am4tzi Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Όταν λες χαμένες τι εννοείς; Χάνει το κινητό το σήμα, αυτός που σε καλεί ακούει ότι θα ειδοποιηθω για την κλήση και εγώ λαμβάνω SMS ότι με κάλεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 έχω χαμένες κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Συμβαίνει και σε εμένα, Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Χάνει το κινητό το σήμα, αυτός που σε καλεί ακούει ότι θα ειδοποιηθω για την κλήση και εγώ λαμβάνω SMS ότι με κάλεσαν Συμβαίνει και σε μένα cosmote...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Και σε μενα συμβαινει μερικες φορες. Με βονταφον. αν παμε ρυθμισεις μπαταρια σε αναμονη ανφερει τον χρονο χωρις σημα Μερικες φορες οταν το εχω αυτοματο 3g2g μου αναφερει ενα 3-4 % Edited May 4, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 έχω χαμένες κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Σε εμένα το έκανε (με Vodafone) όταν είχα ενεργοποιημένο το 4G. Πλέον με 3G/2G δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am4tzi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Βλέπω πως αρκετοί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα τώρα είναι τι κάνουμε γι αυτό. Για μένα πάντως δεν είναι λύση σε μια συσκευή αυτού του κόστους να απενεργοποιω το 4g για να μην έχει πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Βλέπω πως αρκετοί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα τώρα είναι τι κάνουμε γι αυτό. Για μένα πάντως δεν είναι λύση σε μια συσκευή αυτού του κόστους να απενεργοποιω το 4g για να μην έχει πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις. Συμφωνώ απολύτως. Σκεφτόμουν να το αγοράσω και... "έχω παγώσει" για την ώρα :confused: Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Σε εμένα το έκανε (με Vodafone) όταν είχα ενεργοποιημένο το 4G. Πλέον με 3G/2G δεν έχω κανένα θέμα. Δεν συμβαίνει μόνο με 4G. Εγώ έχω 2G/3G αποκλειστικά και το έχω παρατηρήσει. Δεν συμβαίνει πάντως ούτε συχνά ούτε συστηματικά στη δική μου περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Δεν συμβαίνει μόνο με 4G. Εγώ έχω 2G/3G αποκλειστικά και το έχω παρατηρήσει. Δεν συμβαίνει πάντως ούτε συχνά ούτε συστηματικά στη δική μου περίπτωση. Καλά κι'εμένα μια στο τόσο συνέβαινε αλλά παρατήρησα οτι σταμάτησε εντελώς όταν το γύρισα σε 3G. Ετσι κι'αλλιώς το 3G με καλύπτει με τη χρήση που κάνω. Εχω την εντύπωση πάντως οτι μέχρι να δώσουν οι πάροχοι VoLTE (αν το δώσουν κάποια στιγμή) αυτά τα θέματα θα υπάρχουν. Στην μετάβαση απο 4G σε 3G όταν δέχεσαι ή κάνεις κλήση (ειδικά εν κινήσει) όλο και κάτι-κάπου θα σκαλώσει. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristoste Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μου έχει τύχει το φαινόμενο αυτό με εκτός samsung συσκευή. Με Vodafone. Η εναλλαγή 4g 3g μάλλον δημιουργεί όντως το θέμα τώρα που το λέτε. Νόμιζα ότι είναι θέμα μόνο της Voda αλλά μάλλον υπάρχει θέμα με τους παροχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am4tzi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μου έχει τύχει το φαινόμενο αυτό με εκτός samsung συσκευή. Με Vodafone. Η εναλλαγή 4g 3g μάλλον δημιουργεί όντως το θέμα τώρα που το λέτε. Νόμιζα ότι είναι θέμα μόνο της Voda αλλά μάλλον υπάρχει θέμα με τους παροχους. Με Samsung S4 και xiaomi redmi note 2 δεν είχα τέτοια θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristoste Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Με Samsung S4 και xiaomi redmi note 2 δεν είχα τέτοια θέματα Υποστήριζαν 4g αυτα? Γιατί μάλλον εκεί κάτι παίζει. Το ίδιο παθαίνει πολύ πολύ σπάνια και το iphone 5s. Την ίδια στιγμή όταν τύχαινε να το παρατηρώ η ένταση του σήματος είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Είχα ψαλλει την voda στην εξυπηρέτηση, μου είπαν θα έκαναν επανεκκίνηση της γραμμής μου ή κάτι τέτοιο και από τότε το έκανε ακόμα πιο σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrkor Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπέρα. Έχω το s7. Μετά από πτώση χτύπησε με δύναμη σε κογχη η κάμερα, σε σημείο ακαλυπτο από την θήκη, και ραγισε. Αν το πάω για επισκευή θα χαθεί η αδιάβροχοποίηση? Σε ερώτηση στη smartec που είχε κάνει φίλος για άλλο λόγο του είχαν πει ότι θα το φτιάξουν όπως ήταν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ρε παιδια με τον ασυρματο φορτιστη μου βγαζει αυτον τον χρονο γτ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/824fb1a78c8720df3d223463d1152067.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ρε παιδια με τον ασυρματο φορτιστη μου βγαζει αυτον τον χρονο γτ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/824fb1a78c8720df3d223463d1152067.jpg Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει κουμπωσει καλα το καλώδιο σε μια απο τις δυο πλευρές Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δεν εκανε καλη επαφη εφτιαξε Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ρε παιδια το αυτο σας λειτουργει εσας εγω το παω κατο απο λαμπα καινμετα στο σκοταδι και εχει ιδια φωτεινότητα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ρε παιδια το αυτο σας λειτουργει εσας εγω το παω κατο απο λαμπα καινμετα στο σκοταδι και εχει ιδια φωτεινότητα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχεις ενεργοποιησει ; Αν ναι, τοτε κανε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οχι μονο δουλευει αλλα δουλεύει και άψογα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δλδ αν το πας σε μια λαμπα και μετα σε ενα σκοτεινό μερος σου την κατεβαζει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ρε παιδια το αυτο σας λειτουργει εσας εγω το παω κατο απο λαμπα καινμετα στο σκοταδι και εχει ιδια φωτεινότητα Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμβαίνει ναι. Το έχω γράψει και παλιότερα και αναφέρεται σε πολλά φορουμ. Το πολύ περίεργο είναι οτι αν το έχεις σε οριζόντια επιφάνεια πέφτει η φωτεινότητα όταν μειώνεται και ο εξωτερικός φωτισμός, αν το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δλδ αν το πας σε μια λαμπα και μετα σε ενα σκοτεινό μερος σου την κατεβαζει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάντα ανεβαίνει κατεβαίνει όπως θα έπρεπε ,πότε δεν παρατήρησα δυσλειτουργία του . Έχω το edge όμως Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δλδ αν το πας σε μια λαμπα και μετα σε ενα σκοτεινό μερος σου την κατεβαζει; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να το βάλεις στο auto με τη μπάρα τέρμα δεξιά, στο full. Μετά θα σου λειτουργεί μια χαρά. Θα αυξομειώνει το φωτισμό ανάλογα τις συνθήκες από τέρμα αριστερά ( minimum ) έως τέρμα δεξιά ( maximum ). Στο δικό μου τουλάχιστον ( S7 edge ) λειτουργεί άψογα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ψηνομαι για αγορα του S7, και κοιταζοντας στο skroutz παρατηρησα οτι υπαρχουν 2 εκδοχες του μαυρου χρωματος. Η μια ειναι "Onyx Black" και η αλλη "Black Sapphire". H "Onyx Black" ειναι αυτη που μπλετιζει και η "Black Sapphire" ειναι η καταμαυρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ψηνομαι για αγορα του S7, και κοιταζοντας στο skroutz παρατηρησα οτι υπαρχουν 2 εκδοχες του μαυρου χρωματος. Η μια ειναι "Onyx Black" και η αλλη "Black Sapphire". H "Onyx Black" ειναι αυτη που μπλετιζει και η "Black Sapphire" ειναι η καταμαυρη; Φιλε μου μαλλον κατι δε γραφουν σωστα καποιοι στο skroutz. Μονο η black onyx υπαρχει που ειναι κατραμι μαυρο. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Black sapphire είναι η ονομασία του μαύρου χρώματος για το s6, το οποίο μπλεδίζει και λίγο. Το μαύρο του s7 είναι τέρμα σκούρο. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts