Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες οταν περασα την Nougat, καθως το σκαλιζα μπηκα κάπου που εκανες τεστ τα διαφορα μερη του κινητού (οθόνη, δονηση, ηχειο κτλπ).

Δεν αναφερομαι στο κρυφο μενου *#0*#. Θυμαται κανεις που ειναι αυτη η λειτουργια?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παιδες οταν περασα την Nougat, καθως το σκαλιζα μπηκα κάπου που εκανες τεστ τα διαφορα μερη του κινητού (οθόνη, δονηση, ηχειο κτλπ).

Δεν αναφερομαι στο κρυφο μενου *#0*#. Θυμαται κανεις που ειναι αυτη η λειτουργια?

Στον dialer τον πληκτρολογείς αυτόν τον κωδικό

Sent from my Galaxy s7 gold

Πέρασα και εγώ την αγγλική nougat, και προσπαθώ να βρω πως κάνω τα εικονίδια σε μια οθόνη και δεν βρίσκω την επιλογή! Ξέρει κανείς πού είναι η επιλογή? Η το έχουν αφαιρέσει?

θελω να περασω και εγω την nougat μπορειται να μου πειτε αν πρεπει να βαλω την ελληνικη πρωτα ή περναω κατευθειαν την αγγλικη??

https://drive.google.com/file/d/0B63QpWziH7DaRlowMG91bGMwODQ/view?usp=sharing

θελω να περασω και εγω την nougat μπορειται να μου πειτε αν πρεπει να βαλω την ελληνικη πρωτα ή περναω κατευθειαν την αγγλικη??

https://drive.google.com/file/d/0B63QpWziH7DaRlowMG91bGMwODQ/view?usp=sharing

κατευθείαν την αγγλική = στο csc επιλέγεις το σκέτο csc και όχι το home_csc

κατευθείαν την αγγλική = στο csc επιλέγεις το σκέτο csc και όχι το home_csc

σε ευχαριστω θα την βαλω το βραδυ λογικα να κανω επαναφορα απο smart switch μετα ή στησιμο απο αρχη λετε??

Στον dialer τον πληκτρολογείς αυτόν τον κωδικό

Sent from my Galaxy s7 gold

Ναι αυτο το ξερω κ οπως γραφω παραπανω εννοω κατι παρομοιο που ομως γινοταν απο καποιο μενου ή καποια εφαρμογη που ειχε μεσα η Nougat. Δεν θυμαμαι ομως που το βρήκα. Οχι παντως απο τον dialer, ηταν κατι αρκετα designατο :P

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Μετά από ένα μήνα περίπου κατοχής του εργαλείου.... Είδα κάτι που με ενόχλησε. Είμαι μέγας ψείρας. Το κινητό το προσέχω με θρησκευτική ευλάβεια. Δε φοράω στο κινητό temperarad glass μιας κ έχει gorilla glass 4. Κ σήμερα πρόσεξα ελαφρές αμυχες στην οθόνη. Απογοήτευση μπορώ να πω.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να πάρω backup τα αποθηκευμένα wifi δίκτυα που έχω συνδεθεί; Smart switch (εφαρμογή κινητού ή υπολογιστή); Samsung Kies; Κάποιο άλλο; Θέλω να κάνω reset πριν περάσω σε Nougat.

Μετά από ένα μήνα περίπου κατοχής του εργαλείου.... Είδα κάτι που με ενόχλησε. Είμαι μέγας ψείρας. Το κινητό το προσέχω με θρησκευτική ευλάβεια. Δε φοράω στο κινητό temperarad glass μιας κ έχει gorilla glass 4. Κ σήμερα πρόσεξα ελαφρές αμυχες στην οθόνη. Απογοήτευση μπορώ να πω.

Φιλε οσο ανθεκτικο να ειναι ενα γυαλι δεν παυει να ειναι γυαλι.

Ο κανονας λεει οτι το πρωτο πραγμα που κανουμε οταν παιρνουμε ενα καινουριο smartphone ειναι μια θηκη και ενα προστατευτικο οθονης (ζελατινα ή glass).

Tωρα αυτο που λες μικρογρατζουνιες στην οθονη μπορουν να γινουν πολυ ευκολα και χωρις να το αντιληφθουμε αν πχ βαζεις το κινητο τσεπη και μεσα εχει πολυ μικρα πετραδακια, τοτε ειναι αναποφευκτο να κανει μικρογρατζουνιες. Αρα προσεχουμε για να εχουμε.

Το κινητό πάντα σε τσέπη χωρίς χνουδι μέσα.

Ok θα στο πω αλλιως.Για να κανει η οθονη γρατζουνιες θα πρεπει να ερθει σε επαφη με κατι σκληροτερο απο αυτην ,,,σκεψου καποια στιγμη που πχ το αφησες αναποσα στο τραπεζι η κατι αλλο..δεν εξηγειται αλλιως.

Αυτες ειναι οι περιφημες 'αραχνιες'που πιο πολυ παρουσιαζονται στο edge...

Ειναι χαρακτηριστικο του S7/S7edge και παρουσιαζετε ευκολα στο γυαλι χωρις προστασια...

Επειδη και εγω δεν ειμαι και πολυ φαν των glass γιατι χανει πολυ το κινητο και αισθητικα και σε αφη (αν και προστατευει καλυτερα σε περιπτωση πτωσης την οθονη απο σπασιμο) μετα απο ψαξιμο βρηκα και παρηγγειλα το παρακατω screen protector το οποιο ακολουθα την οθονη στις ακρες οπου ειναι κυρτη και ειμαι ποlυ ικανοποιημενος γιατι δεν χανει το κινητο καθολου οποτε και το προτεινω σε οποιον δεν θελει glass,απλα να προσεχει να μην του πεσει...Ελπιζω να βοηθησα.

http://www.gearbest.com/samsung-screen-protectors/pp_427136.html

Επειδη και εγω δεν ειμαι και πολυ φαν των glass γιατι χανει πολυ το κινητο και αισθητικα και σε αφη (αν και προστατευει καλυτερα σε περιπτωση πτωσης την οθονη απο σπασιμο) μετα απο ψαξιμο βρηκα και παρηγγειλα το παρακατω screen protector το οποιο ακολουθα την οθονη στις ακρες οπου ειναι κυρτη και ειμαι ποlυ ικανοποιημενος γιατι δεν χανει το κινητο καθολου οποτε και το προτεινω σε οποιον δεν θελει glass,απλα να προσεχει να μην του πεσει...Ελπιζω να βοηθησα.

http://www.gearbest.com/samsung-screen-protectors/pp_427136.html

Στο γενικο νημα ειμαστε, οχι στα αξεσουαρ.

Δλδ το S7 εχει χειροτερο gorilla glass απο το Α5 2016; 9 μηνες το ειχα χωρις τπτ στην οθονη, μπηκε απειρες φορες σε τσεπες με κλειδια και κερματα, επεσε και με τη μουρη κατω και δεν ειχε το παραμικρο σημαδακι.

Κι' ομως φιλοι μου μπορει να ελθει σ' επαφη με μεταλικα αντικειμενα να πεσει πολλες φορες και να μην παθει το παραμικρο και γινουν αυτες οι *τριχουλες* απο ψιχουλα που μπορει να βρεθουν σε καποια τσεπη απο σκονη η αλλα αιωρηματα που μπορει να βρεθουν σε πανι καθαρισμου και οτι ποιο απιθανο παει το μυαλο σου.Τζαμια ανθεκτικα σε πτωσεις κτυπηματα και γενικως *αθραυστα* γρατζουνιουνται πανευκολα και Τζαμια που δεν γρατζουνιουνται το αντιθετο σπανε πανευκολα.

Να ρωτήσω το always on display πόση μπαταρία καταναλώνει?
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να πάρω backup τα αποθηκευμένα wifi δίκτυα που έχω συνδεθεί; Smart switch (εφαρμογή κινητού ή υπολογιστή); Samsung Kies; Κάποιο άλλο; Θέλω να κάνω reset πριν περάσω σε Nougat.

Το γνωρίζει κάποιος;

Καλημερα παιδια. Εχω παρει το κινητό εδω και ενα 2μηνο. Είμαι πολυ ευχαριστημένος με ολα!

Χθες του εβαλα 64gb micro sd και μετεφερα ολα τα αρχεία κ τς εφαρμογές εκει. Σημερα που το ανοιξα οι εφαρμογές που περασα εκεί μου τις δείχνει σαν να μν εχει γινει η εγκατάσταση. Παταω επανω να τρέξω την εφαρμογή κ μ βγαζει μνμ μη εγκατεστημενη εφαρμογή. Γνωριζει κανεις κατι? Ευχαριστώ!

Να ρωτήσω το always on display πόση μπαταρία καταναλώνει?

Περίπου 1% την ώρα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλα κανω και το εχω κλειστο. 24% μπαταρια τη μερα μονο απο αυτο ειναι μεγαλο πσοστο...

Εβαλα την nougat εχθες και εχει την εφαρμογή android pay μπορώ να βάλω και ελληνική κάρτα !? Ή δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα??

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)