Jump to content

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σορυ Johner αλλα καμια απο τις παραπανω εφαρμογες δεν κανει αυτο που ζηταει ο φιλος μας. Αυτες ηχογραφουν μονο σε ανοιχτη ακροαση οπως δηλαδη θα μπορουσαμε με καθε προγραμμα ηχογραφησεων να το κανουμε και απο οσο ξερω δεν υπαρχει συγκεκριμενη εφαρμογη ηχογραφησης κλησεων.

Δοκιμασα και τα 2 απο περιεργεια αλλα τιποτα. Πιανουν μονο τους εξωτερικους ηχους.

Δοκιμαστηκε σε S200.

SV9PFY

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως είμαι και off topic αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε οι φαν του ποδοσφαίρου και το Mats Bovin Team Stats. Είναι ελαφρύ (276ΚΒ), freeware και μπορείτε να τηρείτε στατιστικά στοιχεία για όλο το πρωτάθλημα αγωνιστική προς αγωνιστική. Το μόνο(?) του μειονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μια μικρή διαδικασία για να περαστούν οι ομάδες και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Περισσοτερες πληροφορίες εδώ: http://www.mbovin.com/teamstats/index.php

Για download εδώ: http://www.mbovin.com/tsppc/tsppc1_2_0.zip

:O oooops!!! σε λάθος thread μπήκε το post (σημάδευα το σχετικό με το πρόγραμμα της SuperLeague σε μορφή Outlook)

anyway

γεια σε ολους. σημερα πηρα επιτελους το 9100. θελω να ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα για ηχογραφιση κλησεων και ηχογραφιση συνομιλιας με το πατημα ενος πληκτρου? κατι σαν το pwdictafon για s60.σορυ αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι.:X επισης μπορω να παρω ιντερνετ απο τον υπολογιστη μεσο ΒΤ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σορυ αν σας ζαλισα.

Εψαξα στο σχετικο forum της Vito Technologies και ειδα οτι η ηχογραφηση η μη κλησεων σε Pocket PC με WM5 ειναι θεμα τροποποιησεων που κανει ο εκαστοτε κατασκευααστης. Στην προκειμενη περιπτωση κατα τα λεγομενα της ιδιας της Vito στο Qtek 9100 το Vito Audio Notes που προτεινει ο johner ηχογραφει κανονικα τις κλησεις. :)

Carpe Diem...:hypno:

Κανά καλό πρόγραμμα για button mapping έχουμε;

Το Vito Button Mapper δε μου κάνει γιατί δεν υποστηρίζει double-tap, ενώ στο Double Launcher ενώ το ρύθμιζα για OK/Close, αυτό εμφάνιζε το Start Menu :wacko:

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι το AE Button Plus που δίνει τη δυνατότητα μονού, διπλού, τριπλού και παρατεταμένου πατήματος κάθε πλήκτρου (άμα θες παραπάνω συνδυασμούς, είσαι λίιιιγο περίεργος! :p :lol: ).

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι το AE Button Plus που δίνει τη δυνατότητα μονού, διπλού, τριπλού και παρατεταμένου πατήματος κάθε πλήκτρου (άμα θες παραπάνω συνδυασμούς, είσαι λίιιιγο περίεργος! :p :lol: ).

Καλό, αλλά κάνει minimize τις εφαρμογές αντί να τις κλείνει... :(

Άλλη πρόταση;

Το ok/close που έχει πράγματι δεν κάνει δουλειά, ο task manager του πάντως (που βγαίνει σε αναδυόμενο παράθυρο) παλαιότερα που το είχα χρησιμοποιήσει (έκδοση 2.1 αν θυμάμαι καλά) δούλευε μια χαρά (μόνο το παλιο-Active Sync δεν έκλεινε). Για δοκίμασε.

ΥΓ - Τελικά button mapper είπες ότι θέλεις ή task manager; :lol:

Button mapper, αλλά να μπορείς να το σετάρεις να κλείνει και τα παράθυρα με ένα κουμπί ρε αδερφέ :p

Δεν έχουμε όλοι WM5 να πατάμε το hardware button και να καθαρίζουμε :lol:

λοιπον παλι στο θεμα μας, ξερουμε κανενα προγραμμα pdf reader αλλα να κανω και edit? δηλ. να σημειωνω με κιτρινο ή να κρατω bookmark?

εχω ενα σωρο manuals se pdf στο ππσ και για να βρω μια σελιδα καθε φορα φτυνω αιμα,

ειμαι σιγουρος οτι καποιος prof. θα ξερει! γιαυτο και αναμενω

κανεις δεν χρησιμοποιει κατι αντιστοιχο?:(

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανεις δεν χρησιμοποιει κατι αντιστοιχο?:(

δε νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο. Τα pdf φτιαχνονται στο pc με ενα ειδικο Module της Acrobat, το Acrobat Distiler και διαβαζονται με το free Acrobat Reader. Εγω προσωπικα ουτε στο pc δεν εχω δει κατι που να κανει αυτο που λες, ποσο μαλλον στο ppc...

δε νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο. Τα pdf φτιαχνονται στο pc με ενα ειδικο Module της Acrobat, το Acrobat Distiler και διαβαζονται με το free Acrobat Reader. Εγω προσωπικα ουτε στο pc δεν εχω δει κατι που να κανει αυτο που λες, ποσο μαλλον στο ppc...

στο pc στην φουλ εκδοση του acrobat,κανει ολα αυτα που αναφερω παραπανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο pc στην φουλ εκδοση του acrobat,κανει ολα αυτα που αναφερω παραπανω

Χαιρω πολυ, εσυ ομως μιλησες ΚΑΙ για editing...

Χαιρω πολυ, εσυ ομως μιλησες ΚΑΙ για editing...

υπαρχει και ενα δηλαδη το οποιο ερμηνευω ως την δυνατοτητα να κιτρινιζω σημεια κειμενου και να κρατω bookmark, τωρα αν δεν ξερεις αστο, ας απαντησει καποιος αλλος φιλος που ξερει, αν δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα, κριμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει και ενα δηλαδη το οποιο ερμηνευω ως την δυνατοτητα να κιτρινιζω σημεια κειμενου και να κρατω bookmark, τωρα αν δεν ξερεις αστο, ας απαντησει καποιος αλλος φιλος που ξερει, αν δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα, κριμα!

Μην ανυσηχεις, ειδα την "ερμηνεια" σου και το "αφησα".

Ρε παιδιά δεν ήξερα οτι έχει και όριο μεγέθους το word του S200 qtek...

προσπαθησα να ανοιξω ένα αρχείο 541mb και μου το ανοίγει μέχρι μερίπου την μέση.... ξέρει καποιος γιατι ?:mad:

γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει που μπορώ να βρω skin , themes για ττο wisbar advanced και το wisbar advanced desktop?...

καποιος ftp file server?.....

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

γνωρίζει κάποιος φίλος να μου πει που μπορώ να βρω skin , themes για ττο wisbar advanced και το wisbar advanced desktop?...

καποιος ftp file server?.....

Άσχετο με το θέμα, αλλά θα βρείς εδώ.

Υπαρχει προγραμμα αναλογο με το Jeyo Mobile Extender for Outlook, για να συγχρονιζω εκτος απο τα SMS και τα MMS με το Outlook 2003?

Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να να μπορώ απλώς να γράψω handwriting μια υπενθύμιση και την ώρα που θέλω και να με ειδοποιεί στα WM5.

Στα 2003 είχα το RemindME και βόλευε καταπληκτικά. Κάτι ανάλογο που να δουλεύει στα Wm5 ξέρει κανείς;