sergios30 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Εννοεί το Android 6 και όχι το galaxy s6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Και εγώ νομίζω για το s6 μιλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Με ενημέρωσαν από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο οτι κάηκε η κεντρική πλακέτα και θα γίνει αντικατάσταση αυτής. Αύριο λογικά θα είναι έτοιμο. Θα ενημερώσω για νεότερα. Παλυ καλα φιλε μου που θα στιο φτιαξουν εντος εγγυησης !! Αντε με το καλο να στο φταξουν !! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ανάλογα με την χρήση, με χαμηλό φωτισμό και WiFi 5 ώρες με τέρμα το φως και wifi 4 ώρες (καμία φορά 3.5) με 4g και μέτριο φωτισμό κάπου στης 3 με 4g και τέρμα το φως το πολύ πολύ 2(σπάνια) Μπα οχι παραδοξως πρωτη φορα τυχαινει οσο βγαζω με 4g να βγαζω και με wifi...σε καμια αλλη συσκευη πριν δεν συνεβαινε αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μπα οχι παραδοξως πρωτη φορα τυχαινει οσο βγαζω με 4g να βγαζω και με wifi...σε καμια αλλη συσκευη πριν δεν συνεβαινε αυτο.. Μάλλον από χρήση σε χρήση αλλάζει πολύ, αν δεν έχεις μπόλικο μαύρο και χαμηλό φωτισμό σε ξεσκιζει, γιατί είχα δοκιμάσει και Tapatalk με dark skin και χαλαρά διπλασιαστικε αλλα οκ καλύτερα δύο ώρες αλλά να τα απολαύσω όλα τέρμα πάρα συντηρητική χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 καλησπέρα, όχι δεν είναι φυσιολογικό και μάλιστα με soft reset! αφού είναι 3 μέρες υποθέτω ότι έχεις κάνει τα update? αν ναι ίσως να μην έκατσε καλά κάποιο από αυτά (συμβαίνει αρκετά στα τελευταία updates! της sammy) θα έπρεπε να σου προτείνω να κάνεις factory reset αλλά σε κάποιους δε πιάνει! άρα αν ήθελες? κατέβασε το smart switch στο pc/mac και κάνε emergency firmware recovery (η κάπως έτσι) θα κατεβάσει το τελευταίο fw της συσκευής σου και θα κάνει καθαρή εγκατάσταση = θα σβηστούν όλα (πάρε backup πριν ότι χρειάζεσαι πχ sms/call log) και λογικά θα σαι OK. ευχαριστώ πολύ SpyGlass,έκανα ότι ανέφερες και εδώ και περίπου 2 μέρες όλα φαίνονται καλά.Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrFord Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Άριστη εξυπηρέτηση και ταχύτητα από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Με ποιον τροπο μπορω να παρω back up απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη? Καλο μηνα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Με ποιον τροπο μπορω να παρω back up απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη? Καλο μηνα ! Καλό μήνα. Δες το smart switch http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Sent from my s7 edge Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλό μήνα. Δες το smart switch http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Sent from my s7 edge Ευχαριsτω, ομως με αυτο το προγραμμα, μπορω να δω τα αρχεια που εχει κανει back up ? Να κανω περιηγηση στα αρχεια που εγιναν back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ευχαριsτω, ομως με αυτο το προγραμμα, μπορω να δω τα αρχεια που εχει κανει back up ? Να κανω περιηγηση στα αρχεια που εγιναν back up? Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω γιατί πότε δεν εχω χρησημοποίηση προγράμματα της samsung ,για backup όταν δεν είμαι root εχω το Helium- App Sync and Backup και όταν είμαι το titanium . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά είμαι με την nougat και έχω απενεργοποιησει τα αναδυομενα παράθυρα στα μηνύματα και κάθε φορά που λαμβάνω ένα μήνυμα μου βγάζει αυτό στην φώτο. Πως μπορώ να το κάνω να μην το βγάζει?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/f4d6e6b2ac7043ef63213de5e68a8a70.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αν βάλω nougat, όταν βγει η τελική έκδοση θα την πάρω κανονικά με update μέσω ota η θα πρέπει να περάσω ξανά απ την αρχή? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αν βάλω nougat, όταν βγει η τελική έκδοση θα την πάρω κανονικά με update μέσω ota η θα πρέπει να περάσω ξανά απ την αρχή? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πάρεις κανονικά το official OTA της N. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ξερει κανεις αν και πως μπορουμε να βαλουμε συντομευση αυτο που βγαζει οταν πατησουμε παρατεταμενα το power button?(απενεργοποιηση-επανεκκινηση-λειτουργια εκτακτης αναγκης) Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalone Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Καλημέρα παίδες ! Γρήγορη παράθεση σημερινής μου εμπειρίας.. Καθόμουν και χάζευα με τον πρωινό καφέ τις ειδήσεις και ξαφνικά πάγωσε η οθόνη. Καμιά φορά κολλάει στιγμιαία στις φωτογραφίες αλλά για δευτερόλεπτα γιατί έχω 2000 μέσα και πήγαινα πίσω και ξανά στο φάκελο και όλα οκ.... Όμως σήμερα πάγωσαν όλα :X κανένα κουμπί δεν έκανε τπτ...Μετά μαύρισε η οθόνη, εγώ πάτησα το lock, center και το volume down...μετά από λίγο έκανε restart έβγαλε το Logo και ξεκίνησαν όλα κανονικά σαν να μην έγινε τπτ και όλα στη θέση τους. Τυχαίο γεγονός? έχει τύχει σε κανέναν? Ελληνικό είναι με το τελευταίο Update Περασμένο ....Μια τυπική χρήση γίνεται με gaming Νορμαλ και αυτα σε γενικές γραμμές....μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος απο όλα του. Να προβληματιστώ? Εδώ να αναφέρω οτι ποτέ δεν έχω κάνει επαναφορά απο τότε που το αγόρασα....(αν κάνω πως γίνεται να είναι όλα όπως τα έχω στημένα ? οθόνες , εφαρμογές και τα σχετικά μετά?) Τις απόψεις σας κύριοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αλέξανδρος Φιλε μου το εκανε πολλες φορες (καμια 10αρια) και εμενα αυτο μετα της ενημερωσεις λογισμικού... 2 πραγματα παίζουν να φταινε 1 η εξοικονόμηση ενέργειας και 2 καποιο αρχειακι απο το λογισμικό αν το ξανακανει εμενα θα το στειλω στο σερβις για επανεγκατασταση λογισμικου εγω απλα σύνδεσα το καλωδιο στο πισι και εκανα ανακτηση ενημερωση λογισμικου μου το εκανε μια φορα πάλι μετά την ανακτηση εσβησα μια εφαρμογή τελευταια που ειχα βαλει και μεχρι στιγμης παει ρολόι παντως η ενημερωση λογισμικου μου εκανε την λαδια εμενα γιατι πριν 2 μηνες που το είχα χωρις να κανω την ενημερωση δουλευε ρολοι.....Το δουλεύεις το κινητό με εξοικονόμηση????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited December 2, 2016 by stalone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Θα πάρεις κανονικά το official OTA της N. ...και μάλιστα από τους πρώτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ...και μάλιστα από τους πρώτους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Από που πρέπει να την κατεβάσω? Υπάρχει κάποιο Λίνκ η κάποιος οδηγός? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα παιδιά. Η ρομ που φοράω είναι η ρουμανικη του Αυγούστου. Από τότε έχουν βγει δύο νέες εκδόσεις. Αξίζει να την βάλω τώρα ή να περιμένω μια και καλή για την 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Να τις βάλεις, bug fixes περιέχουν και το πιθανότερο είναι να προαπαιτείται να έχεις την τελευταία Marshmallow για να περάσεις ΟΤΑ την επίσημη Nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Να τις βάλεις, bug fixes περιέχουν και το πιθανότερο είναι να προαπαιτείται να έχεις την τελευταία Marshmallow για να περάσεις ΟΤΑ την επίσημη Nougat. Έγινε, ευχαριστώ!! Είναι κάποιο γνωστό bug fix που διορθώνει; γιατί δεν έχω παρατηρήσει κάτι τόσο καιρό με αυτήν την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Όχι, δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα, minor bug fixes είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Όχι, δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα, minor bug fixes είναι. Κατάλαβα κομπλέ θα το κάνω άμα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelosunited Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα και μετά από ρυθμίσεις που έκανα το πρόβλημα συνεχίζεται.Το κινητό με τα δεδομένα ανοιχτά καταναλώνει υπερβολικά πολλά mb (πχ. διάβαζα απλά νέα στο gazzetta και σε 20 λεπτά τελειώσαν 30 mb περίπου χωρίς να δω βιντεάκια κλπ,απλά διάβαζα νέα).Αυτό που έκανα ήταν να πάω settings-Data usage-background data και να απενεργοποιήσω όλες σχεδόν τις εφαρμογές ώστε να μη καταναλώνουν mb όταν δε τις χρησιμοποιώ!Αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα.Καμία ιδέα κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα και μετά από ρυθμίσεις που έκανα το πρόβλημα συνεχίζεται.Το κινητό με τα δεδομένα ανοιχτά καταναλώνει υπερβολικά πολλά mb (πχ. διάβαζα απλά νέα στο gazzetta και σε 20 λεπτά τελειώσαν 30 mb περίπου χωρίς να δω βιντεάκια κλπ,απλά διάβαζα νέα).Αυτό που έκανα ήταν να πάω settings-Data usage-background data και να απενεργοποιήσω όλες σχεδόν τις εφαρμογές ώστε να μη καταναλώνουν mb όταν δε τις χρησιμοποιώ!Αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα.Καμία ιδέα κανείς??? 30ΜΒ είναι τίποτα φίλε μου.Είσαι σίγουρος οτι δεν τρέχουν ενημερώσεις λογισμικού και εφαρμογών απο πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts