που μπορω να την αγορασω;

Ναι σε όλα........

Τώρα και για το edge πιστεύω έτσι θα είναι, προσωπικά πήγα από το κατάστημα και δοκίμασα την θήκη πριν την πάρω.

Ωραιος ευχαριστώ. Μολις βρω ευκαιρια θα την τσακωσω

Την εχω περασμενη μπρος πισω την ζελατινα εεε και τι με αυτο?

Αυτο δεν ασκει καμια πιεση στο πλαισιο...

και φυσικα εννοειται οτι δεν εχει φαει καμια τουμπα το κινητο...

Οπως μπορεις να δεις και εδω

Spigen Neo Hybrid Broken... Poor Customer Service | MacRumors Forums

http://forums.macrumors.com/threads/spigen-neo-hybrid-broken-poor-customer-service.1887174/

στην ιδια θήκη με αλλο κινητο (iphone 6) η spigen εκανε αντικατασταση αρκετες φορες...

Το λάθος μου ήταν που δεν ψωνισα απο το amazon...το προβλημα θα ειχε λυθει...

Παντως αν δεν δωσει λυση ουτε το μαγαζι (mythiki.gr) ουτε η spigen...

απο μενα η Spigen θα φαει Μαυρο...

και η συμπεριφορα τους θα ειναι....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Μιλαμε για ΑθΙΚΤΗ θηκη των 25ευρω απο επωνυμο κατασκευαστη/μαγαζι ...οχι κινεζικη απο το ebay....

στην τελικη μπορουν να μου αντικαταστησουν μονο το πλαισιο και οχι ολοκληρη την θηκη....

Τι να σου πω ρε αδερφε....εγω την εχω σε μεγαλη εκτιμηση πλεον μετα τα τουμπιδια που εφαγε...δινει λιγο ογκο παραπανω στο κινητο αλλα με εχει βγαλει ασπροπρωσοπο ως τωρα. Μπορει να σου εκατσε η στραβη η αν οπως λες οτι υπαρχουν πολλα παραπονα για τις συγκεκριμενες, να ημουν εγω ο τυχερος.

Σε ρωτησα αν ειχες μπρος πισω ζελατινες για να τις παραγγειλω και εγω αν ειναι και αν χωρανε μαζι με την θηκη ...γιαυτο...οχι οτι και καλα οτι αυτες δωσανε ογκο και σου εκανε κρακ το πλαισο. Μπορει να το ειχες καπου σε ζεστη κοντα και να αποδυναμωθηκε στο σημειο που εσπασε το σκεφτηκες καθολου???

Edited by feidias13

Επειδη η spigen uk απαντησε αρνητικα στην περιπτωση μου :

We have checked your pictures, and we can confirm that there is nothing to do with manufacture fault. We can confirm that case cannot brake in similar way without any reason, looks like item was dropped from some distance or some pressure was applied. I am afraid that this is not a manufacture fault and therefore cannot be covered under warranty.

Επειδή ισχυρίζονται οτι εγινε απο πτωση ή μεγαλη πιεση...

και σε 2ο mail που τους εστειλα με τις αναφορες για αντικαταστασεις σε αντιστοιχες περιπτωσεις...απλα ΔΕΝ απαντησαν ΠΟΤΕ

απο μενα ΜΑΥΡΟ πλεον στην Spigen!!!

Δεν μπορουν καν να μου στειλουν πλαισιο και να το πληρωσω...

Απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ customer service...

Ισως αν την ειχα αγορασει απο το amazon να ειχε ληξει το θεμα σε 10 λεπτα...

Προχωρησα ηδη στην αγορα νεας θηκης και σε λιγες μερες θα την εχω στα χερια μου....

Galaxy S7 Edge Case, OBLIQ [slim Meta][Titanium Space Gray] Slim Fit Premium Dual Layer Protection Case with Metallic Brush Finish Back with Shock Absorbing TPU Inner Layer for Samsung Galaxy S7 Edge

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BD02PGW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Για αυτό λεω πάντα αγορές απο το αμαζον.

Ποτε δεν εχω μεινει απογοητευμενος σε κανένα σενάριο.

Οταν παραλαβεις ενημερώσε μας φιλε την εχω σκεφτείτε και εγω την συγκεκριμένη αλλα λεω μήπως είναι λιγο χοντροκομμενη.

παιδιά μετά τη συμβίωση για ενα μήνα με crystal hd παρήγγειλα την ultimate shield.Θα ήθελα να ρωτήσω αν την δοκιμάσατε όσοι την έχετε με με spigen liquid crystal ή τη rugged armor..Ξεκολλάει στις γωνίες?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια να ρωτησω?Πηρα μια sd 128 evo+ και θελω να την βαλω σαν επιλογη χωρου αποθηκευσης.Να μου ερχονται ολα και να αποθηκευονται εκει (φωτο κτλ).Το μονο που καταφερα ειναι να ανοιξω την καμερα κ μεσα απο κει να ορισω τουλαχιστον τα της καμερας να αποθηκευονται εκει.Δεν βρηκα πουθενα την επιλογη "επιλογη χωρου αποθηκευσης"-εσωτερ χωρο η καρτα sd ,οπως στο huawei που ειχα πριν!Ξερει καποιος αν υπαρχει τετοια επιλογη και πως γινεται?

Παιδια να ρωτησω?Πηρα μια sd 128 evo+ και θελω να την βαλω σαν επιλογη χωρου αποθηκευσης.Να μου ερχονται ολα και να αποθηκευονται εκει (φωτο κτλ).Το μονο που καταφερα ειναι να ανοιξω την καμερα κ μεσα απο κει να ορισω τουλαχιστον τα της καμερας να αποθηκευονται εκει.Δεν βρηκα πουθενα την επιλογη "επιλογη χωρου αποθηκευσης"-εσωτερ χωρο η καρτα sd ,οπως στο huawei που ειχα πριν!Ξερει καποιος αν υπαρχει τετοια επιλογη και πως γινεται?

Φιλε μου επειδή θελω να την παραγγελω την βρηκα στο αμαζον 40ε περιπου, μπορείς να γραψρις 4k video κατευθείαν στην κάρτα;;; η βγάζει κανένα μήνυμα;;

Φιλε μου επειδή θελω να την παραγγελω την βρηκα στο αμαζον 40ε περιπου, μπορείς να γραψρις 4k video κατευθείαν στην κάρτα;;; η βγάζει κανένα μήνυμα;;

Αρχικά προφανώς και γράφει 4k στην κάρτα

Γενικά θες 6MB/sec write speed (ταχύτητα που υπερκαλύπτει η καρτούλα) άρα είσαι κομπλέ

ΥΓ Κάπου τόσα έχει και από δω. Σκρούτζαρέ το

Αρχικά προφανώς και γράφει 4k στην κάρτα

Γενικά θες 6MB/sec write speed (ταχύτητα που υπερκαλύπτει η καρτούλα) άρα είσαι κομπλέ

ΥΓ Κάπου τόσα έχει και από δω. Σκρούτζαρέ το

52 e εχει και δεν ξέρω αμα ειναι η αυθεντική.. Οποτε καλύτερα Amazon και με τα 10ε περνω και θήκη σκέφτομαι αυτην

https://www.amazon.com/Spigen-Crystal-Flexible-Reinforced-Samsung/dp/B01B29WCYE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1478411266&sr=8-3&keywords=Galaxy+S7+Edge+Case+Neo+Hybrid+Crystal

Την έχει κανείς;; του πετάει την ζελατινα;;; θα παρω ζελατινα την ultimate shield. Μου άρεσε και αυτη που θα πάρει ο anergos13 αλλα δεν την στείλνουν Ελλάδα για χρυσό χρώμα..

• Administrators
H ultimaste shield (και γενικά όλες όσες εφαρμόζουν με υγρό) αν μπει σωστά δεν ξεκολλάει από τη θήκη, απλά όταν τη βάλεις το αφήνεις λίγο να κολλήσει καλά πριν μπει η συσκευή σε θήκη.

Modpic.gif

H ultimaste shield (και γενικά όλες όσες εφαρμόζουν με υγρό) αν μπει σωστά δεν ξεκολλάει από τη θήκη, απλά όταν τη βάλεις το αφήνεις λίγο να κολλήσει καλά πριν μπει η συσκευή σε θήκη.

Οκ θα τα παραγγειλω και θα ανεβασω φωτο.

• Administrators
Αυτές έχουν και το καλό ότι μπορούν να αφαιρεθούν, να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Modpic.gif

καλημέρα γνωρίζει κανείς εαν το mi band 2 δουλεύει με το κινητακι μας??

IPhone 15 Pro 

καλημέρα γνωρίζει κανείς εαν το mi band 2 δουλεύει με το κινητακι μας??

Το mi band 1 δουλευει κανονικα οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην δουλευει και το 2.

Κανονικα γραφει και με την ιδια ταχυτητα ακριβως που εγραφε στον αποθ.χωρο!Δεν καταλαβαινεις οτι εχεια καρτα.Και ναι οπως λεει και ο φιλος χρειαζεσαι 6mb/sec και η καρτα στα χαρακτηριστικα της εχει 20mb/sec!(ταχυτητα εγγραφης)

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)