elthis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όταν δούλευα σε κατάστημα κινητής είχε έρθει πωλητής να μας πείσει να βάλουμε το paintBull στο μαγαζί. Αν και ήμασταν σίγουροι ότι κάτι δεν είναι "σωστό" έδωσα τη 2η συσκευή μου τότε, ένα motoG, να μας κάνει την επίδειξη. Μετά από δύο μέρες παρατήρησα δύο μικρές γρατζουνιές στην οθόνη, χωρίς καν κακομεταχείριση της συσκευής. Δε θέλησα να ασχοληθώ με την "εγγύηση" μιας και τη συσκευή την είχα για πρόχειρη. Όταν δε, μετά από κάποιες μέρες ήρθε πελάτης με Note 4 τότε που μετά από τοποθέτηση του προϊόντος απέκτησε αρκετες γρατζουνιές η οθόνη, και μας είπε ότι προσπαθούσε να πάει από εκεί να του αλλάξουν την οθόνη αλλά έβρισκαν συνέχεια δικαιολόγιες, ε, είπα ότι και να με πλήρωναν, προσωπικά εγώ, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βάλω πάλι σε συσκευή μου ένα υγρό που τάχα προστατεύει ακόμα και από πτώση. Πρόσφατα μάλιστα σε άλλο μεγάλο ελληνικό forum διάβασα μέλος που προσπαθούσε μέρες να τους κλείσει ραντεβού και όλο τον απέφευγαν. Τα συμπεράσματα βέβαια και η απόφαση είναι δική σας. Μπορεί και να κάνω λάθος σε όσα ΔΕ γνωρίζω αλλά άκουσα. Υ.Γ.: προτιμώ να έχω στο μυαλό μου αλλαγή μεμβράνης σε περίπτωση που κάποιο κλειδί πχ ακουμπήσει την οθόνη και τη χαράξει, παρά αλλαγή οθόνης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κατά την παρουσίαση του S7 είχαν διαφημιστεί και κάποια αξεσουάρ και συγκεριμένα μία πλάτη που παίρνει έξτρα φακό, ξέρουμε κάτι γι'αυτό; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Όταν δούλευα σε κατάστημα κινητής είχε έρθει πωλητής να μας πείσει να βάλουμε το paintBull στο μαγαζί. Αν και ήμασταν σίγουροι ότι κάτι δεν είναι "σωστό" έδωσα τη 2η συσκευή μου τότε, ένα motoG, να μας κάνει την επίδειξη. Μετά από δύο μέρες παρατήρησα δύο μικρές γρατζουνιές στην οθόνη, χωρίς καν κακομεταχείριση της συσκευής. Δε θέλησα να ασχοληθώ με την "εγγύηση" μιας και τη συσκευή την είχα για πρόχειρη. Όταν δε, μετά από κάποιες μέρες ήρθε πελάτης με Note 4 τότε που μετά από τοποθέτηση του προϊόντος απέκτησε αρκετες γρατζουνιές η οθόνη, και μας είπε ότι προσπαθούσε να πάει από εκεί να του αλλάξουν την οθόνη αλλά έβρισκαν συνέχεια δικαιολόγιες, ε, είπα ότι και να με πλήρωναν, προσωπικά εγώ, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βάλω πάλι σε συσκευή μου ένα υγρό που τάχα προστατεύει ακόμα και από πτώση. Πρόσφατα μάλιστα σε άλλο μεγάλο ελληνικό forum διάβασα μέλος που προσπαθούσε μέρες να τους κλείσει ραντεβού και όλο τον απέφευγαν. Τα συμπεράσματα βέβαια και η απόφαση είναι δική σας. Μπορεί και να κάνω λάθος σε όσα ΔΕ γνωρίζω αλλά άκουσα. Υ.Γ.: προτιμώ να έχω στο μυαλό μου αλλαγή μεμβράνης σε περίπτωση που κάποιο κλειδί πχ ακουμπήσει την οθόνη και τη χαράξει, παρά αλλαγή οθόνης. Συμφωνώ. Προτιμώ να αλλάξω μια μεμβράνη σε 5 λεπτά και να είναι η οθόνη μου εντάξει και πάλι. Με αυτό το υγρό και γρατζουνια να σου τύχει, και να σου αλλάξουν οθόνη, δεν είναι ότι καλύτερο και ας μην χρεωθεις τίποτα. Μόνο που θα ξέρεις ότι μερικών μηνών τηλέφωνο πάει για αλλαγή οθόνης... Ειναι κάπως! Θα γράψω πάλι για την μεμβράνη της ScreenKnight, Επειδή από δικό μου λάθος δεν την πέρασα σωστά από την αρχή και επικοινώνησα μαζί τους, μου είπαν πως έπρεπε να την περασω και ότι θα μου στείλουν μία ακόμα δωρεάν. Κυριακή ήρθε μήνυμα από ebay ότι την έστειλαν σήμερα παρέλαβα. Χρόνος dt. Θα σας ανεβάσω και εγώ βίντεο να την δείτε. Την έχω αρκετές μέρες περασμένη και φαίνεται πολύ καλή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγώ πέρασα την screen knight χτες (29/3-6/4) έχει κάτσει τέλεια Την πέρασα με σαπουνόνερο όπως λένε στο site Εχει υφή πορτοκαλιού στο μάτι (στο χέρι δεν το αισθάνεσαι) ,αυτό που με χαλά είναι ότι κολλά το δάκτυλο και μυρίζει κάπως ελπίζω και τα 2 να βελτιωθούν σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγώ πέρασα την screen knight χτες (29/3-6/4) έχει κάτσει τέλεια Την πέρασα με σαπουνόνερο όπως λένε στο site Εχει υφή πορτοκαλιού στο μάτι (στο χέρι δεν το αισθάνεσαι) ,αυτό που με χαλά είναι ότι κολλά το δάκτυλο και μυρίζει κάπως ελπίζω και τα 2 να βελτιωθούν σύντομα https://www.dropbox.com/sh/jhtdyszp6bo2yn4/AAD-ftzX7LyrFXGWUMfefzYqa?dl=0 Εδω σημερινές φωτογραφίες και ένα όχι και πολύ καλό βιντεακι. Περνώντας οι μέρες νομίζω ότι το δάχτυλο κυλάει ποιο εύκολα. Σαν να γλιστράει περισσότερο από ότι στην αρχή. Δεν είναι και σαν tempered ή σαν οθόνη σκέτη αλλά έχει καλούτσικη υφή πλέον. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ωραία λοιπόν. Θα περιμένω περαιτέρω εντυπώσεις σου αφού συμπληρώσεις μια εβδομάδα χρήση να μας πεις και θερμοκρασίες και σε νορμάλ που κυρίως με ενδιαφέρει αλλά και σε fast mode. Το έχει και στο γερμανικό amazon, αν αποφασίσω να το πάρω πιο φθηνά σε λευκό μάλλον :p http://www.amazon.de/dp/B01C38WTZK/ref=twister_B01D4VXWP6?_encoding=UTF8&psc=1 Μια πρώτη δοκιμή που έκανα: Συσκευή σε αναμονή με κλειστή οθόνη χωρίς allways on. Σημείο στην πλάτη με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία: 27,4 βαθμοί. Ασύρματη φόρτιση σε normal mode για 15 λεπτά. Σημείο στην πλάτη με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία: 32 βαθμοί. Ασύρματη φόρτιση σε fast mode για 15 λεπτά. Σημείο στην πλάτη με τη μεγαλύτερη θερμοκρασία: 37 βαθμοί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 https://www.dropbox.com/sh/jhtdyszp6bo2yn4/AAD-ftzX7LyrFXGWUMfefzYqa?dl=0 Εδω σημερινές φωτογραφίες και ένα όχι και πολύ καλό βιντεακι. Περνώντας οι μέρες νομίζω ότι το δάχτυλο κυλάει ποιο εύκολα. Σαν να γλιστράει περισσότερο από ότι στην αρχή. Δεν είναι και σαν tempered ή σαν οθόνη σκέτη αλλά έχει καλούτσικη υφή πλέον. Προτίμησες nillkin ε?φαίνεται κορυφή!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Προτίμησες nillkin ε?φαίνεται κορυφή!!! Ναι είναι πολύ καλή! Μέχρι που κάνει, εμένα, να μην πάρω και άλλη θήκη. :lol::D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Ναι είναι πολύ καλή! Μέχρι που κάνει, εμένα, να μην πάρω και άλλη θήκη. :lol::D το μόνο μελανό σημείο ίσως να ανοιγοκλεινεις τις ταπες απο φόρτιση κ ακουστικά..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Νίκο μυρίζει και η δικιά σου σαν λάστιχο να πω ...δεν ξέρω αλλά έντονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτο?: http://www.ebay.com/itm/121870964868 Μου ειπε φιλος οτι διαβασε απο εναν χρηστη που το εχει βαλει στο s7 οτι λειτουργει πολυ καλα και οτι μαλιστα εχει κ learning function και ειχε περασει κ το κοντρολ του γκαραζ του. Καλο, εστω και σαν λυση αναγκης για οσους θελουν IR. Αν σου είπε οτι πέρασε το γκαράζ του τότε λέει "ψέματα". Οι γκαραζόπορτες λειτουργούν με RF και όχι με ΙR Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εγώ πέρασα την screen knight χτες (29/3-6/4) έχει κάτσει τέλεια Την πέρασα με σαπουνόνερο όπως λένε στο site Εχει υφή πορτοκαλιού στο μάτι (στο χέρι δεν το αισθάνεσαι) ,αυτό που με χαλά είναι ότι κολλά το δάκτυλο και μυρίζει κάπως ελπίζω και τα 2 να βελτιωθούν σύντομα Όχι δεν μυρίζει κάτι. Εν τω μεταξύ πριν από λίγο πέρασα μια ScreenKnight σε ένα s6 edge ενός φίλου. Την ώρα που ξεκολλας για να το βρεξεις, μόνο τότε μυρίζει κάτι σαν κόλλα η λάστιχο. Το δικό μου που το έχω περασμένο τόσες μέρες το ScreenKnight σε σύγκριση με το s6 edge που πέρασα σήμερα, το δάχτυλο κυλάει πολύ καλύτερα. Άρα δεν είναι ιδέα μου, μετά από μερικές μέρες στρώνει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Θεωρω οτι μετα απο σχεδον 2 εβδομαδες που εχω την screenknight περασμενη...η ποιοτητα της ειναι πολλαπλασια της τιμης:) Μια μυρωδια υπαρχει (σαν πλαστικο θα λεγα περισσοτερο) οχι καταναναγκη ασχημη...η οποια φευγει με το χρονο... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 το μόνο μελανό σημείο ίσως να ανοιγοκλεινεις τις ταπες απο φόρτιση κ ακουστικά..... Μικρό το Μαλό.για μένα τουλάχιστον. Φόρτιση μόνο ασύρματα και μόνο με τον προηγούμενο ασύρματο τις samsung,για πιο αργή και καλή φόρτιση. ΚΑΙ δεύτερον,δεν χρησιμοποιώ ακουστικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μικρό το Μαλό.για μένα τουλάχιστον. Φόρτιση μόνο ασύρματα και μόνο με τον προηγούμενο ασύρματο τις samsung,για πιο αργή και καλή φόρτιση. ΚΑΙ δεύτερον,δεν χρησιμοποιώ ακουστικά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μένα δεν με ενοχλεί που έχει ταπες. Ίσα ίσα για καλό το βλέπω που προστατευονται οι υποδοχές. Φορτιζω ασύρματα και μιλάω με Bluetooth όταν χρειάζεται. Ακουστικά ποτέ. Ενω έχω τον προηγούμενο ασύρματο της Samsung, Τον είχα πάρει μαζί με το s6, Τώρα έχω τον καινούριο. Η γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω να σημαίνει και κακή φόρτιση.? Έτσι και αλλιώς το s7 edge όλο το βράδυ στην βάση το έχω δεν με νοιάζει και τόσο η γρήγορη φόρτιση. Απλά ένα νέο προϊόν το θεώρησα και καλύτερο. Το μόνο που δεν μ άρεσε, επειδή νόμιζα βγάζει μόνο έναν κωδικό fast wireless charger, πήρα αυτόν που δεν είναι σταντ ενώ ήθελα αυτόν που είναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Κυκλοφόρησε και εδώ ο ασύρματος φορτιστής stand. Πάω τώρα να τον παραλάβω από μαγαζί στο Χαλάνδρι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Κυκλοφόρησε και εδώ ο ασύρματος φορτιστής stand. Πάω τώρα να τον παραλάβω από μαγαζί στο Χαλάνδρι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ζηλεύω και σκέφτομαι να βάλω αγγελία αυτόν που έχω και να πάρω τον σταντ. :p Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Κυκλοφόρησε και εδώ ο ασύρματος φορτιστής stand. Πάω τώρα να τον παραλάβω από μαγαζί στο Χαλάνδρι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk για στείλε κανένα σύνδεσμο φίλε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 για στείλε κανένα σύνδεσμο φίλε Εδώ είσαι μάλλον.. http://www.hitechstore.gr/index.php/gr/products/product/1366 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μόλις τον παρέλαβα. Πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά. Έχουν φέρει και άλλα αξεσουάρ (original power bank, θήκες) ενώ θα παραλάβουν σήμερα πιθανότατα και προστασία οθόνης Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) παιδια ο απλoς wireless που δεν ειναι σταντ, εχει ανεμιστηράκι ??? Edited April 8, 2016 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Κυκλοφόρησε και εδώ ο ασύρματος φορτιστής stand. Πάω τώρα να τον παραλάβω από μαγαζί στο Χαλάνδρι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καλημερα.Αν επιτρεπεται η τιμη που το πηρες? Δεν ειδα οτι ο kountoura εβαλε το καταστημα.Αρα 60ε.Μολις πηρα και εγω ενα.Τον ειχα κανει προπαραγγελια πριν 2 εβδομαδες απο το Golden Brands οταν ηταν τα αξεσουαρ της Samsung σε εκπτωσεις 32.90ε αλλα η ημερομηνια παραδοσης ηταν για 19-24 Απριλιου και υπο προϋποθέσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερωτηση ακομα για τον ασυρματο φορτιστη stand.Οσοι τον εχετε ειδη σας κανει αυτο το σπαστικο που εκανε ο ασυρματος φορτιστης του s6 edge ο αργος δηλαδη να κοβεται η φορτιστη στο 55% π.χ και να χρειζεται να ξανα το τοποθετησεις εσυ το κινητο παλι για να αρχισει να φορτιζει.Μου το εκανε συχνα για αυτο. Αυτον τον μαπα λεω:http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/asyrmatos-fortistis-qi-samsung-wireless-charging-pad-for-galaxy-s6-and-s6-edge-mayro-ep-pg920ibegww/prod7411434pp/ Edited April 8, 2016 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εγώ πάλι με τον αργό είμαι πολύ ευχαριστημένος,κανένα απολύτως πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Σκέφτομαι να πάω να πάρω και τη θήκη με το πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω πόσο θα χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο αλλά αν μου αρέσει η θήκη σκέτη θα το χτυπήσω Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 παιδια ο απλoς wireless που δεν ειναι σταντ, εχει ανεμιστηράκι ??? Όχι δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts