kountoura Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά από δοκιμή του ίσως καλύτερου και ακροβοτερου tempered glass amazingthing, το οποίο επίσης πέταξα έχω να πω ότι οοολα έχουν μια μικρή απόκλιση στην απόκριση οθόνης. Μικρή αλλά για εμένα τον άρρωστο υπαρκτη. Έχω συνηθίσει αυτή την τέλεια απόκριση οθόνης του s7 edge και με ένα μείον 10% έχω πρόβλημα. Αν δεν σας πειράζει αυτό το μείον 10% μπορείτε να επιλέξετε είτε το tempered amazingthing είτε το 3mk. Πιστεύω όμως ότι όλους μας αυτό το μικρό ποσοστό απώλειες θα μας ενοχλεί. Επομένως για να μην χάσουμε καθόλου στην απόκριση ΔΕΝ επιλέγουμε tempered glass αλλά μια μεμβράνη. Είτε iq shield με μικρή απόκλιση στα χρώματα αλλά χωρίς γρατζουνιες με τον αέρα , είτε spigen curved crystal με 99.9% απόδοση χρωμάτων αλλά γρατζουνιες με τον αέρα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά από δύο μήνες με την spigen curved crystal hd έχω να πω τα εξής: Με Caseology Envoy σηκώθηκε για μισό χιλιοστό η μία άκρη. Εικάζω ότι με τέλεια τοποθέτηση μπορεί να καθόταν καλά, αλλά ευθυγράμμιση με ακρίβεια τόσο μεγάλη είναι πολύ δύσκολο να γίνει, οπότε δυστυχώς την απέρριψα ενώ κατά τα άλλα είναι εξαιρετική θήκη. Με Spigen Neo Hybrid Crystal είναι μια χαρά, επανήλθε και το τμήμα που είχε ξεκολλήσει με την Caseology οπότε θα μείνω με αυτόν τον συνδυασμό. Όσο για τις γρατζουνιές είναι γεγονός ότι η μεμβράνη γρατζουνίζεται για πλάκα όπως έχουν αναφέρει και όλοι οι προηγούμενοι, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό φαίνεται μόνο όταν πέφτει φως κατευθείαν πάνω στην οθόνη και αυτή είναι κλειστή. Προσωπικά αυτές οι συνθήκες συνήθως μου τυχαίνουν ελάχιστα ή και καθόλου μέσα στη μέρα οπότε δεν με πειράζει καθόλου. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι μαζεύει αρκετά δαχτυλιές σε σχέση με την ολεοφοβική επίστρωση της γυμνής οθόνης, οπότε εμφανίζει σχετικά εύκολα φαινόμενο rainbow και θέλει συχνό καθάρισμα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά από δοκιμή του ίσως καλύτερου και ακροβοτερου tempered glass amazingthing, το οποίο επίσης πέταξα έχω να πω ότι οοολα έχουν μια μικρή απόκλιση στην απόκριση οθόνης. Μικρή αλλά για εμένα τον άρρωστο υπαρκτη. Έχω συνηθίσει αυτή την τέλεια απόκριση οθόνης του s7 edge και με ένα μείον 10% έχω πρόβλημα. Αν δεν σας πειράζει αυτό το μείον 10% μπορείτε να επιλέξετε είτε το tempered amazingthing είτε το 3mk. Πιστεύω όμως ότι όλους μας αυτό το μικρό ποσοστό απώλειες θα μας ενοχλεί. Επομένως για να μην χάσουμε καθόλου στην απόκριση ΔΕΝ επιλέγουμε tempered glass αλλά μια μεμβράνη. Είτε iq shield με μικρή απόκλιση στα χρώματα αλλά χωρίς γρατζουνιες με τον αέρα , είτε spigen curved crystal με 99.9% απόδοση χρωμάτων αλλά γρατζουνιες με τον αέρα. Δεν έγραψες για την AmazingThing μεμβράνη που φοράω εγώ, δε σηκώνεται από καμμία θήκη, δεν κάνει εύκολα γρατζουνιές και έχει τέλεια απόδοση χρωμάτων! Επίσης, από πάνω της δοκίμασα το tempered glass Sentio (από Πλαίσιο στα €30 - ακριβό), που κάθεται καλά, δε σηκώνεται από τις περισσότερες θήκες, αλλά έχει το θέμα με το touch πουθ αναφέρθηκε παραπάνω. Επίσης, η απόδοση των χρωμάτων επηρεάζεται, αλλά σε μικρό βαθμό. Για την ώρα δε το βγάζω, για να μην πάνε εντελώς πεταμένα τα €30. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μετά από δύο μήνες με την spigen curved crystal hd έχω να πω τα εξής: Με Caseology Envoy σηκώθηκε για μισό χιλιοστό η μία άκρη. Εικάζω ότι με τέλεια τοποθέτηση μπορεί να καθόταν καλά, αλλά ευθυγράμμιση με ακρίβεια τόσο μεγάλη είναι πολύ δύσκολο να γίνει, οπότε δυστυχώς την απέρριψα ενώ κατά τα άλλα είναι εξαιρετική θήκη. Με Spigen Neo Hybrid Crystal είναι μια χαρά, επανήλθε και το τμήμα που είχε ξεκολλήσει με την Caseology οπότε θα μείνω με αυτόν τον συνδυασμό. Όσο για τις γρατζουνιές είναι γεγονός ότι η μεμβράνη γρατζουνίζεται για πλάκα όπως έχουν αναφέρει και όλοι οι προηγούμενοι, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό φαίνεται μόνο όταν πέφτει φως κατευθείαν πάνω στην οθόνη και αυτή είναι κλειστή. Προσωπικά αυτές οι συνθήκες συνήθως μου τυχαίνουν ελάχιστα ή και καθόλου μέσα στη μέρα οπότε δεν με πειράζει καθόλου. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι ότι μαζεύει αρκετά δαχτυλιές σε σχέση με την ολεοφοβική επίστρωση της γυμνής οθόνης, οπότε εμφανίζει σχετικά εύκολα φαινόμενο rainbow και θέλει συχνό καθάρισμα. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τις δακτυλιες και με τον Νίκο για τις γρατζουνιες είναι όμως φοβερή η αφή είναι σαν να έχεις γυμνή οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Σε s7 το απλο τι βαζω για προστασια οθονης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αγόρασα τελικά αυτό το tempered glass https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=235022 Το έβαλα μόνος μου, μιας και η κοπέλα που ήξερε να τα βάζει είχε ρεπό χθες και θα έπρεπε να περιμένω από Δευτέρα.. Κάθισε απίστευτα καλά πάνω στην οθόνη.. Ούτε εγώ το πίστευα :lol: Τα χρώματα τέλεια!! Αλλά η απόκριση της οθόνης έχει χειροτερεύσει δραματικά.. :( Χρειάζεται πολύ περισσότερη πίεση πλέον.. Δεν το έχω ξανά συναντήσει σε άλλα τζαμάκια που έβαζα στα κινητά μου τόσα χρόνια.. :cry: Κάτι το οποίο ίσως τελικά με κάνει να το βγάλω αν δω ότι δεν το συνηθίζω όσο περνάνε οι μέρες.. Ίδωμεν.. :rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Για θήκη όπως προ αναφέρθηκε η rugged armor στο s7 κορυφή. Επειδή όμως μου αρέσουν η ζελατίνες πήρα την crystal clear της spigen. Όλα καλά μπήκε καλά χωρίς φουσκάλες αλλά γύρω γύρω ενώ δείχνει να μην έχει κολλήσει δεν ξεκολλάει κιόλας. Δεν δείχνει άσχημο. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις αλλά και τέλειο δεν το λες. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Αψογη θηκη Τυπου nillkin nature σε πιο καλη εκδοχη και λιγο πιο λεπτη Εχεο ταπες στις υποδοχες και καλυπτει την καμερα http://www.ebay.com/itm/201540059867 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Προσωπικά πάντως τη nillkin nature την έβαλα για μία μέρα και τέλος.Δειχνει πολύ φθηνη,εχει κενά στα πλαϊνά και δε φαίνεται να προστατεύει καθόλου το κινητό..Απλά είναι πολύ λεπτή και είναι σαν να μην φοράει καθόλου θήκη το κινητό... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Προσωπικά πάντως τη nillkin nature την έβαλα για μία μέρα και τέλος.Δειχνει πολύ φθηνη,εχει κενά στα πλαϊνά και δε φαίνεται να προστατεύει καθόλου το κινητό..Απλά είναι πολύ λεπτή και είναι σαν να μην φοράει καθόλου θήκη το κινητό... Ε γι'αυτο μας αρεσει.Γιατι ειναι σα να μην φοραει θηκη αλλα παραλληλα δεν γλυστραει.Για μενα η πιο ομορφη με πολυ καλο grip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Εγω την θελω μονο για να το ακουμπαω αφοβα απο πτωση δεν προστατευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μια που μιλάτε για θήκες, τελευταία πήρα την Samsung leather cover. Την είχα βάλει στο μάτι καιρό πριν αλλά την έχω εδώ και μια βδομάδα. Μικρή προστασία αλλά πολύ όμορφη. Εδώ και μια βδομάδα δεν άλλαξα θήκη και βλέπω να μένω μόνιμα με αυτή. Η nillkin nature είναι σταθερή αξία και πάντα έχω μια για τις συσκευές μου. Η spigen Rugged Armor εξίσου πολύ καλή και ποιοτική θήκη για λίγο πιο βαριές δουλειές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μια που μιλάτε για θήκες, τελευταία πήρα την Samsung leather cover. Την είχα βάλει στο μάτι καιρό πριν αλλά την έχω εδώ και μια βδομάδα. Μικρή προστασία αλλά πολύ όμορφη. Εδώ και μια βδομάδα δεν άλλαξα θήκη και βλέπω να μένω μόνιμα με αυτή. Η nillkin nature είναι σταθερή αξία και πάντα έχω μια για τις συσκευές μου. Η spigen Rugged Armor εξίσου πολύ καλή και ποιοτική θήκη για λίγο πιο βαριές δουλειές. Κάνει το κινητό χοντροκομενο η θήκη της Samsung? Την έχω βάλει στο μάτι και εγώ αλλά δεν ξέρω. Έχω βολευτεί με μια πολύ λεπτή θήκη η οποία προστατεύει και την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Κάνει το κινητό χοντροκομενο η θήκη της Samsung? Την έχω βάλει στο μάτι και εγώ αλλά δεν ξέρω. Έχω βολευτεί με μια πολύ λεπτή θήκη η οποία προστατεύει και την κάμερα Και εγω την σκέφτομαι αλλα τσιμπάει λιγο και το αφήνω καθε φορά. Μπορείς να βαλεις καποιες φωτο φιλε πως δειχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Και εγω την σκέφτομαι αλλα τσιμπάει λιγο και το αφήνω καθε φορά. Μπορείς να βαλεις καποιες φωτο φιλε πως δειχνει? Όχι δεν δίνει πολύ όγκο. Εδώ λίγες φωτογραφίες που έβγαλα βιαστικά. https://www.dropbox.com/sh/6tzd8y57hqw1dj8/AABtBJIEevl9wFDJ0QQLsZwka?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. Ένα μείον έχει ότι δεν καλύπτει όλο το κινητό αλλά είναι ωραία η άτιμη. Ίσως από Δευτέρα την πάρω και αν δεν μου κάνει την επιστρέφω πίσω στο μαγαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. Ένα μείον έχει ότι δεν καλύπτει όλο το κινητό αλλά είναι ωραία η άτιμη. Ίσως από Δευτέρα την πάρω και αν δεν μου κάνει την επιστρέφω πίσω στο μαγαζί Δεν καλύπτει το κάτω μέρος και τα πλαϊνά κουμπιά. Ήταν ο λόγος που δεν την πήρα από την πρώτη στιγμή. Αλλά επειδή δεν άντεξα, την πήρα, μου άρεσε πολύ και προσέχω λίγο περισσότερο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Όχι δεν δίνει πολύ όγκο. Εδώ λίγες φωτογραφίες που έβγαλα βιαστικά. https://www.dropbox.com/sh/6tzd8y57hqw1dj8/AABtBJIEevl9wFDJ0QQLsZwka?dl=0 Θενκς φίλε για την άμεση απάντηση Ωραια είναι όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Δεν καλύπτει το κάτω μέρος και τα πλαϊνά κουμπιά. Ήταν ο λόγος που δεν την πήρα από την πρώτη στιγμή. Αλλά επειδή δεν άντεξα, την πήρα, μου άρεσε πολύ και προσέχω λίγο περισσότερο. Ακριβώς έτσι ήμουν και εγώ :lol::lol: Δευτέρα θα πάω να την πάρω και εγώ για να δω αν θα με βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδιά η Spigen Neo Hybrid Gunmetal τη λέει? Την έχει κανείς? Επίσης τη screen protector να βάλουμε? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Αυτο που σε ενα τοπικ μιλαμε για αξεσουαρ δυο διαφορετικων κινητων μου μοιαζει καπως Ποτε ενας ρωτα για το απλο s7 και απο κατω ο αλλος απανταει για το edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Αυτο που σε ενα τοπικ μιλαμε για αξεσουαρ δυο διαφορετικων κινητων μου μοιαζει καπως Ποτε ενας ρωτα για το απλο s7 και απο κατω ο αλλος απανταει για το edge Συμφωνω. Εγώ έχω χάσει τη μπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπερα , σας παρακαλω να μου προτεινετε ενα tempered glass για s7edge. Η αγορα θα γινει απο amazon. Σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπερα , σας παρακαλω να μου προτεινετε ενα tempered glass για s7edge. Η αγορα θα γινει απο amazon. Σας ευχαριστω! Θα χάσεις σε απόκριση οθόνης με tempered glass. Και το καλύτερο επώνυμο ακριβότερο να πάρεις μειώνει την απόκριση οθόνης. Καλύτερα να επιλέξεις μια μεμβράνη από αυτές που έχουμε αναφέρει λίγες σελίδες πριν. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Αυτό που βλέπω, μπαίνει ο καθένας και ρωτάει για θήκες, γυαλιά, ζελατίνες. Ριξτε ρ παιδιά και καμιά ματιά, εδώ και 5-6 σελίδες για αυτά γράφουν όλοι, δε χρειάζεται να τα γράφουμε ξανά και ξανά, γιαυτό υπάρχει και η αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts