Jump to content

[S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.... Υποστηρίζει το S7 κάρτα Micro Sd UHS-I U3...? Σκέφτομαι να πάρω μια Kingston στα 64gb....ολα καλά...?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άλλο πάλι και τούτο. Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί δεν έχεις τη σχετική επιλογή στο μενού...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/db3b963404987c316faf1429b7d31f02.jpg

Εμένα με cosmote το έχει σαν επιλογή

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Άλλο πάλι και τούτο. Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί δεν έχεις τη σχετική επιλογή στο μενού...

Μα δεν είναι μόνο ο φίλος, είμαστε πολλοί. Μήπως ( μπορεί να λέω και κουταμάρα ) την εμφανίζει σαν επιλογή όταν συνδεθεί για πρώτη φορά με ασύρματο που έχει Fast charge;

Ναι εμενα δεν μου την εμφανιζει .γιατι αραγε εχω την τελευταία γερμανικη αναβάθμιση.

Ούτε εμένα το εμφανίζει και είμαι με Ελληνικό unbranded και σήμερα πήρα τη τελευταία αναβάθμιση. Ούτε όμως και με τη προηγούμενη εμφάνιζε τη επιλογή γρήγορης ασύρματης φόρτισης, μόνο για την ενσύρματη.

κ εμένα δεν το έχει αυτό...έχω ελληνική τελευταία APD1

Καλησπερα.Ποιο φορτιστη εχετε παιδια;Τον Fastcharger που ηταν περσυ για της συσκευς s6 edge plus/Note 5;Γιατι εγω εχω τον stand τον τελευταιο και μολις εβαλα πανω την συσκευη για πρωτη φορα πριν κανα 20 ημερο που πηρα τον ασυρματο φορετιστη ξεκλειδωθηκε αυτη επιλογη και τωρα πριν 10 λεπτα εκανα την αναβαθμιση ΟΤΑ για Ελληνικο Unbranded s7 edge και η επιλογη ειναι ακομα εκει.

Edited by Rospy7

Καλησπερα.Ποιο φορτιστη εχετε παιδια;Τον Fastcharger που ηταν περσυ για της συσκευς s6 edge plus/Note 5;Γιατι εγω εχω τον stand τον τελευταιο και μολις εβαλα πανω την συσκευη για πρωτη φορα πριν κανα 20 ημερο που πηρα τον ασυρματο φορετιστη ξεκλειδωθηκε αυτη επιλογη και τωρα πριν 10 λεπτα εκανα την αναβαθμιση ΟΤΑ για Ελληνικο Unbranded s7 edge και η επιλογη ειναι ακομα εκει.

Και εγώ πρόσεξα ότι έχω αυτή την επιλογή, αρκετές βδομάδες μετά που πήρα τον καινούριο fast wireless charger (όχι τον stand)

Έχω ιταλικό ITV και αυτή η επιλογή υπάρχει και τώρα και πριν κάνω την χθεσινή οτα αναβάθμιση.

Άρα αυτή την επιλογή την ξεκλειδώνει ο καινούργιος ασύρματος?

kountouraN

Τον Fast Wireless charger που είχε κυκλοφορήσει με τα note 5, s6 edge plus έχω και είχα την επιλογή αυτή day 1. Πολύ περίεργο...

Προτείνω μια επανεκκίνηση στους φίλους που έχουν πρόβλημα με το κινητό τοποθετημένο στο φορτιστή...

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση.... Υποστηρίζει το S7 κάρτα Micro Sd UHS-I U3...? Σκέφτομαι να πάρω μια Kingston στα 64gb....ολα καλά...?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Την υποστηρίζει. Ακριβώς την ίδια είχα και εγώ. Και λέω είχα γιατί μετά από δύο εβδομάδες βγήκε Dead και δεν αναγνωρίζεται από κανένα μηχάνημα. Ήδη την έστειλα σε εργαστήριο στην Θεσσαλονίκη για να ανακτήσω αυτά που είχα μέσα με κόστος ~100 ευρώ γιατί είχα μέσα φώτο και βίντεο του 4 μηνών γιου μου. Μετά από μια εβδομάδα το ίδιο πήγε να μου κάνει με μια SanDisk class 10 16αρα αλλά το πρόλαβα. Γενικά η Samsung είναι απαράδεκτη σε αυτόν τον τομέα γιατί με τις συσκευές της δουλεύουν κανονικά και χωρίς προβλήματα μόνο οι δικές της (πανάκριβες) κάρτες. Εγώ θα δούμε έλεγα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο να μη πάρεις άλλης μάρκας πλην της Samsung.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να σου πω ... Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.... Αν και έχω μια 32αρα class 10 Kingston απλή... Και έχει περάσει από πολλά Samsung χωρίς κανένα θέμα... Ίσως να πάρω την απλή 64αρα class 10. ? Την ίδια σε μεγαλύτερη δλδ..?

Άλλος εμπειρίες. ?

Εγώ από εποχής s4 έχω μια kingston class 10 και δουλεύει ακόμα,ίσως οι κάρτες της Samsung να είναι πιο ποιοτικές και να βγάζουν λιγότερα προβλήματα, νομίζω ότι η κάρτα είναι μη σου κάτσει στραβή

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχετε βρεί κάμια πολύ λεπτή θηκη που να αφήνει την edge οθόνη τελείως ακάλυπτη? Να πιάνει μόνο σασι.Δεν θελω τις θήκες γενικά αλλα αυτό δεν πιάνεται άνετα, μη πω καθόλου χωρις θηκη μάλλον. Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ από εποχής s4 έχω μια kingston class 10 και δουλεύει ακόμα,ίσως οι κάρτες της Samsung να είναι πιο ποιοτικές και να βγάζουν λιγότερα προβλήματα, νομίζω ότι η κάρτα είναι μη σου κάτσει στραβή

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ή μήπως συνεργάζεται καλύτερα με U1 αντί για U3...?

Έχετε βρεί κάμια πολύ λεπτή θηκη που να αφήνει την edge οθόνη τελείως ακάλυπτη? Να πιάνει μόνο σασι.Δεν θελω τις θήκες γενικά αλλα αυτό δεν πιάνεται άνετα, μη πω καθόλου χωρις θηκη μάλλον.

nillkin nature

Θοδωρης

εμενα ειναι αυτος .οχι οτι με καίει γιατι το φορτίζω παντα αργα ,αλλα γιατι αφου λεει fast δεν ειναι ?http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/Qq4AAOSwS7hXAsD9/$_57.JPG
Γιαννης

εμενα ειναι αυτος .οχι οτι με καίει γιατι το φορτίζω παντα αργα ,αλλα γιατι αφου λεει fast δεν ειναι ?http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/Qq4AAOSwS7hXAsD9/$_57.JPG

Γιάννη και εγώ αυτόν έχω.

Κάνει κανονικά γρήγορη φόρτιση αν το επιλέξεις και από τις ρυθμίσεις.

Γράφει γίνεται γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Τουλάχιστον έτσι έγραφε μέχρι πριν την χθεσινή αναβάθμιση τώρα δεν το έχω προσέξει αλλά θα το δω και θα γράψω εδώ.

Χρησιμοποιείς τον φορτιστή που είχε στο κουτί το κινητό?

kountouraN

Γιάννη και εγώ αυτόν έχω.

Κάνει κανονικά γρήγορη φόρτιση αν το επιλέξεις και από τις ρυθμίσεις.

Γράφει γίνεται γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Τουλάχιστον έτσι έγραφε μέχρι πριν την χθεσινή αναβάθμιση τώρα δεν το έχω προσέξει αλλά θα το δω και θα γράψω εδώ.

Χρησιμοποιείς τον φορτιστή που είχε στο κουτί το κινητό?

Ναι Νικο τον φορτιστη του κινητού χρησιμοποιώ. Περιεργο τη να πω .

Γιαννης

αυτη http://www.shop13.gr/tempered-glass-9h-03mm-samsung-galaxy-s7-sm-g930-p-195245.html

και αλλη μια που δοκιμασα επι τοπου αλλα δεν θυμαμαι μαρκα(χρυσαφι συσκευασια 9H)δυστηχως και οι 2 αφηνουν λευκο καδρο περιμετρικα

και φαινεται πολυ ασχημο.η πρωτη εφυγε καδο την δευτερη δεν την χρεωθηκα,αφου επεμενε ο πωλητης οτι την βαζει με δικη του ευθυνη.

αλλη απο Ελλαδα εχουμε δοκιμασει που να καθεται σωστα?

Ναι Νικο τον φορτιστη του κινητού χρησιμοποιώ. Περιεργο τη να πω .

Το πρόσεξα να δω αν συνεχίζει να κάνει γρήγορη ασύρματη φόρτιση και με την νέα αναβάθμιση και κάνει κανονικά.

kountouraN

ειναι παρα πολυ καλη .αν εννοείς νερα το κώλυμα που κανουν μερικες με το γυαλί πισω ,οχι δεν κανει αυτη τετοια γιατι εχει ενα texture απο μεσα γιαυτον τον λογο.

Ναι αυτό εννοώ οπότε είμαι οκ και θα πάω σήμερα να την αγοράσω, βέβαια δεν είναι και η πιο φτηνή...

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Και σε εμένα εμφανίστηκε αυτή η επιλογή μετά την πρώτη τοποθέτηση στον γρήγορο φορτιστή.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρόσεξα να δω αν συνεχίζει να κάνει γρήγορη ασύρματη φόρτιση και με την νέα αναβάθμιση και κάνει κανονικά.

Εχει μηπως 2 μοντελα fast charger σαν τον δικο μας ;

Γιαννης

Ρε παιδιά ποιο ειναι το official wireless charge (fast) εχω βρει διαφορους κωδικους προιοντος για το galaxy s7

SAMSUNG EP-NG930

SAMSUNG EP-NG930bb

SAMSUNG EP-PN920TBEGUS

Ο 930b είναι με το stand. Ο 920 είναι χωρίς stand και πρωτοβγήκε με το s6.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [S7 series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)