Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βγάλω την ειδοποίηση για update λογισμικού που μου παρουσιάζεται κάθε 3 και λίγο και δεν βγαίνει πάρα μόνο άμα κάνω έλεγχο για νέες ενημέρωσεις ?

Επίσης κάθε φορά που ανοίγω η κλείνω το συγχρονισμό μου βγαίνει ενα μήνυμα ενεργοποίησης η απενεργοποιησης αντίστοιχα . Έχετε καμιά λύση γι αυτά τα 2 θέματα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα ?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επανεκκίνηση εε;!!! Welcome to the club!

Για πες....

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θεμα με την ασυρματη φορτιση και τη μη ολοκληρωση της, δεν ξαναπαρουσιστηκε, μεχρι τωρα.

Το θεμα ομως με τη λιστα των διαθεσιμων wifi δυκτιων, μεσα απο το drop down μενου, που μου βγαζει οτι η εφαρμογη "ρυθμισεις" δεν ανταποκρινεται και την κλεινει, ειναι ακομη παρων και απο οτι διαβασα σε αγγλοφωνα φορουμ, το εχουν και αλλοι. Αν εχω το wifi κλειστο και το ανοιξω,μεσα απο τις ρυθμισεις και οχι απο το drop down, τοτε μου τα δειχνει κανονικα. Δεν μπορω ομως, να προσθεσω νεα wifi δυκτια. Για την ακριβεια, τα βλεπει, μου ζηταει κωδικο, συνδεεται στο router αλλα μου βγαζει μνμ οτι συνδεθηκε χωρις προσβαση στο διαδυκτιο :mad:

Χαμενες κλησεις εχω ελαχιστες, οπως ειχα και με την 6αρα.

Μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί σε όλα άψογα.

Ελληνική συσκευή unbranded με περασμένη την 7αρα από smart switch και hard reset πριν και μετά το πέρασμα και λειτουργεί 4 με 5 μέρες σε όλα άψογα, φτου ! φτου!:)

Λοιπον παιδια εχουμε και λεμε:

--> 1) Με marshmallow ιταλικη (το τονιζω γιατι με αυτη παρελαβα τη συσκευη) χαμενη κληση.

--> 2) Με nougat (ιταλικη) ΟΤΑ αναβαθμιση χαμενη κληση.

--> 3) Με "Υψηλή αποδοση" χαμενη κληση.

--> 4) Με βγαλμενη καρτα μνημης χαμενη κληση.

Εαν εχετε κατι αλλο κατα νου που πιστευετε οτι μπορει να λυσει το προβλημα πειτε το εγω εδω ειμαι να το τεσταρω απ το πρωι δεν κανω αλλη δουλεια και μονιμως ξενερωνω...

Πήρα το κιν πέρυσι τον Απριλιο και μεχρι τον Δεκέμβριο που αλλαξα την cosmote με Vodafone δεν ειχα χάσει ποτε ουτε μια κληση. Απο τοτε που πηγα στην vodafone εχω τρελαθεί να χανω κλήσεις!

Θοδωρης

Στις ρυθμίσεις, χρήση μπαταρίας στο πεδίο "σε αναμονή "->"χωρις σήμα".. Τι ποσοστό σας δείχνει? Έμενα 1%..Ειναι δυνατόν να τυχαίνει τότε ακριβώς να με καλούν, ενώ όλη μέρα έχω σήμα?

Πήρα το κιν πέρυσι τον Απριλιο και μεχρι τον Δεκέμβριο που αλλαξα την cosmote με Vodafone δεν ειχα χάσει ποτε ουτε μια κληση. Απο τοτε που πηγα στην vodafone εχω τρελαθεί να χανω κλήσεις!

Εγω με cosmote ειμαι φιλε και χανω κλησεις :(

Εγω με cosmote ειμαι φιλε και χανω κλησεις :(

Επικοινώνησε κανεις με Samsung να δουμε τι θα μας πουν;

Απαραδεκτη η κατασταση .

Σε εμενα παντως ξεκίνησε απο την ιδια μερα που εβαλα την καρτα της vodafone.

Θοδωρης

Εμενα με την 7αρα χωρις λογο μου εκανε επανεκκινηση σημερα...

Έκανες επαναφορά μετά την εγκατάσταση? Αν όχι..Κάνε και ίσως στρώσει....Αν ναι..Την πατήσαμε όλοι εμείς των επανεκινησεων..Χα χα χα ε ρε γέλια και κλάματα μαζί με το ερείπιο που πήραμε!!

Επικοινώνησε κανεις με Samsung να δουμε τι θα μας πουν;

Απαραδεκτη η κατασταση .

Σε εμενα παντως ξεκίνησε απο την ιδια μερα που εβαλα την καρτα της vodafone.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει πολλοί..δες 2,3 σελίδες όπισθεν

Στις ρυθμίσεις, χρήση μπαταρίας στο πεδίο "σε αναμονή "->"χωρις σήμα".. Τι ποσοστό σας δείχνει? Έμενα 1%..Ειναι δυνατόν να τυχαίνει τότε ακριβώς να με καλούν, ενώ όλη μέρα έχω σήμα?

Που ακριβώς βρίσκεις αυτό το στατιστικό περί του "χωρίς σήμα"?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανες επαναφορά μετά την εγκατάσταση? Αν όχι..Κάνε και ίσως στρώσει....Αν ναι..Την πατήσαμε όλοι εμείς των επανεκινησεων..Χα χα χα ε ρε γέλια και κλάματα μαζί με το ερείπιο που πήραμε!!

Δυστυχώς είναι γνωστό πρόβλημα παγκοσμίως με κάποια κινητά S7 & edge, που όμως η Samsung δεν αναγνωρίζει (επίσημα τουλάχιστον). Αν κάνεις μία αναζήτηση στο google με galaxy s7 random restarts (ή reboots) θα δεις πολλά σχετικά νήματα!

Σωτήρης

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς είναι γνωστό πρόβλημα παγκοσμίως με κάποια κινητά S7 & edge, που όμως η Samsung δεν αναγνωρίζει (επίσημα τουλάχιστον). Αν κάνεις μία αναζήτηση στο google με galaxy s7 random restarts (ή reboots) θα δεις πολλά σχετικά νήματα!

Πάντως αν με την 6 δεν έκανε reboots και άρχισε να κάνει μετά την 7....Και τα οποία σταμάτησαν μετά από επαναφορά(προς το παρόν)...Λογικα δεν θα ανήκουν στα προβληματικά...Αλλά είναι καθαρά θεμα firmware...Σωστά??

Πάντως αν με την 6 δεν έκανε reboots και άρχισε να κάνει μετά την 7....Και τα οποία σταμάτησαν μετά από επαναφορά(προς το παρόν)...Λογικα δεν θα ανήκουν στα προβληματικά...Αλλά είναι καθαρά θεμα firmware...Σωστά??

Μπορεί να είσαι από τους τυχερούς! Μακάρι.

Σωτήρης

Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βγάλω την ειδοποίηση για update λογισμικού που μου παρουσιάζεται κάθε 3 και λίγο και δεν βγαίνει πάρα μόνο άμα κάνω έλεγχο για νέες ενημέρωσεις ?

Επίσης κάθε φορά που ανοίγω η κλείνω το συγχρονισμό μου βγαίνει ενα μήνυμα ενεργοποίησης η απενεργοποιησης αντίστοιχα . Έχετε καμιά λύση γι αυτά τα 2 θέματα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα ?

Καταλαβαίνω ότι τα θέματα μου δεν είναι τόσο σοβαρά όπως των περισσότερων - εγώ ακόμα δε χάνω κλήσεις - αλλά θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια.

Καταλαβαίνω ότι τα θέματα μου δεν είναι τόσο σοβαρά όπως των περισσότερων - εγώ ακόμα δε χάνω κλήσεις - αλλά θα εκτιμούσα κάποια βοήθεια.

Το update θα στο βγαζει παντα μεχρι να το κανεις, δεν υπαρχει κατι που μπορείς να κανεις

Για την ειδοποιηση που λες ετσι ειναι, δεν το θεωρω και τοσο τραγικο

Γιατι να ανοιγοκλεινεις ομως το συγχρονισμο συχνα? Παιζει να εχω να τον απενεργοποιησω χρονια :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Δοκίμασε μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής

Συντήρηση συσκευής, μπαταρία κτλ...

Δεν υπαρχει λυση για σενα.

Δοκιμασε με το package disabler pro μπας και αλλα νομιζω το σταματησανε.

Παιδια για εμας των χαμενων κλησεων νομιζω κατι παει να γινει!! :D

Ψαχνοντας ατελειωτες ωρες κατεληξα σε ενα blog της Κολομβιας (ναι σωστα διαβασατε :rolleyes:) οπου ενας τυπος ανεφερε οτι ελυσε το προβλημα με το σημα φλασαροντας τη ρομ της χωρας του χωρις καρτα σιμ μεσα στη συσκευη και του δουλευει σωστα στο 2g/3g/4g αλλα εξακολουθει να εχει το ιδιο θεμα σε μικροτερο βαθμο βεβαια στην επιλογη 2g/3g :!:

"Ο επιμενων νικα" σκεφτηκα εγω και δοκιμασα!

Μεχρι στιγμης εχω κανει 46 κλησεις (ναι σωστα διαβασατε :rolleyes:) στο κινητο μου σε σημεια μες στο σπιτι που ειχα χαμενες κλησεις και εχω 100% επιτυχια! :yahoo:

Το γυρισα στο 2g/3g και στις 5 κλησεις η μια πηγε περιπατο... :angry:

Θα το τσεκαρω και αυριο ολη μερα να δω πως θα παει αλλα νομιζω οτι τα πρωτα δειγματα ειναι αρκετα θετικα και ο φιλος μας ο κολομβιανος (λαμπαδα θα του αναψω :happy:) μας ξελασπωσε!

Τωρα το 4G δεν ξερω ποση διαφορα θα εχει στην καταναλωση της μπαταριας μιας και πριν δε το χρησιμοποιουσα θα ηθελα τη γνωμη σας εδω!

Ψαχνοντας ατελειωτες ωρες κατεληξα σε ενα blog της Κολομβιας (ναι σωστα διαβασατε :rolleyes:) οπου ενας τυπος ανεφερε οτι ελυσε το προβλημα με το σημα φλασαροντας τη ρομ της χωρας του χωρις καρτα σιμ μεσα στη συσκευη και του δουλευει σωστα στο 2g/3g/4g αλλα εξακολουθει να εχει το ιδιο θεμα σε μικροτερο βαθμο βεβαια στην επιλογη 2g/3g :!:

Μεχρι στιγμης εχω κανει 46 κλησεις (ναι σωστα διαβασατε :rolleyes:) στο κινητο μου σε σημεια μες στο σπιτι που ειχα χαμενες κλησεις και εχω 100% επιτυχια! :yahoo:

Θα το τσεκαρω και αυριο ολη μερα να δω πως θα παει αλλα νομιζω οτι τα πρωτα δειγματα ειναι αρκετα θετικα και ο φιλος μας ο κολομβιανος (λαμπαδα θα του αναψω :happy:) μας ξελασπωσε!

Τωρα το 4G δεν ξερω ποση διαφορα θα εχει στην καταναλωση της μπαταριας μιας και πριν δε το χρησιμοποιουσα θα ηθελα τη γνωμη σας εδω!

Δεν θα δεις διαφορα με 4G.Δοκιμασε το και μονος σου βεβαια.

Με 4G και Κοσμοτε λογικα δεν θα εχεις χαμενες κλησεις.Τουλαχιστον εγω δεν εχω ποτε.

Επαναφορα πριν και μετα.

Κοίτα που φτάσαμε..Και η μαμά εταιρία τον ύπνο του δικαίου...

Μια επανεκκίνηση και εγώ με nougat χθες. Την ώρα που ασχολιομουν μα το κινητό. Για να δούμε....

Πριν την αναβάθμιση, ούτε μία φορά επανεκκίνηση. Δεν το έχω κάνει hard reset μετά την αναβάθμιση.

Πάμε πάλι : Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση σε 7άρι, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ! :whistle:

@akis_evo_9 Φίλε μου πραγματικά εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα γιατί σε έχει αγανακτήσει!

Κοίτα που φτάσαμε..Και η μαμά εταιρία τον ύπνο του δικαίου...

Εάν, λέω εάν και ξαναλέω εάν...το πρόβλημα προέρχεται από "λάθος" τρόπο flashαρίσματος, τότε σίγουρα δεν φταίει η μαμά.:rolleyes:

Υ.Γ Κοίτα που ΕφτασΑ. Να υποστηρίζω την SamsAng και να την αποκαλώ μαμά...θα πέσει φωτιά να με κάψει!!! :D

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Στο δικο μου ελληνικο στη νουγκατ δεν εχω χαμενες κλησεις. Εκτος απο δυο φορες που εχει κανει επανεκκινηση.

Δεν υπαρχει λυση για σενα.

Δοκιμασε με το package disabler pro μπας και αλλα νομιζω το σταματησανε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατέβασα το package disabler pro αλλά δε ξέρω τι να απενεργοποιησω. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά με εκνευρίζει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)