djkostas20 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Για να δούμε αν και σε σχέση με CM σε όποιο κινητό δοκίμασα ήταν στην μισή ταχύτητα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Τις cm δεν τις μπορώ με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 εχει δοκιμασει καποιος paranoid; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 παιδια καλημερα , θελει καποιος φιλος ,γιατι εχει μεινει ακομη στην 4.4.2 να βαλει καποια απο τις γνωστες ρομ chupacups ,claudi κλπ ομως τις παλιες ,οχι 5lolipop ,ουτε cyanogenmod ,υπαρχει κανενα λινκ ?? εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω ,ουτε εχω κρατησει καμια να του εδινα ...... το τηλεφωνο ειναι d855 ...αν γινεται βεβαια .. Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) παιδια καλημερα , θελει καποιος φιλος ,γιατι εχει μεινει ακομη στην 4.4.2 να βαλει καποια απο τις γνωστες ρομ chupacups ,claudi κλπ ομως τις παλιες ,οχι 5lolipop ,ουτε cyanogenmod ,υπαρχει κανενα λινκ ?? εχω φαει τον τοπο και δεν βρισκω ,ουτε εχω κρατησει καμια να του εδινα ...... το τηλεφωνο ειναι d855 ...αν γινεται βεβαια .. Δες εδω αγορινα μου ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6086248 Edited May 7, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δες εδω αγορινα μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6086248Εισαι ποιητης:):)...... σε ευχαριστω και σορυ που δεν ειχα δει το ποστ .... Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 παιδια μονος μου ειμαι με την cm11 και τα force close? Ο developer απλα αγνοει οτι του πουνε οι αλλοι... Αλλος λεει δεν σβηνονται τα στατιστικα της μπαταριας και του απαντα εμενα μια χαρα ειναι (προβλημα σου) Για καποιο λογο εγω οποτε βαλε εχω force closes... Δοκιμαζει κανεις αλλος να μου πει παιδες? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πολύ καλή του cloydy αλλά σαν την cm δεν είναι.ειδικά στην μπαταρία έχω απογοητευτεί, με quizdom που παίζω ούτε 4 ώρες οθόνη δεν φτάνει.με cm έφτανα 5 ώρες σκέφτομαι ξανά την cm12 αλλά με προβληματίζει η κάμερα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 androidnow hd 10.3 δοκιμαζω τωρα.ξερει κανεις σε αυτη την ρομ τι λεει απο μπαταρια? ποιιος εχει να προτεινει καποια ρομ με καλη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πολύ καλή του cloydy αλλά σαν την cm δεν είναι.ειδικά στην μπαταρία έχω απογοητευτεί, με quizdom που παίζω ούτε 4 ώρες οθόνη δεν φτάνει.με cm έφτανα 5 ώρες σκέφτομαι ξανά την cm12 αλλά με προβληματίζει η κάμερα Με snap εμένα έβγαζε μια χαρά photos. Cm12 τα έφτιαξαν όλα τα θεματάκια? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δεν είχα ποτέ θέματα με την cm12 να πω την αλήθεια, μόνο για την κάμερα άλλαξα.τώρα έβαλα την τελευταία, 12.1 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Με cloudy μια μέρα και 3 ώρες οθόνη. Cm και δεν είμαι καλά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αληθευει οτι η cyanogen mod εφθασε σε πολυ καλο επιπεδο σταθεροτητας/ταχυτητας/μπαταριας! Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Μιλάμε τώρα για 2πλάσιες τιμές, αν βρω και για πιο λόγο τραβάει data ενώ τα έχω κλειστά, είμαι κομπλέ και εχτές δεν ήμουν σε μέρος με καλό σήμα, έτρεχα στου διαόλου την μάνα στις βουνοκορφές με σήμα 0 πολλές φορές Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδια ειναι θεμα της ρομ εαν την εχω για 4 μερες χωρις κανενα προβλημα και την πεμπτη μερα μου βγαλει system ui crash επειτα απο κατεβασμα 30 εφαρμογων ταυτοχρονα απο απο google play? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδια ειναι θεμα της ρομ εαν την εχω για 4 μερες χωρις κανενα προβλημα και την πεμπτη μερα μου βγαλει system ui crash επειτα απο κατεβασμα 30 εφαρμογων ταυτοχρονα απο απο google play? Mπορει να εφαγε φλασια και ειναι λογικο καποιες φορες με τοσα installs ταυτοχρονα. Μην μασας. Δεν ειναι τιποτα αγορινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Mπορει να εφαγε φλασια και ειναι λογικο καποιες φορες με τοσα installs ταυτοχρονα. Μην μασας. Δεν ειναι τιποτα αγορινα. Επισκέφθηκα σπιτι με 6mb/s download και του δωσα να καταλαβει.... :-) Και εγω αυτο ελπιζω.... εχω cm11 5 μερες και το μονο bug που συναντησα ηταν ενα system ui crash... Αναγκαστηκα ομως να βγαλω μπαταρια... Φιλε cocous ενα ευχαριστω απο ολους για την βοηθεια που προσφερεις.... Υσχυει για ολους τους βοηθητικους συμφορουμιτες!.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Επισκέφθηκα σπιτι με 6mb/s download και του δωσα να καταλαβει.... :-) Και εγω αυτο ελπιζω.... εχω cm11 5 μερες και το μονο bug που συναντησα ηταν ενα system ui crash... Αναγκαστηκα ομως να βγαλω μπαταρια... Φιλε cocous ενα ευχαριστω απο ολους για την βοηθεια που προσφερεις.... Υσχυει για ολους τους βοηθητικους συμφορουμιτες!.... Να σαι καλα αγορινα. Γενικα ολα τα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ καλα, ομιλιτικα και βοηθανε αρκετα, κατι που δυσκολα βλεπεις.:) EDIT: Νεα ρομ απο τον SEVEN αγορινες. https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952602273 Edited May 12, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ειμαι ο μονος δηλαδη σε cm11??? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επιστρεφει slim rom και για εμας παιδια ! Κυκλοφορησε και paranoid android καινουρια με βαση android 5.1.1 r2 και OTA app... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Επιστρεφει slim rom και για εμας παιδια ! Κυκλοφορησε και paranoid android καινουρια με βαση android 5.1.1 r2 και OTA app... τις εχει δοκιμάσει καποιος; καποιο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 τις εχει δοκιμάσει καποιος; καποιο λινκ; Την paranoid την εχω δοκιμασει εγω. ωραια ρομ ειναι οπως σε ολα τα κινητα αλα θελει δουλεια ακομα στο G3, σιγουρα θα γινει πολυ καλη παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 απο μπαταρία πως είναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 απο μπαταρία πως είναι;;; δεν ξερω γιατι μια μερα την κρατησα. απλα ηθελα να δω ποσο γρηγορα την εχουν προχωρησει απο οταν βγηκε και αν κολλανε σε ασχετα πραγματα. και απο οτι ειδα τα εχουν κανει ολα καλα και εχουν δωσει κ αλλο ενα Update με αρκετα fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Εγώ πάντως δεν έχω δοκιμάσει μία ακόμα bugfree aosp/cm. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα ελπίδες για να δούμε καθαρή stable. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts