Jump to content

[LG G3] Custom ROMs

takis6666
 Κοινοποίηση

Τι ρομ τρεχετε?  

8 members have voted

1. 1. Τι ρομ τρεχετε?

• Cm13
    • Ressurection Remix
    • Xenon hd
    • fulmics mm
      0
    • fulmics lollipop
      0
    • cloudy
    • aicp 11
      0
    • broken
      0
    • xosp
      0
    • blissrom
      0
    • broken
      0
    • prime
    • mokee
      0
    • Vrtoxin
      0
    • orion os
      0

Recommended Posts

Προς διαχειριστές...

Πιστεύω ότι θα έπρεπε στο συγκεκριμένο θέμα το Poll είτε να μηδενιστεί και να ξανα-ανοίξει είτε ιδανικά να μπορείς να αλλάζεις την επιλογή σου και να ανανεωθούν οι rom που ψηφίζουμε καθώς π.χ. η Chupa Chups έχει σταματήσει. Το poll είναι πλέον outdated καθαρά.

Δεν ξέρω αν γίνονται τα παραπάνω. Σαν πρόταση το λέω

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 377
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς διαχειριστές...

Πιστεύω ότι θα έπρεπε στο συγκεκριμένο θέμα το Poll είτε να μηδενιστεί και να ξανα-ανοίξει είτε ιδανικά να μπορείς να αλλάζεις την επιλογή σου και να ανανεωθούν οι rom που ψηφίζουμε καθώς π.χ. η Chupa Chups έχει σταματήσει. Το poll είναι πλέον outdated καθαρά.

Δεν ξέρω αν γίνονται τα παραπάνω. Σαν πρόταση το λέω

Σκεφτομουνα να δημιουργησω νεο..

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Ρε παιδια εχω μπερδευτει δεν ξερω ποια ρομ να βαλω η cloudy ειναι πιο smooth απτην stock?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Ρε παιδια εχω μπερδευτει δεν ξερω ποια ρομ να βαλω η cloudy ειναι πιο smooth απτην stock?

Xenon hd η πιο smooth. Η ressurection remix. Για stock ισος η cloudy λιγο πιο smooth.

Εβαλα την cloudy τελικα γενικα ευχαριστημενος καλη μπαταρια λιγο πιο snappy μεχρις στιγμης δεν εχω βρει ουτε 1 bug
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Τελικά η cloudy πρέπει να είναι η καλύτερη stock based rom το μόνο θέμα μου είναι ότι αν είναι ανοιχτά Wireless και 3g ταυτόχρονα σέρνεται το τηλέφωνο.
Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση.

Εβαλα την cloudy τελικα γενικα ευχαριστημενος καλη μπαταρια λιγο πιο snappy μεχρις στιγμης δεν εχω βρει ουτε 1 bug

Bugs δεν νομιζω να βρεις με τιποτα. Tο θεμα ειναι να βρεις καλη καταναλωση και οχι wakelocks +ταχυτητα. Κατι που δεν εχουν η stock roms του g3 ακομα. Και δεν ξερω αν θα εχουν και ποτε. Το αντιθετο τον samsung roms. Τελειες stock roms χαλια aosp roms.

Bugs δεν νομιζω να βρεις με τιποτα. Tο θεμα ειναι να βρεις καλη καταναλωση και οχι wakelocks +ταχυτητα. Κατι που δεν εχουν η stock roms του g3 ακομα. Και δεν ξερω αν θα εχουν και ποτε. Το αντιθετο τον samsung roms. Τελειες stock roms χαλια aosp roms.

περασα xenonhd αλλα δεν με πειθει η καμερα + θελω ραδιοφωνο 24/7

για κάμερα αυτή εγώ έχω και γαζώνει http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-best-camera-audio-image-optimize-lg-t3071063

όσο για το ράδιο για όνομα, τόσα apps έχει

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

για κάμερα αυτή εγώ έχω και γαζώνει http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/mod-best-camera-audio-image-optimize-lg-t3071063

όσο για το ράδιο για όνομα, τόσα apps έχει

ολα τα apps θελουν δεδομενα της lg δεν θελει τιποτα μονο ακουστικα

υπάρχουν άπειρα τέτοια apps, έχει πάρει το μάτι μου πολλές φορές να προτείνουν χρήστες εδώ στην ενότητα του android.προσωπικά δεν έχω ούτε είχα ποτέ ραδιο στο κινητό, είτε ακούω mp3 είτε online

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

20€ είχε το handfree μου, bt, που έχει και ραδιόφωνο μονό του. Άσχετα από το κινητό.

Google Pixel 6 Pro

Ελεύθερο ράδιο μόνο ένα σπίριτ τα άλλα θέλουν Δεδομένα.και το σπίριτ έχει κάποια θεματάκια
:ninja:

τελικα ξαναγυρισα στην στοκ του g3 μου αρεσει πιο πολυ το design για καποιο λογο :p

cloudy μακρόν καλύτερη σε κατανάλωση μπαταριάς και ταχύτητας κινητού .Αλλά μετά από δοκιμή περίπου 8 ρομ κατέληξα και ξανάβαλα την δική του χωρίς ρουτ χωρίς τίποτα , το μόνο πρόβλημα η μπαταρία αλλά δεν βαριέσαι με ένα παουερ Μπανκ λύνετε.

cloudy μακρόν καλύτερη σε κατανάλωση μπαταριάς και ταχύτητας κινητού .Αλλά μετά από δοκιμή περίπου 8 ρομ κατέληξα και ξανάβαλα την δική του χωρίς ρουτ χωρίς τίποτα , το μόνο πρόβλημα η μπαταρία αλλά δεν βαριέσαι με ένα παουερ Μπανκ λύνετε.

μια απτα ιδια

• 2 weeks later...
μετα την cloudy παω στην fulmics ειναι αρκετα γρηγορη
υπογραφή εκτός ορίων

Παιδιά έχω θέμα με το g3 tweaks και κατέβασα και το unlocker αυτής αλλά δεν μου το αναγνωρίζει η εφαρμογή και δεν μου ξεκλειδώνει κάποια πράγματά.

Μία ερώτηση. Έχω την xenonHd με τον Nebulakernel απο την μπαταρία είμαι αρκετά ευχαριστημένος, απλά σκέφτομαι να ξαναπεράσω στην μαμά έκδοση. το θεμα είναι οτι δεν εχω κρατησει restore την μαμα ρομ. υπαρχει καποιος τροπος;

Βάλε μία στοκ based ή μία pre-rooted στοκ διαφορετικά επαναφορά σε στοκ κατάσταση με flash tool(εδώ θα χάσεις root, custom recovery και τα λοιπά)

Google Pixel 6 Pro

Κώστα η stock based που είπες είναι σαν την μαμά ρομ; δουλεύουν το qremote, η κάμερα έχει το φλας γύρω γύρω στην μπροστινή; και αν ναι έχεις κάποια να μου προτείνεις;

• The title was changed to [LG G3] Custom ROMs