panosfx Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 H μόνη διαφορά με τη BTU αν μιλήσουμε υποθετικά (δεν είναι κανόνας) είναι ότι παίρνει πρώτη αναβαθμίσεις, όπως πήρε τη Nugat Beta. Επισης δεν εχει προεγκατεστημενο το facebook.Ετσι ακομα κι αν το θες μπορεις να το κανεις βελτιστοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κατι ασχετο....σκεφτομαι να αγορασω τον Νοva launcher μιας και ειναι στα 0.50€... Αξιζει σε σχεση με το TW?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κατι ασχετο....σκεφτομαι να αγορασω τον Νοva launcher μιας και ειναι στα 0.50€... Αξιζει σε σχεση με το TW?? Ακομα δεν το εκανες??Αργησες κιολας...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Επισης δεν εχει προεγκατεστημενο το facebook.Ετσι ακομα κι αν το θες μπορεις να το κανεις βελτιστοποιηση. Την ΒΤU πως την κάνω εγκατάσταση εγώ που έχω ρουμανική τώρα; χρειάζεται κάποια διαδικασία ή απλά με οντιν την καρφώνω; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Την ΒΤU πως την κάνω εγκατάσταση εγώ που έχω ρουμανική τώρα; χρειάζεται κάποια διαδικασία ή απλά με οντιν την καρφώνω; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανονικά με odin όπως όλες...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κανονικά με odin όπως όλες...:) Θα χω θέμα με τα csc μήπως; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπερα και καλο μεσημερι να χουμε μ εμφανιστηκε ενημερωση δεκεμβριου 2016 σημερα και την εκανα αμεσος εγκατασταση καμια διαφορα δεν ειδα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπερα και καλο μεσημερι να χουμε μ εμφανιστηκε ενημερωση δεκεμβριου 2016 σημερα και την εκανα αμεσος εγκατασταση καμια διαφορα δεν ειδα. Κάνε την ενημέρωση... Παντος τον Γενάρη περνουμε Nougat... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κάνε την ενημέρωση... Παντος τον Γενάρη περνουμε Nougat... Αντε με το καλο να έρθει γιατί αυτή η μμ μας έχει βγάλει το λάδι :p Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπερα και καλο μεσημερι να χουμε μ εμφανιστηκε ενημερωση δεκεμβριου 2016 σημερα και την εκανα αμεσος εγκατασταση καμια διαφορα δεν ειδα. Κι εγώ το ίδιο. Μέχρι που άρχισε να μου ρουφάει την μπαταρία χωρίς λόγο μετά την ενημέρωση! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμηση. Ειναι 288 MB...Τωρα την κατεβαζω...αν και ακουω διαφορα για την μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Ακομα δεν το εκανες??Αργησες κιολας...:D Τι το καλο εχει? Τον αγορασα αλλα που βλεπω οτι εχω τον Prime? Edited December 30, 2016 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Κι εγώ το ίδιο. Μέχρι που άρχισε να μου ρουφάει την μπαταρία χωρίς λόγο μετά την ενημέρωση! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου ηρθε και εμενα η αναβαθμηση. Ειναι 288 MB...Τωρα την κατεβαζω...αν και ακουω διαφορα για την μπαταρια... Την έκανα κι εγω χθες το βράδυ την ενημέρωση, δεν βλέπω κάποια διαφορά στην κατανάλωση πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Τι το καλο εχει? Τον αγορασα αλλα που βλεπω οτι εχω τον Prime? Εκτός ότι παίζει να το γράφει μέσα δεν το θυμάμαι καλά αυτό θα δεις στης ρυθμίσεις ότι σε όλες της επιλογές σε αφήνει να της διαλέξεις και όχι όπως πριν που σου έλεγε ότι θες τον prime για να το επιλέξεις...!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipp-s Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χθές έκανα την αναβάθμιση, εως τότε ακουγα σχόλια για μπαταρία και έλεγα ..φτου φτου ...την δικιά μου μπαταρία...Εμ έλα που μετά απο την χθεσινή αναβάθμιση απο 100% το βράδυ το πρωι ηταν στο 88%... Ξεματιάστρα γρήγορα.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος κάτοχός s7 edge.το τηλέφωνο είναι φοβερό.!!ήθελα να ρωτήσω μήπως υπήρχαν κάποιες προβληματικές εκδόσεις από την Samsung??θέλω να τσεκάρω αν το δικό μου είναι μέσα σε αυτές.δεν μου έχει βγάλει κάτι απλά έτσι για ελέγχο.!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χθές έκανα την αναβάθμιση, εως τότε ακουγα σχόλια για μπαταρία και έλεγα ..φτου φτου ...την δικιά μου μπαταρία...Εμ έλα που μετά απο την χθεσινή αναβάθμιση απο 100% το βράδυ το πρωι ηταν στο 88%... Ξεματιάστρα γρήγορα.!! Εμένα πριν την τελευταία αναβάθμιση μου έβγαζε 5 με 5,5 ώρες οθόνη. Τώρα μου βγάζει 4 ώρες με το ζόρι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εμένα πριν την τελευταία αναβάθμιση μου έβγαζε 5 με 5,5 ώρες οθόνη. Τώρα μου βγάζει 4 ώρες με το ζόρι. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία..! Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα των παραπάνω κυρίων. Όχι ακριβώς σε αυτές τις ώρες αλλά σαν γενικότερη εικόνα μειώθηκε αισθητά η αυτονομία με την τελευταία ενημέρωση... Μονόδρομος πλέον είναι μετά την παραλαβή της νουγκατ, εγκατάσταση και μια γενική επαναφορά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος κάτοχός s7 edge.το τηλέφωνο είναι φοβερό.!!ήθελα να ρωτήσω μήπως υπήρχαν κάποιες προβληματικές εκδόσεις από την Samsung??θέλω να τσεκάρω αν το δικό μου είναι μέσα σε αυτές.δεν μου έχει βγάλει κάτι απλά έτσι για ελέγχο.!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ είναι για το flat το s7 όχι για το edge... Sent from my Galaxy s7 gold ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα πάλι ρ παιδιά έστρωσε σε σχέση με πριν που έβγαζε 2 ωρες με δεδομένα... Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος κάτοχός s7 edge.το τηλέφωνο είναι φοβερό.!!ήθελα να ρωτήσω μήπως υπήρχαν κάποιες προβληματικές εκδόσεις από την Samsung??θέλω να τσεκάρω αν το δικό μου είναι μέσα σε αυτές.δεν μου έχει βγάλει κάτι απλά έτσι για ελέγχο.!! Το S7 Edge έχει δικό του θέμα όπου μπορείς να απευθύνεσαι σε ότι έχει να κάνει με τη συσκευή σου. Εν ολίγοις ωστόσο και για να μην επαναλαμβάνεσαι... η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι όχι δεν έχουν υπάρξει προβληματικές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία για εσάς κ τις οικογέννειες σας. Πως μπορώ να απενεργοποίησω τα μονίμως κεφαλαία σρα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία για εσάς κ τις οικογέννειες σας. Πως μπορώ να απενεργοποίησω τα μονίμως κεφαλαία σρα sms? Αν το κάνεις δεν θα έχεις τους 160 χαρακτήρες στα μηνύματα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Στο s3 neo που είχα, μπορούσα να βγάζω φωτογραφίες πατώντας οπουδήποτε πάνω στην οθόνη. Στο s7 υπάρχει αυτή η επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Στο s3 neo που είχα, μπορούσα να βγάζω φωτογραφίες πατώντας οπουδήποτε πάνω στην οθόνη. Στο s7 υπάρχει αυτή η επιλογή? Μόνο όταν είσαι στην μπροστινή κάμερα. Στην πίσω δε γίνεται όχι Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το S7 Edge έχει δικό του θέμα όπου μπορείς να απευθύνεσαι σε ότι έχει να κάνει με τη συσκευή σου. Εν ολίγοις ωστόσο και για να μην επαναλαμβάνεσαι... η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι όχι δεν έχουν υπάρξει προβληματικές εκδόσεις. Ευχαριστώ πολύ παιδιά και sorry για την of topic ερώτηση μου.!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts