nikos154 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 από σκρουτζ γύρω στα 450 έχει τώρα τι λέτε αξίζει ή να ψάξω και για κάτι άλλο g5 , mi5s ;; Να προσέξω τίποτα για την χώρα προέλευσης ή ότι " τύχει" ;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 από σκρουτζ γύρω στα 450 έχει τώρα τι λέτε αξίζει ή να ψάξω και για κάτι άλλο g5 , mi5s ;; Να προσέξω τίποτα για την χώρα προέλευσης ή ότι " τύχει" ;; Ευχαριστώ! Καλύτερα να απευθυνθείς στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Όσον αφορά τη χώρα προέλευσης, φρόντισε να είναι ευρωπαϊκό και unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το s7 από σκρουτζ γύρω στα 450 έχει τώρα τι λέτε αξίζει ή να ψάξω και για κάτι άλλο g5 , mi5s ;; Να προσέξω τίποτα για την χώρα προέλευσης ή ότι " τύχει" ;; Ευχαριστώ! Απο το G5 σιγουρα πολυ καλυτερο το S7, σε συγκριση με το mi5s αντιστοιχα νομιζω, αλλου κερδιζει το ενα αλλου το αλλο, αλλα να παρεις κινεζια οταν μπορεις να παρεις το S7;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ωραία σας ευχαριστώ μάλλον προς στο s7 πηγαίνω σε άσπρο!! Θήκη για το άσπρο είναι η διάφανη-Silver που έχει η Samsung;; Γιατί δεν έχουν πουθενά άσπρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ωραία σας ευχαριστώ μάλλον προς στο s7 πηγαίνω σε άσπρο!! Θήκη για το άσπρο είναι η διάφανη-Silver που έχει η Samsung;; Γιατί δεν έχουν πουθενά άσπρη.. Ναι αυτην ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Όταν με το καλό έρθει η Nougat, θέλει επαναφορά εργοστασιακων μετά την εγκατάσταση της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Όταν με το καλό έρθει η Nougat, θέλει επαναφορά εργοστασιακων μετά την εγκατάσταση της; Δεν είναι αναγκαίο αλλά σίγουρα προτείνεται σε μια τέτοια μεγάλη αναβάθμιση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 2 χτύπημα της SD. Χωρίς να κάνω κάτι χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες κ όλα τα βίντεο από την sd μου. Απογοήτευση μπορώ να πω! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 2 χτύπημα της SD. Χωρίς να κάνω κάτι χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες κ όλα τα βίντεο από την sd μου. Απογοήτευση μπορώ να πω! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι μάρκα είναι;; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 S7 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αααα η SD? Της Samsung 64gb Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Κ μετά από όλα αυτά μ βγάζει κ αυτός το μήνυμα! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 με καρτα micro sd 32gb samsung ειχα και εγω θεμα σε htc m9, στα καλα καθουμενα βγηκε off, βεβαια μου εγινε δωρεαν αντικατασταση ,αλλα τι οτο θες οταν χανεις πολυτιμα αρχεια; ισως να ειναι θεμα καρτας και οχι κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Κ μετά από όλα αυτά μ βγάζει κ αυτός το μήνυμα! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλτην στο PC να δεις αν εχει θεμα οντως με τα αρχεια.. επισης βγαλε την κανε restart το κινητο, βαλτην ξανα μεσα κ κοιτα αν υπαρχουν Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το HTC One (m7) ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε αγορά κινητού, με το S7 να είναι αυτό που μου έχει κάνει το κλικ παραπάνω. Κυρίως κοιτάζω στην κατηγορία των μεταχειρισμένων, ωστόσο μιλώντας πριν λίγο με τη Samsung Hellas και ρωτώντας τους αν δέχονται στο service κινητά χωρίς απόδειξη (μόνο δηλαδή μέσω ΙΜΕΙ), η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν δέχονται συσκευές χωρίς την προσκόμιση απόδειξης! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς τα service points (Arvato, Smartec) είναι κλειστά σήμερα και δεν μπορώ να ρωτήσω, ωστόσο θυμάμαι ότι με HTC και LG δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το HTC One (m7) ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε αγορά κινητού, με το S7 να είναι αυτό που μου έχει κάνει το κλικ παραπάνω. Κυρίως κοιτάζω στην κατηγορία των μεταχειρισμένων, ωστόσο μιλώντας πριν λίγο με τη Samsung Hellas και ρωτώντας τους αν δέχονται στο service κινητά χωρίς απόδειξη (μόνο δηλαδή μέσω ΙΜΕΙ), η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν δέχονται συσκευές χωρίς την προσκόμιση απόδειξης! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς τα service points (Arvato, Smartec) είναι κλειστά σήμερα και δεν μπορώ να ρωτήσω, ωστόσο θυμάμαι ότι με HTC και LG δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Καλησπέρα. Δεν ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου και στο επίσημο service στην Κηφισιά.*Απλά ελέγξανε το ΙΜΕΙ*και δεν ζήτησαν απόδειξη Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ξέρει κανείς γιατί το λεξικό στο συγκεκριμένο κινητό είναι τόσο ηλίθιο? Έχει τις μισές ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινώς και είναι εκνευριστικό που το έχω στον κορέκτορα. Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο τονισμός των κεφαλαίων, seriously ποιος είπε το οκ? Με κάρτα μνήμης είχα και εγώ πρόβλημα στο s3 neo. Είχα μια Kingston 32 class 10 και ήταν κομπλέ. Όταν χρειάστηκα για μια άλλη συσκευή νέα κάρτα, είπα να πάρω νέα στο s3 και να δώσω την υπάρχουσα εκεί. Πήρα λοιπόν μια u1 ή κάπως έτσι (με κόκκινα γράμματα). Αποτέλεσμα να την αλλάξω 1 φορά και απλά να μου τηνν απορρίπτει. Το ίδιο και το Α5. Οπότε λογικά είναι θέμα συμβατότητας με τα samsung. Τώρα την έχω στο s7 και μου κάνει κάτι νερά η αλήθεια είναι. Μου το έκανε και εμένα αυτό με την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το HTC One (m7) ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε αγορά κινητού, με το S7 να είναι αυτό που μου έχει κάνει το κλικ παραπάνω. Κυρίως κοιτάζω στην κατηγορία των μεταχειρισμένων, ωστόσο μιλώντας πριν λίγο με τη Samsung Hellas και ρωτώντας τους αν δέχονται στο service κινητά χωρίς απόδειξη (μόνο δηλαδή μέσω ΙΜΕΙ), η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν δέχονται συσκευές χωρίς την προσκόμιση απόδειξης! Ισχύει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς τα service points (Arvato, Smartec) είναι κλειστά σήμερα και δεν μπορώ να ρωτήσω, ωστόσο θυμάμαι ότι με HTC και LG δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δεν έχεις θέμα, εγώ πήγα χωρίς τίποτα και το έλεγξαν. Εξάλλου η συσκευή δεν έχει κλείσει καν 1 χρόνο κυκλοφορίας, οπότε δε μπορεί να χει περάσει η περίοδος 2 ετών της εγγύησης. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Καλησπερα σας εδω και λιγες μερες σαν beta tester που ημουνα πηρα μια αναβαθμιση περιποου 218 MB αν θυμαμαι καλα και απο τοτε νομιζω οτι ειναι και η κανονικη nougat γιατι και το εικονιδιο για τα μελη εξαφανιστηκε αλλα και το μηνυμα που μου εβγαζε οταν εκανα restar οτι προκειται για δοκιμαστικη εκδοση. Ειναι η 7.0 και με security 1/01/2017 αν οντως ειναι ετσι τα περι 7.1.1 μαλλον ειναι φουμαρα και οι αλλαγες σε σχεση με την beta δεν μπορω να πω οτι ειναι οφθαλμοφανεις..προσωπικα σε οτι αφορα την μπαταρια δεν βλεπω κατι καλυτερο αλλα και σαν εμφανιση με την beta καμμια ουσιαστικη διαφορα. Αυτα τα ολιγα για την ωρα. και κατι ακομα μολις κανω καθαρη εγκατασταση BTU 6.0.1 χωρις να χρησιμοποιησω καμμια εγγραφη GMAIL η σε λογαριασμο της samsoung καταληγει το κινητο μου στη nougat μεσω OTA UPDATE αυτο σημαινει οτι γινεται καταγραφη του IMEI της συσκευης γιατι εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη με τα δικα μου στοιχεια αλλα αναβαθμιση γιοκ. Edited January 14, 2017 by zorbas100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Καλησπερα σας εδω και λιγες μερες σαν beta tester που ημουνα πηρα μια αναβαθμιση περιποου 218 MB αν θυμαμαι καλα και απο τοτε νομιζω οτι ειναι και η κανονικη nougat γιατι και το εικονιδιο για τα μελη εξαφανιστηκε αλλα και το μηνυμα που μου εβγαζε οταν εκανα restar οτι προκειται για δοκιμαστικη εκδοση. Ειναι η 7.0 και με security 1/01/2017 αν οντως ειναι ετσι τα περι 7.1.1 μαλλον ειναι φουμαρα και οι αλλαγες σε σχεση με την beta δεν μπορω να πω οτι ειναι οφθαλμοφανεις..προσωπικα σε οτι αφορα την μπαταρια δεν βλεπω κατι καλυτερο αλλα και σαν εμφανιση με την beta καμμια ουσιαστικη διαφορα. Αυτα τα ολιγα για την ωρα. και κατι ακομα μολις κανω καθαρη εγκατασταση BTU 6.0.1 χωρις να χρησιμοποιησω καμμια εγγραφη GMAIL η σε λογαριασμο της samsoung καταληγει το κινητο μου στη nougat μεσω OTA UPDATE αυτο σημαινει οτι γινεται καταγραφη του IMEI της συσκευης γιατι εχω δοκιμασει σε αλλη συσκευη με τα δικα μου στοιχεια αλλα αναβαθμιση γιοκ. Το ποσο με εκνευρίζει η samsung στην πολιτική που ακολουθεί με τα updates δεν λέγεται. Πάντα τελευταίοι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το ποσο με εκνευρίζει η samsung στην πολιτική που ακολουθεί με τα updates δεν λέγεται. Πάντα τελευταίοι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα ειναι να δωσει βιαστικη αναβαθμιση οπως για παραδειγμα η lg στο g5 που εχει προβληματα, τοτε προτιμω να αργησει και να ειναι απροβληματιστη..Γιατι μην ξεχνας πως αν εχει προβλημα η αναβαθμιση δεν μπορουν ολοι να κανουν downgrade με Odin :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Αμα ειναι να δωσει βιαστικη αναβαθμιση οπως για παραδειγμα η lg στο g5 που εχει προβληματα, τοτε προτιμω να αργησει και να ειναι απροβληματιστη..Γιατι μην ξεχνας πως αν εχει προβλημα η αναβαθμιση δεν μπορουν ολοι να κανουν downgrade με Odin :cool: Γιατί όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Γιατί όχι; Ξερουν ολοι να κανουν φλασαρισμα με οντιν;; εγω λεω ουτε το 1/4 των χρηστων δεν ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ξερουν ολοι να κανουν φλασαρισμα με οντιν;; εγω λεω ουτε το 1/4 των χρηστων δεν ξερει Αν με το 1/4 εννοείς από αυτούς που είναι εδώ μετά θα σου έλεγα ότι και πάλι πολλούς λες, ενώ αν πάμε πιο έξω από το forum....άστα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αυτό εννοώ βρε παιδιά... Αν ξέρεις όμως κατεβαίνεις κανονικά έτσι; δεν γράφει κάποιος Knox έτσι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αυτό εννοώ βρε παιδιά... Αν ξέρεις όμως κατεβαίνεις κανονικά έτσι; δεν γράφει κάποιος Knox έτσι;;; Ο Knox δεν γραφει οχι..αλλα για τη γνωμη μου σωστα κανει και αργει αν ειναι να δωσει σωστο αποτελεσμα..οποιος θελει να την παρει βιαστικα γινοταν beta tester οπως ελεγαν πολλα παιδια εδω μεσα..και αυτοι την πηραν πρωτοι την αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts