Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από geekbuying το 64αρι ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και fake rom (δεν είχε bloatware ή κάτι τέτοιο, απλά δεν ήταν η official) . Έφτασε μέσα σε 20 μέρες περίπου Αθήνα, όταν παρήγγειλα είχε κανονικά stock

Πέρασα εύκολα την τελευταία Global dev.

Μόνο με τον ήχο έχω πρόβλημα, ειδικά όταν έχω handsfree και κάνω κλήση η ένταση είναι πολύ σιγά.. Ψάχνω λύση για αυτό, αποτι διαβάζω βέβαια είναι θέμα rom

Edited by charlie_pace4

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω το 32αρι με την τελευταία global dev και δεν έχω θέμα με τον ήχο, είτε σε bt είτε σε hands free. Έχεις δοκιμάσει διάφορα hands free μήπως παίζει κάτι με το συγκεκριμένο;

From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Παραγγελία από geekbuying 3-12 έγινε shipped σήμερα 8-12, στο chat που είχα μιλήσει με είχαν ενημερώσει ότι δεν το έχουν σε στοκ και επειδή το ήθελα την πρωτοχρονιά μου είχαν πει ότι δεν προλαβαίνω.Ικανοποιητική και αληθινή ενημέρωση !Περίμενα να καθυστερήσει παραπάνω.
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Παραγγελία από geekbuying 3-12 έγινε shipped σήμερα 8-12, στο chat που είχα μιλήσει με είχαν ενημερώσει ότι δεν το έχουν σε στοκ και επειδή το ήθελα την πρωτοχρονιά μου είχαν πει ότι δεν προλαβαίνω.Ικανοποιητική και αληθινή ενημέρωση !Περίμενα να καθυστερήσει παραπάνω.

Αμα εγινε shipped γιατι να μην το εχεις πρωτοχρονια? Αφου εγινε shipped παιρνει γυρω στις 20 μερες το πολυ να ερθει στην πορτα σου.

Μπράβο αισιοδοξία...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μπράβο αισιοδοξία...

Χαχα απο προσωπικη εμπειρια μια φορα που παρηγγειλα απο κινα και τα δυο πακετα μου που εγιναν shipped σε διαφορετικες χρονικες στιγμες εκαναν γυρω στις 20 μερες να ερθουν στην πορτα μου για αυτο ρωταω. Απο geekbuying ειχα παραγγειλει.

Έτοιμη η ρομ android 7 nougat 6.12.8 για το mi5 απο miui.eu

Edit: προσοχή έχει αναφερθεί για brick τις συσκευής σε κάποιες συσκευές οχι σε όλες.

Edit2:κατα την εγκατασταση μου εβγαλε 2 κοκκινα σφαλματα πηγα πισω εκανα τα 4 wipe και δεν εκανα επανεκκινηση το εβαλα σε fastboot mode με τα πληκτρα και ξανα περασα απο miflash την 6.11.10 με save user data.

Edit3:εκανα 3wipe data/case/dalvik εγκατασταση την 6.12.8 εβγαλε ξανα τα 2 κοκκινα σφαλματα μετα πισω ξανα 3 wipe και επανεκκινηση και εμαι στην 7 nougat.

επειτα απο αλλη μια δοκιμη και με 4 wipe system/data/case/dalvik μετα εγκατασταση ξανα 2 κοκκινα σφαλματα πισω και ξανα 3 wipe data/case/dalvik και μπηκε κανονικα στην nougat 7

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Μεγαλη προσοχη για οσους επιχειρησουν να περασουν την 7.0(προσωπικα εγω δεν θα το δοκιμασω για την ωρα)

ROM on Android 7.0 for MI5 RELEASED!

Install it via TWRP 3.0.2.3

- After update TWRP to 3.0.2.3 reboot it again to boot into that new TWRP

- NEVER wipe /system partition manually in your life!

Έτοιμη η ρομ android 7 nougat 6.12.8 για το mi5 απο miui.eu

Edit: προσοχή έχει αναφερθεί για brick τις συσκευής σε κάποιες συσκευές οχι σε όλες.

Edit2:κατα την εγκατασταση μου εβγαλε 2 κοκκινα σφαλματα πηγα πισω εκανα τα 4 wipe και δεν εκανα επανεκκινηση το εβαλα σε fastboot mode με τα πληκτρα και ξανα περασα απο miflash την 6.11.10 με save user data.

Edit3:εκανα 3wipe data/case/dalvik εγκατασταση την 6.12.8 εβγαλε ξανα τα 2 κοκκινα σφαλματα μετα πισω ξανα 3 wipe και επανεκκινηση και εμαι στην 7 nougat.

Θα μπορούσες όταν ευκαιρησεις να ποσταρεις κάποια screenshots της rom; κυρίως ρυθμίσεις, quick toggles και recent apps panel, γιατί έλεγαν πως θα είναι διαφορετικό αυτί, για να υπάρχει η δυνατότητα split screen όπως στο καθαρό Android, αλλά και στο emui 5 της huawei

Θα μπορούσες όταν ευκαιρησεις να ποσταρεις κάποια screenshots της rom; κυρίως ρυθμίσεις, quick toggles και recent apps panel, γιατί έλεγαν πως θα είναι διαφορετικό αυτί, για να υπάρχει η δυνατότητα split screen όπως στο καθαρό Android, αλλά και στο emui 5 της huawei

ναι θα ανεβασω,βλεπω στις ρυθμισεις δεν εχει παντου μεταφραση.

Poco F2 Pro 8/256

ναι θα ανεβασω,βλεπω στις ρυθμισεις δεν εχει παντου μεταφραση.

Το πάνελ των ανοιχτων εφαρμογών;εννοώ είναι ακόμη οριζόντιο ή κάθετο, για το split screen, για να τρέχεις δύο εφαρμογες είναι παρών ή είναι πολύ πρώιμο για αυτό το Build;

Το πάνελ των ανοιχτων εφαρμογών;εννοώ είναι ακόμη οριζόντιο ή κάθετο, για το split screen, για να τρέχεις δύο εφαρμογες είναι παρών ή είναι πολύ πρώιμο για αυτό το Build;

Τίποτα φίλε εγώ δεν έχω βρεί ακόμα τίποτα αλλαγμένο...

Ολα είναι όπως τα άφησα καμά διαφορά...

Πέρασα την ελληνική nougat εγώ.

Δε ξέρω αν είναι placebo αλλά σα να μου φαίνεται καλύτερο το άσπρο της οθόνης.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα.παρηγγειλα προσφατα το Mi5 απο geekbying.το προβλημα μου ειναι το εξης.

εχω καταμπερδευτει ως προς το ποιον ανταπτορα απο usb type c σε mini usb κ ποιο αντιστοιχο καλωδιο μπορω να χρησιμοποιησω χωρις να κανω ζημια στο κινητο κ απο που?

διαβαζω οτι δεν κανουν ολοι κ ολα,αλλος δε μεταφερει δεδομενα κλπ.

Εχει της xiaomi,εχει της aukey,της nilkin, lg,samsung κ ενα σωρο αλλα.

θα προτιμουσα κατι απο ελλαδα για να μην περιμενω αλλο ενα μηνα.

Για καλωδιο κατι που σιγουρα θα μου επιτρεπει τη μεταφορα δεδομενων στον υπολογιστη με ασφαλεια κ για ανταπτορα καποιον που θα εχω μαζι μου ωστε αν χρειαστει να μπορω να φορτισω με οποιοδηποτε φορτιστη.

για usb otg δε συζηταω γιατι αποτι διαβαζω υπαρχει θεμα.

Αν μπορεις καποιος να μου προτεινει ενα δυο λυσεις ειτε απο δω ειτε απο εξω θα με βοηθουσε πολυ ωστε να ειμαι ετοιμος να υποδεχτω το Mi5 μου!

ευχαριστω πολυ!

Μαζικες αποστολές, μαζικά τελωνεία;

Είδωμεν... από την άλλη όσο πιο πολλά τόσο πιο μικρές πιθανότητες από το σωρό.

Απ' ότι διαβάζω έχει ξεφύγει το θέμα με τα τελωνεία. Να πληρώσεις τον ΦΠΑ παλεύεται αλλά από κούριερ 100€ μόνο για τον εκτελωνιστή, + τον ΦΠΑ του αντικειμένου, είναι σκάνδαλο.

Εγω θα περιμενω την επισιμη global dev miui8 με nougat και θα κανω αναβαθμηση τοτε.

H "επίσημη" Global Dev 6.12.8 από en.miui.com είναι Android 7.0 δες http://en.miui.com/thread-433563-1-1.html

Από geekbuying το 64αρι ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader και fake rom (δεν είχε bloatware ή κάτι τέτοιο, απλά δεν ήταν η official) . Έφτασε μέσα σε 20 μέρες περίπου Αθήνα, όταν παρήγγειλα είχε κανονικά stock

Πέρασα εύκολα την τελευταία Global dev.

Πως την πέρασες ?

Η GLOBAL DEV 6.12.8 έχει ελληνικά μέσα? Η GLOBAL Stable?

H "επίσημη" Global Dev 6.12.8 από en.miui.com είναι Android 7.0 δες http://en.miui.com/thread-433563-1-1.html

Ναι το εχω δει αυτο περιμενω την global αυτη ειναι china! Αν οχι την αλλη βδομαδα φανταζομαι την παρα αλλη θα βγει και η global.

Καλησπερα στην παρεα.παρηγγειλα προσφατα το Mi5 απο geekbying.το προβλημα μου ειναι το εξης.

εχω καταμπερδευτει ως προς το ποιον ανταπτορα απο usb type c σε mini usb κ ποιο αντιστοιχο καλωδιο μπορω να χρησιμοποιησω χωρις να κανω ζημια στο κινητο κ απο που?

διαβαζω οτι δεν κανουν ολοι κ ολα,αλλος δε μεταφερει δεδομενα κλπ.

Εχει της xiaomi,εχει της aukey,της nilkin, lg,samsung κ ενα σωρο αλλα.

θα προτιμουσα κατι απο ελλαδα για να μην περιμενω αλλο ενα μηνα.

Για καλωδιο κατι που σιγουρα θα μου επιτρεπει τη μεταφορα δεδομενων στον υπολογιστη με ασφαλεια κ για ανταπτορα καποιον που θα εχω μαζι μου ωστε αν χρειαστει να μπορω να φορτισω με οποιοδηποτε φορτιστη.

για usb otg δε συζηταω γιατι αποτι διαβαζω υπαρχει θεμα.

Αν μπορεις καποιος να μου προτεινει ενα δυο λυσεις ειτε απο δω ειτε απο εξω θα με βοηθουσε πολυ ωστε να ειμαι ετοιμος να υποδεχτω το Mi5 μου!

ευχαριστω πολυ!

εγω εχω δυο γνησια της xiaomi και δυο Blitzwolf (ενα του ενος μετρου κι ενα των δυο) και δουλευουν αψογα και σε μεταφορα και σε φορτιση.

για OTG εχω kingston

και ανταπτορα τον γνησιο της xiaomi και κανει κανονικα τη δουλεια του

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Βεβαια ο ανταπτορας της xiaomi απο το κουτι δεν ειναι fast charge 3.0.

Εγω πηρα απο geekbuying αυτον τον Tronsmart (http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-EU-Plug-372192.html) με καλωδιο 1.8m φαινεται χοντρο και ανθεκτικο κανει τελεια την δουλεια του.

Χαιρετω την παρεα, για να μην διαβαζω ολο το νημα να ρωτησω κατι γρήγορο, μολις πειρα το κινητο με απιστευτη ταλαιπωρία απο geekbuying (με καθιστερησεις με καταγγελια κλπ) η ερωτηση ειναι πως θα κανω ενα καλο backup της ρομ πριν αρχισω να το σκαλιζω; με το twrp? ποια εκδωση κ απο που? αν εχετε καποιο λινκ προχειρο. 2η ερωτηση με ποια ρομ ειστε ικανοποιημενοι; και που να την βρω; το κινητο ηρθε ετσι δες φωτο [ATTACH]66342[/ATTACH] σορυ για τις ερωτισεις που δεν το πολυεψαξα το νημα αλλα δουλευω σχεδον ολη μερα στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ και τωρα στελνω μνμ απο την δουλεια στα κρυφα που βρηκα 5' χρονο. ευχαριστω

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked