Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 από σκρουτζ γύρω στα 450 έχει τώρα τι λέτε αξίζει ή να ψάξω και για κάτι άλλο g5 , mi5s ;;

Να προσέξω τίποτα για την χώρα προέλευσης ή ότι " τύχει" ;;

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 από σκρουτζ γύρω στα 450 έχει τώρα τι λέτε αξίζει ή να ψάξω και για κάτι άλλο g5 , mi5s ;;

Ευχαριστώ!

Καλύτερα να απευθυνθείς στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Όσον αφορά τη χώρα προέλευσης, φρόντισε να είναι ευρωπαϊκό και unbranded.

Modpic.gif

Ευχαριστώ!

Απο το G5 σιγουρα πολυ καλυτερο το S7, σε συγκριση με το mi5s αντιστοιχα νομιζω, αλλου κερδιζει το ενα αλλου το αλλο, αλλα να παρεις κινεζια οταν μπορεις να παρεις το S7;;;

Ωραία σας ευχαριστώ μάλλον προς στο s7 πηγαίνω σε άσπρο!!

Θήκη για το άσπρο είναι η διάφανη-Silver που έχει η Samsung;;

Γιατί δεν έχουν πουθενά άσπρη..

Ωραία σας ευχαριστώ μάλλον προς στο s7 πηγαίνω σε άσπρο!!

Θήκη για το άσπρο είναι η διάφανη-Silver που έχει η Samsung;;

Γιατί δεν έχουν πουθενά άσπρη..

Ναι αυτην ειναι

Όταν με το καλό έρθει η Nougat, θέλει επαναφορά εργοστασιακων μετά την εγκατάσταση της;

Δεν είναι αναγκαίο αλλά σίγουρα προτείνεται σε μια τέτοια μεγάλη αναβάθμιση.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

2 χτύπημα της SD. Χωρίς να κάνω κάτι χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες κ όλα τα βίντεο από την sd μου. Απογοήτευση μπορώ να πω!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 χτύπημα της SD. Χωρίς να κάνω κάτι χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες κ όλα τα βίντεο από την sd μου. Απογοήτευση μπορώ να πω!

Τι μάρκα είναι;;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

S7

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αααα η SD? Της Samsung 64gb

0b5695b6b0ed74866261df5b2dbba058.jpg

Κ μετά από όλα αυτά μ βγάζει κ αυτός το μήνυμα!

με καρτα micro sd 32gb samsung ειχα και εγω θεμα σε htc m9, στα καλα καθουμενα βγηκε off, βεβαια μου εγινε δωρεαν αντικατασταση ,αλλα τι οτο θες οταν χανεις πολυτιμα αρχεια; ισως να ειναι θεμα καρτας και οχι κινητου

0b5695b6b0ed74866261df5b2dbba058.jpg

Κ μετά από όλα αυτά μ βγάζει κ αυτός το μήνυμα!

Βαλτην στο PC να δεις αν εχει θεμα οντως με τα αρχεια.. επισης βγαλε την κανε restart το κινητο, βαλτην ξανα μεσα κ κοιτα αν υπαρχουν

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το HTC One (m7) ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε αγορά κινητού, με το S7 να είναι αυτό που μου έχει κάνει το κλικ παραπάνω.

Κυρίως κοιτάζω στην κατηγορία των μεταχειρισμένων, ωστόσο μιλώντας πριν λίγο με τη Samsung Hellas και ρωτώντας τους αν δέχονται στο service κινητά χωρίς απόδειξη (μόνο δηλαδή μέσω ΙΜΕΙ), η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν δέχονται συσκευές χωρίς την προσκόμιση απόδειξης!

Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς τα service points (Arvato, Smartec) είναι κλειστά σήμερα και δεν μπορώ να ρωτήσω, ωστόσο θυμάμαι ότι με HTC και LG δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το HTC One (m7) ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε αγορά κινητού, με το S7 να είναι αυτό που μου έχει κάνει το κλικ παραπάνω.

Κυρίως κοιτάζω στην κατηγορία των μεταχειρισμένων, ωστόσο μιλώντας πριν λίγο με τη Samsung Hellas και ρωτώντας τους αν δέχονται στο service κινητά χωρίς απόδειξη (μόνο δηλαδή μέσω ΙΜΕΙ), η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν δέχονται συσκευές χωρίς την προσκόμιση απόδειξης!

Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς τα service points (Arvato, Smartec) είναι κλειστά σήμερα και δεν μπορώ να ρωτήσω, ωστόσο θυμάμαι ότι με HTC και LG δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Καλησπέρα. Δεν ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου και στο επίσημο service στην Κηφισιά.*Απλά ελέγξανε το ΙΜΕΙ*και δεν ζήτησαν απόδειξη

Σωτήρης

Ξέρει κανείς γιατί το λεξικό στο συγκεκριμένο κινητό είναι τόσο ηλίθιο? Έχει τις μισές ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινώς και είναι εκνευριστικό που το έχω στον κορέκτορα. Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο τονισμός των κεφαλαίων, seriously ποιος είπε το οκ?

Με κάρτα μνήμης είχα και εγώ πρόβλημα στο s3 neo. Είχα μια Kingston 32 class 10 και ήταν κομπλέ. Όταν χρειάστηκα για μια άλλη συσκευή νέα κάρτα, είπα να πάρω νέα στο s3 και να δώσω την υπάρχουσα εκεί. Πήρα λοιπόν μια u1 ή κάπως έτσι (με κόκκινα γράμματα). Αποτέλεσμα να την αλλάξω 1 φορά και απλά να μου τηνν απορρίπτει. Το ίδιο και το Α5. Οπότε λογικά είναι θέμα συμβατότητας με τα samsung. Τώρα την έχω στο s7 και μου κάνει κάτι νερά η αλήθεια είναι. Μου το έκανε και εμένα αυτό με την κάμερα.

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν έχεις θέμα, εγώ πήγα χωρίς τίποτα και το έλεγξαν. Εξάλλου η συσκευή δεν έχει κλείσει καν 1 χρόνο κυκλοφορίας, οπότε δε μπορεί να χει περάσει η περίοδος 2 ετών της εγγύησης.

Sent from my Galaxy s7 gold

Καλησπερα σας

εδω και λιγες μερες σαν beta tester που ημουνα πηρα μια αναβαθμιση περιποου 218 MB αν θυμαμαι καλα και απο τοτε νομιζω οτι ειναι και η κανονικη nougat γιατι και το εικονιδιο για τα μελη εξαφανιστηκε αλλα και το μηνυμα που μου εβγαζε οταν εκανα restar οτι προκειται για δοκιμαστικη εκδοση.

Ειναι η 7.0 και με security 1/01/2017 αν οντως ειναι ετσι τα περι 7.1.1 μαλλον ειναι φουμαρα και οι αλλαγες σε σχεση με την beta δεν μπορω να πω οτι ειναι οφθαλμοφανεις..προσωπικα σε οτι αφορα την μπαταρια δεν βλεπω κατι καλυτερο αλλα και σαν εμφανιση με την beta καμμια ουσιαστικη διαφορα.

Αυτα τα ολιγα για την ωρα.

και κατι ακομα μολις κανω καθαρη εγκατασταση BTU 6.0.1 χωρις να χρησιμοποιησω καμμια εγγραφη GMAIL η σε λογαριασμο της samsoung καταληγει το κινητο μου στη nougat μεσω OTA UPDATE αυτο σημαινει οτι γινεται καταγραφη του IMEI της συσκευης γιατι εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη με τα δικα μου στοιχεια αλλα αναβαθμιση γιοκ.

Edited by zorbas100

Καλησπερα σας

εδω και λιγες μερες σαν beta tester που ημουνα πηρα μια αναβαθμιση περιποου 218 MB αν θυμαμαι καλα και απο τοτε νομιζω οτι ειναι και η κανονικη nougat γιατι και το εικονιδιο για τα μελη εξαφανιστηκε αλλα και το μηνυμα που μου εβγαζε οταν εκανα restar οτι προκειται για δοκιμαστικη εκδοση.

Ειναι η 7.0 και με security 1/01/2017 αν οντως ειναι ετσι τα περι 7.1.1 μαλλον ειναι φουμαρα και οι αλλαγες σε σχεση με την beta δεν μπορω να πω οτι ειναι οφθαλμοφανεις..προσωπικα σε οτι αφορα την μπαταρια δεν βλεπω κατι καλυτερο αλλα και σαν εμφανιση με την beta καμμια ουσιαστικη διαφορα.

Αυτα τα ολιγα για την ωρα.

και κατι ακομα μολις κανω καθαρη εγκατασταση BTU 6.0.1 χωρις να χρησιμοποιησω καμμια εγγραφη GMAIL η σε λογαριασμο της samsoung καταληγει το κινητο μου στη nougat μεσω OTA UPDATE αυτο σημαινει οτι γινεται καταγραφη του IMEI της συσκευης γιατι εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη με τα δικα μου στοιχεια αλλα αναβαθμιση γιοκ.

Το ποσο με εκνευρίζει η samsung στην πολιτική που ακολουθεί με τα updates δεν λέγεται.

Πάντα τελευταίοι.

Το ποσο με εκνευρίζει η samsung στην πολιτική που ακολουθεί με τα updates δεν λέγεται.

Πάντα τελευταίοι.

Αμα ειναι να δωσει βιαστικη αναβαθμιση οπως για παραδειγμα η lg στο g5 που εχει προβληματα, τοτε προτιμω να αργησει και να ειναι απροβληματιστη..Γιατι μην ξεχνας πως αν εχει προβλημα η αναβαθμιση δεν μπορουν ολοι να κανουν downgrade με Odin :cool:

Αμα ειναι να δωσει βιαστικη αναβαθμιση οπως για παραδειγμα η lg στο g5 που εχει προβληματα, τοτε προτιμω να αργησει και να ειναι απροβληματιστη..Γιατι μην ξεχνας πως αν εχει προβλημα η αναβαθμιση δεν μπορουν ολοι να κανουν downgrade με Odin :cool:

Γιατί όχι;

Γιατί όχι;

Ξερουν ολοι να κανουν φλασαρισμα με οντιν;; εγω λεω ουτε το 1/4 των χρηστων δεν ξερει

Ξερουν ολοι να κανουν φλασαρισμα με οντιν;; εγω λεω ουτε το 1/4 των χρηστων δεν ξερει

Αν με το 1/4 εννοείς από αυτούς που είναι εδώ μετά θα σου έλεγα ότι και πάλι πολλούς λες, ενώ αν πάμε πιο έξω από το forum....άστα

Αυτό εννοώ βρε παιδιά... Αν ξέρεις όμως κατεβαίνεις κανονικά έτσι; δεν γράφει κάποιος Knox έτσι;;;

Αυτό εννοώ βρε παιδιά... Αν ξέρεις όμως κατεβαίνεις κανονικά έτσι; δεν γράφει κάποιος Knox έτσι;;;

Ο Knox δεν γραφει οχι..αλλα για τη γνωμη μου σωστα κανει και αργει αν ειναι να δωσει σωστο αποτελεσμα..οποιος θελει να την παρει βιαστικα γινοταν beta tester οπως ελεγαν πολλα παιδια εδω μεσα..και αυτοι την πηραν πρωτοι την αναβαθμιση..

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)