Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη Γλυφάδα έχει κάποιος f2g να τσεκάρω σήμα 4g?Εμένα σέρνεται, ειδικά μέσα στο σπίτι...Αντιστοιχα ένα Α5 φίλου με f2g χτυπάει 3 γραμμές άνετα..στα ίδια μέρη!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση για την custom εφαρμογή καιρού..Σε ολόκληρη τη Γλυφάδα που κυκλοφορω, μου βγάζει ως τρέχουσα περιοχή την Αργυρούπολη..Σε άλλες περιοχές είναι κομπλέ..Τι να φταίει άραγε?

Edited by rapsodos1979_
Αλλαγή

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sorry δε το γνώριζα. Αν και έχουν περάσει πολλές συσκευές από τα χέρια μου και φυσικά διαφορετικών εταιρειών ( δεν έτυχε να έχω καμία από Κίνα ) καμία δεν είχε αυτή τη δυνατότητα και νόμιζα πως σε καμία δε γίνεται.

Κρίμα πάντως που δεν έχε τη δυνατότητα αυτή και η δική μας συσκευή, θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.

Όπως και να χει ζητώ συγνώμη από όλους, για την έστω και άθελά μου, παραπληροφόρηση.:cry:

Τι συγγνώμη φίλε μου.Προς Θεού εδώ είμαστε να βοηθάμε!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τελικα μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν δουλευει το μικροφωνο στο 10% των κλησεων! :mad:

ειτε μιλαω με ΒΤ ακουστικο, ειτε κατευθειαν απο τη συσκευη, ο συνομιλητης δεν με ακουει.

εκανα clear cache μηπως και, αλλα δεν εστρωσε. Το βλεπω απο Δευτερα για σερβις.

εκανα πληρη διαγραφη στο τηλεφωνο, αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.

ομως την επομενη μερα που θα το πηγαινα στο σερβις, δεν το ξαναεκανε. Θα το παρακολουθησω και βλεπουμε.

iphone 14 pro

Εμενα παντως, το μονο θεμα που εχει, ειναι με την ασυρματη φορτιση. Σταματει, μερικες φορες, να φορτιζει πριν το 100%.

Αν το απομακρυνω και το ξανατοποθετησω ή βαλω το καλωδιο, συνεχιζει κανοικα.

Κατα τα αλλα, παει σφαιρα, δεν κολλαει, δεν χανει κλησεις κτλ. Ιταλικο, unbranded, με ολα τα Update.

Εμενα παντως, το μονο θεμα που εχει, ειναι με την ασυρματη φορτιση. Σταματει, μερικες φορες, να φορτιζει πριν το 100%.

Αν το απομακρυνω και το ξανατοποθετησω ή βαλω το καλωδιο, συνεχιζει κανοικα.

Κατα τα αλλα, παει σφαιρα, δεν κολλαει, δεν χανει κλησεις κτλ. Ιταλικο, unbranded, με ολα τα Update.

μηπως σταματα την φορτιση λογω θερμοκρασιας και τη συνεχιζει λιγο μετα;

iphone 14 pro

Οχι, απλα σταματαει. Συνηθως σταματουσε στο 97%. Σημερα μου εκανε εντυπωση, γτ ειχε σταματησει στο 52% !!!.

μηπως σταματα την φορτιση λογω θερμοκρασιας και τη συνεχιζει λιγο μετα;

Να ρωτήσω κάποιον παλιό:

Οι εκδόσεις αναβάθμισης που υπάρχουν στο apkmirror γιατί δεν τις έχουμε επίσημα; είναι θέμα συμβατότητας;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω 300 το εδωσα 4 μηνων με θηκες και αψογο. Πηρα στα ιδια πανω κατω το S6 Edge Plus.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια μια βοηθεια οταν εκλεισα και ανοιξα το κινητο τα δεδομενα της μπαταριας μηδενιστικαν.ξερετε γιατι να εγινε αυτο.

Ρεαλιστικά maximum 300-320€

Ευχαριστώ πολύ..

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω 300 το εδωσα 4 μηνων με θηκες και αψογο. Πηρα στα ιδια πανω κατω το S6 Edge Plus.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ κι εσένα..

Εγώ προχθές έδωσα το δικό μου 310€ χρυσό άψογο,και με την ασφάλεια από Puplic...

Μεγάλη χασούρα..4μηνων κι εσένα?Η ασφάλεια πόσο κόστισε αλήθεια?

Μεγάλη χασούρα..4μηνων κι εσένα?Η ασφάλεια πόσο κόστισε αλήθεια?

Κοίτα η ασφάλεια ήταν το Safety Net,με ισχύ δύο ετών και κόστιζε 70€...

Βασικά ήταν το δεύτερο S7 που είχα μιας και το πρωτο το είχα πουλήσει στους δύο μήνες,για το 1+3,που και αυτό το έκανα ανταλλαγή με το S7 που πούλησα προχθές και όταν το πήρα ήταν 3 εβδομαδων...

Τώρα πάλι για One plus το έδωσα,το 3Τ αυτή τη στιγμή,όχι γιατί πιστεύω ότι είναι είναι καλύτερο το 1+,απλά θέλω δικαρτο,και δυστυχώς το αντίστοιχο S7 δεν εισάγεται Ευρώπη....

Όσο για την χασουρα,ίσως έχασα από το πρώτο S7,αλλά κέρδισα από το 1+,και τώρα ήρθε πάλι μια η άλλη.....

Θα το έδινα αν το κράταγα στις αγγελίες και 340,απλά ήθελα να φύγει γρήγορα...

Αλλά επιμένω,το S7 είναι καλύτερο στο σύνολο από το 1+3,και από το 3Τ,όσο και αν δεν το πιστεύεται....στο σύνολο πάντα,προσφέρει περισσότερα....

Αλλά επιμένω,το S7 είναι καλύτερο στο σύνολο από το 1+3,και από το 3Τ,όσο και αν δεν το πιστεύεται....στο σύνολο πάντα,προσφέρει περισσότερα....

Αν εξαιρεσεις την καμερα, τι αλλο;

Αν εξαιρεσεις την καμερα, τι αλλο;

Οθόνη,αδιαβροχοποιηση,από το 1+3 που τα είχα ταυτόχρονα δύο μέρες,άνοιγε πιο γρήγορα τις βαριες εφαρμογές,και παιχνιδια σαν το Asphalt 8,τώρα με το που θα πάρω το 3Τ,θα το συγκρίνω πάλι με το S7,μιας και υπάρχει ένα ενός φίλου,αλλά εκεί πιστεύω το 3Τ στις εφαρμογές θα είναι πιο γρήγορο....

Συγνωμη για το οφτοπικ αλλα με αφορμη κατι τετοια περιστατικα θελω να εκφρασω πως προσωπικα εδωσα μια ευκαιρεια ακομα στο android με μια ναυαρχιδα συσκευη με την ασφαλεια πως θα ειχα ενα πολυ ασφαλες και σταθερο λειτουργικο αλλα μεχρη και σημερα μιλαμε για τετοια περιστατικα.

Θα κανω λοιπον υπομονη και θα περιμενω λιγο ακομα μπας και δω καμια βελτιωση γενικοτερα με το android και αν δεν δω η επομενη μου συσκευη θα ειναι με IOS και χωρις να ειμαι fanboy αλλα μιλαω σαν καταλωτης καθαρα κατα τη γνωμη μου η μονη εταιρεια που μπορεις να εμπιστευτεις στο τομεα του λειτουργικου ειναι η apple, αυτο εχει αποδειχθει περιτρανα μεχρη σημερα γιατι οι βελτιωσεις του IOS μεχρη και τη στιγμη που γραφω το μηνυμα σε σχεση με το android κακα τα ψεματα ειναι χαοτικες και σημειωστε αυτο το λεω εγω που απο τη πρωτη μου συσκευη μεχρι και τη τελευταια ειμουν και ειμαι μεχρι και σημερα κατοχος μονο android συσκευων.

Σε αυτο που λες δεν εχεις υπολογιζει κατι τρομερα σημαντικο που πιστευω εξηγει γιατι συμβαινει κατι τετοιο σε οσους συμβαινει.

Το οτι το καθε ios απευθυνεται μονο σε 2 αντε 3 συσκευες ανα μοντελο και το android απευθυνεται σε απειρες υλοποιησεις δινει την απιστευτη δυνατοτητα στην apple να παραμετροποιησει οσο δεν γινεται το ios λειτουργικο της για αυτες τις 2-3 συσκευες ανα μοντελο.

Και γι' αυτο το λογο τα περισσοτερα για να μην πω ολα τα μοντελα ανα ετος καθε apple ειναι πολυ κατωτερα σε θεμα hardware απ' οτι τα αντίστοιχης τιμης android κινητων.

Το android os σε σχεση με το ios os προσφερει περισσοτερο ελευθερια και οχι τοσο σταθεροτητα μιας και οπως ηδη ειπανε πολλοι πριν απο εμενα το ios os εχει κλειδωματα που δεν χρειαζεται να εχει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ελα που τα προβληματα που βγαζει δεν εχουν να κανουν με την ελευθερια που προσφερει στο χρηστη!

τι εκανα εγω; Μια αναβαθμιση που ηρθε! Πως αυτο δικαιολογει να μην λειτουργει το μικροφωνο;

το ειρωνικο ειναι πως το s7 ειναι το 1ο τηλεφωνο που δεν ειμαι root :lol:

Κι ομως αυτο ακριβως ειναι που λεω ποιο πανω δεν παιζει ρολο αν εκανες ή οχι εσυ κατι αφου οπως λεω το ιδιο λειτουργικο απευθυνεται σε απειρες συσκευες ενω στην αντιπαλη οχθη μονο σε 2-3 μοντελα ανα χρονο(Οποτε βγαινουν νεα μοντελα κινητων)

Edited by adais

Ρε παιδιά τι έγινε το νιμα του edge? Χάθηκε από τη λιστα.....sos

Πρώτη μέρα θάλασσα φωτεινότητα τέρμα και κάτω από τον ήλιο παρατήρησα το εξής... Σε λευκό φόντο στη μέση τις οθόνης και λίγο πιο κάτω ξεκινάει πλάγια κάτι ροζ κουτάκια και συνεχίζει μέχρι λίγο πιο μεσα.....τι είναι Αυτό? Πάει service? Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογές με λευκό φόντο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)