Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανερχομαι με νεα για την μπαταρια. Το λειτουργησα σημερα με 4g οπως τοσο καιρο, και εσβησα τις τελευταιες εφαρμογες τις οποιες δεν ειχα τοσο καιρο στο σεταρισμα το στανταρ. Αυτες ηταν το tesla unread for nova launcher που ειναι για να δειχνει τα αδιαβαστα καθε εφαρμογης, το war robots παιχνιδι το οποιο δεν ετρεξα καν ποτε οποτε ακυρωνεται, και το apper.in Μια εφαρμογη για video call το οποιο χρησιμοποιησα μια φορα μονο πριν λιγες μερες. Το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι λογικα την μπινια μου την εκανε το tesla, πολυ δυσκολα να εφταιγε το βιντεο τσατ το οποιο χρησιμοποιησα μια φορα μονο για συνεντευξη. Τι να πω, προς το παρον σημερα εβγαλα 50' sot στο 80% ενω παλια εβγαζα +- 1 ωρα οποτε ειμαι στα νορμαλ νουμερα, καμια σχεση με τα 15' που ειδα ως αποκορυφωμα χθες στο 80%. Τι να πω, περιεργο μια τετοια εφαρμογη να εκανε ζημια, αλλα μαλλον προς τα εκει με οδηγουν τα σημαδια. @strofigkas τοσο καιρο το ειχα με αυτοματο 4g στην ιδια ρομ 6,0,1 του ιουλιου οποτε δεν ξερω γενικα αν εχει θεμα, εμενα πηγαινε καλα, γι αυτο παραξενευτηκα με την απαραδεκτη καταναλωση. Ειδομεν

Χρησιμοποιώ Nova και tesla σε όλα τα τηλέφωνα που είχα μέχρι τώρα και δεν είχα ποτέ θέμα. Είσαι με mm η με nougat τώρα;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Galaxy Z fold 5

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χρησιμοποιώ Nova και tesla σε όλα τα τηλέφωνα που είχα μέχρι τώρα και δεν είχα ποτέ θέμα. Είσαι με mm η με nougat τώρα;

6.0.1 εκδοση ιουλιου απ οταν το πηρα, δεν αλλαξα τιποτα. ειχα βαλει μια φορα την τελευταια μμ αλλα την εβγαλα γιατι κατι δε μ αρεσε. την νουγκατ θα την βαλω οταν βγει σταθερη μια και καλη, δε θελω να μπλεκω με μπετα, το εκανα τοσα χρονια με καστομ ρομ και ρουτ σ ολα τα κινητα και κουραστηκα τα πειραγματα. αν δε φταιει ο τεσλα δε ξερω τι αλλο μπορει να εκανε ζημια. μονο αυτο το appear.in ειχα που δεν το ανοιγα εκτος μιας φορας, οποτε τι να πω..κατι γινοταν λαθος

6.0.1 εκδοση ιουλιου απ οταν το πηρα, δεν αλλαξα τιποτα. ειχα βαλει μια φορα την τελευταια μμ αλλα την εβγαλα γιατι κατι δε μ αρεσε. την νουγκατ θα την βαλω οταν βγει σταθερη μια και καλη, δε θελω να μπλεκω με μπετα, το εκανα τοσα χρονια με καστομ ρομ και ρουτ σ ολα τα κινητα και κουραστηκα τα πειραγματα. αν δε φταιει ο τεσλα δε ξερω τι αλλο μπορει να εκανε ζημια. μονο αυτο το appear.in ειχα που δεν το ανοιγα εκτος μιας φορας, οποτε τι να πω..κατι γινοταν λαθος

Sorry, νόμιζα είχες nougat γιατί πολλοί ανέφεραν battery draining με 4g στη nougat. Πέφτει σε deep sleep το τηλέφωνο όταν σβήνει η οθόνη;

Edited by Strofigkas

Galaxy Z fold 5

Sorry, νόμιζα είχες nougat γιατί πολλοί ανέφεραν battery draining με 4g στη nougat. Πέφτει σε deep sleep το τηλέφωνο όταν σβήνει η οθόνη;

Που το βλέπω αυτό; δεν το γνωρίζω

Sent from my Galaxy s7 gold

Θα κατεβάσεις την εφαρμογή gsam battery και θα την αφήσεις να σε τουλάχιστον ένα πλήρη κύκλο φόρτισης μετά τσεκαρε το held awake

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα κατεβάσεις την εφαρμογή gsam battery και θα την αφήσεις να σε τουλάχιστον ένα πλήρη κύκλο φόρτισης μετά τσεκαρε το held awake

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα λεει καποια εφαρμογη που κρατησε τη συσκευη ξυπνια ή ποσο χρονο εχει μεινει η συσκευη ξυπνια;

Θα λεει καποια εφαρμογη που κρατησε τη συσκευη ξυπνια ή ποσο χρονο εχει μεινει η συσκευη ξυπνια;

Αυτό δειχνειhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/1499aa20227cd4f94a8393c6faf4d6c5.jpg

Galaxy Z fold 5

Αυτό δειχνειhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/1499aa20227cd4f94a8393c6faf4d6c5.jpg

Και σε τι θα δωσω εμφαση αν παει καλα;; να εχει μεγαλο deep sleep και μικρο % screen off?

Και σε τι θα δωσω εμφαση αν παει καλα;; να εχει μεγαλο deep sleep και μικρο % screen off?
Πάντα βλέπουμε αν η συσκευή μπαίνει σε deep sleep

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/275bc3cf4977a13fb1159fca5a959d2a.jpg

δε χρειάζεται εφαρμογή γιαυτό πάνο, μπορείς να δεις αν κάποια εφαρμογή έχει κατανάλωση μέσα από το battery usage (χρόνο - cpu - awake)

αλλά τζάμπα κουράζεσαι!

η συσκευή (και εφαρμογές) σε σύνδεση με το ίντερνετ κάνει χρήση διάφορες υπηρεσίες πχ μια αγορασμένη εφαρμογή (όσες ζητούν permission σε phone - contact) κανει έλεγχο του license και μάλιστα όχι μόνη! θέλει και τη βοήθεια του google services & google play

το ιστορικό αναζήτησης μετά από χρόνο επηρεάζει! πχ μια αναζήτηση στο youtube και η google νιώθει τη βαθιά υποχρέωση να σου προτείνει διαφορά αλλά βίντεο - εφαρμογές - ταινίες...

Τα sync...

εγκατάσταση πολλών εφαρμογών

τα widgets καιρού (γενικά τα πολλά widgets)

υπάρχουν τόσα πολλά πάνο που επηρεάζουν

η γνώμη μου είναι να μην ασχολείσαι, δούλεψε τη συσκευή σου όπως εσύ θες άλλωστε σε λίγο καιρό θα βγει η 7 άρα θα χρειαστεί να κάνεις factory reset (ναι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά επιβάλλεται!) και θα επανέρθει (λέμε τώρα, εδώ ακόμα η 6 έχει ένα καράβι προβλήματα η 7 θα δουλεύει?!!! αλλά θα μπαίνουμε στα φόρουμ για να διαβάσουμε τα γνωστά που ποτέ εν τέλει δεν ισχύουν = είναι πολύ πιο smooth, 40% καλύτερα μπαταρία!!!)

Μέχρι στιγμής έχω ανοιχτή τη συσκευή 1 ώρα, με 23 λεπτά οθόνη, και 30 λεπτά deep sleep. Νομίζω καλα ειναι;

Με την τελευταια εκδοση μμ σε 4g με μετρια φωτεινοτητα και χρηση κυριως fb, insta, messenger και τα συναφη, ποσο περιπου σας βγαζει;

Εμενα, με την τελευταία αναβάθμιση έπεσε κατά πολύ ο χρόνος λειτουργίας της οθόνης. Πρώτα μου εβγαζε 4 με 5 + ώρες. Μετά την αναβάθμιση, μου βγάζει 3 με 4 ώρες . Τι στο καλό κάνουν εκεί στην samsung με τα updates ;

Edited by sokratisk91

Εμενα παντος μου εχει φαει 7% ενω η συσκευη ειναι σε αναμονη.

Την εβγαλα απο 100% φορτηση και μετα απο 2ωρες 52 λεπτα χωρις νατην δουλεψω καθολου κατεβηκε στο 93%.

Κατι τρωει την μπαταρια,και αυτο γινεται την τελευταια βδομαδα...

Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη και κανω ακριβως την ιδια χρηση..

Αν συνεχισει ετσι το πρωι θα ειναι στο 65-70% ....χωρις καθολου χρηση...

Εμενα παντος μου εχει φαει 7% ενω η συσκευη ειναι σε αναμονη.

Την εβγαλα απο 100% φορτηση και μετα απο 2ωρες 52 λεπτα χωρις νατην δουλεψω καθολου κατεβηκε στο 93%.

Κατι τρωει την μπαταρια,και αυτο γινεται την τελευταια βδομαδα...

Δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη και κανω ακριβως την ιδια χρηση..

Αν συνεχισει ετσι το πρωι θα ειναι στο 65-70% ....χωρις καθολου χρηση...

Κι εμενα το ιδιο, χωρις λογο ξεκινησε να ρουφαει απο μονο του, χωρις νεα εφαρμογη...μας γκαντεμιασαν που εχουμε τοσο τσιτ συσκευη οι φρουτακιδες :lol: :lol:

λοιπον παιδια ενα τελευταιο και τελειωνω με την παλιο μπαταρια μου...οταν φλασαρω με οντιν, στα αρχεια που βγαινουν απ το unzip υπαρχει ενα csc και ενα home_csc. Ποιο βαζω στο csc στα κουτακια του οντιν;;

Edited by panos_27

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους-ες

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω παρατηρήσει παράσιτα / διακοπές κατά την διάρκεια κλήσης. Είμαι στην cosmote και τις περισσότερες φορές έχω απενεργοποιημένα τα mobile networks. Συμβαίνει και σε άλλους?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Επίσης μου έβγαλε αυτήν την ενημέρωση. Την έχει βάλει κανείς; Εντυπώσεις;

http://imgur.com/a/rVYxi

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Έχω το κινητό από την Παρασκευή. Μερικές φορές νιώθω μια υπερθέρμανση πίσω στο κινητό. Να ανησυχώ?

Έχω το κινητό από την Παρασκευή. Μερικές φορές νιώθω μια υπερθέρμανση πίσω στο κινητό. Να ανησυχώ?

Οχι δεν έχεις θέμα, το καταλαβαίνεις όταν ζεσταίνεται λόγω γυαλιού. Αν δεις σαν αριθμό θερμοκρασία νορμάλ είναι, απλά λόγω υλικού το νιώθεις σαν υπερβολική. Στο λέω εγώ που έχω καταφέρει να φτάσω 70 βαθμούς Κελσίου το s5 και το έβαλα ψυγείο για να κρυώσει. Αυτό δε νιώθει μια

Το πήρα και εγώ το Σάββατο, δεν του έχω βάλει screen protector το έχω σε μια θήκη στυλ πουγκί... και το προσέχω...να του βάλω;γδέρνετε εύκολα (με κανένα νύχι..κλπ); στα προηγούμενα κινητά που είχα πριν πάντα έβαζα.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Το πήρα και εγώ το Σάββατο, δεν του έχω βάλει screen protector το έχω σε μια θήκη στυλ πουγκί... και το προσέχω...να του βάλω;γδέρνετε εύκολα (με κανένα νύχι..κλπ); στα προηγούμενα κινητά που είχα πριν πάντα έβαζα.

Εγω δεν έχω εδώ και 4 μήνες και δεν έχει κάνει κάποιο σημάδι η οθόνη. Φοράει μόνο την clear cover της σαμμυ, και μάλιστα μια φορά έπεσε απ την τσέπη σε δρόμο τραχυ κάπως, και δεν έπαθε κάτι

Αποψη μου να του βαλεις...η οθονη και γδερνετε ευκολα και γενικα σπαει ευκολα...Καλυτερα tempered glass απο α9λη προστασια οθ8νης...

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω παρατηρήσει παράσιτα / διακοπές κατά την διάρκεια κλήσης. Είμαι στην cosmote και τις περισσότερες φορές έχω απενεργοποιημένα τα mobile networks. Συμβαίνει και σε άλλους?

Παιδιά επανέρχομαι πάλι με το θέμα των διακοπών που ακούγονται στις κλήσεις που κάνω και δέχομαι. Το έχει κάποιος άλλος; Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κοιτάξω;

Ευχαριστώ

Ρε παιδιά , μια βοήθεια!

Είχα βγάλει την επιλογή ""ΑΝΑΜΟΝΗ"" στις κλήσεις που έκανα γιατί πάντα τους έβαζα μουσική με το αυτί μου την ώρα που τους μίλαγα! Ήταν η ρύθμιση από το "τηλέφωνο" -->> περισσότερα -->>ρυθμίσεις-->> περισσότερες ρυθμίσεις! Το είχα απενεργοποίησει από εκεί! Όλα καλά για μέρες και τώρα πάλι τελευταία (ίσως και μετά από καμιά αναβάθμιση), εμφανίστηκε πάλι το ρημάδι και πάλι τα ίδια με την μουσική σε αναμονή! Πάω πάλι στις ρυθμίσεις και είναι απενεργοποιημένη η επιλογή αυτή, αλλά παρ' όλα αυτά μου εμφανίζετε κανονικά όταν μιλάω με κάποιον! :confused: Μίλησα και με το Chat και μου είπαν να το πάω να το δουν!

Και κάτι τελευταίο που με ξενέρωσε χθες. Πήγα σε έναν παιδότοπο που έχει wifi με κωδικό και ενώ με ΌΛΑ μου τα παλιά κινητά στο ίδιο μαγαζί ΔΕΝ είχα ποτέ πρόβλημα, με το s7 χθες μου έκανε συνέχει αποσυνδέσεις! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κινητό, εννοώ να συνδέετε και ν' αποσυνδέετε συνεχώς (κάθε 5-6 δευτερόλεπτα) και να εμφανίζετε το μήνυμα χαμηλά ότι συνδέθηκε και συνδέθηκε και ... Είχα μαζί μου και το παλιό κινητό το Sony compact και ήταν όλα κομπλέ, όπως και όλων στο τραπέζι που είχαν και μπακατέλες! Έκανα επανεκκίνηση, διέγραψα τον κωδικό από την μνήμη και τον έβαλα ξανά, άλλαξα θέση, του έκανα προσευχή... δεν έπιασε τίποτα! Σε κανένα άλλο wifi δεν έχω πρόβλημα (σπιτιού, φίλων, μαγαζί), μόνο στο συγκεκριμένο! Τι λέτε να φταίει?

Απλά με προβλημάτισε που όλων των άλλων δούλευε κανονικά , εκτός από το δικό μου! (και δεν ήταν στιγμιαίο, έκανα προσπάθεια και μετά που δεν είχε κόσμο, μπας και ήταν λόγο που είχαν μπει μαζίκά, αλλά και πάλι το ίδιο)

Edited by hasiotis_john

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)