socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 μόλις παρέλαβα την ultimate shield, http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ σε 3 εργάσιμες :blink: το απόγευμα μολις τη βάλω θα πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες και γυρω στα 140 ευρω σε θηκες, τζαμια, κτλ κατεληξα σε ισιο τζαμακι των 5,50 ευρω απο το eshop και θηκη spigen crystal Η οθονη δεν ειναι 100 % προστατευμενη, ειναι περιπου στο 90-95 αλλα εχει πολυ καλη αισθηση. Αυτο μεχρι να βγει κατι αξιοπιστο συνολικα. Τραγικη λυση. Δε βλεπεις τιποτα με αυτο το τζαμακι. Επισης χαλαει ισθητικα το κινητο. Καλυτερα χωρις τζαμακι παρα αυτο χαλι.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Εγώ έβαλα αυτό (μαζί με αυτή τη θήκη: http://www.mobilefun.co.uk/ghostek-covert-samsung-galaxy-s7-edge-bumper-case-clear-black-p59061.htm) και ξέγνοιασα! http://shop.brando.com/amazingthing-curved-ultra-clear-screen-protector-samsung-galaxy-s7-edge-_p14129c2003d008.html Μεμβράνη είναι οχι tempered ε? Απο υφη πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μεμβράνη είναι οχι tempered ε? Απο υφη πως παει? Πολύ καλή υφή και δεν γρατζουνιέται όπως η Spigen. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μεμβράνη είναι οχι tempered ε? Απο υφη πως παει? film είναι, το λέει στο λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τη μεμβράνη της νιλκιν την Έχει δοκιμάσει κανείς; Ετούτο; http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-s7-edge-p-TEL.028142 Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φιλε μου σου στειλανε tracking number για να τσεκαρεις την εξελιξη της παραγγελιας? Εχω παραγγειλει την ιδια απο το site τους και απλα μου λεει "status: This order is marked as Shipped ", δεν μου στελανε tracking number για να τσεκαρω εξελιξη παραγγελιας. Η παραγγελια εγινε την περασμενη Παρασκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τη μεμβράνη της νιλκιν την Έχει δοκιμάσει κανείς; Ετούτο; http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-s7-edge-p-TEL.028142 Στάλθηκε απο το Samsung galaxy s7 edge μου στο λινκ δίνεις κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φιλε μου σου στειλανε tracking number για να τσεκαρεις την εξελιξη της παραγγελιας? Εχω παραγγειλει την ιδια απο το site τους και απλα μου λεει "status: This order is marked as Shipped ", δεν μου στελανε tracking number για να τσεκαρω εξελιξη παραγγελιας. Η παραγγελια εγινε την περασμενη Παρασκευη. στο λινκ δίνεις κάτι άλλο. Φιλε socratis σε σενα πηγαινε το παραπανω ερωτημα απλως μπερδευτηκα και δεν σου εκανα παραθεση. Σου δωσανε trackin number Για την παραγγελια εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Φιλε socratis σε σενα πηγαινε το παραπανω ερωτημα απλως μπερδευτηκα και δεν σου εκανα παραθεση. Σου δωσανε trackin number Για την παραγγελια εσενα? οχι φίλε μου. δεν πήρα κάποιο tracking. Ενα μαιλ αργά το απόγευμα της Πέμπτης 21/07 The status of order ΧΧΧ is now Shipped. Μια με δυο εβδομάδες θέλει περίπου απο αγγλία. μην αγχώνεσαι. εμένα ετυχε πραγματικά και ήρθε τόσο νωρίς. κάτσε να δούμε τι φρούτο θα μας βγει και αυτό γιατί νομίζω ότι παίζει να είναι και μάπα το καρπούζι. γράφει 99,9% clarity στο site τους. τα ίδια ακριβώς έλεγε και η ScreenKnight. και έκανε τα χρώματα να πιξελιάζουν λες και είχες iphone 3gs. Εννοείται εφαγε πέταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Α οκ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Περιμενουμε εντυπωσεις μολις την βαλεις στην συσκευη. Παντως ενα φιλος πιο πισω που την εχει ειπε οτι δεν αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης, για να δουμε. Το σημαντικοτερο για μενα ειναι αν θα καθεται η αν θα ξεκολαει και αυτη στις γωνιες της edge οθονης. Πραγματικα βαρεθηκα να δοκιμαζω μεμβρανες και tempered glass και να τα πεταω την δευτερη μερα γιατι ξεκολανε.Αν δεν καθησει ουτε αυτη, την αφηνω την οθονη χωρις προστασια και τελος, πρωτον βαρεθηκα και δευτερον δεν σκοπευω να σπαταλησω κανενα 500ευρω σε μεμβρανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σίγουρα κρατάω μικρό καλάθι. Ξέρω καλά το θέμα προσωπικά εδώ και αρκετούς μήνες τώρα. Τελευταία ότι και αν δοκιμάσω γυρνάω ξανά σε αυτή που κάνει γρατζουνιες με τον αέρα. Έχω μια μικρή ελπίδα μόνο ότι ίσως αυτή η iq δεν με κάνει να γυρίσω πάλι πίσω. Γιατί δεν δοκιμάζεις την Skinomi? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Α οκ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Περιμενουμε εντυπωσεις μολις την βαλεις στην συσκευη. Παντως ενα φιλος πιο πισω που την εχει ειπε οτι δεν αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης, για να δουμε. Το σημαντικοτερο για μενα ειναι αν θα καθεται η αν θα ξεκολαει και αυτη στις γωνιες της edge οθονης. Πραγματικα βαρεθηκα να δοκιμαζω μεμβρανες και tempered glass και να τα πεταω την δευτερη μερα γιατι ξεκολανε.Αν δεν καθησει ουτε αυτη, την αφηνω την οθονη χωρις προστασια και τελος, πρωτον βαρεθηκα και δευτερον δεν σκοπευω να σπαταλησω κανενα 500ευρω σε μεμβρανες. ακριβώς στην ίδια φάση και εγώ! αν δεν κάτσει και αυτή όπως πρέπει. Τέλος. θα μείνει χωρίς προστασία οθόνης. την Ultimate shield τη βρήκα απο το μήνυμα που είχε γράψει εδώ ένα μέλος: Η μεμβράνη κολλάει σα μαγνητης σε όλα τα σημεια. Εφαρμόζεται με νερο κ λίγο απορρυπαντικο. Στεγνώνει αμέσως μετά απο καποια λεπτα κ καποιο σκούπισμα και σταθεροποιείται μετα απο 8 ωρες (περιλαμβανονται σαφεις οδηγιες κ υπαρχει κ βιντεο στο site και στο you tube). Απο εκει κ περα δεν τη καταλαβαίνεις οτι υπαρχει. Ειναι πεντακαθαρη, δεν αλoιωνει την αισθηση αφης, δεν αλοιώνει τα χρωματα, δεν εχει rainbow effect, λερώνεται δύσκολα (δε γεμίζει δαχτυλιες το κινητο) και γενικότερα θα σωθείτε και θα χαρείτε την edge screen η οποια δεν ειναι πολυ χρηστικη ισως, όμως ειναι πανεμορφη.... εγω τρεις μηνες τώρα, επιτελους σταματησα να ξοδευομαι κ να ψαχνω τα τζαμακια του ενος και του αλλου Κινεζου, Ινδου, Βιετναμεζου κτλ :lol: Με τις θήκες τα παει σουπερ εαν έχεις βάλει την μπροστική και την πισω μόνο μεμβρανη. Εαν έχεις βάλει και τις περιφεριακες τοτε ισως να μη χωράει το κινητο σε θήκες που είναι λεπτες και εφαρμόζουν πολύ σφιχτα. Εγω έχω βάλει τις μεμβράνες μπρος και πίσω και σα θήκες χρησιμοποιώ τη clearview ή την flip cover της Samsung και ποτε δεν είχα θεμα! τις εναλλασω συνεχώς. Σας είπα... αν βάλετε κ τις περιφερειακές μεμβράνες, ανετα κυκλοφορείτε χωρίς θηκη. Το έκανα για ένα διαστημα και όλα καλα. Δε ξεκολλανε. Όμως τελικα κατέληξα να αφαιρέσω τις περιφερειακες και να χρησιμοποιήσω τις θηκες διότι είχα καλύτερο κράτημα...για κανένα αλλο λογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Κάπως έτσι ειναι? http://i.ebayimg.com/images/g/0fYAAOSweWVXdmfc/s-l500.jpg ναι ακριβως ετσι. Δεν ειναι ασχημο . Το προτιμω ετσι παρα με σπασμενη οθονη και 300 ευρω ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 ναι ακριβως ετσι. Δεν ειναι ασχημο . Το προτιμω ετσι παρα με σπασμενη οθονη και 300 ευρω ζημια. Και παλι ομως αν βρει στα πλαϊνά πας παλι για οθονη.. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Αν την βιάζεσαι την έχει και το e-shop σε newsletter που μου έστειλε στα 21,90. Αυτή όμως είναι U1, δεν είναι καλύτερο να βάλουμε U3? Πώς τα πάει με 4Κ εγγραφές; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και παλι ομως αν βρει στα πλαϊνά πας παλι για οθονη.. Ναι σιγουρα αλλα πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης και να πεσει υπο γωνια. Τουλαχιστον ετσι μειωνεις τις πιθανοτητες. Και παλι ειναι προσωρινο μεχρι να βγαλουν καποιο αλλο το οποιο δεν θα εχει προβλημα με τις θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 λοιπόν παιδιά επιβαιβεώνω. η ultimate shield έκατσε κουφέτο πάνω στην οθόνη, έβαλα και μια θήκη και δεν την πετάει έξω. Αλλοίωση στα χρώματα ΔΕΝ υπάρχει καμία, εκτός σε κάτι χιλιοστά που λογικά μόλις στεγνώσει καλά στα επόμενα 24ωρα θα φύγουν, με βάση τις οδηγείες. στην υφή της ειναι πολυ προσεγμένη. Σε πρώτη φάση δείχνει πολύ καλή! Αν δω ότι στις επόμενες εβδομάδες παραμένει οκ στη θέση της, θα παραγγείλω και 2η να έχω καβάτζα. http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 λοιπόν παιδιά επιβαιβεώνω. η ultimate shield έκατσε κουφέτο πάνω στην οθόνη, έβαλα και μια θήκη και δεν την πετάει έξω. Αλλοίωση στα χρώματα ΔΕΝ υπάρχει καμία, εκτός σε κάτι χιλιοστά που λογικά μόλις στεγνώσει καλά στα επόμενα 24ωρα θα φύγουν, με βάση τις οδηγείες. στην υφή της ειναι πολυ προσεγμένη. Σε πρώτη φάση δείχνει πολύ καλή! Αν δω ότι στις επόμενες εβδομάδες παραμένει οκ στη θέση της, θα παραγγείλω και 2η να έχω καβάτζα. http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ Με ποια θήκη την δοκιμάσες φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis_g Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Με ποια θήκη την δοκιμάσες φιλε. spigen με αυτές τις δύο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01A7IDF3S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 http://www.uniqueshop.gr/thiki-galaxy-s7-edge-7651.html απλά στην πρώτη εκεί που δακγώνει η θήκη στις γωνίες θέλει να σπρώξεις λίγο με το νύχι να πάρει απο κάτω τη μεμβράνη. Γενικα σε πρώτη φάση δείχνει ΠΟΛΥ καλό! θα περιμένω με τον καιρό να δω αν αρχίσει να ξερένεται και να σηκώνεται μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 spigen με αυτές τις δύο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01A7IDF3S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 http://www.uniqueshop.gr/thiki-galaxy-s7-edge-7651.html απλά στην πρώτη εκεί που δακγώνει η θήκη στις γωνίες θέλει να σπρώξεις λίγο με το νύχι να πάρει απο κάτω τη μεμβράνη. Γενικα σε πρώτη φάση δείχνει ΠΟΛΥ καλό! θα περιμένω με τον καιρό να δω αν αρχίσει να ξερένεται και να σηκώνεται μόνη της. Φίλε μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με liquid crystal δεν υπάρχει μέλλον με αυτή την κατά τα άλλα καλή μεμβράνη. Είχα αυτό τον συνδυασμό γι αυτό σου το λέω. Τώρα αν έβαλες τοοοοσο προσεκτικά την θήκη ίσως σου κρατήσει παραπάνω χωρίς να ξεκολλήσει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) λοιπόν παιδιά επιβαιβεώνω. η ultimate shield έκατσε κουφέτο πάνω στην οθόνη, έβαλα και μια θήκη και δεν την πετάει έξω. Αλλοίωση στα χρώματα ΔΕΝ υπάρχει καμία, εκτός σε κάτι χιλιοστά που λογικά μόλις στεγνώσει καλά στα επόμενα 24ωρα θα φύγουν, με βάση τις οδηγείες. στην υφή της ειναι πολυ προσεγμένη. Σε πρώτη φάση δείχνει πολύ καλή! Αν δω ότι στις επόμενες εβδομάδες παραμένει οκ στη θέση της, θα παραγγείλω και 2η να έχω καβάτζα. http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/ Tελικα μου ηρθε και μενα και την τοποθετησα πριν καμια ωρα. Δεν ξερω αν δεν πετυχα εγω καλα την τοποθετηση, αλλα εχουν μεινει καμποσες φουσκαλιτσες, δεν ξερω αν θα φυγουν μεσα σε 1-3 μερες οπως λενε στο site τους αλλα χλωμο το κοβω. Κατα τα αλλα φαινεται να παταει "γερα".Δεν δοκιμασα ακομη να βαλω την συσκευη σε θηκη.Θα την αφησω ετσι ολο το βραδυ σημερα ωστε να στεγνωσει καλα η μεμβρανη και θα δοκιμασω αυριο. Edited July 26, 2016 by Pwpwpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Την σκέφτηκα και εγω την συγκεκριμένη αλλα ειπε ο kountoura σηκώνεται με την Rugged armor και το αφησα. Για πείτε πως πάει μες τις μέρες και το βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Την σκέφτηκα και εγω την συγκεκριμένη αλλα ειπε ο kountoura σηκώνεται με την Rugged armor και το αφησα. Για πείτε πως πάει μες τις μέρες και το βλέπουμε. Οι φουσκαλες όσο παράξενο και αν φαίνεται ότι θα φύγουν, φεύγουν όλες μας όλες. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά ναι και με Rugged Armor και με liquid crystal που είχα δοκιμάσει ξεκολλουσε παιδιά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει και αυτή η φίρμα με παρτίδες και κωδικούς που τα προϊόντα γίνονται καλύτερα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Οι φουσκαλες όσο παράξενο και αν φαίνεται ότι θα φύγουν, φεύγουν όλες μας όλες. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά ναι και με Rugged Armor και με liquid crystal που είχα δοκιμάσει ξεκολλουσε παιδιά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει να κάνει και αυτή η φίρμα με παρτίδες και κωδικούς που τα προϊόντα γίνονται καλύτερα. Ας μας πουν τα παιδιά σε 3 4 μερες πως πάει και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts