Jump to content

Xiaomi Mi 5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι οδηγοί αυτοί μου είναι άχρηστοι φίλε μου γιατί προϋποθέτουν ότι μπορείς να μπεις σε recovery mode (Vol+ & Power), δεν μου δουλεύει εμένα το recovery mode, η ενεργοποίση με Vol+ & Power μου κάνει ότι και στο normal boot δηλαδή ανοίγει και κολλάει στην οθόνη με το "mi"

Από απορία και μόνο αν κάνεις extract το αρχείο recovery.img από το zip πιο πάνω και δόσεις την εντολή

fastboot boot recovery.img

Τι σου βγάζει;

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Από απορία και μόνο αν κάνεις extract το αρχείο recovery.img από το zip πιο πάνω και δόσεις την εντολή

fastboot boot recovery.img

Τι σου βγάζει;

FAILED (remote: unlock device to use this command)

ήταν το πρώτο που δοκίμασα... αλλά η Xiaomi το έχει πάρει πολύ σοβαρά με το κλείδωμα μου φαίνεται...

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

εάν φλασαρεις με fast boot μία global ή official ;

δες και εδώ εάν θες φίλε μου ξέρω είσαι σε αναμενα κάρβουνα,ξεκλειδοσες και τον bootloader ;

http://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/mi5-eu-multi-fastboot-rom-t3369944

επίσης στο honorbuy έχει άλλο ένα οδηγό: http://www.honorbuy.com/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=360053&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D62%26typeid%3D62

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Μάλλον με βλέπω για sevice μου ήρθε sms για unlocking αλλά το MiUnlock κολλάει στο 50% με το μήνυμα "Couldn't Verify Device. Current account is different from the account info on the device" το προβλημα είναι ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο Mi Account.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει jtag ή κάτι αντίστοιχο για την συσκευή?

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Το πρόβλημα από ότι ξέρω είναι ότι το unlock tool δουλεύει μόνο με την επίσημη developer αλλιώς βγάζει σφάλμα και σταματάει στο 50%.

Καλησπέρα παιδιά αρχές του Ιουλίου θα το παραγγείλω και θέλω να μου πείτε με ποια rom είναι καλύτερα. Με την official ή με την multi?

Και μένα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα αλλά είχα περάσει την China dev και τελικα μπηκα στο. I.mi.com εκανα την σύνδεση απο εκεί εντοπισμός συσκευής και sms και δες μήπως εχεις συνδέσει κάποιο άλλο μαιλ λογαριασμού οπως την πάτησα.Ναι και εγω ρομ απο xiaomi.eu.
Poco F2 Pro 8/256

εχω το κινητο απο την παρασκευη

το κινητο ειναι αψογο και για το γουστομου και πολυ ομορφο

ειναι ελαφρυ με πολυ καλη οθονη και εννοειται παει σφαιρα.

η φωτογραφικη μου μοοιαζει παρα πολυ καλη , δεν εχω γνωσεις φωτογραφιας αλλα το αποτελεσμα μου μοιαζει παρα πολυ καλο.

η μπαταρια του αρκετα καλη εχω δει και καλυτερες (φοραω Miui v8 alpha )

Μάλλον με βλέπω για sevice μου ήρθε sms για unlocking αλλά το MiUnlock κολλάει στο 50% με το μήνυμα "Couldn't Verify Device. Current account is different from the account info on the device" το προβλημα είναι ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο Mi Account.

Είναι ιδιοτροπία του miunlock φίλε ξαναδοκιμασε βάλε βγάλε USB κάποια στιγμή θα στο περάσει μου έχει τύχει πολλές φορές

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

αυτό ή το oneplus 3?

Εννοείται το mi5...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συσκευή του τίτλου. Για συγκρίσεις και επιλογή συσκευών υπάρχει ξεχωριστό μέρος.

Μείνετε στο θέμα.

Αν το πάρω με την official rom και περάσω το play store θα το ανοίγει?

Ναι φυσικά αλλά δεν χρειάζεσαι μόνο το play store χρειάζεσαι και άλλες λειτουργιές όπως play services κ.τ.λ. Είναι πολύ εύκολο να τις περάσεις όλες με το Google Installer v2.0.

Αλλά μπορείς να βάλεις την επίσημη Global Rom που βγήκε και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι γιατί τα έχει μέσα.

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Μετα απο σχεδον 2 χρονια συμβιωσης με το εκπληκτικο (κατα εμενα) MX4 λεω να προχωρησω σε κατι αλλο. Μετα πο πολυ ψαξιμο κατεληξα εδω, στο Mi5. Μια ερωτηση θελω να κανω, επειδη διαβασα ορισμενα σε αυτο το θεμα. Λεω να το παρω απο την Ευρωπαικη αποθηκη της Honorbuy στην Ιταλια. http://www.honorbuy.com/687-xiaomi-mi5-prime-3gb-ram-64gb-rom-smartphone.html?source=webgains&siteid=160367 Λετε να εχω θεμα με τελωνεια κλπ, γιατι ειδα οτι στελνουν με DHL και διαβασα κατι τετοια εδω μεσα. Ευχαριστω εκ των προτερων..

Οχι φίλε μου έρχονται από ιταλια δεν υπάρχει τελωνείο

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Για να μην σου βγάζει αυτό το μήνυμα θα πρέπει ο mi account που έχεις περασμένο στο κινητό σου να είναι ίδιος με αυτόν που έχεις βάλει στο Mi unlock.

Έτσι λογικά δεν θα σου βγάλει σφάλμα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

το κινητό τελικά αξίζει? επειδή διάβασα ότι λυγίζει ευκολα και σπάει εύκολα... ή να πάω σε κάτι άλλο?
Apple :rocket:

Εννοείται το mi5...

Αν θέλεις με επιχειρήματα. Γιατί για τους περισσότερους δεν ειναι τόσο αυτονόητη η υπέροχη του mi5. Παντως στο συγκριτικό ταχύτητας το σιαομι χάνει κατα κράτος . Ακόμα και η κάμερα που είδα συγκριτικό στην κυρία κάμερα το 1+3 υπερέχει παραδόξως. Που ειναι εκεί που υπερέχει τόσο πολύ το σιαομι που κάνει τόσο εύκολη την επιλογή?

έλα ντε κι εγω αυτό σκεφτηκα όταν το διαβασα, σε ολα χάνει απο το 1+3

Σε όλα δεν νομίζω να χάνει. Πχ βλέποντας την ποιότητα του νοτε 3 θεωρώ το σιαομι θα ειναι καλύτερο σε υλικά απο το 1+3. Επίσης το μικροφώνο του πρέπει να ειναι καλύτερο. Αν και για εμενα το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι το μέγεθος της οθόνης. Εχοντάς 4 χρονια 5.5" με τπτ δεν θα πήγαινα σε μικρότερες.

Σε όλα δεν νομίζω να χάνει. Πχ βλέποντας την ποιότητα του νοτε 3 θεωρώ το σιαομι θα ειναι καλύτερο σε υλικά απο το 1+3. Επίσης το μικροφώνο του πρέπει να ειναι καλύτερο. Αν και για εμενα το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι το μέγεθος της οθόνης. Εχοντάς 4 χρονια 5.5" με τπτ δεν θα πήγαινα σε μικρότερες.

Απλά μπες youtube και κοιτα bend tests. Το 1+3 με το ζόρι λυγίζει και το mi5 στα 2 δευτερόλεπτα έσπασε όλο. οπότε ποιο έχει ανώτερη ποιότητα συσκευης φαίνεται εκεί. + ότι για τη ποιότητα μιλάνε όλοι οι reviewers ότι είναι εκπληκτική...

εγώ άλλο θέλω να μάθω, σαν κινητό αξίζει το mi5? δηλαδή τα 300€ αξίζει να τα δώσεις?

Edited by Xasta11
Apple :rocket:

• The title was changed to [Προς κυκλοφορία] Xiaomi Μi 5
  • The topic was locked