Hasomeris Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Εχεις κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; το κινητο ειναι 7 ημερων...και το προβλημασ το εμφανισε απο την 1η μερα.. δεν εκανα γιατι δεν το θεωρησα απαραιτητο θα το δοκιμασω ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 τι ειναι το btu ? Το firmware που προορίζεται για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Είναι το πρώτο που πήρε nougat, πήρε ήδη εδώ και ένα μήνα και 2ο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 το κινητο ειναι 7 ημερων...και το προβλημασ το εμφανισε απο την 1η μερα.. δεν εκανα γιατι δεν το θεωρησα απαραιτητο θα το δοκιμασω ομως Το αγορασες ομως κι ειχε αντροιντ 6.Μετα την αναβαθμιση αφου βλεπεις προβλημα κανε μια επαναφορα. Βασικα λιγο πολυ ολοι οσοι εχετε θεματα μετα την αναβαθμιση ,πριν ποσταρετε καντε τον κοπο να κανετε μια επαναφορα πριν ποσταρετε.Το εχουμε πει πολλες φορες αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς την αίσθηση ότι η συσκευή ζεσταίνεται πιο εύκολα μετά την αναβάθμιση?? Σε βαριά lπαιχνίδια σας lag άρει καθόλου? Επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση έχω κάνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα με πείτε τουλάχιστον περίεργο αλλά το τηλέφωνο μετά από 3 φορτίσεις περίπου έστρωσε από μόνο του, δεν βλέπω ούτε να ζεσταίνεται όπως όταν πρώτο έβαλα την 7 και ούτε μου lag άρει στα παιχνίδια. Μην το ματιάσω :p:D Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα?? Αρχίζω να πιστεύω ότι έπεσα σε ελαττωματική συσκευή:(.... ή απλά κανείς σας δεν το αφήνει ανενεργό για πάνω από 30 λεπτά:lol: Φιλε μου εγω εχω κατι αντιστοιχο, αλλα με τα mails Δεν μου ερχονται ποτε, μονο αμα μπω μεσα στην εφαρμογη, δε ξερω τι επαθε η μπαταρια btw για την οποια εκανα παραπονα φαίνεται να εχει στρωσει μετα απο 2-3 κυκλους φορτισεων Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα νέος χρήστης σε android και θέλω να ρωτήσω ανμπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω υπολογιστή? Αν ναι μέσω ποιου προγράμματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Καλημέρα νέος χρήστης σε android και θέλω να ρωτήσω ανμπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσω υπολογιστή? Αν ναι μέσω ποιου προγράμματος? Γίνεται , πρέπει να κατεβάσεις το Samsung smart switch στον υπολογιστή σου Sent from Samsung Galaxy S7 Silver Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angchoper Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα?? Αρχίζω να πιστεύω ότι έπεσα σε ελαττωματική συσκευή:(.... ή απλά κανείς σας δεν το αφήνει ανενεργό για πάνω από 30 λεπτά:lol: Έβαλες τις εφαρμογές από τις οποίες θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις να είναι χωρίς παρακολούθηση; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guri Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα?? Αρχίζω να πιστεύω ότι έπεσα σε ελαττωματική συσκευή:(.... ή απλά κανείς σας δεν το αφήνει ανενεργό για πάνω από 30 λεπτά:lol: Κατι αναλογο ειχα και εγω μονο που εμενα δεν μου χτυπουσε το ξυπνητηρι μολις ενεργοποιουσα την οθονη χτυπουσε μολις περνουσε μισαωρο νεκρο το ξυπνητηρι το κοιταξε τεχνικος απο samsung δεν εβγαλε ακρη και τωρα ειναι στο servise στον γερμανο ειμαι σε αναμονη... Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ρε παίδες μετά το πέρασμα της 7 χάνω πολλές κλήσεις και μου έρχονται ειδοποιήσεις σε μήνυμα αργότερα δε ξέρω άμα είναι θέμα της cosmote και είναι σύμπτωση με το πέρασμα της 7 αλλά με έχει προβληματίσει πολύ μιλάμε για μεγάλη συχνότητα σε περιοχές που πάντα είχα σήμα πολύ καλό Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ρε παίδες μετά το πέρασμα της 7 χάνω πολλές κλήσεις και μου έρχονται ειδοποιήσεις σε μήνυμα αργότερα δε ξέρω άμα είναι θέμα της cosmote και είναι σύμπτωση με το πέρασμα της 7 αλλά με έχει προβληματίσει πολύ μιλάμε για μεγάλη συχνότητα σε περιοχές που πάντα είχα σήμα πολύ καλό Γράφω ακριβώς το ίδιο παραπάνω . Έχω rom από Αυστρία, εσύ; Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;;; Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γράφω ακριβώς το ίδιο παραπάνω . Έχω rom από Αυστρία, εσύ; Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;;; και σε μενα εχασε κλησεις και το γυρισα σε 2g.απο τοτε δεν εχω χαση καμμια κληση. rom ιταλικο TIM,εταιρεια τηλεφωνιας cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παίδες ψάχνω στο Νουγκάτ πως απενεργοποιώ τη γρήγορη φόρτιση αλλά δεν... Βοηθήστε τον αόματο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παίδες ψάχνω στο Νουγκάτ πως απενεργοποιώ τη γρήγορη φόρτιση αλλά δεν... Βοηθήστε τον αόματο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ρυθμίσεις -συντηρηση συσκευής -μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παίδες ψάχνω στο Νουγκάτ πως απενεργοποιώ τη γρήγορη φόρτιση αλλά δεν... Βοηθήστε τον αόματο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συντηρηση συσκευης,μπαταρια,πατας τις τρεις τελειες πανω δεξεια,συνθετες ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παίδες ψάχνω στο Νουγκάτ πως απενεργοποιώ τη γρήγορη φόρτιση αλλά δεν... Βοηθήστε τον αόματο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις - Συντήρηση συσκευής - Μπαταρία - Σύνθετες ρυθμίσεις (πάνω δεξιά, στις 3 τελίτσες) .....και το βρίσκεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tek_Killa Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Έχετε τις άπειρες ευχές μου... Όλα τα καλά να σας τύχουν! :)) Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Αυτό με τις χαμένες κλήσεις στην 7αρα δεν μου αρέσει καθόλου...και δυστυχώς έχει αναφερθεί από πολλούς. from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγω εχω θεμα με το gmail.Συγχρονιζει 1 φορα τη μερα μονο... Δεν μπορω να βρω πως να το ρυθμισω ετσι ωστε οταν ερχεται email να λαμβανω ειδοποιηση αμεσως. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Παιδια ξέρει κανεις να μας πει αν το S7 Τωρα με την Nougat κ βάζοντας το κινητο σε 1080p αναλυση φτάνει σε αυτονομία το Α5 2017;Γιατι στο Α5 η αυτονομία απλα δεν υπαρχει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Δεν νομιζω. Εμενα καπου 4 ωρες SOT βγαζει απο 100% σε 20% ειτε με 2k ειτε με 1080. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγω εχω θεμα με το gmail.Συγχρονιζει 1 φορα τη μερα μονο... Δεν μπορω να βρω πως να το ρυθμισω ετσι ωστε οταν ερχεται email να λαμβανω ειδοποιηση αμεσως. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για οποιον εχει παρομοιο προβλημα το εφτιαξα αφαιροντας το google account και το ξαναπροσθεσα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Το firmware που προορίζεται για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Είναι το πρώτο που πήρε nougat, πήρε ήδη εδώ και ένα μήνα και 2ο update! και γιατι το λενε btu ? μεχρι τωρα νομιζα πως η εκδοση καθε χωρας διαφερει στα τελευταια γραμματα του csc και pda Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγω βγαζω 5-6 ωρες στα νορμαλ μου με νουγκατ και αναλυση 1080Ρ..το Α5 δεν γνωριζω σε τι νουμερα κυμαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts