Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ο τεχνικός στη Θεσσαλονίκη δεν ήξερε ή αυτός που ρώτησες;πάντως επειδή είχα βάλει ξανά πριν στο s6 edge το χαρτί εγγύησης ήταν τότε paintbull ενώ τώρα είναι mediamarkt μόλις το ξανακοιταξα

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου πω αυριο αν προλαβω.2 ατομα ρωτησα paintbull μου είπαν μεσα στο μαγαζι.βέβαια ο τεχνικός ειχε ρεπο.χιχι

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια , επειδη διαβασα τα περισσοτερα σχολια εδω αλλα δεν ειδα να εχει αναφερθει καπου ....Υπαρχει tempered glass για το S7 edge για το πισω μερος της συσκευης ,δηλαδη την πλατη του κινητου ;

Θελω να το εχω εκτος θηκης αλλα δεν θελω να εχω και καποιο ατυχημα .

Ευχαριστω

Unbox Your Phone

Ακυρώθηκε τελικά η ξύλινη και παρήγγειλα αυτή.

http://www.mobilefun.co.uk/caseology-wavelength-series-samsung-galaxy-s7-edge-case-black-gold-p58590.htm

Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Χρειάζεται μέχρι 8 μέρες υπομονή λέει. :)

kountouraN

Εγώ έβαλα στο μάτι αυτή φαίνεται μαζεμένη και κομψή http://artwizz.com/en/samsung-smartphones/galaxy-s7-edge/artwizz-tpu-case

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μόλις παρήγγειλα αυτά τα ολίγα για να κάνουν παρέα στην αυθεντική clear cover που του φοράω από την πρώτη μέρα.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01ALWW4A0?pc_redir=T1

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01CSW5EZI?pc_redir=T1

http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-slim-armor?variant=11972953985

http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-rugged-armor

Σχεδόν ένα κατοστάρικο για αξεσουάρ...

Ακυρώθηκε τελικά η ξύλινη και παρήγγειλα αυτή.

http://www.mobilefun.co.uk/caseology-wavelength-series-samsung-galaxy-s7-edge-case-black-gold-p58590.htm

Την έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Χρειάζεται μέχρι 8 μέρες υπομονή λέει. :)

ποσα μεταφορικά φιλαράκι?

IPhone 15 Pro 

Πήρα μια θήκη flip ωραία https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/267fc242ef0528f6df4c622fd6450058.jpg[ATTACH]65207[/ATTACH]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/2eba742a42cef480b7675b615633aeab.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160510/50069e9ee56a21b3589c7452c217a390.jpg

Σημερα μου ήρθε η Samsung Pro plus 64GB

Μπορει να μου πει καποιος που την εχει τον διαθέσιμο ελευθερο χώρο και τις ταχυτητες που έπιασε σε τεστ ;

Εγω 67 read 37 write

Θοδωρης

Εγώ έβαλα στο μάτι αυτή φαίνεται μαζεμένη και κομψή http://artwizz.com/en/samsung-smartphones/galaxy-s7-edge/artwizz-tpu-case

μπραβο φιλε μου για την δημοσίευση πολυ ωραία θήκη!!! οπως κ οι άλλες που έχει!!! νομίζω είμαι έτοιμος για την δεύτερη θήκη

IPhone 15 Pro 

Τοποθέτησα σήμερα στο s7 το μικρό tempered glass της blue star αγορασμένο απο skroutz στα 5 ευρώ.

Ωραίο απο αίσθηση, αλλα περιμετρικά φαίνεται σαν να μην έχει κολήσει. Κάνει κάποια ελαφριά καμπύλη μήπως η οθόνη στα τελειώματα της;

Εχει συμβει σε κάποιον άλλο , ειναι φυσιολογικό ή φταίει το συγκεκριμένο προϊόν ;;

Ευχαριστώ!!

Ένα γυαλί που πουλάει ο Γερμανός και δεν πιάνει όλη την οθόνη, το έχει βάλει κανείς φίλος;

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Τοποθέτησα σήμερα στο s7 το μικρό tempered glass της blue star αγορασμένο απο skroutz στα 5 ευρώ.

Ωραίο απο αίσθηση, αλλα περιμετρικά φαίνεται σαν να μην έχει κολήσει. Κάνει κάποια ελαφριά καμπύλη μήπως η οθόνη στα τελειώματα της;

Εχει συμβει σε κάποιον άλλο , ειναι φυσιολογικό ή φταίει το συγκεκριμένο προϊόν ;;

Ευχαριστώ!!

Ένα γυαλί που πουλάει ο Γερμανός και δεν πιάνει όλη την οθόνη, το έχει βάλει κανείς φίλος;

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

Παιδια ολα αυτα τα γυαλια τα φθηνα δεν ποιανουν ολη την οθονη δεξια αριστερα με αποτελεσμα ενα κακασχημο αποτελεσμα

συν οτι επειδη ειχα βαλει και εγω ενα τετοιο και το εβγαλα και εμενα στης ακρες δεν ειχε κολλησει 100% περιεργο .... :confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ultimate Shield κι απο μένα στο edge και μετά απο καιρό νομίζω ότι εκανα καλή επιλογή. Κολλάει πολύ καλά στις egde άκρες και φαίνεται πολύ σταθερή. Έβαλα και στο πίσω μέρος, σαφώς πιο έυκολη τοποθέτηση.

Μην απογοητευθείτε αν στην αρχή δε κολλάει στις άκρες...επιμείνετε και μόλις στεγνώσει λίγο κολλάει γερά.

Θεωρώ με κάποιες θήκες θα έχει πρόβλημα, με τη spigen slim δυσκολεύτηκα αλλά την έβαλα χωρίς να τη πετάξει.

Τώρα μένει να δώ πότε και αν θα φύγει η ''ανεμοβλογιά'' απο την οθόνη με αρκετές φουσκάλες, άρα μετά απο 2-3 μέρες (που όπως ισχυριζεται η εταιρεία και τα παιδιά εδω θα φύγουν) θα μπορώ να μπω με σιγουριά αν είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές.

Εφερε έμαθα το play247 ultimate shield αλλά ήδη τελείωσαν...έχει παραγγείλει και άλλες και έρχονται όπως με ενημερωσαν,

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ultimate Shield κι απο μένα στο edge και μετά απο καιρό νομίζω ότι εκανα καλή επιλογή. Κολλάει πολύ καλά στις egde άκρες και φαίνεται πολύ σταθερή. Έβαλα και στο πίσω μέρος, σαφώς πιο έυκολη τοποθέτηση.

Μην απογοητευθείτε αν στην αρχή δε κολλάει στις άκρες...επιμείνετε και μόλις στεγνώσει λίγο κολλάει γερά.

Θεωρώ με κάποιες θήκες θα έχει πρόβλημα, με τη spigen slim δυσκολεύτηκα αλλά την έβαλα χωρίς να τη πετάξει.

Τώρα μένει να δώ πότε και αν θα φύγει η ''ανεμοβλογιά'' απο την οθόνη με αρκετές φουσκάλες, άρα μετά απο 2-3 μέρες (που όπως ισχυριζεται η εταιρεία και τα παιδιά εδω θα φύγουν) θα μπορώ να μπω με σιγουριά αν είναι μια απο τις καλύτερες επιλογές.

Εφερε έμαθα το play247 ultimate shield αλλά ήδη τελείωσαν...έχει παραγγείλει και άλλες και έρχονται όπως με ενημερωσαν,

Την έχω πάρει και εγώ αλλά δεν έχω βρει χρόνο να την τοποθετήσω. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Μην ανησυχείς έτσι είναι.

Σε μια δυο το πολύ 3 μέρες δεν θα υπάρχει φουσκαλα.

kountouraN

Την έχω πάρει και εγώ αλλά δεν έχω βρει χρόνο να την τοποθετήσω. Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας;

Μιας και στα μαγαζιά που δούλευα έβαζα προστασίες οθόνης, δε θα είμαι αντικειμενικός.

Δε θα έλεγα όμως ότι δεν είναι δυσκολο, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γραμμα που έχει μέσα.

Όπως είπα πριν μην απογοητευθείτε αν στην αρχη που είναι πολύ βρεγμενη δυσκολεύεστε με τις άκρες. Θα κολλήσουν.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ την έβγαλα κ έβαλα 3 φορές γιατί έμεινε σκουπιδακι.... Μετά από 2 μέρες εξαφανίζεται κάθε φουσκαλα... Μπορώ να πω αρκετά ικανοποιημενος.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην ανησυχείς έτσι είναι.

Σε μια δυο το πολύ 3 μέρες δεν θα υπάρχει φουσκαλα.

Σε μια φωτογραφία που είχες ανεβάσει να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε παρόλο ότι δεν είχε φουσκάλες.

Δίνει μια περίεργη αίσθηση λες και δεν είναι ομαλή η επιφάνεια. Σαν να βάζεις ένα ναιλον πάνω στο κρύσταλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε μια φωτογραφία που είχες ανεβάσει να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε παρόλο ότι δεν είχε φουσκάλες.

Δίνει μια περίεργη αίσθηση λες και δεν είναι ομαλή η επιφάνεια. Σαν να βάζεις ένα ναιλον πάνω στο κρύσταλλο.

Κώστα και της ultimate και της ScreenKnight που έχω τώρα στις φωτογραφίες έτσι φαίνεται.

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαίνονται.

Ναι δεν είναι κρύσταλλο οθόνη ούτε tempered glass.

Αλλά είναι ένα ποιοτικό screen protector.

Έχω ξοδέψει κοντά στο κατοσταρικο σε screen protector και τα δύο παραπάνω είναι τα καλύτερα για μένα.

Βέβαια αυτό που πήρες εσύ από τον Νικόλα δεν το δοκίμασα.

Δοκίμασα την πρώτη παρτίδα της spigen που δεν κολλούσε καθόλου.

Η δεύτερη είναι άψογη λένε.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι σαν την πρώτη.

Η spigen από ότι κατάλαβα είναι όπως σου κάτσει.

Μετά δοκίμασα δύο tempered υποτίθεται που το ένα ήταν απλή μεμβράνη και το άλλο πλεξιγκλας.

Όλα πέταμα εκτός της ultimate και ScreenKnight.

kountouraN

Κώστα και της ultimate και της ScreenKnight που έχω τώρα στις φωτογραφίες έτσι φαίνεται.

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαίνονται.

Ναι δεν είναι κρύσταλλο οθόνη ούτε tempered glass.

Αλλά είναι ένα ποιοτικό screen protector.

Έχω ξοδέψει κοντά στο κατοσταρικο σε screen protector και τα δύο παραπάνω είναι τα καλύτερα για μένα.

Βέβαια αυτό που πήρες εσύ από τον Νικόλα δεν το δοκίμασα.

Δοκίμασα την πρώτη παρτίδα της spigen που δεν κολλούσε καθόλου.

Η δεύτερη είναι άψογη λένε.

Κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι σαν την πρώτη.

Η spigen από ότι κατάλαβα είναι όπως σου κάτσει.

Μετά δοκίμασα δύο tempered υποτίθεται που το ένα ήταν απλή μεμβράνη και το άλλο πλεξιγκλας.

Όλα πέταμα εκτός της ultimate και ScreenKnight.

Να σου πω την αλήθεια, καλύτερα είναι να μην ξοδέψεις τίποτα και αν κάνει γραμμουλες η οθόνη απ αυτές που φαίνονται στο φως και υπό γωνία, τα κάνεις έκπτωση στον επόμενο και απολαμβάνεις την συσκευή σου.

Το λέω αυτό γιατί οι μεμβράνες προστατεύουν μόνο απ αυτού του είδους γρατσουνιές και όχι από πέσιμο όπως το tempered glass.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατάφερα να παραγγείλω σήμερα την θήκη Spigen Neo Hybrid από ebay...

Ήταν μια δοκιμαστική αγορά και ήμουν σίγουρος πως θα κοπεί από τα capital controls, αλλά τελικά κατάφερε και πέρασε η παραγγελία μου απ'την Αγγλία, 14€ μαζί με τα μεταφορικά.

Την έχει δοκιμάσει κανείς; Οπτικά μου αρέσει αρκετά, αλλά θέλω να μάθω αν παρέχει και κάποια ασφάλεια στο κινητό μας.

neo-hybrid.jpg?quality=65&strip=all&strip=all

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Εγω αυριο παραλαμβανω την μεμβράνη της spigen την νεα παρτίδα που εχει βγαλει..τιμη 39 ευρο με express. 3 μερες απο Αμερική. Ειναι η μονη που εχει ελεύθερο πεδιο στης γωνίες οποτε εύχομαι να μην πεταει το φιλμ οταν βαλω θήκη. Αν και δεν θα το πεταει απο οτι ειδα στο σαιτ.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εγω αυριο παραλαμβανω την μεμβράνη της spigen την νεα παρτίδα που εχει βγαλει..τιμη 39 ευρο με express. 3 μερες απο Αμερική. Ειναι η μονη που εχει ελεύθερο πεδιο στης γωνίες οποτε εύχομαι να μην πεταει το φιλμ οταν βαλω θήκη. Αν και δεν θα το πεταει απο οτι ειδα στο σαιτ.

Η νέα παρτίδα είναι η δεύτερη που ξέρουμε η έχει βγάλει και τρίτη?

Να μας πεις τον κωδικό της αν είναι εύκολο όταν έρθει να ξέρουμε.

Από το επίσημο site το πήρες?

kountouraN

Η νέα παρτίδα είναι η δεύτερη που ξέρουμε η έχει βγάλει και τρίτη?

Να μας πεις τον κωδικό της αν είναι εύκολο όταν έρθει να ξέρουμε.

Από το επίσημο site το πήρες?

Ναι το πηρα απο το επίσημο σαιτ.στο αμαζον εχει ποιο παλιες παρτίδες που τσεκαρα.ποιο πισω εχω βαλει και βίντεο.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)