Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι φουσκαλες όσο παράξενο και αν φαίνεται ότι θα φύγουν, φεύγουν όλες μας όλες.

Εχεις δικαιο!

Εχει περασει ενα 4ωρο απο τοτε που την περασα και εχουνε εξαφανιστει σχεδον ολες, 2-3 μικρουλες εχουνε μεινει που πλεον ειμαι σιγουρος οτι αυριο το πρωι που θα ξυπνησω θα εχουνε εξαφανιστει και αυτες!:lol:

Αυριο θα το βαλω σε θηκη να δω.Παντως φαινεται οτι καθεται απιστευτα καλα μεχρι στιγμης στις γωνιες της οθονες, μου εμπνεει μια σιγουρια, απο οτι εχω δοκιμασει εως τωρα αυτη η μεμβρανη καθεται με διαφορα καλυτερα!

Μενει η δοκιμη με την θηκη που ειναι και το κρισιμο τεστ.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και γω είχα για πάνω από μήνα την ultimate... Αλλά με θήκες παιδιά αργά ή γρήγορα χαλάει στις άκρες

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είμαι ανάμεσα σε amazingthing tempered glass και την γνώριμη ultimate shield......σε υγρης εκτιμω οτι δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά πάνω κάτω η ίδιες είναι....απο χρήματα βρίσκει κανεις αλλη οικονομική υγρης τοποθέτησης??? το amazingthing ειναι γρίφος πολλα γράφονται αλλος ειχε θέματα αλλος δεν είχε....

IPhone 15 Pro 

λοιπόν η θήκη της Spigen Neo Hybrid Crystal, πιάνει πολύ το κινητό περιμετρικά και όχι απο την πάνω επιφάνεια.

Δηλαδή οι άκρες της θήκης δεν ακουμπάνε τη μεμβράνη της ult. shield. Αν η μεβράνη ειναι καλή και δεν βγει μόνη της (φένεται να έχει στεγνώσει καλά επάνω), δεν πρόκειται να επιρεαστεί απο τη θήκη. επίσης η θήκη έχει πολυκαρμπονικό περίβλημα που σημαίνει ότι δεν κιτρινίζει με τη χρήση.

στα αρνητικά βάζω ότι φουσκώνει στα πλαινά ελαφρώς το κινητό. αλλά οκ. δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου.

Για να συνοψήσω όποιος διαβάζει τώρα.

αυτή η θήκη

https://www.amazon.co.uk/Spigen-Hybrid-Crystal-Premium-Samsung/dp/B01A7IDQV4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1469601349&sr=8-1&keywords=neo+hybrid+crystal+s7+edge

με αυτή τη μεβράνη,

http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/

συνδιάζονται τέλεια.

Παιδια επιβεβαιωνω και γω για την ultimate shield.

Εδω και καμποσες ωρες εχω βαλει την συσκευη στην θηκη και η μεμβρανη δεν κανει κιχ.

Μια φθηνιαρικη θηκη του 10ευρω εχω, πιανει και αυτη περιμετρικα, νομιζω δεν ερχεται καν σε επαφη με την μεμβρανη απο οσο μπορω να ξεχωρισω.

Η μεμβρανη εχει Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Η εφαρμογη, η οποιες φουσκαλες απο την τοποθετηση μεσα σε ενα 12ωρο εξαφανιστηκανε εντελως, δεν την καταλαβαινεις καν οτι υπαρχει πανω στην οθονη, δεν αλλοιωνει τα χρωματα και εχει ωραια αισθηση στο δακτυλο.

Ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω βαλει σε αυτη την συσκευη αφου πρωτα πεταξα ενα 50ευρω σε tempered και μεμβρανες τα οποια τα τοποθετουσα μεσημερι και προς το βραδυ τα πετουσα γιατι ειχανε ξεκολησει.

Προσωπικα την συνιστο ανεπιφυλακτα.

Edited by Pwpwpw

Υπάρχει κανένας από Θεσσαλονίκη να παραγγειλουμε μαζί ultimate shield;μιας και δεν έχω paypal :(

Να δώσω 3 tips για όποιον βάλει μεμβράνη υγρής εφαρμογής ultimate shield.

1) σαπουνήστε καλά τα χέρια σας

2) στο μπολάκι μην το παρακάνετε με το υγρό πιάτων. μια δυο σταγώνες φτάνουν

3) τις τεσσερις γωνιακές καμπύλες της μεμβράνης μπορείτε να τις κόψετε με ένα ψαλίδι πριν τη βάλετε στο κινητό. έτσι ώστε θα είστε σίγουροι ότι δεν θα έχει πρόβλημα με καμία θήκη.

Υπάρχει κανένας από Θεσσαλονίκη να παραγγειλουμε μαζί ultimate shield;μιας και δεν έχω paypal :(

βρές κάποιον που έχει paypal και εμπιστεύσαι, δώστου τα στοιχεία σου, και απλά κάντου μια κατάθεση σε τράπεζα. δεν ειναι ανάγκη να ειναι απο θεσ/κη

Edited by socratis_g

Την Έχει δοκιμάσει κανείς;

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-s7-edge-p-TEL.028142

Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου

Ναι την δοκιμασα εγω.

Δεν πιανει ολοκληρη την οθονη, αφηνει σχεδον ενα δαχτυλο δεξια και ενα δαχτυλο αριστερα κενο.

Δεν ξεκολαει εννοειτε αφου δεν καλυπτει τις edge πλευρες τις οθονης, αλλα την κρατησα 2-3 μερες και την πεταξα, δεν μου αρεσε καθολου, στις ακρες σκαλωνε το δαχτυλο συνεχως και αισθητικα ητανε αισχος.

Αν δεν σε πειραζει που αφηνει αρκετο κενο δεξια αριστερα παρτην, αλλιως αφησε την.

Εμενα παντως τετοιου στυλ tempered που αφηνουν κενο δεν μου αρεσουνε καθολου μα καθολου.Εκτος του αισθητικου κομματιου που ειναι χαλια,εκτος του λειτουργικου κομματιου που δεν βολευει καθολου επειδη σκαλωνε το δακτυλο στις πλαινες πλευρες, υποτιθεται βαζεις κατι για προστασια και αφηνει μεγαλο μερος της οθονης ακαλυπτο δεξια αριστερα, αν ειναι ετσι αφηνω και ολοκληρη την οθονη χωρις προστασια και τελος.

Edited by Pwpwpw

http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-and-membrani-samsung-galaxy-s7-edge-sbs-aero-cover-diafanes/prod8000033pp/

Τελικά πήρα την παραπάνω θήκη. Δεν βρήκα κάποια flip οικονομική και ταυτόχρονα να μου αρέσει.

Ελπίζω να βγει καλή. Γενικά τα προσέχω πολύ τα κινητά μου :)

μολις την πηρα ΑΛΛΑ δεν εχει μπροστα μονο πισω!!!

:confused::confused:

τελικα αυτη εδω μου στειλανε, http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s7-edge-sbs-aero-extraslim-cover-diafanes/prod7971708pp/, καλουλα μοιζει αλλα δεν εχει μπροστα και δεν ηερω αν το λαθος ηταν απο εμενα ή αυτους

επισης πηρα και αυτη εδω http://www.skroutz.gr/s/8460467/Samsung-Flip-Wallet-Black-G935F-Galaxy-S7-Edge.html (30 απο τα public παρακαλω) ειναι δυνατον να μη αναβει η οθονη οτα την ανοιγω?

Edited by sakis88888
νεο μηνυμα

καλησπερα παι6ια ,στο forum.xda-developers.com

λενε τα καλυτερα για αυτο

http://www.ebay.com/itm/AMAZINGthing-ASAHI-Premium-Tempered-Glass-Full-Screen-Protector-Samsung-S7-edge-/252427592830?hash=item3ac5db647e:g:pJYAAOSwNuxXYtkN

το εχει 6οκιμασει κανεις;

καλησπερα παι6ια ,στο forum.xda-developers.com

λενε τα καλυτερα για αυτο

http://www.ebay.com/itm/AMAZINGthing-ASAHI-Premium-Tempered-Glass-Full-Screen-Protector-Samsung-S7-edge-/252427592830?hash=item3ac5db647e:g:pJYAAOSwNuxXYtkN

το εχει 6οκιμασει κανεις;

30$ είναι πάρα πολλά για να ρισκάρεις να μην εφαρμόζει. και κατα δευτερον πρεπει να βρεις πωλητή με περισότερες αξιολογήσεις.

μεγάλες κατασκευάστριες βγάζουν μεβράνη και όχι tempered. Που σημαίνει κάτι ξέρουν.

^ Μπα. καύτερο όλων βγαίνει το GPEL το οποίο, του αλλου του έσπασε επειδή έβαλε λίγη δύναμη επιπλέον, συν ότι του βγήκε μόλις φόρεσε θήκη.

γενικά Tempered glass μακριά.

Εβαλα και εγω την nillkin και πεταξα την χαζη την baseus που μαλιστα την αφηνε ακαλυπτη πανω και κατω και γρατσουνιζονταν η θηκη και το κινητό

Τρομερή λοιπον οπως εχετε πει η nillkin

Εβαλα και τη μεμβράνη spigen αλλα οπως ειπατε γρατσουνιζεται ευκολα. Δυστυχώς χωρις να ψεκασω αποσταγμενο νερο δεν μπορω να την κεντραρω. Μπηκε καλα αλλα σε μια γωνια ελαφρως ξεκολλα λιγο και λιγο στην edge ακρη απο τη μια πλευρά. Τουλαχιστο εκει δε μαζεύει σκονη. Πιστευω γενικα καθε μηνα θαψαχνω για μεμβράνη

Μου έφυγε σήμερα απο 1,5 μέτρο πάνω σε πλακάκι. Εσκασε σαν παντόφλα. Ακούω ενα "μπαααμ". Λέω ή το πλακάκι έσπασε ή το κινητό :rolleyes:. Ευτυχώς τίποτα απο τα δύο.

Τα εβγαλε τα λεφτά της η spigen. :)

61bwrMFo6HL._SL1000_.jpg

Edited by socratis_g

Μου έφυγε σήμερα απο 1,5 μέτρο πάνω σε πλακάκι. Εσκασε σαν παντόφλα. Ακούω ενα "μπαααμ". Λέω ή το πλακάκι έσπασε ή το κινητό :rolleyes:. Ευτυχώς τίποτα απο τα δύο.

61bwrMFo6HL._SL1000_.jpg

Παλι καλα, είχες προστασία οθόνης?

Εκανε κάποια γρατσουνια?

ultimate shield μεμβράνη, αλλά δεν παίζει ρόλο σε τετοια πεσίμετα. Οι θήκες της spigen στο προστατεύουν 100% αν σου πέσει σε flat επιφάνεια.

ultimate shield μεμβράνη, αλλά δεν παίζει ρόλο σε τετοια πεσίμετα. Οι θήκες της spigen στο προστατεύουν 100% αν σου πέσει σε flat επιφάνεια.

Ρώτησα να δω αν δεν είχες τίποτα αν έκανε γρατσουνια.

Με αυτήν που έχω πιστεύεις ότι το προστατεύει σε φλατ επιφάνεια και paintbull

http://www.skroutz.gr/s/8937943/Samsung-Leather-Cover-Black-G935F-Galaxy-S7-Edge.html

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Με αυτήν που έχω πιστεύεις ότι το προστατεύει σε φλατ επιφάνεια και paintbull

http://www.skroutz.gr/s/8937943/Samsung-Leather-Cover-Black-G935F-Galaxy-S7-Edge.html

φίλε θα πρέπει να δεις αν σε περίπτωση πτώσης εφάπτεται η οθόνη με το κράσπεδο. h spigen όπως και να πέσει σε επίπεδη επιφάνεια κανένα σημείο του κινητού δεν θα ακουμπίσει το έδαφος. Δες τη φώτο.

61Q9-do5fRL._SL1000_.jpg

61bwrMFo6HL._SL1000_.jpg

Υπάρχει το link για αγορά της αντίστοιχης spigen για το απλό s7???

Edit: λογικά αυτή η υβριδική θα είναι

Edited by cmour

Επιτελους μετα απο τοσους μηνες εκατσε ενα protector αψογα,χωρις ξεκολληματα- φουσκαλιτσες κτλ κτλ..Spigen Screen Protector Curved Crystal HD και σε συνδυασμο με αυτες τις θηκες : Case Rugged Armor- Case Ultra Hybrid ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!:):)

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)