Jump to content

Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω μια βοήθεια σχετικά με το ξεκλείδωμα της συσκευής με δακτυλικο αποτύπωμα. Όταν ανάβει η οθονη και είμαι στην οθόνη κλειδώματος έχω επιλογή να ξεκλειδωσω η με συρσιμο της οθόνης η με δακτυλικο αποτύπωμα. Πως μπορώ να το κάνω να είναι μόνο με το αποτύπωμα;

Επίσης αν τελικά επιλέξω να συρω την οθόνη μετά έχω δύο επιλογές για να ξεκλειδώνει. Η κωδικό pin η αποτύπωμα. Σ αυτή την περίπτωση πως μπορώ να το κάνω πάλι μόνο με το αποτύπωμα;

Απλά δεν μπορείς να το αλλάξεις, βάλε δύσκολο pin!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά δεν μπορείς να το αλλάξεις, βάλε δύσκολο pin!

Σε ευχαριστώ φίλε. Και γιατί μερικές φορές μου βγάζει η πολιτική ασφαλείας (η κάπως έτσι...) δεν επιτρέπει το ξεκλείδωμα με δακτυλικο αποτύπωμα, να καταχωρηθει το pin για ξεκλείδωμα;

Επίσης αν ξέρει κανείς στην ρύθμιση που ειχε να προγραμματιζουμε αυτόματη επανεκκίνηση, αν υπάρχει τρόπος να επιλέγουμε παραπάνω από μια ημέρες η αν υπάρχει κάποιο άλλο app που να το κάνει;

Edited by suzukis
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Το sidesync είναι μια εφαρμογή της samsung που επιτρέπει τον χειρισμό του κινητού από τον υπολογιστή. Υποστηρίζει μόνο κινητά της samsung. Χθες η εφαρμογή έλαβε μια ενημέρωση που στο changelog αναφέρει μόνο μια αλλαγή: "Support Android 7.0 OS". Αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Ρε λες ...

https://drive.google.com/file/d/0B13AutkwtRhJSzU5eURxRHdBa0U/view?usp=sharing

Edited by Lakerdas
Μάκης

Το sidesync είναι μια εφαρμογή της samsung που επιτρέπει τον χειρισμό του κινητού από τον υπολογιστή. Υποστηρίζει μόνο κινητά της samsung. Χθες η εφαρμογή έλαβε μια ενημέρωση που στο changelog αναφέρει μόνο μια αλλαγή: "Support Android 7.0 OS". Αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Ρε λες ...

https://drive.google.com/file/d/0B13AutkwtRhJSzU5eURxRHdBa0U/view?usp=sharing

Τι εννοεις?

Poco X3 nfc 6/128

Τι εννοεις?

Ότι έρχεται το Android 7 υπονοεί.

Αυτό κάνεις δε το γνωρίζει βέβαια. Μπορεί να έρθει τον επόμενο μήνα, μπορεί από το νέο έτος. Σίγουρα όμως το δοκιμάζουν τώρα που μιλάμε.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το nougat είναι σε δοκιμές εδώ και μήνες! Το θέμα είναι αν θα ενσωματώνει και τα καλούδια του note7...

Από την άλλη αν θα είναι μια σταθερή έκδοση χωρίς άπειρα bugs.

Ότι θα βάλουν χαρακτηριστικά της rom από το Note 7 ,το έχει παραδεχτεί και ή ίδια ή Samsung,για να δελεάσει τους κατόχους του N7 να πάνε στο S7,το θέμα είναι πόσα από αυτά θα βάλει.

Καλημέρα σε όλους - αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα. Το κινητό (S7) εδώ και αρκετό καιρό κάνει restart από μόνο του και σε άσχετες στιγμές απαιτώντας φυσικά να βάλω pin κλπ. Το έχει κάποιος αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα? Να κάνω factory reset? ή να δοκιμάσω κάτι άλλο πριν? Ευχαριστώ
Σωτήρης

Καλημέρα σε όλους - αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα. Το κινητό (S7) εδώ και αρκετό καιρό κάνει restart από μόνο του και σε άσχετες στιγμές απαιτώντας φυσικά να βάλω pin κλπ. Το έχει κάποιος αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα? Να κάνω factory reset? ή να δοκιμάσω κάτι άλλο πριν? Ευχαριστώ

δοκίμασε να κάνεις clear cache = αφού κλείσεις το τηλέφωνο πάτα παρατεταμένα τα power button + home + volume up ταυτόχρονα μέχρι να δεις το logo του adroid (η τη δόνηση) τότε άσε ΜΌΝΟ το power button, στο menu του recovery επέλεξε wipe cache, μετά restart, λογικά θα φτιάξει για λίγο και θα σου δώσει χρόνο για να κάνεις factory reset = ναι δυστυχώς θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει.

Προφανώς επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν βλάπτει.

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να ανεβασω ενα screenshot?το αρχειο ειναι 800Χ870 117 kb και μου λεει οτι υπερβαινει το οριο

ρε παιδια γιατι δεν μπορω να ανεβασω ενα screenshot?το αρχειο ειναι 800Χ870 117 kb και μου λεει οτι υπερβαινει το οριο

Γιατί δεν λειτουργεί η επισύναψη αρχείων εδώ και καιρό. Ανέβασε το σε κάποια υπηρεσία και δώσε το link, πχ google photos.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γιατί δεν λειτουργεί η επισύναψη αρχείων εδώ και καιρό. Ανέβασε το σε κάποια υπηρεσία και δώσε το link, πχ google photos.

Για πόσο καιρό μιλάμε δηλαδή; γιατί πριν 20 μέρες στο ποστ 1806 κάποιος φίλος εδώ έβαλε όπως και πιο πρόσφατα, πριν τρεις μέρες

Για πόσο καιρό μιλάμε δηλαδή; γιατί πριν 20 μέρες στο ποστ 1806 κάποιος φίλος εδώ έβαλε όπως και πιο πρόσφατα, πριν τρεις μέρες

Για πολύ καιρό μιλάμε. Ότι φωτογραφίες βλέπεις εδω μέσα επισυνάπτονται με το τρόπο που λέει ο παραπάνω φίλος και θα εμφανιστούν στο post.

Επίσης μπορείς να ανεβάσεις φωτογράφιες μέσω tapatalk αν συνδεθείς στο forum.

Πάμε να συνεχίσουμε τώρα να μιλάμε για τη συσκευή...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ενώ έχω ορίσει αποτύπωμα για ξεκλείδωμα, άλλες φορές όταν είμαι στην οθόνη κλειδώματος μου γράφει να συρω το δάχτυλο στην οθόνη για ξεκλείδωμα η να χρησιμοποιήσω το αποτύπωμα, και άλλες φορές έχω την επιλογή μόνο για συρσιμο της οθόνης χωρίς επιλογή για αποτύπωμα και βγάζει αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161027/06e8112223cfac4ed02e5f704bf3dec2.jpg

Edited by suzukis

Γιατί μερικές φορές όταν πάω να ξεκλειδωσω με αποτύπωμα μου βγάζει αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161027/06e8112223cfac4ed02e5f704bf3dec2.jpg

Μήπως είχες κλείσει το κινητό και το άνοιξες; Μόνο τότε συμβαίνει.

Μήπως είχες κλείσει το κινητό και το άνοιξες; Μόνο τότε συμβαίνει.

Οχι φίλε μου δεν το κλείνω. Το διόρθωσα αυτό που έγραψα πριν αν θες διάβασε το μηπως βοηθήσει καλύτερα να καταλάβετε τωρα

Οχι φίλε μου δεν το κλείνω. Το διόρθωσα αυτό που έγραψα πριν αν θες διάβασε το μηπως βοηθήσει καλύτερα να καταλάβετε τωρα

Γιατι τις φορες αυτες το κλειδωνεις με καποια εφαρμογη και οχι με το κουμπι.. Γι αυτο συμβαινει

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Γιατι τις φορες αυτες το κλειδωνεις με καποια εφαρμογη και οχι με το κουμπι.. Γι αυτο συμβαινει

Έχεις δίκιο φίλε σε ευχαριστώ, δεν χρησιμοποιώ ποτέ το πλήκτρο για να κλειδώσει,το αφήνω να κλειδώσει μολις σβήσει η οθόνη μετά το χρονικό όριο που είχα βάλει, αλλά χρησιμοποιουσα και μια εφαρμογή για να σβήνει η οθόνη και να κλειδώνει αμέσως μόλις αφήνω το τηλέφωνο σε οριζόντια θέση. Αυτή έκανε την "ζημιά"

Καλήμερα μετά την αναβάθμιση των 147 MΒ μου βγάζει μόνιμα ανοιχτό ένα εικονίδιο μετάδοσης πάνω αριστερά το οποίο δεν κλείνει και δεν κάνει τίποτα.

το έχει δει κανείς άλλος?

Edited by xroikon_46
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Παιδιά υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για βέλτιστη απόδοση της κάμερας και καλύτερες φώτο;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/194f19a46a8dee54dca6d647603e125a.jpg

Ερώτηση παιδιά... Γιατί καμιά φορά μου βγάζει αναβάθμιση από μόνο του στο Facebook και στο instagram;; από τι play store τις έχω βγάλει τις αυτόματες.. Από που γίνεται αυτή η αναβάθμιση;;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/194f19a46a8dee54dca6d647603e125a.jpg

Ερώτηση παιδιά... Γιατί καμιά φορά μου βγάζει αναβάθμιση από μόνο του στο Facebook και στο instagram;; από τι play store τις έχω βγάλει τις αυτόματες.. Από που γίνεται αυτή η αναβάθμιση;;

Νομιζω αν θυμάμαι καλά τις είχε προεγκατεστημενες αυτές τις δύο εφαρμογές, γι αυτό μάλλον

Καλήμερα μετά την αναβάθμιση των 147 MΒ μου βγάζει μόνιμα ανοιχτό ένα εικονίδιο μετάδοσης πάνω αριστερά το οποίο δεν κλείνει και δεν κάνει τίποτα.

το έχει δει κανείς άλλος?

Καλημέρα! Το έβγαλε και σε εμένα 2-3 φορές. Είναι από το Facebook. Το απενεργοποίησα τυχαία από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής (στις ειδοποιήσεις) αφού καθάρισα τα cache, έκανα μια αναγκαστική διακοπή της και τέλος μια επανεκκίνηση. Από χθες δεν μου έχει εμφανιστεί. (Επίσης, αν παίζει ρόλο, παρατήρησα ότι έγινε μετά από μια μετάδοση Live της σελίδας του Ολυμπιακού που ακολουθούσα και πλέον ξεγράφτηκα). Δοκίμασε τα παραπάνω και βλέπεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 (SM-G930F)