pavlidisc Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Πως βλέπουμε την χώρα κατασκευής και το εάν η συσκευή μας είναι branded ή όχι...; from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergios30 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχεις δικιο αυτη τη στιγμη δεν παιζει Κορεατικο,κςι ειναι λογικο,λογο της ζητησης που εχει ακομα σαν συσκευη... Το S5 που ειχα παρει ηταν Κορεατικο,οπως και το πρωτο S7,που το ειχα παρει καλοκαιρι απο σκρουτζ... Τωρα αυτο που εχω ειναι Βιετναμ και απο public,αλλα δεν λεει τπτ αυτο.... Ισως οταν βγει το S8,να σταματησουν την παραγωγη στα εξωτερικα εργοστασια και να βγαζει μονο η Κορεα.... Αλλα ολα αυτα ειναι εικασιες.... Η άποψη μου περί made in και που κατασκευαστηκε είναι πλέον ξεπερασμένο όπου δηποτε και αν κατασκευαστή θα έχει ίδιες προδιαγραφές τα πάντα σχεδόν είναι made in china παγκοσμίως π.χ iPhone κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Πως βλέπουμε την χώρα κατασκευής και το εάν η συσκευή μας είναι branded ή όχι...; from my S7 Phone info και σου βγαζει ολες τις πληροφοριες.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η άποψη μου περί made in και που κατασκευαστηκε είναι πλέον ξεπερασμένο όπου δηποτε και αν κατασκευαστή θα έχει ίδιες προδιαγραφές τα πάντα σχεδόν είναι made in china παγκοσμίως π.χ iPhone κλπ κλπ Την ιδια αποψη εχω και εγω....απλα θα προτιμουσα Κορεατικη συσκευη.... Οσο αφορα τα Iphones θυμαμαι πριν μερικα χρονια οι κατοχοι ψαχνανε σ2 πιο εργοστασιο ειχε φτιαχτει γιατι ειχανε διαφορετικες οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitgr Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Phone info και σου βγαζει ολες τις πληροφοριες.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ιδια αποψη εχω και εγω....απλα θα προτιμουσα Κορεατικη συσκευη.... Οσο αφορα τα Iphones θυμαμαι πριν μερικα χρονια οι κατοχοι ψαχνανε σ2 πιο εργοστασιο ειχε φτιαχτει γιατι ειχανε διαφορετικες οθονες... Παιδια εγω δεν μίλησα για προδιαγραφές...φυσικα κια θεωρητικά παντα θα ειναι ίδιες όπου και να κατασκευαστεί η συσκευή...εγω μιλάω για quality control και μόνο...υπαρχει σύγκριση τωρα...ο Κορεάτης ποσο ευλαβικά κια υπεύθυνα συναρμολογεί τη συσκευή..χα χα χα σε σχέση με τους βιετναμεζοκινεζους?? Είπα θεωρητικά για τις προδιαγραφές...Γιά να μην σχολιάσω για τα διαφορετικα camera modules των συσκευών...και ποιο ειναι καλυτερο σε απόδοση..sony ή Samsung? Λεπτομερειες θα μου πείτε..αλλα αφού θα πετάξεις τοσο χρήμα...τουλαχιστον να μην νοιωθεις ξενερωμενος για κανένα λόγο..τοσο για τη συσκευή,οσο και για το κατάστημα αγοράς της. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης υπαρχει κανενας που αγόρασε απο Vodafone να μας πει αν ειναι branded και φορτωμένο το τηλέφωνο με σαβούρα τελικά...αρκετά βίντεο που ειδα απο Vodafone Αγγλίας,ηταν καθαρές οι συσκευές.εδω Ελλάδα τι,παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι καταναλωνει 31% το λειτουργικο συστημα, και αλλα 6% οι υπηρεσιες της google? :worry: (εχω κλειστα τα δικαιωματα στον αισθητηρα για το google play services) Είμαι με την πιο προσφατη επίσημη για Ουγγρικα unbranded 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπέρα φίλε μου,σας ευχαριστω για την πληροφόρηση σχετικά με το made in των συσκευών που εχετε και ρωτάω γιατι μετα απο πολυ ψάξιμο στο ΝΕΤ,ανακάλυψα τα εξής:βιετναμέζικης και κινεζικής κατασκευής εχουν κατα πολυ μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών παγκόσμια και επισης εχουν πολυ χαμηλότερο σκορ στο quality control σε σχέση με το made in Korea.ή πολυ απλα να κανω την χαζή ερώτηση....θα έπαιρνες π.χ. Ενα Toyota made in Japan ή ενα made in Vietnam? Προσωπικά το ψάχνω λεπτομερώς το θεμα γιατι τα 4+ κατοστάρικα,για να τα βγάλω δούλεψα πολυ και συν την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης συσκευής που ειναι η αδιαβροχοποιηση,που ειναι μεν καλο,αλλα και κατάρα παραλληλα...διότι αν παει σέρβις και ανοιχτεί,το ip68 παει περίπατο..κι ας λέει η Samsung οτι θέλει...οτι και καλα συνεχίζει να ειναι αδιάβροχο...και στοίχημα οτι αν τους το πας με υγρασία δεύτερη φορα μετα το πρώτα σέρβις...θα πούνε οτι το εβαλες στα 10 μέτρα θαλασσινό νερό κτλ....ολα τα παραπανω στα λέω με τη σιγουριά της επαγγελματικής εμπειρίας μου σε κινητή/πληροφορική σχεδόν 14 χρόνων. Τελειώνοντας παντως βλεπω προς το παρόν οτι δεν παίζει και πολυ κορεατικό απο s7..σ ευχαριστω και παλι για την απάντηση σου. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραια..σ ευχαριστω πολυ..να υποθέσω πως το συγκεκριμένο δεν εχει καμία σχέση με τα αλλα δυο? Ειναι ειναι η ίδια εταιρία? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι τελευταίο αν μπορεις φίλε μου..μπορεις να αναφέρεις χώρα κατασκευής και προορισμού κια για τα δυο s7 σου...??? Και αν ηταν branded.σ ευχαριστω και παλι Σε μια προχειρη αναζητηση που εκανα τωρα βρηκα πως υπαρχει kaizer σκετο kaizer store και kaizershop που αγορασα εγω.Οποτε μιλαμε μαλλον για αλλα μαγαζια. Το 2ο κινητο που πηρα (για το 1ο δεν προλαβα να δω και πολλα πραγματα) ειναι made in korea και προοριζοταν για ιταλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ερχομενος από Huawei Honor, μετά λύπης μου ανακαλύπτω ότι το ξυπνητήρι δε λειτουργεί με κλειστή συσκευή..Άρα, παίζουμε με το αεροπλανάκι ή υπάρχει κάποια εφαρμογή που το ανοίγει αυτόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ερχομενος από Huawei Honor, μετά λύπης μου ανακαλύπτω ότι το ξυπνητήρι δε λειτουργεί με κλειστή συσκευή..Άρα, παίζουμε με το αεροπλανάκι ή υπάρχει κάποια εφαρμογή που το ανοίγει αυτόματα? Παιζουμε με το αεροπλανακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Παιζουμε με το αεροπλανακι... οκ....Ευτυχώς, όλο το βράδυ δε κατέβηκε καθόλου η μπαταρία..Αλλά και πάλι μεγάλο μειονέκτημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Και γινεται ακομη μεγαλυτερο οταν σου αλλαζει και τις συνηθειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μικρότερη αυτονομία και στα s7 προφανώς? http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/samsung-galaxy-s7-edge-mikroteri-aftonomia-epita-apo-tin-enimerosi-se-android-70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veterans Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ .. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ S7 ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ CHROME KAI ΣΤΟ ΦΒ.. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΤ ΣΤΟ ΦΒ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΗΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΒ. ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΗΧΟ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΗΧΟ ΤΟΥ ΦΒ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΗΣΗ¨? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μικρότερη αυτονομία και στα s7 προφανώς? http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/samsung-galaxy-s7-edge-mikroteri-aftonomia-epita-apo-tin-enimerosi-se-android-70 Πάντως στο s7 edge που την πέρασα χωρίς καθαρή εγκατάσταση η αυτονομία είναι καλύτερη από πριν. Πάντα με την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλά δίνεις σημασία σε ένα site που είναι άσχετο με το θέμα και γράφει κιόλας ότι τα τεστ σε ολες τις αναλύσεις δεν είχαν διαφορά εντάξει και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι γράφει αερολογίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Εγω εχω να πω οτι την καλυτερη αυτονομια την ειχα με την 6 πριν το τελευταιο update που ειχαν κανει, απο εκει και περα και με την 7 που εχω τωρα τελειωνει νερακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά...σχετικά με τις αναβαθμίσεις σε Android 7.0 τί ακριβώς ισχύει; Πώς γίνεται κάποιοι να έχουν στην συσκευή τους επίσημα Android 7 και άλλοι όχι; Εμένα ας πούμε δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ειναι θεμα region του κινητου. Δεν δινει την αναβαθμιση ταυτοχρονα σε ολους η Samsung. Η Αγγλια πχ εχει παρει ηδη, η Ελλαδα θα αργησει και αλλο λογικα. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ειναι θεμα region του κινητου. Δεν δινει την αναβαθμιση ταυτοχρονα σε ολους η Samsung. Η Αγγλια πχ εχει παρει ηδη, η Ελλαδα θα αργησει και αλλο λογικα. Αχαααα....! ΟΚ. Ευχαριστώ. Άρα λογικά παίζει ρόλο και από ποιο μαγαζί της Ελλάδας το πήρες ε; Γιατί εάν χ.π το πήρες απο Γερμανό, τότε είναι Ελληνικό-Ελληνικό και θα πάρει αναβάθμιση όταν πάρουν τα Ελληνικά. Εάν όμως το πήγες απο Skroutz, μπορεί να είναι εισαγωγή από Ζιμπάμπουε ας πούμε :p οπότε θα πάρει αναβάθμιση όποτε πάρει το Ζιμπάμπουε...σωστά; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ναι αλλιως βαζεις την επισημη Αγγλικη ρομ που παιρνει πρωτη ενημερωσεις χωρις να χανεις εγγυηση φυσικα και καθαρισες.Οδηγιες υπαρχουν σε προηγούμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Ναι αλλιως βαζεις την επισημη Αγγλικη ρομ που παιρνει πρωτη ενημερωσεις χωρις να χανεις εγγυηση φυσικα και καθαρισες.Οδηγιες υπαρχουν σε προηγούμενες σελιδες. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Την επίσημη Αγγλική...η οποία έχει και Ελληνική γλώσσα; ή μόνο Αγγλική; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αγγλικη BTU και εννοειται εχει και ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 χωρις να χανεις εγγυηση φυσικα Πού το στηρίζουμε αυτό; Έχουμε επίσημη απάντηση του service της Samsung; Στο sammobile διάβασα από mods ότι η εγγύηση χάνεται σε περίπτωση που φλασαριστεί άλλη rom, ας είναι και επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 18 ώρες εκτός μπριζας με 90% 4g και υπόλοιπο μπαταρίας 35% έχω τώρα 4:55 sot. Ομιλία κάνα μισάωρο . Nougat περασμένη από πάνω χωρίς καθαρή εγκατάσταση. Ποιο iPhone βγάζει πάνω από 5ωρες sot σε 2 μέρες με 3-4 ώρες ομιλίας όπως ο Νίκος? Την ημέρα 2 φορτίσεις θα θελει Πως επιτυγχάνεται αυτά τα νούμερα δεν μπορώ να καταλάβω. Εμένα στο 2 Πού το στηρίζουμε αυτό; Έχουμε επίσημη απάντηση του service της Samsung; Στο sammobile διάβασα από mods ότι η εγγύηση χάνεται σε περίπτωση που φλασαριστεί άλλη rom, ας είναι και επίσημη. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, σε επίσημο service της Samsung. Το κινητό είχε ιταλική ρομ κι εγώ του είχα περάσει BTU. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Το knox παραμενει 0X0 αρα δεν χανεται η εγγυηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Κάτι ακόμα ρε παιδιά. Το Samsung cloud δεν παίρνει backup. Μου βγάζει συνέχεια σφάλμα στον διακομιστή. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; from my S7 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts