antriou23 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Σ ευχαριστώ πολύ! Όταν λες όμως "μπορεί να μη σ αφήνει να γυρίσεις σε bootloander nougat?" ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Τα κολλήματα Φυσικά και υπάρχουν και το τηλέφωνο δείχνει "βαρυ" Το πήρα πριν 3 μήνες και πέταγε. Ξαφνικά έγινε πιο αργό και από το παλιό μου κινητό. Επισης, αυτό το samsung pay που πρέπει να κάνεις force stop κάθε φορά μετά την επανεκκίνηση, με οδηγεί στην παράνοια. Γενικά δε βρίσκω πουθενά καμία καλυτέρευση με την αναβάθμιση.Μπορεί να μη σε αφήνει να βάλεις τον bl της nougat .τα καλά της Samsung. Αλλά δεν έχεις θέμα αφήνεις τον bl του ορεο κ προχωράς Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Όχι, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Τα κολλήματα Φυσικά και υπάρχουν και το τηλέφωνο δείχνει "βαρυ" Το πήρα πριν 3 μήνες και πέταγε. Ξαφνικά έγινε πιο αργό και από το παλιό μου κινητό. Επισης, αυτό το samsung pay που πρέπει να κάνεις force stop κάθε φορά μετά την επανεκκίνηση, με οδηγεί στην παράνοια. Γενικά δε βρίσκω πουθενά καμία καλυτέρευση με την αναβάθμιση. Επειδη η γενικη πρακτικη και εμπειρια αυτο υπαγορευει ως τελευταιο καταφυγιο, δεν δοκιμαζεις μια επαναφορα μήπως σου λυσει τα προβληματα? Εχει αποτελεσματα συχνα και μαλιστα σε ποικιλια android συσκευων, οχι μονο samsung ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Με την 8αρα Oreo, μου παρουσιασε 2 προβληματα. Εκανα hard reset και επαναφορα με smart switch, αλλα τπτ. Το ενα προβλημα, με τον Go Launcher, λυθηκε με ενα Update του που ηρθε μερικες ωρες μετα το hard reset που εκανα :mad: Το αλλο προβλημα που εμεινε, ειναι οτι συνηθως, αλλα οχι παντα, οταν παει να συνδεθει σε ενα ηδη αποθηκευμενο wifi, μενει κολλημενο στο "Ελεγχος ποιοτητας της συνδεσης σας στο ιντερνετ..." και για να συνδεθει πρεπει να απενεργοποιησω και ενεργοποιησω ξανα το wifi :!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλημέρα θέλω να βάλω χρώμα στο display on και μου λέει ότι δεν είναι εφικτό σε γραμματοσειρές υψηλής αντίθεσης έχω αλλάξει γραμματοσειρα έχω μεγαλώσει τα γράμματα αλλά δεν το έχω καταφέρει μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Παιδες μετα το update ειδατε οτι δεν ζεσταινεται το κινητο οσο πριν.οποιος την εχει κανει ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με 2din android μέσω usb και μου βγάζει το εξής σφάλμα. Because an app is obscuring a permission request, Setting can't verify your response. Τι σημαίνει αυτό? Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω εικόνα screenshot αλλά μου δίνει επιλογή https: το myphone. Έχω ενεργοποιήσει το usb debagging κάπως έτσι το λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptoube Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Να ρωτήσω κάτι, η γυναίκα μου έχει το sm g930f... Γίνεται να πάρει 2 sim; Διάβασα λίγο που το έψαξα ότι μπορεί να γίνει, αλλά είπα καλύτερα να ρωτήσω τους ειδικούς....thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Αν ήταν το G930FD θα μπορούσε. Με αυτό που έχει όχι... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Πριν από λίγο και ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο χωρίς να κάνω τίποτα έσβησε στα ξαφνικα. Άνοιξε στο λογότυπο έμενε για κάποια δευτερόλεπτα έτσι έσβηνε και ξανά πάλι άνοιγε στο λογότυπο ξαναεσβηνε για να μην τα πολυλογώ αυτό έγινε πολλές φορές μέχρι που πάτησα ενα συνδυασμό των πλήκτρων και μπήκε σε ρικοβερι και έτσι μετά ξανάνοιξε τι φάση τώρα αυτό στα καλά καθούμενα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Πριν από λίγο και ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο χωρίς να κάνω τίποτα έσβησε στα ξαφνικα. Άνοιξε στο λογότυπο έμενε για κάποια δευτερόλεπτα έτσι έσβηνε και ξανά πάλι άνοιγε στο λογότυπο ξαναεσβηνε για να μην τα πολυλογώ αυτό έγινε πολλές φορές μέχρι που πάτησα ενα συνδυασμό των πλήκτρων και μπήκε σε ρικοβερι και έτσι μετά ξανάνοιξε τι φάση τώρα αυτό στα καλά καθούμενα; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλακέτα μου κάνει:( αν στο ξανακάνει και είσαι ακόμα σε εγγύηση πας για service Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Μετά από την αναβάθμιση σε ορεο δεν μου εμφανίζει το νούμερο πχ στο Viber από το πόσες ειδοποιήσεις έχω. Το ίδιο έχει συμβεί και στο α5 της κοπέλας μ . Έκανα και επαναφορά και το ελεγξα από τις ρυθμίσεις αλλά τπτ. Γνωρίζετε κάτι ; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Μετά από την αναβάθμιση σε ορεο δεν μου εμφανίζει το νούμερο πχ στο Viber από το πόσες ειδοποιήσεις έχω. Το ίδιο έχει συμβεί και στο α5 της κοπέλας μ . Έκανα και επαναφορά και το ελεγξα από τις ρυθμίσεις αλλά τπτ. Γνωρίζετε κάτι ; Ειναι στις ρυθμισεις --> εμφανιση--> εμφανιση με αριθμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Ειναι στις ρυθμισεις --> εμφανιση--> εμφανιση με αριθμο Ενώ το έχω ενεργοποιημένο δεν μου βγάζει αριθμούς. Γι'αυτό ρωτάω γιατι μου φαίνεται περίεργο Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Τέτοια μικροπροβλήματα συνήθως γίνονται από μόνα τους με μία επανεκκίνηση Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) καλημέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του S7, μετά από 2 χρόνια αξίζει η αγορά του σαν μεταχειρισμένου? Και από ήχο στα ακουστικά πως πάει? Είχα το HTC10 και ο ήχος ήταν εξαιρετικός πάνω από το μισό δεν το ανέβαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited July 30, 2018 by vassilis018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Γεια σου φίλε. Πιστεύω πως ναι. Αρκετά καλος και ο ήχος του. Ποιοτικος θα ελεγα. Ισως λιγοτερο δυνατος απο το HTC 10 λογω της αδιαβροχοποιησης στο ηχείο φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 καλημέρα στην παρέα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του S7, μετά από 2 χρόνια αξίζει η αγορά του σαν μεταχειρισμένου? Και από ήχο στα ακουστικά πως πάει? Είχα το HTC10 και ο ήχος ήταν εξαιρετικός πάνω από το μισό δεν το ανέβαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Μια χαρά είναι το κινητό, εμένα είναι λίγο πριν κλείσει 2 χρόνια, του άλλαξα μπαταρία στη smartec με 20 ευρώ και σκοπεύω να το κρατήσω άλλα 2 χρόνια. Ο ήχος στα ακουστικά είναι πολύ καλός, είμαι κι εγώ αρκετά απαιτητικός (πριν το πάρεις δοκίμασε το κιόλας να σιγουρευτείς). Καμερα φοβερη, οθόνη φοβερή, καλό μεγεθος, μπαταρια με σωστη χρηση βγαζει τη μερα με εντατικη χρηση. Έγινε και το update σε Oreo (δυσκολο μια συσκευη να κανει 2 updates, δεν το περιμενα) και ευτυχως παει καλά οπως πριν. Οπότε απο μένα έχεις το ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Μια χαρά είναι το κινητό, εμένα είναι λίγο πριν κλείσει 2 χρόνια, του άλλαξα μπαταρία στη smartec με 20 ευρώ και σκοπεύω να το κρατήσω άλλα 2 χρόνια. Ο ήχος στα ακουστικά είναι πολύ καλός, είμαι κι εγώ αρκετά απαιτητικός (πριν το πάρεις δοκίμασε το κιόλας να σιγουρευτείς). Καμερα φοβερη, οθόνη φοβερή, καλό μεγεθος, μπαταρια με σωστη χρηση βγαζει τη μερα με εντατικη χρηση. Έγινε και το update σε Oreo (δυσκολο μια συσκευη να κανει 2 updates, δεν το περιμενα) και ευτυχως παει καλά οπως πριν. Οπότε απο μένα έχεις το ναι :) αυτό που βρήκα είναι τέλη απριλίου 2016 αγορασμένο από Γερμανό με όλα τα παρελκόμενα θήκες τζαμάκι αλλά για 250 ευρώ αξίζει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 αυτό που βρήκα είναι τέλη απριλίου 2016 αγορασμένο από Γερμανό με όλα τα παρελκόμενα θήκες τζαμάκι αλλά για 250 ευρώ αξίζει? :) Αν έχει αλλάξει τη μπαταρία ναι, αν οχι τότε μάλλον δεν αξίζει, γιατί αν τα έχει παίξει θα θες 50-70 ευρώ να την αλλάξεις σε κάποιο κατάστημα εφόσον είναι εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Αν έχει αλλάξει τη μπαταρία ναι, αν οχι τότε μάλλον δεν αξίζει, γιατί αν τα έχει παίξει θα θες 50-70 ευρώ να την αλλάξεις σε κάποιο κατάστημα εφόσον είναι εκτός εγγύησης.Δεν αξιζει. 340 καινουργιο κανει. Δεν ειναι δυνατον να το πουλανε 250 2 ετιας... Μιση τιμη θα επρεπε και πολλα λεω για κινητο εκτος εγγυησης. Edit: Εμενα ζητουσαν να δωσω S8 2 μηνων στα 250 επειδη ειχε μια μικρη αμυχη στην οθονη. Ηθελα να αλλαξω κινητο επειδη δεν μου αρεσε η 18:9 οθονη αλλα τη συνηθισα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 30, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Και να τον ρωτήσω για την μπαταρία σιγά μην πει την αλήθεια:D Τελευταία προσφορά το αφήνει 220, θα το δω από κοντά και θα σας πω νεότερα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 (edited) Και να τον ρωτήσω για την μπαταρία σιγά μην πει την αλήθεια:D Τελευταία προσφορά το αφήνει 220, θα το δω από κοντά και θα σας πω νεότερα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)Υπάρχει η εφαρμογή Phone info που σου λέει πόσους πλήρους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία. To battery health αν είναι πάνω από 90, είναι καλό Sent from my SM-G930F Edited July 30, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Συσκευές Samsung Galaxy που δεν θα λάβουν το Android P Samsung Galaxy handsets that won’t get Android P Galaxy S7: Already received two major Android updates "Έχει ήδη λάβει δύο σημαντικές ενημερώσεις Android" (-ε βέβαια τι θέλετε κι' άλλη, σα δε ντρέπεστε-. Κάπως έτσι το μεταφράζω αυτό που γράφουν ) Galaxy S7 Edge: Idem (as above) Galaxy A5 (2017): Idem Galaxy A3 (2017): Idem Galaxy J7 (2017): Oreo will be the first major Android update Galaxy J5 (2017): Idem Galaxy Xcover 4: Xcover devices don’t often get major Android updates https://www.sammobile.com/2018/05/15/samsung-galaxy-android-9-0-p-update-preview/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να δω μέχρι πότε έχω εγγύηση; αν είναι εντός το ξέρω απλά ήθελα να δω μέχρι πότε μιας και έχω χάσει την απόδειξη Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να δω μέχρι πότε έχω εγγύηση; αν είναι εντός το ξέρω απλά ήθελα να δω μέχρι πότε μιας και έχω χάσει την απόδειξη Αν εχει χαθει η αποδειξη και δεν εχει ξαναπαει για εγγυηση τοτε η αντιπροσωπεια θα πιασει την εγγυηση απο την ημερομηνια κατασκευης του κινητου. Κατεβασε το phone info και δες manufacture date Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts