zaharakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Aλλα προφανως ειναι σφαλμα του προγραμματος. :D και εγω εδω που τα λεμε....αυτο ελπιζω :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μου ζητάει ένα πρόγραμμα να βάλω νεότερη έκδοση του Microsoft .NET Compact Framework, ποιά είναι και που τη βρίσκω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μου ζητάει ένα πρόγραμμα να βάλω νεότερη έκδοση του Microsoft .NET Compact Framework, ποιά είναι και που τη βρίσκω??? κατεβασε το απο κει ;)http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9655156b-356b-4a2c-857c-e62f50ae9a55&DisplayLang=en Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Yπαρχει καποιο προγραμμα για το ΗTC P3600 μου δειχνει στην today screen την ταχυτητα της cpu?Δοκιμασα το battery status αλλα μου εδειχνε 300Μhz αντι για 400.Δε με ενδιαφερει να κανει οverclocking μοναχα να μου δειχνει την ταχυτητα. Δοκίμασε το xcpuscalar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Μου ζητάει ένα πρόγραμμα να βάλω νεότερη έκδοση του Microsoft .NET Compact Framework, ποιά είναι και που τη βρίσκω??? Η τελευταια απο εδω : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&DisplayLang=en Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Δοκίμασε το xcpuscalar. μιας και εκανα λαθος και σε ρωτησα αλλου να σου κανω την ερωτηση απο δω που ειναι το σωστο τοπικ... :worry:και θα παω να το σβησω μετα:p που να χρονισω-ρυθμισω τον τιτανα που εχεει samsung επεξεργαστη το xcpuscalar,γιατι με βλεπω να το καιω :blink::blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μιας και εκανα λαθος και σε ρωτησα αλλου να σου κανω την ερωτηση απο δω που ειναι το σωστο τοπικ... :worry:και θα παω να το σβησω μετα:p που να χρονισω-ρυθμισω τον τιτανα που εχεει samsung επεξεργαστη το xcpuscalar,γιατι με βλεπω να το καιω :blink::blink: Eγώ θα τον άφηνα όπως είναι για να μην καίω τσάμπα μπαταρία. Τώρα αν θες να το υπερχρονίσεις στα 500 θα είναι οκ. Πάντως στην χειρότερη των περιπτώσεων θα είσαι για hard reset. Ο επεξεργστής δεν πρόκειται να καεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Η τελευταια απο εδω : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&DisplayLang=en Την κατέβασα μου ζήτησε να κάνω απεγκατάσταση από το PC και μετά έκανα εγκατάσταση την καινούρια. Υπάρχει όμως πρόγραμμα για το PPC γιατί περνώντας το PocketSudoku και προσπαθώντας να το τρέξω μου εμφανίζει το παρακάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Την κατέβασα μου ζήτησε να κάνω απεγκατάσταση από το PC και μετά έκανα εγκατάσταση την καινούρια. Υπάρχει όμως πρόγραμμα για το PPC γιατί περνώντας το PocketSudoku και προσπαθώντας να το τρέξω μου εμφανίζει το παρακάτω την ωρα που κανεις εγκατασταση πρεπει να εχεις το κινητο συνδεμενο;) απο το λινκ που σου εδωσα εχω βαλει το προγραμμα στο δικο μου;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Eγώ θα τον άφηνα όπως είναι για να μην καίω τσάμπα μπαταρία. Τώρα αν θες να το υπερχρονίσεις στα 500 θα είναι οκ. Πάντως στην χειρότερη των περιπτώσεων θα είσαι για hard reset. Ο επεξεργστής δεν πρόκειται να καεί. δεν θελω να το κανω τουρμπο :lol::lol: απλα θελω να ξερω αν βοηθαει οντως σε ζορια η απλα ειναι εικονικο. παντως το εχω στο auto scaleκαι παει μια χαρα μεχρι στιγμης:O εδω και κανα μισαωρο :p:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Η τελευταια απο εδω : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&DisplayLang=en Και αυτό που έβαλα εγώ και αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω την προηγούμενη από το PC? Σβήστηκαν διάφορα αρχεία και μετά έκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση, θα έχω πρόβλημα? Μου πείραξε ρυθμίσεις στο PC, στη registry ή κάπου αλλού??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Χαιρετώ όλους τους 'μάστορες'!Μήπως ξέρει και έχει δοκιμάσει κανένας να μου πεί κανένα προγραμματάκι για να μετράω τις εξερχόμενες κλήσης??Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Χαιρετώ όλους τους 'μάστορες'!Μήπως ξέρει και έχει δοκιμάσει κανένας να μου πεί κανένα προγραμματάκι για να μετράω τις εξερχόμενες κλήσης??Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) battery status: Εκτός από μπαταρία και όνομα δικτύου, βλέπεις εξερχόμενες κλήσεις κ sms (+ σήμα, μνήμη κλπ). Όλα "παραμετροποιήσιμα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 battery status: Εκτός από μπαταρία και όνομα δικτύου, βλέπεις εξερχόμενες κλήσεις κ sms (+ σήμα, μνήμη κλπ). Όλα "παραμετροποιήσιμα". Σε ευχαριστώ αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν είναι μόνο για ομαπ επεξεργαστές?το δικό μου έχει samsung.Δεν παίζει ρόλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σε ευχαριστώ αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν είναι μόνο για ομαπ επεξεργαστές?το δικό μου έχει samsung.Δεν παίζει ρόλο? φιλε μου κανενα προβλημα.δουλευει μια χαρα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 φιλε μου κανενα προβλημα.δουλευει μια χαρα :) Σε ευχαριστώ φίλε δημήτρη:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε δημήτρη:) τπτ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Ορίστε και emule client για κάποιον που ζήτησε τις προάλλες! Δουλεύει! (δε ξέρω για νεότερη έκδοση, καθώς κάποιοι server προφανώς απαιτούν τον τελευταίο πυρήνα)(λόγω obfuscation προφανώς)... Δυο εκδόσεις, όποια σας κάνει, και το απαραίτητο για την λειτουργία server.met το οποίο πρέπει να πετάξετε στο dir του MopiPhant μεσα στα Program Files... To site του Mopiphant edit by Muck Smith : φίλε Ορέστη δεν επιτρέπονται direct links (πλην των αυθεντικών σελίδων). Εξάλλου το πρόγραμμα είναι δωρεάν ;) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 battery status: Εκτός από μπαταρία και όνομα δικτύου, βλέπεις εξερχόμενες κλήσεις κ sms (+ σήμα, μνήμη κλπ). Όλα "παραμετροποιήσιμα". 1. Σε ΜΙΟ Α701 δουλεύει απροβλημάτιστα? 2. Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 1. Σε ΜΙΟ Α701 δουλεύει απροβλημάτιστα? 2. Link? http://batterystatus.softonic.de/ie/54860 http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=1504 Ως μια λέξη έπρεπε να το γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 καλησπερα ειμαι καινούριος και προσπάθω να βαλω καποια θεματα η εφαρμογες στο n311 που εχω αλλα δεν μπορω δεν ξερω πως θα τα βαλω και μεσω του πριγραμματος συνχρονισμου που εχει στο κουτι προσπαθησα αλλα τπτ βοηθηστε ειμαι καινουριος και ασχετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Συνέδεσε το ppc με το pc. Από το ActiveSync πάτα explore. Στην πάνω μπάρα είναι. Μετά ρίξε κάπου(main memory) το θέμαπου προφανώς έχει την κατάληξη tsk. Μετα από την συσκευή σου πήγαινε ρυθμίσεις--> σήμερα--> επέλεξε το θέμα και πάτα ΟΚ!!! Αν δεν το βλέπεις άνοιξε τον f.explorer, βρες το και πάτα πάνω του, θα εμφανιστεί στη λίστα. Μεγειά το ppc Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdounavis Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Το θέμα έχει απασχολήσει και παλαιότερα αρκετούς, αλλά αγνοώ την κατάληξή του. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει εφαρμογή που επιτρέπει να ακούς τους ήχους του PPC μέσω του BT headset?΄Μιλώ για 2003 SE γιατί έχω ένα s100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Το θέμα έχει απασχολήσει και παλαιότερα αρκετούς, αλλά αγνοώ την κατάληξή του. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει εφαρμογή που επιτρέπει να ακούς τους ήχους του PPC μέσω του BT headset?΄Μιλώ για 2003 SE γιατί έχω ένα s100 Δες αυτό εδώ. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=123918&highlight=audio+today Στο s200 (WM5) δουλεύει και ακούς όλους τους ήχους στο bt ακουστικό ακόμα και το ταπ στην οθόνη. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει στο s100 Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δες αυτό εδώ. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=123918&highlight=audio+today Στο s200 (WM5) δουλεύει και ακούς όλους τους ήχους στο bt ακουστικό ακόμα και το ταπ στην οθόνη. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει στο s100 Το ραδιόφωνο, όμως, μπορείς να το ακούσεις; Εδώ σε/σας/μας θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts