mousikofilos_22 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παιδιά έχω ξεκλείδωτο bootloader, μου το έκανε ένας φίλος μου, ωστόσο δεν έχω περαιτέρω γνώσεις σε twrp κλπ. Θέλω να προσπαθήσω να σώσω το κινητό χωρίς factory reset. Τι θα πρέπει να κάνω γι' ατό; Αν όχι, αναγκαστικά θα πάω σε τρισκατάρατο factory reset (wipe all data επιλογη). Γνωρίζετε μήπως παίζει να μην δουλέψει ούτε έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Παιδιά έχω ξεκλείδωτο bootloader, μου το έκανε ένας φίλος μου, ωστόσο δεν έχω περαιτέρω γνώσεις σε twrp κλπ. Θέλω να προσπαθήσω να σώσω το κινητό χωρίς factory reset. Τι θα πρέπει να κάνω γι' ατό; Αν όχι, αναγκαστικά θα πάω σε τρισκατάρατο factory reset (wipe all data επιλογη). Γνωρίζετε μήπως παίζει να μην δουλέψει ούτε έτσι; Εισαι τυχερος μες στην ατυχια σου αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader...δεν χρειαζεται η twrp απλα θα φλασαρεις τη stock rom που θελεις(καλυτερα τη V9.5.2.0.NAAMIFA MIUI9 ) θα χρησιμοποιησεις ενα απο τα δυο εργαλεια για flash ...Η το miflash tool , η το κατω εργαλειο (τελευταια εκδοση 0.5.2) ακολουθωντας απλα τις οδηγιες θα σε παει σε μια σελιδα με ολες τις επισημες roms της xiaomi.Εκει θα διαλεξεις ποια θελεις,χωρις να βιαζεσαι ακολουθωντας οτι σου λεει...Ελπιζω να εχεις ηδη εγκατεστημενους usb drivers κλπ & το pc να αναγνωριζει σωστα τη συσκευη... Τωρα για τα δεδομενα μην συζητας καν, κοιτα να σωσεις τη συσκευη πρωτα αυτο εχει σημασια τωρα... (wipe data απο που θα κανεις αν δεν σου εμφανιζει τη recovery?) __Αν χρησιμοποιησεις το miflastool παρε απο εδω τη rom : http://en.miui.com/download-299.html και πηγαινε στο Flashing Guide Method 3: Fastboot : http://en.miui.com/a-234.html και διαβασε προσεκτικα απλα μην βιαζεσαι δεν ειναι κατι δυσκολο... Edited May 19, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Το mi flash tool έχει μια επιλογή "save user data", επέλεξε το πριν πατήσεις το flash, αν μετά έχεις θέματα τότε κάνεις factory reset Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Πολυ σωστα ! το ξεχασα εντελως , ειναι τυχερος τελικα ...(ισως) Edited May 19, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Πω ευχαριστώ παιδιά είστε άψογοι. Το factory reset το βασιζα στο ότι μου βγάζει 3 επιλογές : 1. reboot, 2. wipe data 3. κατι με το misuite (το οποίο δεν λειτουργεί). Συνεπώς υπέθεσα ότι αν επέλεγα την 2η επιλογή, θα ξεκινούσα κανονικά η συσκευή μου, αλλά με factory reset. Θα δοκιμάσω τις επιλογές που μου προτείνετε και θα σας ενημερώσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Μάγκες δεν κατάφερα τίποτα. Το τηλέφωνο έχει κολλήσει σε recovery mode. Το MiFlashTool δεν "διαβάζει" το τηλέφωνο. Το άλλο το MiTool, ενώ το διαβάζει, κολλάει στο usb debugging, μου ζητάει να ανοίξω το τηλέφωνο για να ενεργοποιήσω το usb debugging (που προφανώς όσο λειτουργούσε είχα ενεργοποιημένο), αλλα το τηλέφωνο δεν ανοίγει ώστε να το κάνω αυτό! Μπορεί να είναι λύση πια η χρήση του κινέζικου MiPcSuite; Αλλά έτσι μάλλον αποχαιρετώ τα αρχεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 (edited) Μάγκες δεν κατάφερα τίποτα. Το τηλέφωνο έχει κολλήσει σε recovery mode. Το MiFlashTool δεν "διαβάζει" το τηλέφωνο. Το άλλο το MiTool, ενώ το διαβάζει, κολλάει στο usb debugging, μου ζητάει να ανοίξω το τηλέφωνο για να ενεργοποιήσω το usb debugging (που προφανώς όσο λειτουργούσε είχα ενεργοποιημένο), αλλα το τηλέφωνο δεν ανοίγει ώστε να το κάνω αυτό! Μπορεί να είναι λύση πια η χρήση του κινέζικου MiPcSuite; Αλλά έτσι μάλλον αποχαιρετώ τα αρχεία μου. χρειαζεσαι εγκατασταση οδηγων στο ειπα χθες... Qualcomm Driver for Mi5 QDLoader HS USB Driver for Mi5 ADB Tools and ADB Setup for Mi5 __ https://xiaomifirmware.com/downloads/download-drivers-tools-xiaomi-mi5/ __Μπορεις να δοκιμασεις και με το Μi PC Suite η xiaomi υποστηριζει πως εκτος απο ενημερωσεις & backup κλπ μπορει να επαναφερει και απο brick... Εδω : http://pcsuite.mi.com/ διαβασε εδω : https://www.technobuzz.net/use-mi-pc-suite-to-flash-fastboot-rom-on-bricked-xiaomi-phones/ (αν εγκαταστησεις σωστα τους οδηγους θα δουλεψουν και τα αλλα 2 εργαλεια...Μολις εγκαταστησεις μπορεις να απενεργοποιησεις την υπογραφη & reboot το pc) απενεργοποιηση υπογραφης μονιμα η προσωρινα : http://en.miui.com/thread-237673-1-1.html (αυτο μπορει να γινει & απο τα windows > ρυθμισεις > ενημερωση & ασφαλεια > αποκατασταση > εκκινηση για προχωρημενους > αντιμετωπιση > επιλογες για προχωρημενους > ρυθμισεις εκκινησης > το F7 οπως θα σου γραψει , απενεργοποιει την υπογραφη ) δες το κι εδω : (με το pc suite δεδομενα διαγραφονται...Σε αυτες τις περιπτωσεις σωνουμε πρωτα τη συσκευη & τα δεδομενα ερχονται σε δευτερη μοιρα) Edited May 20, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδια, δυστυχως το δικο μου παρεδωσε πνευμα, το βρηκα με κλειστη οθονη και απο τοτε δεν ξανανοιξε.... Ανοιξα καπακια, εβγαλα μπαταριες, συνδεσα ξεσυνδεσα καλωδια, αλλα τιποτα. Το βλεπει στο adb, φλασαρα και μαμισια ρομ, αλλα παλι τιποτα, η οθονη δεν ξαναδειχνει εικονα. κριμα, γιατι το κινητο φυσαγε.. Περασα σε Mi5S τωρα και περιμενω να δω το Mi8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Καλημέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση για 9.5.3.0. δεν την έκανα ακόμα. Την έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Καλημέρα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε αναβάθμιση για 9.5.3.0. δεν την έκανα ακόμα. Την έχει κάνει κανένας να μας πει εντυπώσεις? Sent from my MI 5 using Tapatalk Κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων έχει. Διάβασα όμως πως κάποια άτομα που την κάναν πέσανε σε bootloop οπότε ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων έχει. Διάβασα όμως πως κάποια άτομα που την κάναν πέσανε σε bootloop οπότε ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι γίνεται.Πέσανε σε bootloop γιατί λογικά αργούσε να ανοίξει το κινητό τους και δε θα περίμεναν θα πατούσαν κουμπιά... Την έχω σχεδόν μια βδομάδα και είναι λίγο πιο σταθερή και γρήγορη από την 9.5.2! Μπαταρία ίδια. Οπότε αν την κάνετε την αναβάθμιση μπορεί να είναι μικρή (150mb κάπου εκεί θυμάμαι) αλλά κάνει πολύ ώρα για να μπει... Περίμενα σίγουρα κανένα δεκάλεπτο μπορεί και παραπάνω να ξεκινήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Πέρασα της 9.5.3.0 κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα... είναι αλήθεια ότι καθυστέρησε λίγο η διαδικασία της εγκατάστασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Την πέρασα εχθες το βράδυ για μια στιγμή αγχώθηκα γτ αργισε παρα πολυ και στην εγκατάσταση αλλα και στο boot όλοι η διαδικασία μπορεί να πηρε και 15 με 20 λεπτα... Για αυτο μην το ακουμπάτε και αφήστε το να ανοίξει μονο του... Τωρα κατι bug έφτιαξαν και ενημέρωση ασφαλείας 1.5.2018 απο μαρτιο που ειχαμε και άλλαξε ο αριθμός του κερνελ.. Κατα τα αλλα ολα τελεια σφαιρα παει.. Αλλα παλι με της ζεστες που εχουμε το κινητο μου περνει φωτιά έπαιζα pubG και η μπαταρία πηγε στους 43 βαθμούς και ο επεξεργαστής εφτασε στους 55 βαθμους... Και λογο υπερθέρμανση μείωσε την απόδοση και κολαει στο παιχνιδι.. Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgedask7 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα το bluetooth και δεν βρισκει καμια συσκευη μηπως εχει παθει κανεις το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Την πέρασα εχθες το βράδυ για μια στιγμή αγχώθηκα γτ αργισε παρα πολυ και στην εγκατάσταση αλλα και στο boot όλοι η διαδικασία μπορεί να πηρε και 15 με 20 λεπτα... Για αυτο μην το ακουμπάτε και αφήστε το να ανοίξει μονο του... Τωρα κατι bug έφτιαξαν και ενημέρωση ασφαλείας 1.5.2018 απο μαρτιο που ειχαμε και άλλαξε ο αριθμός του κερνελ.. Κατα τα αλλα ολα τελεια σφαιρα παει.. Αλλα παλι με της ζεστες που εχουμε το κινητο μου περνει φωτιά έπαιζα pubG και η μπαταρία πηγε στους 43 βαθμούς και ο επεξεργαστής εφτασε στους 55 βαθμους... Και λογο υπερθέρμανση μείωσε την απόδοση και κολαει στο παιχνιδι..Άσε και γω γιαυτό σταμάτησα να παίζω PUBG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) Με την νέα αναβάθμιση παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει και ότι η μπαταρία φτάνει για πλάκα στους 43 βαθμούς όταν το φορτίζεις. Edited June 9, 2018 by Olsar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Με την νέα αναβάθμιση παρατήρησα ότι αργεί να φορτίσει και ότι η μπαταρία φτάνει για πλάκα στους 43 βαθμούς όταν το φορτίζεις.Αν αργεί να φορτίσει δεν το έχω καταλάβει. Αλλά ότι τα βαράει τα σαραντάρια ακόμα και όταν δεν φορτίζει ισχύει! Μπορεί να είναι από τον καιρό πάντως που άρχισαν οι ζεστές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Εμείς με global dev πότε θα μας έρθει αναβάθμισης σε miui 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Σήμερα μου πέρασε την 9.5.5.0 είναι στα 1.3 gb . Ακόμα στην 7.0 είναι τι αλλαγές έχει κάνει δεν έχω προσέξει. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Σήμερα μου πέρασε την 9.5.5.0 είναι στα 1.3 gb . Ακόμα στην 7.0 είναι τι αλλαγές έχει κάνει δεν έχω προσέξει. Τίποτα ιδιαίτερο κάποιες διορθώσεις. Τα αναφέρει αναλυτικά στην ενημέρωση συστήματος αν δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Ηρθε η 9.6.1.0 global με 8.0 Android... με MIUI 9.6 δεν βλέπω τίποτα σημαντικά προβλήματα bugs προς ώρας... Υπάρχει και η MIUI 10 Global Beta 8.7.5 για τους πιο τολμηρούς :lol: Edited July 10, 2018 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και έχω θεμα. Όλες οι εφαρμογές αργούν περισσότερο να ανοίξουν ενώ με την προηγούμενη άνοιγαν σφαίρα. Πιστεύω ότι δεν γίνεται πλέον καλή διαχείριση της ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και έχω θεμα. Όλες οι εφαρμογές αργούν περισσότερο να ανοίξουν ενώ με την προηγούμενη άνοιγαν σφαίρα. Πιστεύω ότι δεν γίνεται πλέον καλή διαχείριση της ram. Έχω και κάποια θέματα με το wifi, που κολλάει και δεν ξέρω που οφείλεται... Υπάρχουν και άλλα bug, νομίζω σε επόμενη αναβάθμιση θα λυθούν τα περισσότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Έχω και κάποια θέματα με το wifi, που κολλάει και δεν ξέρω που οφείλεται... Υπάρχουν και άλλα bug, νομίζω σε επόμενη αναβάθμιση θα λυθούν τα περισσότερα... Όντως μπορεί να τα λύσουν αλλά είναι κρίμα γιατί το κινητό από θέμα ταχύτητας και απόκρισης πήγαινε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Έχω και κάποια θέματα με το wifi, που κολλάει και δεν ξέρω που οφείλεται... Υπάρχουν και άλλα bug, νομίζω σε επόμενη αναβάθμιση θα λυθούν τα περισσότερα... Μολις εφτιαξα ενα Mi5 Prime ενος φιλου που ειχε προβλημα με επανεκκινησεις απο τη στιγμη που πηρε μεσω ota την 9.6.1.0 global stable...Φλασαρα παλι την ιδια απο Fastboot και η συσκευη δουλευει πολυ σωστα και γρηγορα πλεον.Στο wifi δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα και μαλιστα στη 5.G μπαντα που εχω συνδεθει με Fiber Internet ... To μονο bug που βλεπω τωρα ειναι η μη λειτουργια των themes (συνεχως αποριπτει και δεν τα εμφανιζει)... Επειδη δεν προκειται για μια απλη αναβαθμιση αλλα αναβαθμιση & αλλαγη λειτουργικου απο 7 Ν σε 8 Ο , η αναβαθμιση μεσω ota μπορει να φερει προβληματα.Απλα δοκιμασε να τη φλασαρεις ξανα,με το fastboot αρχειο & πολλα προβληματα θα λυθουν ακομη κι αν ειναι το πρωτο build... Edited July 15, 2018 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts