Charis_g Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οταν το κινητο ειναι στο 4G/3G/2G και εχει 1 μπαρα στο σημα σημαινει πως ακομα παιρνει σημα απο κεραια 4G με πολυ χαμηλο σημα. Σε τετοια περιπτωση ειναι πιθανον να χανετε κλησεις. Για να αλλαξει αυτοματα και να πιασει σημα απο κεραια 3G ή 2G πρεπει να βρεθει καπου που να μην πιανει καθολου σημα απο την κεραια 4G. Εγω στη δουλεια εχω 1 μπαρα και το γυριζω στο 2G οπου εχει full σημα. Μετα τη δουλεια το ξαναγυρναω στο 4/3/2, αν και σκεφτομαι πλεον να το αφηνω μονιμα στο 3/2 αφου ετσι θα εχω και full σημα στη δουλεια, και επισης η ταχυτητα του 3G ειναι ικανοποιητικη. Ενας ευκολος τροπος να αλλαζετε τα δικτυα ειναι με το app "Network Monitor" το οποιο εχει widget που σου δειχνει αν εισαι 2G, 3G ή 4G και πατωντας πανω του σε παιρνει κατ ευθειαν στις ρυθμισεις εκει που αλλαζεις τα δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Εγώ κατέβασα την ενημέρωση αλλά δεν την εγκατέστησα και μπήκα να διαβάσω τι εμπειρίες υπάρχουν. Με αυτά που διάβασα θα πάει άκλαυτη η ενημέρωση (αν και την περίμενα πως και πως) μέχρι να λύθούν τα προβλήματα γιατί μέχρι τώρα όλα δουλεύουν μιά χαρά και δεν βρίσκω λόγω να μπω σε περιπέτειες. Βέβαια είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να περιμένουμε ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ για μιά αναβάθμιση ΣΕ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ (500-800€) και όταν τελικά έρχεται να είναι και προβληματική. Επίσης το customer Support της SAMSUNG όσο πάει και γίνεται χειρότερο. Αυτό όμως που έχω να πώ μετά από την εμπειρία μου σαν μέσος χρήστης είναι ότι για να είναι κάποιος σίγουρος με μία αναβάθμιση μεγάλη θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει hard reset ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Ξέρω είναι ταλαιπωρία αλλά είναι και σιγουράκι (όσο μπορεί να είναι σιγουράκι μια τεχνολογική αναβάθμιση) οπότε όσοι αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση κάντε hard reset αφου πρώτα πάρετε back up επαφές και μηνύματα, όχι εφαρμογές γιατί θα ξαναφέρουν μαζί τους "σκουπίδια" και προβλήματα. Καλή επιτυχία στις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων και υπομονή :) Edited March 17, 2017 by NoName Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Με Android 6 αλλα και 7 χωρις επαναφορα αλλα και μετα με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , vodfone , αγγλικη BTU και χρηση μονιμα 4g , ποτε δεν ειχα θεμα με επανεκινησεις αλλα και χαμενες κλησεις. Τι ν πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 εγω με την 7αρα δεν μπορω να βρω την επιλογη που περνας το χερι σου πανω απο τον αισθητηρα και αναβει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οταν το κινητο ειναι στο 4G/3G/2G και εχει 1 μπαρα στο σημα σημαινει πως ακομα παιρνει σημα απο κεραια 4G με πολυ χαμηλο σημα. Σε τετοια περιπτωση ειναι πιθανον να χανετε κλησεις. Για να αλλαξει αυτοματα και να πιασει σημα απο κεραια 3G ή 2G πρεπει να βρεθει καπου που να μην πιανει καθολου σημα απο την κεραια 4G. Εγω στη δουλεια εχω 1 μπαρα και το γυριζω στο 2G οπου εχει full σημα. Μετα τη δουλεια το ξαναγυρναω στο 4/3/2, αν και σκεφτομαι πλεον να το αφηνω μονιμα στο 3/2 αφου ετσι θα εχω και full σημα στη δουλεια, και επισης η ταχυτητα του 3G ειναι ικανοποιητικη. Ενας ευκολος τροπος να αλλαζετε τα δικτυα ειναι με το app "Network Monitor" το οποιο εχει widget που σου δειχνει αν εισαι 2G, 3G ή 4G και πατωντας πανω του σε παιρνει κατ ευθειαν στις ρυθμισεις εκει που αλλαζεις τα δικτυα. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή network,(αυτή που έχει φώτο ένα μαύρο ακουστικο) δεν χρειάζεται καν να σε βάλει στις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλάζει δίκτυο μέσα από την εφαρμογή και έχει και πολλές πληροφορίες για το δικτυο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 εγω με την 7αρα δεν μπορω να βρω την επιλογη που περνας το χερι σου πανω απο τον αισθητηρα και αναβει η οθονη ρυθμισεις-προσβ/τητα-κινητικες δυνατοτητες..-ευκολη ενεργοπ.οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 ρυθμισεις-προσβ/τητα-κινητικες δυνατοτητες..-ευκολη ενεργοπ.οθονης Σ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Να ήταν και εύκολη η ενεργοποίηση της οθόνης όπως το λένε... Στις 10 φορες που περνάς το χέρι σου από πάνω, τη μία πετυχαίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Να ήταν και εύκολη η ενεργοποίηση της οθόνης όπως το λένε... Στις 10 φορες που περνάς το χέρι σου από πάνω, τη μία πετυχαίνει. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως τα λες. Θέλει να είναι το τηλέφωνο κάτω με την οθόνη προς τα πάνω. Αν το κρατάς στο χέρι δεν... Τραγικό!! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Αν δεν το έχεις κάνει, σβήσε και από το αυτοκίνητο και από το κινητό αντίστοιχα την ανάλογη συσκευή ( από το κινητό καλύτερα σβήσε ότι συσκευή έχει καταχωρημένη σε BT ) και ξανά στήστα από την αρχή. Σε ανάλογες περιπτώσεις πιο παλιά με άλλες συσκευές έτσι έβρισκα την υγειά μου. Μετά από πολλές προσπάθειες συνδέθηκε. Αλλά υπάρχει πρόβλημα με τη nougat μάλλον. Πολλές φορές δεν χάνει το ζεύγος και πρέπει να κλείσω και να ξανά ανοίξω το Bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα. Δεν μπορώ να δω live streaming. Μου βγαζει Error loading player: No playable sources found. Ξέρει κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα. Δεν μπορώ να δω live streaming. Μου βγαζει Error loading player: No playable sources found. Ξέρει κάποιος;;; Αν εννοείς αγώνες, ποτέ δε μπορούσες λόγω έλλειψης Flash player.. Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν εννοείς αγώνες, ποτέ δε μπορούσες λόγω έλλειψης Flash player.. Sent from my Galaxy s7 gold Θέλω να δω κάποιο συνέδριο που είναι μέσω streaming. Αλλά δεν. Ξερεις αν γίνεται με κάποιο τρόπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Υπαρχουν καποιοι browsers που υποστηριζουν flash πχ Puffin. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι κι ο dolphin. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Με τον στοκ browser όταν έβλεπα ένα βίντεο, αν συρεις το δάχτυλο στα αριστερά της οθόνης προς τα επάνω,(σε landscape) αυξανει την φωτεινότητα του βίντεο. Εδώ και λίγο καιρό κάνω το ίδιο, δείχνει να ανεβαίνει το ποσοστό της φωτεινότητας αλλά η φωτεινότητα παραμένει ίδια. Ξέρει κανείς τι φταίει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Μετακίνηση δημοσίευσης σε συγκεκριμένο θέμα. Edited March 19, 2017 by Programmer moved to different topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 παιδια ηθελα να μπω στο recovery και πατησα λαθος πληκτρα(power button-κεντρικο πληκτρο-και μαλλον volume+) μπηκα σε odin mode και μου βγαζει μια γαλαζια οθονη με ενα βελος προς τα κατω και γραφει downloading.πως βγαινω απ αυτο? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή network,(αυτή που έχει φώτο ένα μαύρο ακουστικο) δεν χρειάζεται καν να σε βάλει στις ρυθμίσεις της συσκευής, αλλάζει δίκτυο μέσα από την εφαρμογή και έχει και πολλές πληροφορίες για το δικτυο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε βρίσκω αυτή την εφαρμογή...ένα λινκ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 παιδια ηθελα να μπω στο recovery και πατησα λαθος πληκτρα(power button-κεντρικο πληκτρο-και μαλλον volume+) μπηκα σε odin mode και μου βγαζει μια γαλαζια οθονη με ενα βελος προς τα κατω και γραφει downloading.πως βγαινω απ αυτο? Με τον ίδιο τρόπο που μπήκες ;) Πάτημα τα ίδια πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Με τον ίδιο τρόπο που μπήκες ;) Πάτημα τα ίδια πλήκτρα. ναι μολις το εκανα,ευχαριστω Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Δε βρίσκω αυτή την εφαρμογή...ένα λινκ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες εδω https://www.apk20.com/apk/77388/ και πάτα install app from Google play Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Μπες εδω https://www.apk20.com/apk/77388/ και πάτα install app from Google play Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπαρχει το αρχειο λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Δεν υπαρχει το αρχειο λεει Πριν που το πόσταρα το δοκίμασα και το έβγαζε. Τώρα που ξαναδοκίμασα λέει δεν υπάρχει δεν ξέρω τι παίζει πάντως εγώ την έχω και δουλεύει μια χαρά Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 18, 2017 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapbase.LTEswitcher Με αυτή την εφαρμογή ανοίγεις το ίδιο ακριβώς μενού. Το θέμα είναι τι βλέπουμε εδώ μέσα; μπερδεύτηκα λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts