Ultron Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το εκανα κι γω το τεστ οχι γιατι εχω προβλημα αλλα απο περιεργεια. Τερμα πανω αριστερα 15 και στους 2 αξονες. Μηπως ομως γινόμαστε λιγο υπερβολικοι? Και τι εννοω, πανω τερμα αριστερα μπορει να μην χρειαστεί ποτε να πατησουμε κεντρικα στην οθονη να ειχε θεμα να το καταλαβω. Στο δικο μου μια φορα μου παρουσιασε στο πληκτρολόγιο θεμα σε καποια γράμματα και ηταν λογω ζελατινας/tampered glass που ειχα βαλει και σταματησε το προβλημα μολις το αφαιρεσα. Προσωπικά δεν ειναι το τι μπορει να χρειαστει. Ειναι "premium" κινητο πρεπει να ειναι στην "εντελεια". και συγκεκριμενα για τις ακρες να θυμήσω οτι πολλές εφαρμογές αφομοιώνουν το "material"-like στυλ και εχουν drawer (π.χ Google Play Store, Dropbox κ.α) που το σέρνεις απο τερμα-αριστερά της οθόνης προς τα δεξιά για να βγει το αντίστοιχο menu. Anyway! Έχει κανένα αλλός θέμα με το adaptable storage που στο adb shell του βγάζει disk:179,0 και οχι καποιον αριθμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το εκανα κι γω το τεστ οχι γιατι εχω προβλημα αλλα απο περιεργεια. Τερμα πανω αριστερα 15 και στους 2 αξονες. Μηπως ομως γινόμαστε λιγο υπερβολικοι? Και τι εννοω, πανω τερμα αριστερα μπορει να μην χρειαστεί ποτε να πατησουμε κεντρικα στην οθονη να ειχε θεμα να το καταλαβω. Στο δικο μου μια φορα μου παρουσιασε στο πληκτρολόγιο θεμα σε καποια γράμματα και ηταν λογω ζελατινας/tampered glass που ειχα βαλει και σταματησε το προβλημα μολις το αφαιρεσα. Δεν είναι το πρόβλημα αυτό (x-15 y-15). Το πρόβλημα είναι ότι το κινητό χάνει πατήματα κατά την πληκτρολόγηση, στην περίπτωσή μου κάτω αριστερά κυρίως. Το βλέπω όμως και κατά την περιήγηση, όπου μπορεί να πατήσω κάποιο link και να μην καταχωρηθεί το πάτημά μου. Και όχι, δεν φταίει ο τρόπος που το πατάω ή τα χέρια μου καθώς μέχρι προχθές στο S5 όλα πήγαιναν ρολόι. Το να μιλάμε όμως εν έτει 2016 για μείωση ευαισθησίας της οθόνης σε συσκευή-ναυαρχίδα, λόγω τοποθέτησης screen protector, είναι αν μη τι άλλο αστείο. Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα Galaxy S (ναυαρχίδες) και ένα από τα πράγματα που απολάμβανα ήταν η εξαιρετική ακρίβεια της οθόνης αφής. Όταν στα S5 και S4 είχες ακόμη και Air View, που εντόπιζε το δάχτυλό σου ακόμη και χιλιοστά πάνω από την οθόνη, το να μην πιάνει η οθόνη στο S7 είναι τραγικό. Βρίσκω ότι η Samsung θέλοντας να ανεβάσει την ποιότητα εξωτερικά (γυαλί-αλουμίνιο) ίσως μείωσε την ποιότητα αλλού. Πέρισυ με το S6 πήρα 3 συσκευές με πρόβλημα στην AMOLED (ανομοιομορφία χρώματος, μεγάλη ροζ κηλίδα σε συγκεκριμένα σημεία που φαινόταν κυρίως σε λευκό και γκρι), οπότε αφού κουράστηκα να αλλάζω τηλέφωνα είπα να το προσπεράσω. Φέτος είπα να κάνω το βήμα και βλέπω πάλι σημαντικά προβλήματα. Το κακό είναι ότι με έχουν βολέψει συγκριμένα χαρακτηριστικά στο τηλέφωνο (π.χ. Beep N Go) τα οποία δεν έχουν άλλες συσκευές, και γι αυτό επιμένω, αλλά έχω απογοητευτεί τον τελευταίο χρόνο από αυτά που βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Φιλε είναι πολύ απλό υπάρχει ενα ποσοστό με προβληματικα κινητά ότι και να κανουμε σε όλες τις εταιρείες. Αν εισαι σε doa πας για αντικατάσταση αλλιώς σέρβις. Ξερω ξενερωμα ειναι, ξερω κανει 700 ευρώ αλλα ετσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Φιλε είναι πολύ απλό υπάρχει ενα ποσοστό με προβληματικα κινητά ότι και να κανουμε σε όλες τις εταιρείες. Αν εισαι σε doa πας για αντικατάσταση αλλιώς σέρβις. Ξερω ξενερωμα ειναι, ξερω κανει 700 ευρώ αλλα ετσι είναι. +1 Θα συμφωνίσω και εγώ απόλυτα μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα έχει κάποιος θέμα με το σήμα ? Έχω σοβαρό πρόβλημα . . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ρε παιδιά δηλαδή έλεος. , το βάζω στο 2g παίρνω τηλέφωνο και μετα το γυρνάω 4g για δεδομένα . . Δεν είναι κατάσταση αυτή . . Έχει άλλος θέμα galaxy s7 απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα έχει κάποιος θέμα με το σήμα ? Έχω σοβαρό πρόβλημα . . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ρε παιδιά δηλαδή έλεος. , το βάζω στο 2g παίρνω τηλέφωνο και μετα το γυρνάω 4g για δεδομένα . . Δεν είναι κατάσταση αυτή . . Έχει άλλος θέμα galaxy s7 απλό Μια χαρα ειναι το σημα προσωπικα σε εμενα, σου συμβαινει συνεχεια; Σε σπιτι κλπ γενικοτερα μπορει να μειωθει το σημα λόγω τοίχων κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλησπέρα έχει κάποιος θέμα με το σήμα ? Έχω σοβαρό πρόβλημα . . Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο ρε παιδιά δηλαδή έλεος. , το βάζω στο 2g παίρνω τηλέφωνο και μετα το γυρνάω 4g για δεδομένα . . Δεν είναι κατάσταση αυτή . . Έχει άλλος θέμα galaxy s7 απλό Δεν μας ειπες σε ποιο δίκτυο είσαι .Το λέω αυτο γιατι και εγω αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με ένα galaxy s6 σε περιοχη που καλυπτει η vodafon (Λαμπρινή Πανδοσίας και Χριστιανουπόλεως) .Εδωσα το galaxy s6 και πήρα το iphone 6s διότι νόμιζα ότι ευθύνεται το samsung . Τελικα και με το iphone έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα .Οταν είμαι στο γραφείο το έχω στο 3G για να μπορω να μιλαω ποτε σε 4G. Στο σπιτι μου (Ηρακλειο ) κανενα προβλημα με 4G και ομιλια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ναι έχετε δίκιο δεν διευκρίνησα με cosmote είμαι και το βάζω με 2g για να μιλήσω μέσα στο σπίτι άλλες φορές κάνω επανεκκίνηση για να πιάσει αλλά μου το έκανε και σε άλλο σπίτι της περιοχής. . . Δεν είναι λίγο περίεργο ? Με κανένα άλλο τηλέφωνο δεν είχα ποτέ κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα . . Ουτε με g4 g2 s6 z3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ναι έχετε δίκιο δεν διευκρίνησα με cosmote είμαι και το βάζω με 2g για να μιλήσω μέσα στο σπίτι άλλες φορές κάνω επανεκκίνηση για να πιάσει αλλά μου το έκανε και σε άλλο σπίτι της περιοχής. . . Δεν είναι λίγο περίεργο ? Με κανένα άλλο τηλέφωνο δεν είχα ποτέ κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα . . Ουτε με g4 g2 s6 z3 Για να σου φυγει η απορια, πηγαινε παρε ενα καρτοκινητο vodafone, πες να σου ενεργοποιησουν και το 4G και δοκιμασε, η εστω wind. Για να δεις αν φταιει το σημα ή η συσκευη (κεραια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Κατοχος κι εγω απο σημερα σε χρυσο και ειναι πραγματικα πανεμορφο. Μια απορια μονο γτ εχω μπερδευτει. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να εχω στην οθονη κλειδωματος ολες τις εφαρμογες ενεργες και να επιλεξω εγω ποιες θελω να εχουν ευαισθητο περιεχομενο? το εχουν αλλαξει σε σχεση με παλια και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Edit το βρηκα Edited May 16, 2016 by Chef_George_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σήμερα και ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας από το Android (Samsung S5, iphone 5c, 6 & 6s) επέστρεψα με το S7. Το λειτουργικό έχει κάνει βήματα εμπρός και η συγκεκριμένη συσκευή μέχρι στιγμής τα σπάει :) Keep Σκαλing............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Επειδη το τζαμακι που έχω στο απλό s7 μου έχει αλλοίωσει πάρα πολύ την απόκριση του κινητού, τι έχετε δοκιμάσει που να κολλάει καλά και να καλύπτει όλη την οθόνη? Θα προτιμούσα να υπάρχει σε ελληνικά καταστήματα, γτ όσες φορές δοκίμασα ebay και από το site την ultimate shield δεν τα κατάφερα λόγω καπιταλ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Το tempered glass INOS.δεν επιφερει πουθενα καμμια αλοιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Το tempered glass INOS.δεν επιφερει πουθενα καμμια αλοιωση. δεν καθεται ομως σωστα στην δεξια και αριστερη πλευρα της συσκευης,το πεταει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν έχει και την καλύτερη εναλλαγή από 3g σε 4g... αυτό είναι 100% σίγουρο...πρέπει να το φτιάξει η Samsung με επόμενο update... σε μερικά σημεία της Ελλάδας μπορεί να χάσεις εντελώς την σύνδεση και ας έχεις 3 γραμμές σήμα. Εγω μιλάω μόνο για ίντερνετ ενώ για κλήσεις δεν έχω κανένα θέμα άμα υπάρχει καλό σήμα. Το τεσταρα αρκετά πριν γράψω ... το μεγάλο θέμα το έχει η cosmote, η Vodafone τα πάει σίγουρα καλύτερα. Από wind δεν ξέρω δεν απαντώ. (το πρόβλημα νομίζω είναι όταν παει σε 3g, σε 4g είναι μια χαρά.... αλλά άμα πάει από 4g σε 3g τοτε κλαφτα χαραλαμπε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkanellakis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια την ωρα που μιλαω σε μια κληση ακουγεται ενας ψιλις ηχος σαν κρι κρι καπως ετσι κανει.αυτο γινεται την ωρα που μιλαει ο αλλος.οταν δεν μιλαει δεν ακουγεται τιποτα.το πηγα στη σαμσουνγκ να το κοιταξουν το ακουστικο και ειπαν ουι ειναι μια χαρα.μου λενε ειναι το σημα σου.α εχω cosmote καρτα.δεν το κανει παντα ομως.εβαλα και vodafone το ιδιο.πιο πολυ μου το κανει οταν περνω το 1314.βοηθηστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια την ωρα που μιλαω σε μια κληση ακουγεται ενας ψιλις ηχος σαν κρι κρι καπως ετσι κανει.αυτο γινεται την ωρα που μιλαει ο αλλος.οταν δεν μιλαει δεν ακουγεται τιποτα.το πηγα στη σαμσουνγκ να το κοιταξουν το ακουστικο και ειπαν ουι ειναι μια χαρα.μου λενε ειναι το σημα σου.α εχω cosmote καρτα.δεν το κανει παντα ομως.εβαλα και vodafone το ιδιο.πιο πολυ μου το κανει οταν περνω το 1314.βοηθηστε με. Δεν είμαστε τεχνικη υποστήριξη για να λύσουμε τέτοιο θέμα... μακάρι να είχαμε τέτοιες γνώσεις. Άμα δεν σου έδωσε λύση το service τότε σκούρα τα πράγματα... Σου το κάνει με τα δεδομένα ανοιχτά ή κλειστά; Δοκιμάσε τα όλα αυτά μήπως είναι κάτι ασήμαντο. (εμένα προσωπικά δεν κάνει το παραμικρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν έχει και την καλύτερη εναλλαγή από 3g σε 4g... αυτό είναι 100% σίγουρο...πρέπει να το φτιάξει η Samsung με επόμενο update... σε μερικά σημεία της Ελλάδας μπορεί να χάσεις εντελώς την σύνδεση και ας έχεις 3 γραμμές σήμα. Εγω μιλάω μόνο για ίντερνετ ενώ για κλήσεις δεν έχω κανένα θέμα άμα υπάρχει καλό σήμα. Το τεσταρα αρκετά πριν γράψω ... το μεγάλο θέμα το έχει η cosmote, η Vodafone τα πάει σίγουρα καλύτερα. Από wind δεν ξέρω δεν απαντώ. (το πρόβλημα νομίζω είναι όταν παει σε 3g, σε 4g είναι μια χαρά.... αλλά άμα πάει από 4g σε 3g τοτε κλαφτα χαραλαμπε) Το πιστεύω κι εγώ αυτό που λες . . Μόλις τώρα με έπαιρναν τηλέφωνο σε cosmote μιλάω πάντα και είχα ανοιχτό το wi fi και από δίκτυα σε 4g αυτόματη το έχω και χάνω κλείσεις με πήραν στο άλλο μου κινητό με κάρτα που έχω και μου είπαν ότι λέει ότι είναι κατειλειμενο χωρίς να μιλάω καθόλου . . . Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Σήμερα το πήρα κι εγώ, να ρωτησω βρε παιδιά, σας κολλάει καθόλου το πλήκτρο back κάτω δεξιά στην οθόνη??? Εμένα αρκετές φορές. Επισης μερικές φορές ενώ δείχνει ότι έχει σήμα κανονικά, δεν έχω ίντερνετ. Μετά από λίγο επανέρχεται πάλι. Έρχομαι από S6 και δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα. Edited May 17, 2016 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το πιστεύω κι εγώ αυτό που λες . . Μόλις τώρα με έπαιρναν τηλέφωνο σε cosmote μιλάω πάντα και είχα ανοιχτό το wi fi και από δίκτυα σε 4g αυτόματη το έχω και χάνω κλείσεις με πήραν στο άλλο μου κινητό με κάρτα που έχω και μου είπαν ότι λέει ότι είναι κατειλειμενο χωρίς να μιλάω καθόλου . . . Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται Επειδή λέει ο φίλος για Βονταφον, να πω εγώ με Note 4 F μια χαρά χάνω το σήμα με 4g και δεν το βρίσκει. Το γυρνάω σε 3g γενικώς΄και όταν θέλω να μπω ιντερνετ το γυρνάω σε 4G. Κωμικές κι εκνευριστικές καταστάσεις που είχα με όλα τα Σάμσουνγκ ανέκαθεν. Το LG G4 με κιάλια το βλέπει μόνον στο θέμα σήμα, δυστυχώς. Τώρα όσοι λέτε ότι δεν έχετε θέμα, βγείτε και καμιά βόλτα΄, όχι όλη την ώρα σπίτι έ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τελικά τι γίνεται με το χάσιμο του δικτύου ρε παιδιά , βρήκε κανείς καμιά εξήγηση; Έχετε δοκιμάσει μήπως μπερδεύει την εναλλαγή wifi σε 4G ή 3G; Τραγικό για τέτοιο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπερα, Υπαρχει κανεις αλλος που το ΠΡΑΣΙΝΟ led στα notifications του ειναι πιο "θαμπό"/"αχνο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καλησπερα παιδια.Δεν εχω το s7,αλλα παρακολουθω το νημα,με ολα τα σαμσουνγκ που περασαν απο τα χερια μου<τωρα ειμαι με το Α7>οταν το ειχα σε 4g και εχανε στιγμιαια το σημα<λογο επαγγελματος γυριζω πολυ και επαρχια>οταν βρισκομουν σε περιοχη που επρεπε να εχει σημα,αργουσε πολυ να επανελθει με αποτελεσμα να χανω κλησεις.Κατεληξα οτι δεν εφταιγαν οι συσκευες αλλα το εξαισιο δικτυο,μην τρελενεστε.τωρα εχω το Α7 μονιμα σε αυτοματη εννaλαγη απο 2g σε 3g και δεν εχω κανενα θεμα.Οταν δε εχω τσακισει τα δεδομενα του κινητου το γυριζω σε 2g και η αποδοση σηματος και μπαταριας ειναι ακομη καλυτερη.Γνωμη μου αν κινηστε μην βαζετε 4G γιατι το δικτυο δεν ειναι καλο και μπερδευει τον δεκτη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τελικά πήγα το τηλέφωνο στο κατάστημα αγοράς, αφού ήμουν σε περίοδο DOA και το προώθησαν στην αντιπροσωπεία για έλεγχο. Η αντιπροσωπεία απεφάνθη πως το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά και έκανε επανεγκατάσταση λογισμικού. Το πρόβλημα με την απόκριση στην αφή (ιδιαίτερα στο Α) υπάρχει και το έδειξα στον υπάλληλα όταν το άφησα. Τα διαγνωστικά ωστόσο της Samsung (*#0*#) παίζουν κανονικά, οπότε σίγουρα στη Samsung κοίταξαν αυτό μόνο και το επέστρεψαν. Είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό αλλά όχι τόσο έντονο, γίνεται εντονότερο με χρήση ζελατίνας και ακόμη πιο έντονο μόλις μπει tempered glass. Για μένα αυτό αποτελεί πρόβλημα από μόνο του. Δεν το παρέλαβα και ζήτησα να το ξαναστείλουν για έλεγχο. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι ο μαγαζάτορας ρίχνει την ευθύνη καθαρά στην αντιπροσωπεία. Σαν μεταπωλητής δεν έχει κάποια ευθύνη; Δηλαδή αν το πάω ο ίδιος στη Smartec και μου αλλάξουν οθόνη τι θα πει τότε; Έχει κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα για να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Τελικά πήγα το τηλέφωνο στο κατάστημα αγοράς, αφού ήμουν σε περίοδο DOA και το προώθησαν στην αντιπροσωπεία για έλεγχο. Η αντιπροσωπεία απεφάνθη πως το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά και έκανε επανεγκατάσταση λογισμικού. Το πρόβλημα με την απόκριση στην αφή (ιδιαίτερα στο Α) υπάρχει και το έδειξα στον υπάλληλα όταν το άφησα. Τα διαγνωστικά ωστόσο της Samsung (*#0*#) παίζουν κανονικά, οπότε σίγουρα στη Samsung κοίταξαν αυτό μόνο και το επέστρεψαν. Είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό αλλά όχι τόσο έντονο, γίνεται εντονότερο με χρήση ζελατίνας και ακόμη πιο έντονο μόλις μπει tempered glass. Για μένα αυτό αποτελεί πρόβλημα από μόνο του. Δεν το παρέλαβα και ζήτησα να το ξαναστείλουν για έλεγχο. Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι ο μαγαζάτορας ρίχνει την ευθύνη καθαρά στην αντιπροσωπεία. Σαν μεταπωλητής δεν έχει κάποια ευθύνη; Δηλαδή αν το πάω ο ίδιος στη Smartec και μου αλλάξουν οθόνη τι θα πει τότε; Έχει κανείς εμπειρία πάνω στο θέμα για να βοηθήσει; Αφου εισαι σε doa γιατι δεν σου αλλάζει την συσκευη; Αμα ειναι να στο στελνει στην αντιπροσωπία πια ειναι η χρήση του doa ? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts