kutulu26 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Εδώ από τα 16 θα ψηφιζουμε λολ παρτο το τηλέφωνο αλλά δεν είναι για πολύ κακομεταχείριση θελει προσοχή. Θυμάμαι τον εαυτό μου πάντως που είχα βάλει τουγονείς μου να μου αγοράσουν το 8810 στο λύκειο.... λολ με το πανακι μη γίνουν χαρακιές.... Βέβαια εκείνη την εποχή τα παραπάνω τηλέφωνα άντεχαν στην έντονη ζωή 15-18 χρόνων Edited July 7, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Για μένα κυρίως είναι επαγγελματικός ο λόγος και ζω στο εξωτερικό με ότι αυτο συνεπάγεται. Τώρα για να λες ότι θα στο αγοράσει η μητέρα σου μάλλον είσαι κάτω των 18 άρα πες μας εσύ τους λόγους για τους οποίους το χρειάζεσαι η το κοιτάς. Sent from my SM-G930F using Tapatalk 22 ειμαι φιλε μ και αποφοιτω και το θελω αυτο σαν δωρο για την αποφοιτηση μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 22 ειμαι φιλε μ και αποφοιτω και το θελω αυτο σαν δωρο για την αποφοιτηση μου. Τότε πάω πάσο. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπερα, Νεος κατοχος και εγω απο σημερα Εχω ενα μικρο προβλημα ομως Στο κατω μερος της οθονης το touch δεν ειναι πολυ ευαισθητο οταν χρησιμοποιω ζελατινα και μου σπαει τα νευρα ειδικα οταν γραφω Ειχα βαλει tempered glass, το εβγαλα, εβαλα μια απλη ζελατινα αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαξε και πολυ... Χωρις ζελατινα λειτουργει μια χαρα Προερχομαι απο το s6 Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Μου έστειλαν ένα link στο fb και με ρωτάει αν θέλω να το ανοίξω με chrome η fb app. Πως γίνεται τώρα να μην μου ανοίγει το link? Πως γίνετε να με ρωτάει κάθε φορά με τι θα ανοίγει κλπ? Γενικά μπορώ να με ρωτάει για τα πάντα από το να τα βάζει μόνο του σαν default apps? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ερώτηση από την πρώτη μέρα έχω απενεργοποιησει το fast charge, φόρτιζε normal. Μετά το update πάει υπερβολικά αργά σε φάση δεν ζεσταίνεται κάν η συσκευή. Το παρατήρησε κανένας άλλος; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπερα, Νεος κατοχος και εγω απο σημερα Εχω ενα μικρο προβλημα ομως Στο κατω μερος της οθονης το touch δεν ειναι πολυ ευαισθητο οταν χρησιμοποιω ζελατινα και μου σπαει τα νευρα ειδικα οταν γραφω Ειχα βαλει tempered glass, το εβγαλα, εβαλα μια απλη ζελατινα αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαξε και πολυ... Χωρις ζελατινα λειτουργει μια χαρα Προερχομαι απο το s6 Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο? Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με tempered glass. Στο κάτω μέρος δεν πιάνει σωστά το άγγιγμα ενώ χωρίς είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Καλησπερσ στην παρεα, Εχω στο κλειδωμα οθονης "μοτιβο και αποτυπωματα". Αυτοματο κλειδωμα "αμεσα". Αφου κλειδωσει το κινητο, οταν παω να το ανοιξω, ανοιγει απλα με κυλιση κι οχι με μοτιβο ή αποτυπωμα. Εχω μια συσκευη bluetooth για να μιλαω. Πως μπορω να εχω την συσκευη, να την θεωρει αξιοπιστη, αλλα να μην επιρρεαζει το κλειδωμα; Ευχαριστω εκ των προτερων Edited July 8, 2016 by apstratos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 για το touch και τα tempered που λετε ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 και τι κάνουμε ρε παιδιά σε αυτή τη περίπτωση?? το αφήνουμε χωρίς προστασία?? :cry: μου κάνει εντύπωση πάντως που το φαινόμενο ισχύει μόνο στο κάτω μέρος της οθόνης κάτι διάβασα ότι μέσω εφαρμογής μπορεί να ανέβει η ευαισθησία του αγγίγματος καθώς επίσης και μέσα από τις ρυθμίσεις-γλώσσα και εισαγωγή-ταχύτητα δείκτη μπορεί να το τσεκάρει κάποιος που φοράει tempered glass? γιατί το δικό μου από τα νεύρα μου το έβγαλα, και αυτό και τη ζελατίνα που του έβαλα μετά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπερσ στην παρεα, Εχω στο κλειδωμα οθονης "μοτιβο και αποτυπωματα". Αυτοματο κλειδωμα "αμεσα". Αφου κλειδωσει το κινητο, οταν παω να το ανοιξω, ανοιγει απλα με κυλιση κι οχι με μοτιβο ή αποτυπωμα. Εχω μια συσκευη bluetooth για να μιλαω. Πως μπορω να εχω την συσκευη, να την θεωρει αξιοπιστη, αλλα να μην επιρρεαζει το κλειδωμα; Ευχαριστω εκ των προτερων ποιο το νοημα να την θεωρει αξιοπιστη αν δεν θες να σου κραταει ξεκλειδωτο το κινητο?:confused: Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Εμενα γραφει product code G930FZKA. Ξερει κανεις ποιας χωρας ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Εμενα γραφει product code G930FZKA. Ξερει κανεις ποιας χωρας ειναι; Είναι από U.A.E και είναι το τετραπυρηνο με τον snapdragon. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited July 8, 2016 by michaelp900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Νομίζω ότι έχει 3 ακόμα γράμματα ο κωδικός κάπου. Εμένα από Ρουμανία ήταν G930FZKAROM Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημερα παιδια το πειρα και εγω επιτελους χθες στην αποφοιτηση μου τεχνικος η/υ μαζι με ολα τα τεριαστα του: Αλλα ρε παιδια εβαλα τον φορτηστη τον ασυρματο να φορτιζει και μ εμφανισε ενα πρασινο χρωμα και μετα ενα μπλε τι γινεται πως δουλευει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Παιδιά καλησπέρα εδώ και δύο μέρες ενώ τα μυνηματα μου έρχονται κανονικά δεν μου βαράει η ειδοποίηση και το αναδυομενο παράθυρο, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι στις ρυθμίσεις τα έχω κανονικά ανοιχτά. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ο ασύρματος φορτιστής στο μπλε φορτίζει και όταν γίνει πράσινο σταματά. Εξάλλου δες τι γράφει και στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Ο ασύρματος φορτιστής στο μπλε φορτίζει και όταν γίνει πράσινο σταματά. Εξάλλου δες τι γράφει και στο κινητό! Δηλ τι γραφει στο κινητο φιλε μ και πως λειτουργει ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δηλ τι γραφει στο κινητο φιλε μ και πως λειτουργει ; Όταν είναι μπλε το φως το κινητό λέει ότι φορτίζει! Άμα δεν δίχνει ότι φορτίζει καθόλου τότε υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Όταν είναι μπλε το φως το κινητό λέει ότι φορτίζει! Άμα δεν δίχνει ότι φορτίζει καθόλου τότε υπάρχει πρόβλημα! Δηλ για να καταλαβω δεν θελει καποια ρυθμιση απο το κινητο μ το S7 για να δουλευει σωστα το samsung wireless charger ; πρωτη μ φορα εχει τετοιο πραμα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 παντως επρεπε γενικα η samsung να κυκλοφορησει μαζι με το κινητο τον fast wireless charger . αυτος ο απλος ειναι πολυ αργος. με το να κυκλοφορησει εννοω σε μεγαλα καταστηματα ,ακομα και στο πακετο που χε η βοντα για το κινητο ειχε τον αργο φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 παντως επρεπε γενικα η samsung να κυκλοφορησει μαζι με το κινητο τον fast wireless charger . αυτος ο απλος ειναι πολυ αργος. με το να κυκλοφορησει εννοω σε μεγαλα καταστηματα ,ακομα και στο πακετο που χε η βοντα για το κινητο ειχε τον αργο φορτιστη Σε εμένα πάντως unbranded ιταλικό είχε τον fast charge μέσα παίδες. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δηλ για να καταλαβω δεν θελει καποια ρυθμιση απο το κινητο μ το S7 για να δουλευει σωστα το samsung wireless charger ; πρωτη μ φορα εχει τετοιο πραμα. Καμιά απόλυτος ρύθμιση δεν θέλει! Βάζεις πάνω και τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπερα θελω να αγορασω μεταχειρισμενο s7. Πως μπορω να δω αν ειναι ρουταρισμενο και αν έχει πειραχτει ο knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Γεια σας παιδιά! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το STRAVA ή κάποια παρόμοια εφαρμογή με το S7; Θέλω να το πάρω αλλά το σκέφτομαι γιατί με το S6 δεν παίζει πολύ καλά, αργεί να κάνει auto pause κλπ.. Γενικά έχει καλή λήψη το GPS του; :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καμιά απόλυτος ρύθμιση δεν θέλει! Βάζεις πάνω και τέλος! Μάλιστα το βάζω από πάνω με την θήκη ή χωρίς και φορτίζει? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts