em_seven Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Βρήκα σε προσφορά και πήρα τον original φορτιστή που έχει μέσα και η συσκευασία χωρίς καλώδιο. Αν βάλω ένα άλλο καλώδιο, samsung, όχι το δικό του θα παίξει ρόλο για τη σωστή φόρτιση του κινητού ή είναι αδιάφορο; Sent from my SM-T705 using Tapatalk Αδιάφορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Εγω θυμάμαι πριν εναμιση χρόνο να σου πεφτει το One+ κάτω και να σπάει το τζαμακι αντι η οθόνη.. :) Από τότε έχω να βάλω :D Sent from S7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Πήγα και έβαλα την μεμβράνη X-one και μπορώ να πω ότι έχω μείνει ικανοποιημένος ως τώρα. Θέλει όμως 2 πλήρεις μέρες χωρίς θήκη για να κολλήσει καλά στις πλευρές. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 είναι κ τι θήκη χρησιμοποιείς για τις ξηρές ζελατίνες......η spigen liquid crystal π.χ μπορεί εύκολα να σου ξεκολλήσει την ζελατίνα λογω των γωνιών που κλίνουν προς στα μέσα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) είναι κ τι θήκη χρησιμοποιείς για τις ξηρές ζελατίνες......η spigen liquid crystal π.χ μπορεί εύκολα να σου ξεκολλήσει την ζελατίνα λογω των γωνιών που κλίνουν προς στα μέσα H συγκεκριμένη μεμβράνη ανήκει στις "ψεκασμένες" :D. Χρησιμοποιώ την Neo Hybrid (gold), δένει πολύ όμορφα με το κινητό. Edited May 17, 2016 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 η μονη καλή επιλογή που απέμεινε.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatenine Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπέρα και πάλι παιδια..παράγγειλα μια θήκη για το τηλέφωνο απο το ebay της Αγγλίας η οποία καλύπτει το τηλέφωνο μπροστά και πίσω με σιλικόνη. Η ερώτηση μου είναι ότι θα βλάψει την οθόνη αφής η σιλικόνη; η θήκη είναι σαν αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Shockproof-360-Gel-Protective-Clear-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-04-/371630083962?hash=item5686e10f7a:g:KCoAAOSwxehXOj-i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπέρα και πάλι παιδια..παράγγειλα μια θήκη για το τηλέφωνο απο το ebay της Αγγλίας η οποία καλύπτει το τηλέφωνο μπροστά και πίσω με σιλικόνη. Η ερώτηση μου είναι ότι θα βλάψει την οθόνη αφής η σιλικόνη; η θήκη είναι σαν αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Shockproof-360-Gel-Protective-Clear-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S6-Edge-04-/371630083962?hash=item5686e10f7a:g:KCoAAOSwxehXOj-i Δε θα τη βλάψει, αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο θα σε βολέψει ή θα λειτουργεί σωστά η αφή. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Καλή τιμούλα για τον ασύρματο fast charge stand. http://www.e-shop.gr/samsung-wireless-charging-pad-ng930bb-for-galaxy-s7-g930-black-p-TEL.027009 Eπίσης έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις από τη θήκη power bank? Γιατί μου αρέσει σαν ιδέα, αν και μου φαίνεται ακριβή. http://www.e-shop.gr/samsung-power-cover-ep-tg935bb-for-galaxy-s7-edge-black-p-TEL.026624 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 18, 2016 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciscosec Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) η μονη καλή επιλογή που απέμεινε.... Η ποιο ακυρη επιλογη φιλε... εχω αλλαξει 5. Πηρα αρχικά δύο, στη μια το κιτρινο προστατευτικό της μεμβρανης ήταν ενωμένο με τη μεμβράνη και δεν μπορουσες με τη καμια να την εφαρμόσεις. Η δευτερη μεμβράνη ηταν οκ. Οταν όμως την εφαρμοσα, μετα απο μερικες μερες αρχισε να κανει κατι αυλακια απο μονη της (!), ασε που αν τη χαραζες με το νυχακι σου για παραδειγμα, αφηνε σημαδι που δεν εφευγε!! Τους εγραψα μαιλ με τα παραπονα μου και μου εστειλαν 3 καινουριες οι οποιες ηρθαν μετα απο 2 μηνες... και οι τρεις μεμβρανες ειχαν το εξης θεμα.. ενα πρασινο προστατευτικο που έχουν με το που το ξεκολουσες, αφηνε πρασινη μπογια πανω στη μεμβρανη που πρεπει να κολλησει στην οθονη!! καταστροφη!! τους εστειλα μαιλ, κ εξακολλουθουν να ζητανε να τους ταχυδρομησω πισω τις μεμβρανες για να ισχυει η εγγυηση εφ ορου ζωης.... Μετα απο αυτο τους απερριψα εφ όρου ζωης, αλλα δεν το εχουν καταλαβει!! Προσοχη μη την πατήσετε!! Edited May 18, 2016 by ciscosec Παράθεση Bits and bytes of my life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Η ποιο ακυρη επιλογη φιλε... εχω αλλαξει 5. Πηρα αρχικά δύο, στη μια το κιτρινο προστατευτικό της μεμβρανης ήταν ενωμένο με τη μεμβράνη και δεν μπορουσες με τη καμια να την εφαρμόσεις. Η δευτερη μεμβράνη ηταν οκ. Οταν όμως την εφαρμοσα, μετα απο μερικες μερες αρχισε να κανει κατι αυλακια απο μονη της (!), ασε που αν τη χαραζες με το νυχακι σου για παραδειγμα, αφηνε σημαδι που δεν εφευγε!! Τους εγραψα μαιλ με τα παραπονα μου και μου εστειλαν 3 καινουριες οι οποιες ηρθαν μετα απο 2 μηνες... και οι τρεις μεμβρανες ειχαν το εξης θεμα.. ενα πρασινο προστατευτικο που έχουν με το που το ξεκολουσες, αφηνε πρασινη μπογια πανω στη μεμβρανη που πρεπει να κολλησει στην οθονη!! καταστροφη!! τους εστειλα μαιλ, κ εξακολλουθουν να ζητανε να τους ταχυδρομησω πισω τις μεμβρανες για να ισχυει η εγγυηση εφ ορου ζωης.... Μετα απο αυτο τους απερριψα εφ όρου ζωης, αλλα δεν το εχουν καταλαβει!! Προσοχη μη την πατήσετε!! πω πω πολυ σημαντική η πληροφορία σου φιλε κ δεν το περίμενα απο αυτην την εταιρεία.... οπότε άκυρο κ αυτην μονο υγρης τοποθέτησης..... Edited May 18, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 πω πω πολυ σημαντική η πληροφορία σου φιλε κ δεν το περίμενα απο αυτην την εταιρεία.... οπότε άκυρο κ αυτην μονο υγρης τοποθέτησης..... Νικόλα εγώ περιμένω spigen μέσα στην εβδομάδα μάλλον. Αν περάσει τα test θα σου πω. Αν μου έρθει ο νέος κωδικός με τις κομμένες γωνίες προφανώς δεν θα ξεκολλαει με τις θήκες. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Νικόλα εγώ περιμένω spigen μέσα στην εβδομάδα μάλλον. Αν περάσει τα test θα σου πω. Αν μου έρθει ο νέος κωδικός με τις κομμένες γωνίες προφανώς δεν θα ξεκολλαει με τις θήκες. ο προηγούμενος φιλος την καινούργια παρέλαβε κ είχε πρόβλημα... τουλάχιστον βαλτην προς βραδακι κ ασε την συσκευή ολο το βράδυ χωρίς θήκη να κολλήσει καλά Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Νικόλα εγώ περιμένω spigen μέσα στην εβδομάδα μάλλον. Αν περάσει τα test θα σου πω. Αν μου έρθει ο νέος κωδικός με τις κομμένες γωνίες προφανώς δεν θα ξεκολλαει με τις θήκες. Εμένα ξεκολλάει στην edge πλευρά από το βάλε βγάλε της θήκης. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εμένα ξεκολλάει στην edge πλευρά από το βάλε βγάλε της θήκης. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με τι θήκη? Εγώ θα δοκιμάσω με Rugged Armor που έχω και με μια caseology που περιμένω. Την nillkin δεν την αναφέρω καθόλου γιατί δεν επηρεάζει σίγουρα. :) Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marchas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά!!Έχει να προτείνει κάποιος δοκιμασμένη προστασία οθόνης για το s7 το απλό; Είχα πάρει ενα glass φτηνό "bluestar" το οποίο περιμετρικά δεν καθόταν καλά και ήταν άσχημο οπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Screen protector για το edge να αγοράσετε με κλειστά μάτια την skinomi από το γερμανικό Amazon. Την δοκίμασα και είναι άψογη. Είχα την ίδια και στο edge plus που είχα. Αυτή έχει εφαρμογή με νερό και είναι πολύ πιο εύκολη η διαδικασία σε σχέση με αυτές που κολλάνε απευθείας. http://www.amazon.de/gp/aw/d/B01BG2B9MS/ref=mp_s_a_1_2?qid=1463605291&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=Galaxy+s7+edge+skinomi&dpPl=1&dpID=51MsPepYVKL&ref=plSrch Sent from my Galaxy S7 Edge G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εγω σημερα περασα και την δευτερη spigen curved σε εναν πολυ φιλο και περαστηκε και αυτη τελεια χωρις το παραμικρό προβλημα .ειναι σχετικα ευκολη παιδια η τοποθέτηση αν δεις και το επίσημο βιντεο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδιά μια ερώτηση, σήμερα το απόγευμα έβαλα την ζελατίνα screenknight υγρης τοποθέτησης. Φουσκάλες δεν έχει, αλλά η οθόνη έχει χάσει σε ευκρίνεια... Ξέρει κανείς που την έχει καιρό εάν θα στρώσει τις επόμενες ημέρες όσο αφορά την ευκρίνεια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Με τι θήκη? Εγώ θα δοκιμάσω με Rugged Armor που έχω και με μια caseology που περιμένω. Την nillkin δεν την αναφέρω καθόλου γιατί δεν επηρεάζει σίγουρα. :) Η thin fit μου την έκανε αρχικά (σκληρή ). Πλέον και η nilkin αν δεν την προσέξω μπορεί να μου τη σηκώσει λίγο. Δεν φαίνεται βέβαια με φορεμένη θήκη, αν την βγάλεις όμως θέλει λίγη πίεση σε εκείνο το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παιδιά μια ερώτηση, σήμερα το απόγευμα έβαλα την ζελατίνα screenknight υγρης τοποθέτησης. Φουσκάλες δεν έχει, αλλά η οθόνη έχει χάσει σε ευκρίνεια... Ξέρει κανείς που την έχει καιρό εάν θα στρώσει τις επόμενες ημέρες όσο αφορά την ευκρίνεια;;; Έχω την ScreenKnight εδώ και καιρό, Βασικά πάντα είχα μια στο συρτάρι. Δοκίμαζα ότι νόμιζα είναι καλό και αν δεν μου άρεσε επιστροφή στην ScreenKnight. Τώρα αυτή έχω πάλι, περιμένω να δοκιμάσω για δεύτερη φορά της spigen και αν έχει θέματα πάλι ScreenKnight. Μην περιμένεις να έχεις το 100% της ευκρίνειας. Χάνει λίγο αλλά όχι σε βαθμό να πεις αμάν να την πετάξω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μου ήρθαν σήμερα τα screen protectors της M8 από amazon. Το πρώτο το πέταξα μιας και έκανε πολλές φουσκάλες, το δεύτερο ενώ έκατσε μια χαρά, μόλις του έβαλα την θήκη της spigen που έχω ( αυτή με το ανθρακόνημα πάνω κάτω) αυτομάτως ξεκόλλησε πάνω κάτω και αριστερά κατά μήκος όλου του κυρτού κομματιού. Εκτός αυτού έκανε και νερά γενικά στην οθόνη σαν τις ματ ζελατίνες, παρόλο που ήταν crystal clear. Τώρα περιμένω και κάτι tempered glass. Πολύ φοβάμαι πως με την θήκη θα έχω προβλήματα και με αυτά. Μάλλον γυμνή θα την αφήσω τελικά... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχω την ScreenKnight εδώ και καιρό, Βασικά πάντα είχα μια στο συρτάρι. Δοκίμαζα ότι νόμιζα είναι καλό και αν δεν μου άρεσε επιστροφή στην ScreenKnight. Τώρα αυτή έχω πάλι, περιμένω να δοκιμάσω για δεύτερη φορά της spigen και αν έχει θέματα πάλι ScreenKnight. Μην περιμένεις να έχεις το 100% της ευκρίνειας. Χάνει λίγο αλλά όχι σε βαθμό να πεις αμάν να την πετάξω. αν ειναι να χανει η ευκρινεια,τοτε μακρια κι απο αυτη,το θεμα ειναι να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) αν ειναι να χανει η ευκρινεια,τοτε μακρια κι απο αυτη,το θεμα ειναι να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης. Συμφωνώ... Εγώ θα περιμένω αυτές τις 48 ώρες που λέει και στην συσκευασία μήπως στρώσει, αλλιώς μένω χωρίς προστασία όπως ήμουν άλλωστε τόσο καιρό. Πάντως η ευκρίνεια είναι σαν ματ και εγώ ποτέ δεν συμπάθησα τις ματ γιατί πιστεύω ότι χαλάνε την εμπειρία χρήσης και είναι κρίμα να μην χαιρόμαστε τέτοια οθόνη... Edited May 19, 2016 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδια που μπορω να βρω αυτοκόλλητα για να προστατεψω τα ακαλυπτα σημεια της clear cover γτ το γρατζουνισα λιγο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts