Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω απολυτα πως ειναι ντροπη. Service πήγατε ? Αν ναι και δεν βγαλατε ακρη τοτε ειναι 2 φορες ντροπη της!

Ομως εφοσον εχετε θεμα και δεν βγαζετε ακρη γιατι δεν το πουλατε να παρετε κατι αλλο ? Θελω να πω πως ειναι λογος αυτος για να μην παρει το κινητο ο φιλος ? Εγω ειπα μπορει να του τυχει μπορει και οχι. Ετσι δεν ειναι ?

Παιδια απο εδω μεσα πηγανε τους αλλάξανε πλακετα και παλι χανανε κλήσεις. Επίσης εγω μένω Σερρες ,θα πρεπει να μείνω χωρις κινητο για αρκετο διάστημα(δεν εχω αλλο), για να με αλλάξουν την πλακέτα απλα για να παίξω με τις πιθανότητες αν θα φτιάξει το θεμα μου. Το κινητό το πείρα 800 ευρω και το πληρώνω ακομα με δώσεις. Ποσο να το πουλήσω και τι να παρω;

Υποτίθεται οτι έδωσα λεφτα για ενα κινητο για 2 χρόνια .

Εγω γυρισα πισω στην 6αρα και δεν εχω κανένα θεμα αλλα αυτην την στιγμη ειναι σαν αγορασα ναυαρχιδα με μηδενική υποστήριξη λογισμικού.

Και για μενα ναι ειναι ο λογος για να μην το πάρει,εγω δεν θα το έπαιρνα με τιποτα. Ειναι μια ακριβη αγορα για να παιξεις με τις πιθανοτητες για το εαν η συσκευη σου θα δέχεται κλησεις η αν θα εχεις ιντερνετ για να δέχεσαι σημαντικά emails ,η μηνύματα στο viper πχ.

Η εταιρία το γνωρίζει και αδιαφορει επιδεικτικα 5 μηνες τωρα και παμε στους 6 , οποτε δεν αξίζει τα λεφτα κανενός. Προσωπική μου αποψη παντα.

Θοδωρης

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια απο εδω μεσα πηγανε τους αλλάξανε πλακετα και παλι χανανε κλήσεις. Επίσης εγω μένω Σερρες

να απαιτησουν αντικατασταση, δεν το καταλαβα.. τοσα λεφτα εδωσε ο καθενας μας ξεχωριστα.

το οτι μενεις σερρες οντως ειναι προβλημα και θελει χρονο.. αν εμενες αθηνα θα ηταν διαφορετικα.

να απαιτησουν αντικατασταση, δεν το καταλαβα.. τοσα λεφτα εδωσε ο καθενας μας ξεχωριστα.

το οτι μενεις σερρες οντως ειναι προβλημα και θελει χρονο.. αν εμενες αθηνα θα ηταν διαφορετικα.

Πραγματικά είναι ανεξήγητο το θεμα με τις χαμενες κλησεις προσωπικα εχω δυο συσκευες η μια είναι ρουταρισμενη τις εχω σκισει και δεν εχω το παραμικρο πρόβλημα σε ότι αφορα εφαρμογες του S8 μπορουν να εγκατασταθουν και με το τελευταιο update του Απριλιου αλλα μονο αμεσως μετα από την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και πριν κανετε κατι άλλο.

Και κατι τελευταιο και οι δυο συσκευες είναι από διαφορετικα σκρουτζομαγαζα επειδή ειπωθηκαν διαφορα....:p

Edited by zorbas100

[/color]

Δεν σε κανουν φιλε μου αντικατάσταση τοσο ευκολα. Θα μου ξανα αλλαξουν πλακετα οταν θα το ξανα στειλω και θα τραβήξει πολυ καιρο μεχρι να βγαλω ακρη .και αν βγαλω .Το αποτελεσμα θα ειναι να μείνω χωρις κινητο για πολυ καιρο.

Μου περασε απο το μυαλό μεχρι και να το σπασω μιας και το εχω ασφαλισμενο αλλα δεν μου αρεσουν τέτοιες πρακτικές και ουτε μου εξασφαλίζει οτι αυτην που θα παρω οτι δεν θα εχει το ιδιο θεμα.

Edited by ALIEN_3_
Θοδωρης

Απαραδεκτες οι χαμενες κλησεις αλλα φτιαχνει. Με το τελευταιο update ειμαι στην 9 ημερα χωρις θεμα. Πριν απο αυτο εχανα 3-4 τη μερα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα ξεκίνησε να χάνει κλήσεις από εχθές, την 7άρα την έχω 3 βδομαδες~

Πριν την αναβάθμιση δεν έχανε ούτε μισή κλήση. Δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς που στέλνεται κόσμο ελαφρά την καρδία στο σέρβις. Είναι θέμα της nougat και μόνο.

Κανένας Πολωνός την πήρε μέχρι στιγμης την διορθωτική αναβάθμιση?

Το θέμα με τις χαμένες κλήσεις είναι κατά 80% της Nougat και όχι της συσκευής,αφού με την ΜΜ δεν υπήρχε τέτοιο προβλήμα....

Τώρα γιατί η Samsung το αφήνει να υπάρχει είναι άλλο θέμα....

Δεν ξέρω όμως αν και το S8/S8+ έχει τέτοιο προβλήμα....

Αλλά βλέπω ότι γενικά η Nougat δημιουργεί προβλήματα και σε άλλες συσκευές. Όπως στο 3/3Τ...Πιστεύω γενικά κάτι τρέχει με την συγκεκριμένη έκδοση Android...Και σου λέω για το 3/3Τ γιατί τα έχω μπροστά μου σχεδόν καθημερινά και όλο κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία βγαζουν,αλλά δεν έχω παρατηρήσει χαμένες κλήσεις σε σχέση με το S7...Αύριο θα είμαι για δουλειά σε περιοχή με όχι και τόσο καλό σήμα, απομακρυσμένη στο νησί...

Θα έχω 3 συσκευές μαζί μου με 2 κάρτες voda και μια wind....Έχω να κάνω κάτι συγκρίσεις....Θα έχω το S7 το ΟΡ3 και το Redmi Note 4 με την 800 μπάντα....

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα ξεκίνησε να χάνει κλήσεις από εχθές, την 7άρα την έχω 3 βδομαδες~

Πριν την αναβάθμιση δεν έχανε ούτε μισή κλήση. Δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς που στέλνεται κόσμο ελαφρά την καρδία στο σέρβις. Είναι θέμα της nougat και μόνο.

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.....έχει θέμα με την Nougat......

Έχει και ακόμα ένα bug ή nougat αλλά μπροστά στις χαμένες κλήσεις αυτό δεν είναι τίποτα.

Όταν παίζω ένα παιχνίδι και μου έρθει κάποια ειδοποίηση ο ήχος του παιχνιδιού εξαφανίζεται, δεν επανέρχεται ποτέ. Μόνο άμα κάνεις επανεκκίνηση το παιχνίδι έχω πάλι ήχο.

Μόλις τώρα μου ήρθε αναβάθμιση 172,99 mb...Την περνάω και βλέπουμε...

Εγώ παντός δεν έχω ούτε χαμένες κλήσεις ούτε καμία επανεκκίνηση όσο καιρό έχω το S7....

μετα την αναβάθμιση την τελευταία , δεν έχω θέμα με κλήσεις αλλά και κρατάει περισσότερες εφαρμογές στα πρόσφατα. την έχω βάλει εδώ και καμιά βδομάδα. είμαι με ελβετικό firmware (αν παιζει καποιο ρόλο) και εντελώς stock. θεωρώ οτι το θέμα με τις κλήσεις διορθώθηκε αφού είμαι στα ακριβώς ίδια σημεία με πριν που είχα θέμα και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κάτι. αν (χτύπα ξύλο ) αλλάξει η κατάσταση το ξαναβλέπουμε.

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Την έχω περάσει εδώ και 3-4 μέρες

Την έχω περάσει εδώ και 3-4 μέρες

και πως είναι τα πράματα πλέον?

εμένα προφανώς την στέλνουν με σαλιγκάρι και θα αργήσει....

Μόλις έκανα την αναβάθμιση και θα ήθελα να ρωτήσω τι Έκδοση βασικού φάσματος έχετε;;Εμένα μετά την αναβάθμιση έχει DQD7 και έχω διαβάσει ότι μπορεί να ευθύνεται αυτό και για τις χαμένες κλήσεις....

Όποιοι έχουν χαμένες κλήσεις ας γραψουνε τι Έκδοση βασικού φάσματος έχουν..

Edited by jimlost

Την dqd7 έχω κι εγώ. είναι η τελευταία . με αυτή δεν έχω θέματα. με την προηγούμενη είχα το θέμα με τις κλήσεις ( σε όχι τραγικό βαθμό βεβαία, αλλά υπήρχε)

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

και πως είναι τα πράματα πλέον?

εμένα προφανώς την στέλνουν με σαλιγκάρι και θα αργήσει....

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τρέχουσα έκδοση G930FXXU1DQD7.

Παιδια καλησπερα στη παρεα.οταν κανετε επανεκινηση η βαθμονομηση της πυξιδας σας χαλαει.μπορειτε να το δοκιμασετε.σας παρακαλω.

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τρέχουσα έκδοση G930FXXU1DQD7.

Φιλε μου επειδη δε μου απαντανε οι αλλοι.να σε ρωτησω κατι.οταν κανω επανεκινηση η πυξιδα μου ξαναχαλει.ειναι λογικο αυτο.

Μαλλον ναι και ειναι σπαστικο. Ενω την ειχα ρυθμισει, ενα προγραμμα πλοηγησης μου αναφερε οτι ηταν αρρυθμιστη η πυξιδα και αναρωτιομουν γτ. Ειχα κανει επανεκκινηση... :mad:

Μαλλον ναι και ειναι σπαστικο. Ενω την ειχα ρυθμισει, ενα προγραμμα πλοηγησης μου αναφερε οτι ηταν αρρυθμιστη η πυξιδα και αναρωτιομουν γτ. Ειχα κανει επανεκκινηση... :mad:

Και τι πρεπει να κανω.εχεις να μου προτεινεις κατι.το καλυπτει η εγγυηση η θα μου λενε αλα νταλον.

Και τι πρεπει να κανω.εχεις να μου προτεινεις κατι.το καλυπτει η εγγυηση η θα μου λενε αλα νταλον.

Δε νομιζω να υπαρχει θεμα εγγυησης. κακος σχεδιασμος εξ αρχης του android ή της συσκευης.

Το θέμα με τις χαμένες κλήσεις είναι κατά 80% της Nougat και όχι της συσκευής,αφού με την ΜΜ δεν υπήρχε τέτοιο προβλήμα....

Τώρα γιατί η Samsung το αφήνει να υπάρχει είναι άλλο θέμα....

Δεν ξέρω όμως αν και το S8/S8+ έχει τέτοιο προβλήμα....

Αλλά βλέπω ότι γενικά η Nougat δημιουργεί προβλήματα και σε άλλες συσκευές. Όπως στο 3/3Τ...Πιστεύω γενικά κάτι τρέχει με την συγκεκριμένη έκδοση Android...Και σου λέω για το 3/3Τ γιατί τα έχω μπροστά μου σχεδόν καθημερινά και όλο κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία βγαζουν,αλλά δεν έχω παρατηρήσει χαμένες κλήσεις σε σχέση με το S7...Αύριο θα είμαι για δουλειά σε περιοχή με όχι και τόσο καλό σήμα, απομακρυσμένη στο νησί...

Θα έχω 3 συσκευές μαζί μου με 2 κάρτες voda και μια wind....Έχω να κάνω κάτι συγκρίσεις....Θα έχω το S7 το ΟΡ3 και το Redmi Note 4 με την 800 μπάντα....

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ.....έχει θέμα με την Nougat......

Το δίκτυο το έχεις βάλει 3G υποθέτω?

Εγώ το έχω αφήσει default στο 4G και από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, ενώ στο 3G είχα το πρόβλημα. Εϊμαι με τη 1η nougat ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια καλησπερα στη παρεα.οταν κανετε επανεκινηση η βαθμονομηση της πυξιδας σας χαλαει.μπορειτε να το δοκιμασετε.σας παρακαλω.

Ναι φίλε συμβαίνει εδώ και χρόνια σε όλα τα κινητά. Είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθούμε δυστυχώς

;)

Στο φόρουμ του edge ,αυτό με τη βαθμονομιση το έχουν τεντώσει..Αναφέρουν και θέμα πλακέτας..Αρα,το ότι μετά την επανεκκίνηση πρέπει να κάνουμε 8αρια είναι κοινή πρακτική...Δεν υπάρχει κάποιος, που να βλέπει το μπλε γραμμή και 3 μετά από επανεκκίνηση?

Στο φόρουμ του edge ,αυτό με τη βαθμονομιση το έχουν τεντώσει..Αναφέρουν και θέμα πλακέτας..Αρα,το ότι μετά την επανεκκίνηση πρέπει να κάνουμε 8αρια είναι κοινή πρακτική...Δεν υπάρχει κάποιος, που να βλέπει το μπλε γραμμή και 3 μετά από επανεκκίνηση?

Δεν υπαρχει κανενα θεμα πλακετας αν δειτε λιγο στους xda το θεωρουν νορμαλ μετα την εμανεκκινηση να χανει την βαθμονομηση εχω δυο συσκευες και συμπεριφερονται το ιδιο οποτε μην περνουμε φορα και λεμε οτι ναναι.....

https://forum.xda-develope...oblem-t3508274

https://forum.xda-develope...oblem-t3339976

Ειναι τοσο απλη η βαθμονομηση και δεν χρειαζεται κατι το ιδιαιτερο δεστ το βιντεο οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω με απλες κινησεις γινεται η βαθμονομηση ουτε οκταρια ουτε κατι το συγκεκριμενο ...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για τα "προβλήματα" τύπου βαθμονόμηση μετά από restart που πολλοί πέφτουμε στη παγίδα να μελετάμε.

Σε πολλά forum είτε ελληνικά είτε ξένα, είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς και να καταλήξει σε συμπεράσματα αλλα αντί άλλων, οπότε όταν βλέπουμε κάτι το ψάχνουμε και ρωτάμε πριν απογοητευτούμε και αγοράσουμε πχ στο τέλος καμιά κινεζιά με προβλήματα.. έκπληξη που δεν ανάφερε κανείς ;)

Ακόμα και το πρόβλημα των χαμένων κλήσεων έχω καταλήξει κατά 99% ότι δεν θα υπήρχε αν όλοι αφήναμε τη ρύθμιση network στο default setting 4G. Ένα bug μετά από tweaking μιας ρύθμισης που δεν λες ότι απεθύνεται στο μέσο χρήστη, δεν είναι τόσο σοβαρό όσο δείχνουν οι τερατώδεις διαστάσεις που έχει πάρει εδώ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)