i_Falcon Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Κάποιο Freeware Antivirus που μου προτίνετε; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι τετοιο στην συσκευη σου,το μονο που θα κερδισεις ειναι να γινει αργο το μηχανημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 δεν υπαρχει λογος να βαλεις κατι τετοιο στην συσκευη σου,το μονο που θα κερδισεις ειναι να γινει αργο το μηχανημα σου Ας γίνει πιό αργό, έτσι κι αλλιώς όποιος βιάζετε σκοντάφτει!:lol::p Ένα όποιο δήποτε που θα μου προτείνετε για WM 6; Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Epeidi den xrisimopoioume, den exoume na sou proteinoume kai kati. Kai o logos ektos apo afton pou sou eipe o Giannis (lagoudakis) einai kai to gegonos oti apla... de to xreiazesai mias kai den exoun anaferthei problimata apo ious (mexri twra toulaxiston). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ξέρουμε καμία εφαρμογή που μέσα από το pc να μπορούμε να βλέπουμε το status του pda μας ? π.χ. Μπαταρία – σήμα – χωρητικότητα μνήμης , κτλ… Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Ξέρουμε καμία εφαρμογή που μέσα από το pc να μπορούμε να βλέπουμε το status του pda μας ? π.χ. Μπαταρία – σήμα – χωρητικότητα μνήμης , κτλ… Έχεις δει το Thread μου;:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211408 Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 den to eixa dei! Eyxaristw Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 den to eixa dei! Eyxaristw Δεν κάνει τίποτα...:) Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ερωτηση: Υπαρχει εφαρμογη ηχογραφησης τηλεφωνικης συνομιλιας απο προγραμμα για Windows Mobile Smartphone (συγκεκριμενα iPaq 614c με λογισμικο Windows Mobile 6.1 Profesionall). Αν υπαρχει κατι ενα link θα ηταν ευπροσδεκτο. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Ερωτηση: Υπαρχει εφαρμογη ηχογραφησης τηλεφωνικης συνομιλιας απο προγραμμα για Windows Mobile Smartphone (συγκεκριμενα iPaq 614c με λογισμικο Windows Mobile 6.1 Profesionall). Αν υπαρχει κατι ενα link θα ηταν ευπροσδεκτο. Vito Audio Notes Touch. Θα το βρεις στο ipmart-forum.com (Μια διευκρίνηση: Το ipaq 614c δεν είναι smartphone αλλά PPC.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrim Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κανένα πρόγραμμα για την αναπαραγωγή και το streaming 3gp υπάρχει;;;;;;; Παράθεση VODAFONE THE LIVE NETWORK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 ειναι η εκδοση που φορα το diamond :) free ;) http://rapidshare.com/files/127716846/Opera_9.5__Build_1126.cab Συγγνώμη για την έκφραση αλλά κάνει το browsing σκέτη κ...ά! Αλλά γιατί στο site της opera δεν τον εμφανίζει για κατέβασμα παρά μόνο για pc; Πιο γρήγορος από τον 8.65 στο φόρτωμα των σελίδων. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimaxx Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Κανένα πρόγραμμα για την αναπαραγωγή και το streaming 3gp υπάρχει;;;;;;; CorePlayer v1.2.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Vito Audio Notes Touch. Θα το βρεις στο ipmart-forum.com (Μια διευκρίνηση: Το ipaq 614c δεν είναι smartphone αλλά PPC.) Σωστος. Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaxeiros Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπερα σε ολους εχω ενα mio a201 το οποιο σκεπτομαι να το αλλαξω με το mio p 560. Εχει ομως μια εφαρμογη το πρωτο (το dialer και to bluesoleil ) το οποιο με βολευει παρα πολυ. Μηπως ξερει κανεις να μου πει αν την εχει και το αλλο η που μπορω να την βρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Παιδιά, κάποιο keyboard που να υποστηρίζει Ελληνικό T9 (και να δουλεύει σωστά) υπάρχει; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Σε WM5, όταν επιλέγουμε από τα settings μια φωτογραφία ως background, αυτή εμφανίζεται "faded out". Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το διορθώνει αυτό (χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσουμε theme) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Σε WM5, όταν επιλέγουμε από τα settings μια φωτογραφία ως background, αυτή εμφανίζεται "faded out". Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το διορθώνει αυτό (χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσουμε theme) ; θα σου πω πως γίνετε στα WM6 γιατί δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στα WM5. πας στην foto που θες και κάνεις κλικ ώστε να ανοίξει να την βλέπεις, μετά πας μενού->ορισμός ως υπόβαθρο και εκεί ρυθμίζεις το transparency level. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 θα σου πω πως γίνετε στα WM6 γιατί δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στα WM5. πας στην foto που θες και κάνεις κλικ ώστε να ανοίξει να την βλέπεις, μετά πας μενού->ορισμός ως υπόβαθρο και εκεί ρυθμίζεις το transparency level. Τελικά γίνεται το ίδιο και με το HP Photosmart Mobile που έχω εγώ. Τα χρώματα είναι πλέον ζωηρά, αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα: Η εικόνα εμφανίζεται μόνο στο κέντρο της οθόνης χωρίς να επεκτείνεται στην πάνω και στην κάτω μπάρα. Επομένως, μήπως μπορώ με κάποιο άλλο utility να κάνω τις μπάρες διάφανες (ή και να τις κρύψω) και να φαίνεται η εικόνα σε όλη την οθόνη; (μάλλον ζητάω πολλά μου φαίνεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τελικά βρήκα πώς εξαφανίζεται η μία ή και οι δύο μπάρες αλλά δεν έχω βρει λύση για να αποκτήσουν διαφάνεια (που θα το προτιμούσα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Είναι η ιδέα μου ότι η Opera 9.50 beta που υπάρχει στο site της Opera είναι τελείως μάπα στο rendering σε σχέση με τις 9.50 που κυκλοφορούσαν από εδώ και από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Είναι η ιδέα μου ότι η Opera 9.50 beta που υπάρχει στο site της Opera είναι τελείως μάπα στο rendering σε σχέση με τις 9.50 που κυκλοφορούσαν από εδώ και από εκεί; μην ασχολεισαι καθολου με οπερα... δυστυχως εχει πολλα bugs και δεν ειναι αξιοπιστη,εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις της,ακομα και αυτην που εχει η htc πλεον επισημα στα νεα της τηλ(diamond,touch pro) αλλα και μια πιο νεα της εκδοση που δινουν τα παιδια στους xda και ειναι χαλια:( edit ριξε μια ματια και εδω http://tiltsite.com/2008/07/new-diamond-opera-mobile-95-build-1660-pops-up-on-xda/ Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και τι browser προτείνεις για PDA; Πάντως ο opera diamond μοιάζει να λειτουργεί τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και τι browser προτείνεις για PDA; Πάντως ο opera diamond μοιάζει να λειτουργεί τέλεια. εγω χρησιμοποιω τον pie και τον mini opera :) υπαρχει και ο netfront αλλα ειναι πολυ βαρυς... δυστυχως και μενα μου αρεσει πολυ ο οπερα, τον εχω δοκιμασει και ξαναδοκιμασει και καθε νεα εκδοση του που κυκλοφορει την τεσταρω,αλλα δεν ειναι σταθερος ακομη...και δεν σκεφτομαι με τπτ να τον αγορασω αν δεν βεβαιωθω πρωτα οτι εχουν λυθει τα κοληματα του :( edit http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401643 βγηκε χθες νεα fixed,για εγκατασταση στην sd,εκδοση στους xda του τελευταιου 1780( προβληματικου) build .. λενε οτι παει καλυτερα...ας το δοκιμασουμε..και αυτο και απλα ας ελπισουμε να εχουμε εναν browser της προκοπης στα pda μας επιτελους :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 βγηκε χθες νεα fixed,για εγκατασταση στην sd,εκδοση στους xda του τελευταιου 1780( προβληματικου) build .. λενε οτι παει καλυτερα...ας το δοκιμασουμε..και αυτο και απλα ας ελπισουμε να εχουμε εναν browser της προκοπης στα pda μας επιτελους :O Έβαλα την 1780, αλλά την έκδοση για την μνήμη της συσκευής. Δοκίμασα 3 tabs ανοιχτά και ήταν πολύ οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts