Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalispera se olous apo thn io, uparXei kapoio software (h apla kapoio wav, mp3) opos to anti-mosquito alla na einai gia pontiKia? thelo na kano ena test.

Y.G: opoios den exei paei akoma diakopes as erthei sthn IO, to meros einai apla apisteuto, opos lene Kai oi touristes "here is the party island"

Τα ηχεια των συμβατικων συσκευων μας δεν ειναι ικανα ν' αναπαραγουν ηχους στο υπερηχο φασμα και ετσι προγραμματα σαν αυτο απλως δεν εχουν καμια επιδραση.

Υ.Γ. Η Ιος μπορει να ειναι ομορφη (ηρθα περυσι), δεν θα ελεγα ομως το ιδιο για τα ατομα που μαζευει..."the party island" ισως ειναι αλλα οχι παντα με τη θεμιτη εννοια του ορου φιλε tron13.

Carpe Diem...:hypno:

This GPS-PDA utility has several features. It transforms your PocketPC into an external bluetooth GPS receiver, allowing you to use it with your laptop PC or any other device which can use a bluetooth GPS. Since version 1.4, GPS2Blue also allows to redirect GPS data to a TCP/IP port. It can also log to a file the data received from the GPS. Another feature is the PDA clock adjustment based on the precise GPS satellites clock. Finally, for Tomtom 5 users, you can create a new POI from coordinates.

Download

Thanx. Δυστυχώς δεν παίζει κανένα άλλο πληκτρολόγιο πλην του main. Οι εγκαταστάσεις έχουν γίνει κανονικά. Μήπως πρέπει να τα σώσω στη μνήμη του ΜΙΟ ???

Thanx. Δυστυχώς δεν παίζει κανένα άλλο πληκτρολόγιο πλην του main. Οι εγκαταστάσεις έχουν γίνει κανονικά. Μήπως πρέπει να τα σώσω στη μνήμη του ΜΙΟ ???

Φυσικά και πρέπει να είναι στη μνήμη τηλεφώνου!!!

Που τα έβαλες στην κάρτα;;;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Tο έβαλα στο ΜΙΟ τώρα αλλά πάλι δεν παίζει !?!?!?

Επίσης αν βάλω πολλά στη μνήμη του ΜΙΟ θα αρχίσει να τρώει και από τη RAM???

καλησπερα. εχει δοκιμασει κανεις το cool camera σε qtek 9100 ? κατεβασα απο το site της εταιριας την εκδοση 1.13 και μου φαινετε πολυ καλο προγραμμα αλλα οι c@#$%^ εκδοσης απο a@#$%&t και i@#$%e δεν δουλεβουν. και οι δυο που βρηκα μου κολλησαν το κινητο. καμια ιδεα κανεις? η κανενα αλλο παρομοιο προγραμμα? βιντεο 640x480 και με 25 fps μου φαινετε πολυ καλο. ευχαριστω

Call SMS Blocker

Ίσως η καλύτερη εφαρμογή που έχω αυτή τη στιγμή στο ppc μαζί με τα Powertoys!

Απλά άψογη,ότι ζητούσα τόσο καιρό!Έχεις τη δυνατότητα όταν σε καλεί κάποιος να δείχνει ότι μιλάει ή ότι είναι κλειστό το κινητό.

Έχεις τις εξής επιλογές: accept all, reject all, accept from list, reject from list, accept only from contacts, block hidden numbers.

Μπορείς να κάνεις blocked ακόμα και τα sms!Kαι πάνω απ'όλα είναι freeware (μην σας τρομάξει που το site είναι στα ιταλικά,η εφαρμογή έχει υποστήριξει αγγλικών). :)

billτο link που εχεις δωσει λεει coming soon...:(

που μπορω να το βρω αυτο το προγραμματακι + cr@...

ευχαριστω πολυ:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Παιδιά υπάρχει κάποιος internet explorer που να υποστηρίζει πολλαπλό άνοιγμα σελίδων και επίσης να μου βγάζει και τα διάφορα αναδυόμενα μενού που υπάρχουν στο αριστερό μέρος κάποιων σελίδων?

Παιδιά υπάρχει κάποιος internet explorer που να υποστηρίζει πολλαπλό άνοιγμα σελίδων και επίσης να μου βγάζει και τα διάφορα αναδυόμενα μενού που υπάρχουν στο αριστερό μέρος κάποιων σελίδων?

Tο ανοιγμα σε νεο παραθυρο ειναι χαρακτηριστικο του opera αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει σε wm οποτε δεν ξερω σιγουρα αν ισχυει και σε αυτα...

στα p900-p910i παντως ετσι λειτουργουσε με την επιλογη αν θελεις να εχεις οσα παραθυρα ανοικτα ηθελες..;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

MultiIE

Έχει καιρό να βγει νέα version. Λογικά υπάρχουν και καλύτερες λύσεις

MultiIE

Έχει καιρό να βγει νέα version. Λογικά υπάρχουν και καλύτερες λύσεις

Eχει βγει και για WM5 (Multie IE 4), ριξτε μια ματια εδω:

http://forum.brighthand.com/showthread.php?t=226064

Σε ποιό path των WM5 προσθέτουμε ήχους για alarm / ξυπνητήρι ???

Για alarms και ξυπνητήρι μέσα στον φάκελο /Windows.

Για ήχους κλήσης στον φάκελο /Windows/Rings.

.mp3 και .wma για ήχους κλήσης

.wav για ξυπνητήρι

Ψάχνω κλειδάκι για GPSDash2 ...

εχεις πμ ..:)

paidia mporw na kanw anabathmisi se mw 2005?exw to ipaq 6515 me wm 2003 se sta agglika.estw kapoio update se 2003 me ellinika.an nai pou kai pws?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Μόλις ανεβασα στο mobilityworld το windows Live Mobile για WM5 (PPC + SP) και ειναι πολύ αξιολογη εφαρμογή... Ειναι ακόμα σε beta εκδοση αλλά λειτουργεί πολύ καλά
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif