Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασε σε νιωθω ειναι σαν να το επαθα εγω και ας μη σε ξερω. Ηταν η κακια στιγμη.. λογικα και ζελατινα να ειχες ισως παλι να γινονταν :-( εγω της δικιας μου και σε οποιον το δινω τους λεω κρατηστε το γιατι θα σας σπασω το κεφαλι η θα σας παρω τα λεφτα μεχρι να ξεχρεωσετε ευρω ευρω. Μη τρελαινεσαι. Κοσμος πεθαινει καθε μερα. Εγω ετσι σκεφτηκα οταν επεσε παλια συρταρι πανω στο καινουργιο μου lg kc910 το εριξε καταλαθος ενα απτα αδερφια μου και το προσεχα σαν τα ματια μ. Αν δουλευει κομπλε βαλε οπως ειπες κατι. Δεν ξερω αν αξιζει αλλαγη οθονης 300 ευρω και αν θα ισχυει η αδιαβροχοποιηση :(

μωρε ναι το ξερω, θα μου περασει πιστευω σε κανα 2-3 μερες! αν εβρισκα κανα tempered Που να μην ξεκολαει με face πανω κατω θα ταν κομπλε. Δεν μπορω να το βλεπω ετσι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και καπου εδω μπαινει το ερωτημα αν αξιζει να ζηταμε απο τις εταιριες premium υλικα...γυαλι...αλουμινιο κ οτι αλλο κανει το κινητο μας πανεμορφο μεν στο ματι αλλα να θελει πανοπλια για να ειμαστε καλυμενοι...

Γυαλι ειναι..οσο και σκληρο να ειναι παραμενει γυαλι... και το γυαλι σπαει γμτ...

Και εμεις εχουμε μπρος κ πισω γυαλι....

Κριμα φιλαρακι...

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Και καπου εδω μπαινει το ερωτημα αν αξιζει να ζηταμε απο τις εταιριες premium υλικα...γυαλι...αλουμινιο κ οτι αλλο κανει το κινητο μας πανεμορφο μεν στο ματι αλλα να θελει πανοπλια για να ειμαστε καλυμενοι...

Γυαλι ειναι..οσο και σκληρο να ειναι παραμενει γυαλι... και το γυαλι σπαει γμτ...

Κριμα φιλαρακι...

πριν κανα χρονο, το ειχα στερεομενο στο τιμονι του ποδηλατου.. σε κατι λακουβες απ τους κραδασμους εφυγε!

https://youtu.be/JXVZTzI6wP4

lg g3.. δεν επαθε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη.. χωρις την παραμικρη προστασια.. εχω πολλα παραδειγματα απο φιλους με samsung να σπανε οι οθονες για πλακα.. του κολητου μου εσπασε πεφτοντας απο 10cm πανω σε ξυλινο τραπεζι το s4.. δεν ξερω τι γινεται.. δεν ειναι τυχη.. :( :(

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω ρε φιλαρακι...ειναι τυχη δεν ειναι τυχη....ειναι να μην αου κατσει στραβη...αστα...

Το παρα πανω ποστ μου ειναι γενικη σκεψη μου οχι μονο για τα Samsung.

Απλα ολοι παντα ζηταμε κ ζηταμε κ ζηταμε....

Λογικο μεν...αλλα εχει κ το τιμημα της η πολυτελεια..

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

πριν κανα χρονο, το ειχα στερεομενο στο τιμονι του ποδηλατου.. σε κατι λακουβες απ τους κραδασμους εφυγε!

lg g3.. δεν επαθε την παραμικρη γρατζουνια στην οθονη.. χωρις την παραμικρη προστασια.. εχω πολλα παραδειγματα απο φιλους με samsung να σπανε οι οθονες για πλακα.. του κολητου μου εσπασε πεφτοντας απο 10cm πανω σε ξυλινο τραπεζι το s4.. δεν ξερω τι γινεται.. δεν ειναι τυχη.. :( :(

Τύχη είναι φίλε, το ίδιο σκηνικό με το ίδιο τηλέφωνο έπαθα και εγώ, θρυψαλα η οθόνη....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ έχω το S4 και έχει φάει 2 γερές σούπες από ύψος τραπεζιού σε μάρμαρο και δεν έπαθε το παραμικρό.(Χωρίς καν θήκη,μόνο με μια tempered glass).Τι πάει να πει οτι το lg σου δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά; Τύχη είναι και παίζει ρόλο ο τρόπος που πέφτει το κινητό.

Άσχετο: Είδα το video και ανακατεύτηκα....

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ναι γιατί το g3 μάλλον δεν είχε καλό stabilisation.. με την gopro δεν συμβαίνει αυτό.

Τεσπα, πρέπει να πάρω αύριο κάνα τηλ στην procordia να δω τι παίζει με την εγγύηση. Τι εννοώ? Η εγγύηση ισχύει κανονικά να το αφήσω Έτσι? Η αν μετά από ένα μήνα ή δύο πάθει κάτι κι το στείλω θα μου πουν είναι από το πεσιμο;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι γιατί το g3 μάλλον δεν είχε καλό stabilisation.. με την gopro δεν συμβαίνει αυτό.

Τεσπα, πρέπει να πάρω αύριο κάνα τηλ στην procordia να δω τι παίζει με την εγγύηση. Τι εννοώ? Η εγγύηση ισχύει κανονικά να το αφήσω Έτσι? Η αν μετά από ένα μήνα ή δύο πάθει κάτι κι το στείλω θα μου πουν είναι από το πεσιμο;

Ειναι αναλογα και σε ποιον θα τυχεις.. αν θελει καμια βαρβατη αλλαγη πιστευω θα το ριξουν ευκολα στο πεσιμο δυστυχως.. προσωπικη μου γνωμη χωρις να μου εχει τυχει το λεω.. αλλα εχω διαβασει πολλα..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κριμα φιλαρακι...

Πάντα έλεγα μέταλλο και παλι μέταλλο. Γρατζουνιεται κάνει σημάδια αλλά δεν σπάει εύκολα. Ηταν μεγαλη υπέρβαση για μενα το s7. Απλα φετος επαιζε χωρίς αντίπαλο

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Πεταμένα λεφτά και αυτό Νικόλα.

Είναι πλαστικό όχι γυαλί.

Κολλάει μόνο περιμετρικά, κάθε φορά που πατάς home button τρέξει.

Φωτογραφίες από αυτό που είχα πάρει και εγώ πριν από καιρό και το πεταξα στο 5 λεπτό.

https://www.dropbox.com/sh/0cevtvz391zl93e/AABZ7z86XfKvD2b5nb0ZLwTWa?dl=0

Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που ποσταρες.

kountouraN

Πεταμένα λεφτά και αυτό Νικόλα.

Είναι πλαστικό όχι γυαλί.

Κολλάει μόνο περιμετρικά, κάθε φορά που πατάς home button τρέξει.

Φωτογραφίες από αυτό που είχα πάρει και εγώ πριν από καιρό και το πεταξα στο 5 λεπτό.

https://www.dropbox.com/sh/0cevtvz391zl93e/AABZ7z86XfKvD2b5nb0ZLwTWa?dl=0

Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που ποσταρες.

κλασσικά τα ίδια κ τα ίδια.... μου εχει σηκώσει κ την curved η θηκη σε ενα σημείο κ ειναι να τρελενεσαι......

IPhone 15 Pro 

κλασσικά τα ίδια κ τα ίδια.... μου εχει σηκώσει κ την curved η θηκη σε ενα σημείο κ ειναι να τρελενεσαι......

Η liquid crystal αν θυμάμαι καλά?

Είναι από τις πιο απότομες θήκες αυτή.

Δεν υπάρχει ελπίδα με την προστασία edge οθόνης.

kountouraN

Η liquid crystal αν θυμάμαι καλά?

Είναι από τις πιο απότομες θήκες αυτή.

Δεν υπάρχει ελπίδα με την προστασία edge οθόνης.

ναι αυτήν.... θα αναγκαστω να ψάξω αλλη θήκη.... δεν ξέρω η luvvit η διάφανη τι παίζει...

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Κι εγώ έχω το S4 και έχει φάει 2 γερές σούπες από ύψος τραπεζιού σε μάρμαρο και δεν έπαθε το παραμικρό.(Χωρίς καν θήκη,μόνο με μια tempered glass).Τι πάει να πει οτι το lg σου δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά; Τύχη είναι και παίζει ρόλο ο τρόπος που πέφτει το κινητό.

Άσχετο: Είδα το video και ανακατεύτηκα....

Πάντως αδιαμφισβητητα τα Galaxy sxxx πρέπει να έχουν ρεκόρ σπασμένες οθόνες... Κάπου το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο... Και μάλιστα τονίζει ότι τα edge είναι ευαίσθητα στα σημεία καμπης της οθόνης... Anyway πάθον και εγώ...

Αλλά αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι ότι η αλλαγή οθόνης στο S7 edge κοστίζει 320 ευρώ με την επισκευή ενώ του LG g5..... 90 ευρώ με την επισκευή (και εντάξει δεν την λες και χάλια)

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Αν σας την πεταει την προστασια τζαμι η θηκη που βαζετε.. γιατι δε βαζετε π.χ θηκη σιλικονης;? Γιατι δε φαινεται να το

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πάντως αδιαμφισβητητα τα Galaxy sxxx πρέπει να έχουν ρεκόρ σπασμένες οθόνες... Κάπου το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο... Και μάλιστα τονίζει ότι τα edge είναι ευαίσθητα στα σημεία καμπης της οθόνης... Anyway πάθον και εγώ...

Αλλά αυτό που μου την δίνει περισσότερο είναι ότι η αλλαγή οθόνης στο S7 edge κοστίζει 320 ευρώ με την επισκευή ενώ του LG g5..... 90 ευρώ με την επισκευή (και εντάξει δεν την λες και χάλια)

Είχα αλλάξει κάποτε τζάμι μόνο στο note 3.. ίσως το επιχειρήσω κι εδώ.. για αδιάβροχοποίηση δεν με καίει και τρελά, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να το βάλω σε πισίνα ποτέ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια η αποψή σας παιδιά για καποια από αυτές;

καμία άλλη πρόταση από skroutz για Flip cover;

http://www.drele.com/el/samsung-flip-cover-galaxy-s7-edge.html

https://www.skroutz.gr/s/8460430/Samsung-Flip-Wallet-Gold-G935F-Galaxy-S7-Edge.html

Σήμερα παρέλαβα την ballistic case leather.

Προσωπικά η μόνη που με κάνει να αφήσω την rugged armor στο συρτάρι.

Πολύ καλή εφαρμογή,

Πολύ καλή υφή,

Είναι λεπτή θήκη με φουσκομενες γωνίες για να μην βρίσκει η οθόνη όταν το αφήνεις ανάποδα.

Φωτογραφίες σε λίγο να την δείτε.

https://www.dropbox.com/sh/184zlywegpm0ima/AACm9kcE3lQ0-Z7x4pskZNtca?dl=0

Edited by kountoura
kountouraN

μου ειπαν λοιπον στην Smartek οτι εσο η οθονη ειναι σπασμενη, ειναι και εκτος εγγυησης ολη η συσκευη.. δεν παμε καλα.. και μαλιστα τη ρωτησα αν παθει κατι ασχετο με την οθονη, ναι μου λεει ειναι εκτος εγγυησης.. με το ετσι θελω σε υποχρεωνουν να σκασεις 300ευρωπουλα.. ελεος δηλαδη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guys οτι καλυτερο εχω δει εδω και χρονια σε screen protector.. μηδεν φουσκαλες και καλυπτει ολο το τζαμι μπροστά 100%..

https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=233569

Τσεκαρετε το μιας και τα tempered για μας ειναι ολα μικρά

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Guys οτι καλυτερο εχω δει εδω και χρονια σε screen protector.. μηδεν φουσκαλες και καλυπτει ολο το τζαμι μπροστά 100%..

https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=233569

Τσεκαρετε το μιας και τα tempered για μας ειναι ολα μικρά

μπορεις να βγαλεις μερικες φοτο να το δουμε πανω στο κινητο?

ναι κ γω θα ηθελα φωτο γιαυτο, ( s7 flat ετσι? )

επισης ρε παιδια προσπαθησα να παραγγηλω απο ebay,aliexpress και amazon κανενα δεν δεχοταν καρτα, ακομα με αυτα τα καπιταλ? εσεις πως το κανετε φορτωνετε το paypal?

επισης ρε παιδια προσπαθησα να παραγγηλω απο ebay,aliexpress και amazon κανενα δεν δεχοταν καρτα, ακομα με αυτα τα καπιταλ? εσεις πως το κανετε φορτωνετε το paypal?

Εγώ έχω θέμα από ebay & alliexpres αλλά amazone ποτέ και με prepaid Πειραιώς & prepaid eurobank...μιλάμε για πάνω από 30 αγορές από τηλέφωνο 740 ευρώ μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς... Για ξανά κάνε δοκιμή από amazone UK & de αλλά προσοχή να γράφει ότι ο αποστολέας στέλνει Ελλάδα....

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα αλλάξει κάποτε τζάμι μόνο στο note 3.. ίσως το επιχειρήσω κι εδώ.. για αδιάβροχοποίηση δεν με καίει και τρελά, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να το βάλω σε πισίνα ποτέ..

Φίλε μου που την είχες κάνει την αλλαγή μόνο τζαμιού?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

μπορεις να βγαλεις μερικες φοτο να το δουμε πανω στο κινητο?

Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να βγαλω φωτο.. αλλα πιανει ΟΛΗ την οθονη ΧΩΡΙΣ φουσκαλες στις ακρες..

Εντυπωσιακο και με self healing και μονο 5 ευρω περιπου

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι s7 flat ειναι με 100% εφαρμογη bubble free

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)