kos Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Οι οδηγοί αυτοί μου είναι άχρηστοι φίλε μου γιατί προϋποθέτουν ότι μπορείς να μπεις σε recovery mode (Vol+ & Power), δεν μου δουλεύει εμένα το recovery mode, η ενεργοποίση με Vol+ & Power μου κάνει ότι και στο normal boot δηλαδή ανοίγει και κολλάει στην οθόνη με το "mi" Από απορία και μόνο αν κάνεις extract το αρχείο recovery.img από το zip πιο πάνω και δόσεις την εντολή fastboot boot recovery.img Τι σου βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Από απορία και μόνο αν κάνεις extract το αρχείο recovery.img από το zip πιο πάνω και δόσεις την εντολή fastboot boot recovery.img Τι σου βγάζει; FAILED (remote: unlock device to use this command) ήταν το πρώτο που δοκίμασα... αλλά η Xiaomi το έχει πάρει πολύ σοβαρά με το κλείδωμα μου φαίνεται... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) εάν φλασαρεις με fast boot μία global ή official ; δες και εδώ εάν θες φίλε μου ξέρω είσαι σε αναμενα κάρβουνα,ξεκλειδοσες και τον bootloader ; http://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/mi5-eu-multi-fastboot-rom-t3369944 επίσης στο honorbuy έχει άλλο ένα οδηγό: http://www.honorbuy.com/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=360053&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D62%26typeid%3D62 Edited June 18, 2016 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Μάλλον με βλέπω για sevice μου ήρθε sms για unlocking αλλά το MiUnlock κολλάει στο 50% με το μήνυμα "Couldn't Verify Device. Current account is different from the account info on the device" το προβλημα είναι ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο Mi Account. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει jtag ή κάτι αντίστοιχο για την συσκευή? Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το πρόβλημα από ότι ξέρω είναι ότι το unlock tool δουλεύει μόνο με την επίσημη developer αλλιώς βγάζει σφάλμα και σταματάει στο 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά αρχές του Ιουλίου θα το παραγγείλω και θέλω να μου πείτε με ποια rom είναι καλύτερα. Με την official ή με την multi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για μένα οι Rom από xiaomi.eu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και μένα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα αλλά είχα περάσει την China dev και τελικα μπηκα στο. I.mi.com εκανα την σύνδεση απο εκεί εντοπισμός συσκευής και sms και δες μήπως εχεις συνδέσει κάποιο άλλο μαιλ λογαριασμού οπως την πάτησα.Ναι και εγω ρομ απο xiaomi.eu. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εχω το κινητο απο την παρασκευη το κινητο ειναι αψογο και για το γουστομου και πολυ ομορφο ειναι ελαφρυ με πολυ καλη οθονη και εννοειται παει σφαιρα. η φωτογραφικη μου μοοιαζει παρα πολυ καλη , δεν εχω γνωσεις φωτογραφιας αλλα το αποτελεσμα μου μοιαζει παρα πολυ καλο. η μπαταρια του αρκετα καλη εχω δει και καλυτερες (φοραω Miui v8 alpha ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μάλλον με βλέπω για sevice μου ήρθε sms για unlocking αλλά το MiUnlock κολλάει στο 50% με το μήνυμα "Couldn't Verify Device. Current account is different from the account info on the device" το προβλημα είναι ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο Mi Account. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει jtag ή κάτι αντίστοιχο για την συσκευή? Είναι ιδιοτροπία του miunlock φίλε ξαναδοκιμασε βάλε βγάλε USB κάποια στιγμή θα στο περάσει μου έχει τύχει πολλές φορές Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 αυτό ή το oneplus 3? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 αυτό ή το oneplus 3? Εννοείται το mi5... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εδώ γίνονται συζητήσεις μόνο για την συσκευή του τίτλου. Για συγκρίσεις και επιλογή συσκευών υπάρχει ξεχωριστό μέρος. Μείνετε στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 όσοι γνωρίζετε απαντείστε μου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6772700#post6772700 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Αν το πάρω με την official rom και περάσω το play store θα το ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Αν το πάρω με την official rom και περάσω το play store θα το ανοίγει? Ναι φυσικά αλλά δεν χρειάζεσαι μόνο το play store χρειάζεσαι και άλλες λειτουργιές όπως play services κ.τ.λ. Είναι πολύ εύκολο να τις περάσεις όλες με το Google Installer v2.0. Αλλά μπορείς να βάλεις την επίσημη Global Rom που βγήκε και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι γιατί τα έχει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkalogiros Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Μετα απο σχεδον 2 χρονια συμβιωσης με το εκπληκτικο (κατα εμενα) MX4 λεω να προχωρησω σε κατι αλλο. Μετα πο πολυ ψαξιμο κατεληξα εδω, στο Mi5. Μια ερωτηση θελω να κανω, επειδη διαβασα ορισμενα σε αυτο το θεμα. Λεω να το παρω απο την Ευρωπαικη αποθηκη της Honorbuy στην Ιταλια. http://www.honorbuy.com/687-xiaomi-mi5-prime-3gb-ram-64gb-rom-smartphone.html?source=webgains&siteid=160367 Λετε να εχω θεμα με τελωνεια κλπ, γιατι ειδα οτι στελνουν με DHL και διαβασα κατι τετοια εδω μεσα. Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Οχι φίλε μου έρχονται από ιταλια δεν υπάρχει τελωνείο Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Μάλλον με βλέπω για sevice μου ήρθε sms για unlocking αλλά το MiUnlock κολλάει στο 50% με το μήνυμα "Couldn't Verify Device. Current account is different from the account info on the device" το προβλημα είναι ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη σε κάποιο Mi Account. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει jtag ή κάτι αντίστοιχο για την συσκευή? Για να μην σου βγάζει αυτό το μήνυμα θα πρέπει ο mi account που έχεις περασμένο στο κινητό σου να είναι ίδιος με αυτόν που έχεις βάλει στο Mi unlock. Έτσι λογικά δεν θα σου βγάλει σφάλμα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 το κινητό τελικά αξίζει? επειδή διάβασα ότι λυγίζει ευκολα και σπάει εύκολα... ή να πάω σε κάτι άλλο? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εννοείται το mi5... Αν θέλεις με επιχειρήματα. Γιατί για τους περισσότερους δεν ειναι τόσο αυτονόητη η υπέροχη του mi5. Παντως στο συγκριτικό ταχύτητας το σιαομι χάνει κατα κράτος . Ακόμα και η κάμερα που είδα συγκριτικό στην κυρία κάμερα το 1+3 υπερέχει παραδόξως. Που ειναι εκεί που υπερέχει τόσο πολύ το σιαομι που κάνει τόσο εύκολη την επιλογή? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 έλα ντε κι εγω αυτό σκεφτηκα όταν το διαβασα, σε ολα χάνει απο το 1+3 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 έλα ντε κι εγω αυτό σκεφτηκα όταν το διαβασα, σε ολα χάνει απο το 1+3 Σε όλα δεν νομίζω να χάνει. Πχ βλέποντας την ποιότητα του νοτε 3 θεωρώ το σιαομι θα ειναι καλύτερο σε υλικά απο το 1+3. Επίσης το μικροφώνο του πρέπει να ειναι καλύτερο. Αν και για εμενα το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι το μέγεθος της οθόνης. Εχοντάς 4 χρονια 5.5" με τπτ δεν θα πήγαινα σε μικρότερες. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 (edited) Σε όλα δεν νομίζω να χάνει. Πχ βλέποντας την ποιότητα του νοτε 3 θεωρώ το σιαομι θα ειναι καλύτερο σε υλικά απο το 1+3. Επίσης το μικροφώνο του πρέπει να ειναι καλύτερο. Αν και για εμενα το μεγαλύτερο μειονέκτημα ειναι το μέγεθος της οθόνης. Εχοντάς 4 χρονια 5.5" με τπτ δεν θα πήγαινα σε μικρότερες. Απλά μπες youtube και κοιτα bend tests. Το 1+3 με το ζόρι λυγίζει και το mi5 στα 2 δευτερόλεπτα έσπασε όλο. οπότε ποιο έχει ανώτερη ποιότητα συσκευης φαίνεται εκεί. + ότι για τη ποιότητα μιλάνε όλοι οι reviewers ότι είναι εκπληκτική... εγώ άλλο θέλω να μάθω, σαν κινητό αξίζει το mi5? δηλαδή τα 300€ αξίζει να τα δώσεις? Edited June 21, 2016 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Άμα το βρεις 300 ευρώ και δεν σε χαλάνε οι ίντσες παρτο! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts