pansar1967 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλλο για την κόρη μου, και ως εντελώς αρχάριος θα ήθελα τις συμβουλές σας: α. Η αγορά από ebay ή gearbeast είναι αξιόπιστη ? Υπάρχει κάποιο άλλο προτεινόμενο site ? β. Υπάχει περίπτωση επιβάρυνσης με φόρους εισαγωγής ? γ. Όπως διάβασα το τηλέφωνο έρχεται με αγγλική και κινέζικη γλώσσα ΜΟΝΟ. Αυτό επηρεάζει τις επαφές ? δ. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά στα εελληνικά δίκτυα ? Θα χρειαστεί κάποιου είδους αναβάθμιση ? ε. Όλα αυτά που αναφέρονται για αναβαθμίσεις κλπ σίγουρα απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εξοικείωση, που δεν έχω. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να το αναλάβουν ? Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited August 22, 2016 by pansar1967 ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Τo ανακοίνωσε η Xiaomi μπας και ρεφαρει γιατί αυτό το τρίμηνο πάτωσε. Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλλο για την κόρη μου, και ως εντελώς αρχάριος θα ήθελα τις συμβουλές σας: α. Η αγορά από ebay ή gearbeast είναι αξιόπιστη ? Υπάρχει κάποιο άλλο προτεινόμενο site ? β. Υπάχει περίπτωση επιβάρυνσης με φόρους εισαγωγής ? γ. Όπως διάβασα το τηλέφωνο έρχεται με αγγλική και κινέζικη γλώσσα ΜΟΝΟ. Αυτό επηρεάζει τις επαφές ? δ. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά στα εελληνικά δίκτυα ? Θα χρειαστεί κάποιου είδους αναβάθμιση ? ε. Όλα αυτά που αναφέρονται για αναβαθμίσεις κλπ σίγουρα απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εξοικείωση, που δεν έχω. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να το αναλάβουν ? Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. μακριά από gearbeast + κανε κρατεί με την αγορά του mi5 η τιμή του προβλέπετε να πέσει αρκετά Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Σε αυτή την φάση 200 γουάν κάτω μην περιμένετε τίποτα παραπάνω.... σταδιακά ναι πιθανότατα θα πέσει και άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Θεωρείτε ότι είναι κατάλληλη στιγμή για αγορά (από Geekbuying, όπως προαναφέρεται); Επίσης, έχει ακουστεί τίποτε για International με 800άρα, όπως το RN3P; Edited August 19, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2911 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 μακριά από gearbeast + κανε κρατεί με την αγορά του mi5 η τιμή του προβλέπετε να πέσει αρκετά Γιατί μακριά από gearbest; Εγώ προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος όσες φορές έχω αγοράσει από εκεί και από ταχύτητα παράδοσης (2-3 βδομάδες) και από τιμη. Αντίθετα ή τελευταία αγορά από geekbuying έκανε 1,5-2 μηνες να έρθει. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος. Στάλθηκε από το ONE E1001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Τo ανακοίνωσε η Xiaomi μπας και ρεφαρει γιατί αυτό το τρίμηνο πάτωσε. Sent from my Mi-4c using Tapatalk πως να μη πατωσει Ειχαν ανακοινωση 410$ την pro εκδοση 4/128 πουλανε 6 μηνες μετα το κουτσουρεμενο underclocked 3-32 στα 300$ Η Απολυτη κοροιδια. Ειμαι φαν της xiaomi αλλα υπεπεσε σε φαουλ και καλα να παθει, ελπιζω να μαθει. Για να ρεφαρει το μι5 πρεπει να ριξει τουλαχιστον 70$ την τιμη του. Ενδεικτικα το leeco max2 με 4γιγα ραμ και 32ρομ και τον snapdragon 820 χρονισμενο στο νορμαλ του κι οχι κουτσουρεμενο, κοστιζει αυτη τη στιγμη 245$. Εχει καλυτερη καμερα, εχει πιο στιβαρη κατασκευη και απο αποψη 4g καλυψης για τα μερη μας ειναι εμφανως ανωτερο. Edited August 20, 2016 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Το 3/32 Δεν έπρεπε να βγει καθόλου και το 3/64 να έχει την τιμή που έχει τώρα το 3/32 και το 4/128 την αντίστοιχη του 3/64. Εκεί θα πουλούσε τρελά. Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 μακριά από gearbeast + κανε κρατεί με την αγορά του mi5 η τιμή του προβλέπετε να πέσει αρκετά Άφοβα με gearbest, πολλές παραγγελίες όλα σε 15 μέρες το πολύ, είναι πολύ αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 πως να μη πατωσει Εχει καλυτερη καμερα Η διαφορά τιμής είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά σε ότι αφορά την κάμερα γιατί η IMX 230 είναι καλύτερη από την 298 του Mi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansar1967 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλλο για την κόρη μου, και ως εντελώς αρχάριος θα ήθελα τις συμβουλές σας: β. Υπάχει περίπτωση επιβάρυνσης με φόρους εισαγωγής ? γ. Όπως διάβασα το τηλέφωνο έρχεται με αγγλική και κινέζικη γλώσσα ΜΟΝΟ. Αυτό επηρεάζει τις επαφές ? δ. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά στα εελληνικά δίκτυα ? Θα χρειαστεί κάποιου είδους αναβάθμιση ? ε. Όλα αυτά που αναφέρονται για αναβαθμίσεις κλπ σίγουρα απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εξοικείωση, που δεν έχω. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να το αναλάβουν ? Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα σε όλους, πρόκειται να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλλο για την κόρη μου, και ως εντελώς αρχάριος θα ήθελα τις συμβουλές σας: β. Υπάχει περίπτωση επιβάρυνσης με φόρους εισαγωγής ? γ. Όπως διάβασα το τηλέφωνο έρχεται με αγγλική και κινέζικη γλώσσα ΜΟΝΟ. Αυτό επηρεάζει τις επαφές ? δ. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά στα εελληνικά δίκτυα ? Θα χρειαστεί κάποιου είδους αναβάθμιση ? ε. Όλα αυτά που αναφέρονται για αναβαθμίσεις κλπ σίγουρα απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εξοικείωση, που δεν έχω. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να το αναλάβουν ? Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. β. Ναι υπάρχει πλήρωσα τελωνείο Γαλλίας 15 ευρώ τα υπόλοιπα τα πλήρωσε ο πωλητής. (εάν έβαζα απλό ταχυδρομείο δεν θα πληρωνα τίποτα) γ.Το τηλέφωνο έρχεται συνήθως με ρομ τροποποίηση με ελληνικά ή και με την αγγλοκινεζικη, μπορείς να ζητήσεις την επίσημη ρομ αγγλοκινεζικη και μετά περνάς την επίσημη global με τα ελληνικά, οι επαφές θα εμφανίζονται εάν έχεις το Google sync και τις εφαρμογές τις google. δ.εχω cosmote και wind και οι 2 δουλεύουν κανονικά, δεν χρειάζεται κάποια αναβάθμιση γιαυτό. ε. Δεν χρειάζεται εξειδίκευση για να περάσεις μια ρομ με μια καθοδήγηση και υπομονή γίνετε. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Γεια σας Ψήνομαι πάρα πολύ να το αγοράσω το κινητό. το μόνο που με χαλάει είναι η αντοχή του που λένε ότι δεν έχει... θα το παραγγείλω από το geekbuying γιατί έχει καλή τιμή εκεί και γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κατάστημα. για τη ROM να τι θα πρέπει να προσέξω. περνάνε κάποια τροποποιημένη, βλέπω έχει μια απλή έκδοση που δείχνει και ελληνικά και μια international σε presale που δεν γράφει να έχει ελληνικά. να ζητήσω την πρώτη με Stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Για πιο μοντέλο λες να πάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Για το 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Για το 32gb με 250 euro το περνεις απο ali. ποσο το βρισκεις στο ever? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Είναι αξιόπιστο ; Store:Hong Kong Dreami λες ; 265 βγαίνει από το geek 10 euro παραπάνω και από rom τι να διαλέξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Είναι αξιόπιστο ; Store:Hong Kong Dreami λες ; 265 βγαίνει από το geek 10 euro παραπάνω και από rom τι να διαλέξω ; Ναι.. το dreami. Νταξ.... Γύρο στα 10.000 έχει πουλήσει μόνο. Νομίζω είναι αξιόπιστο. Από rom θα σου πρότεινα stock(eng, chin) και μόλις έρθει ξεκλειδώνεις και βάζεις gr. Μια ματιά έριξα ever και η τιμή είναι 290 ευρώ. Μήπως μπερδεύεσαι? Κάνει κάτι τέτοια παιχνίδια... έχε το νου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Από το geek είπα.. Για rom γράφει global. Είναι η unofficial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Το δικό μου το πήρα από dreami στην καλύτερη τιμή που υπήρχε. Το έστειλε μέσα σε 14 ώρες και ήρθε σε 16 μέρες σε άριστη κατάσταση σφραγισμένο κουτί όπως ζήτησα χωρίς custom rom. Δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο κ.τ.λ. και έβαλε και κάποια δώρα ο πωλητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Χμμμμ Οκ θα το πάρω από κει και ζητάω σφραγισμένο και στοκ ρομ Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έτοιμες οι πρωτες stable miui 8 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=96564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Χμμμμ Οκ θα το πάρω από κει και ζητάω σφραγισμένο και στοκ ρομ Ευχαριστώ παιδιά Σφραγισμένο στοκ ρομ και απλο ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) δεν παίρνει paypal ; θα το πάρω από το geekbying στα 265 euro σχόλια που μπορώ να αφήσω στο geekbying για να μην αλλάξουν ρομ κτλ ; Edited August 23, 2016 by mark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) Έτοιμες οι πρωτες stable miui 8 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=96564 Την εχω απο την στιγμή που βγήκε, με το gps στον εντοπισμό αργεί πολύ το δοκιμασα Ηράκλειο και καρτερό χωρίς δεδομένα και WiFi. Στις 25 Αυγούστου θα βγει η miui8 global. Edited August 23, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts