MiKe-Dee Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Καλημέρα, 1. Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης SMS. Θέλω να τα περνάω στη κάρτα και αντίστροφα ή γενικά θέλω να τα σώζω κάπου. 2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι παρόμοια με την iLauncher? 3. Κάποια εφαρμογή για μέτρηση κλήσεων και SMS? 4. Τέλος, ψάχνω ένα καλό file explorer Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :happy: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Καλημέρα, 1. Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης SMS. Θέλω να τα περνάω στη κάρτα και αντίστροφα ή γενικά θέλω να τα σώζω κάπου. 2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι παρόμοια με την iLauncher? 3. Κάποια εφαρμογή για μέτρηση κλήσεων και SMS? 4. Τέλος, ψάχνω ένα καλό file explorer Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :happy: 1. Jeyo Mobile Companion 2. Spb Pocket Plus 3. Δεν ξέρω 4. Resco File Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ξερει κανεις σχετικα με το mobiluck ή κατι αναλογο για το ppc? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ξερει κανεις σχετικα με το mobiluck ή κατι αναλογο για το ppc? Το snipper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Το snipper. Μηπως το γραφεις λαθος?Δεν βρισκω κατι. Α οκ sniper ειναι. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Το snipper. kai pou to vriskoume auto ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλημέρα, 1. Ψάχνω μια εφαρμογή διαχείρισης SMS. Θέλω να τα περνάω στη κάρτα και αντίστροφα ή γενικά θέλω να τα σώζω κάπου. 2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να είναι παρόμοια με την iLauncher? 3. Κάποια εφαρμογή για μέτρηση κλήσεων και SMS? 4. Τέλος, ψάχνω ένα καλό file explorer Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :happy: 1. Jeyo Mobile Companion 2. Spb Pocket Plus 3. Δεν ξέρω 4. Resco File Explorer Οσον αφορα το 3 εχω να προτεινω τα Phone Dashboard Minute Tracker :) Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Λοιπόν....Πρόκειτε να στήσω μια και καλή το ppc μου από την αρχή... Και δεν θέλω να βάλω "περιττά" ή όχι καλά προγράμματα μέσα... Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει και να μου πεί, το καλήτερο πρόγραμμα που προτείνει από κάθε κατηγορία? : 1. Web Browzer (IE,NetFront,Opera,Firefox κλπ...) 2.Msn Messanger ? 3. Πρόγραμμα Navigation GPS (πχ Destinator 6, tom tom κλπ) 4. Today Screen Program (πχ Spb κλπ) 5. File Explorer 6. P2P Download Prorgam 7. Πρόγραμμα που να εντοπίζει σαν ρανταρ που βρίσκονται οι σταθμοί wi-fi ή bluetooth 8. Photo & Video & Movie Viewer/Player 9. Mp3 Player (αλήθεια, υπάρχει winamp???) 10. Λεξικό (Αγγλικά-Ελληνικά κλπ) 11.Διαχείριση e-mail 12. Απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή (desktop) 13. Antivirus (Χρειάζεται???) Πιστευω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο, όποιος ξέρει και μπορεί να προτείνει τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....θα ήταν καλό.... Γιατί ένας καινούριος θα βάλει κατευθειαν αυτά χωρίς προβλήματα.... Για πείτε...τί ξέρετε...τι χρησιμοποιήτε.... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Microsoft ActiveSync 4.2 available: http://msmobiles.com/news.php/5352.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Κάποια εφαρμογή που να παίζει 3gp αρχεία; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Ενα search δεν βλαπτει h**p://www.corecodec.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Λοιπόν....Πρόκειτε να στήσω μια και καλή το ppc μου από την αρχή... Και δεν θέλω να βάλω "περιττά" ή όχι καλά προγράμματα μέσα... Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει και να μου πεί, το καλήτερο πρόγραμμα που προτείνει από κάθε κατηγορία? : 1. Web Browzer (IE,NetFront,Opera,Firefox κλπ...) 2.Msn Messanger ? 3. Πρόγραμμα Navigation GPS (πχ Destinator 6, tom tom κλπ) 4. Today Screen Program (πχ Spb κλπ) 5. File Explorer 6. P2P Download Prorgam 7. Πρόγραμμα που να εντοπίζει σαν ρανταρ που βρίσκονται οι σταθμοί wi-fi ή bluetooth 8. Photo & Video & Movie Viewer/Player 9. Mp3 Player (αλήθεια, υπάρχει winamp???) 10. Λεξικό (Αγγλικά-Ελληνικά κλπ) 11.Διαχείριση e-mail 12. Απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή (desktop) 13. Antivirus (Χρειάζεται???) Πιστευω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο, όποιος ξέρει και μπορεί να προτείνει τα ΚΑΛΗΤΕΡΑ.....θα ήταν καλό.... Γιατί ένας καινούριος θα βάλει κατευθειαν αυτά χωρίς προβλήματα.... Για πείτε...τί ξέρετε...τι χρησιμοποιήτε.... Ευχαριστώ... 1. Opera 2. IM+ 3. Tomtom, αλλά για ελλάδα το destinator είναι μονόδρομος λόγω χαρτών 4. ilauncher 5. Resco file explorer 6. Winmobile torrent 7. Wififofum 8. Resco photo viewer / TCPMP 9. Pocket Player 10. SlovoEd 11. FlexMail 2006 12. z2 Remote2pc 13. Δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 paidia mporeite a mou peite mia efarmogi gia na vrisko wifi spots me to s100 mou ?(exo agorasei mia sd wifi card spectec) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 2. IM+ Το ΙΜ+ τι παραπάνω έχει από το Agile Messenger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 paidia mporeite a mou peite mia efarmogi gia na vrisko wifi spots me to s100 mou ?(exo agorasei mia sd wifi card spectec) Wififofum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλησπερα forum!!! Θελω να ρωτισω αν ειπαρχει καποια εφαρμογη να πουσαρουμε τον ηχο γιατι ειναι πολλη χαμηλος οταν ακους μουσικη απο τα ακουστικα.. Καπου ειχα βρει μια εφαρμογη που σου εδεινε εξτρα μπασα και μεσεα αλλα δεν μου δουλεψε ποτε και λεω μηπως ειπαρχει για την ενταση καποια αναλογη εφαρμογη..... Σας ευχαριστω.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλησπερα forum!!! Θελω να ρωτισω αν ειπαρχει καποια εφαρμογη να πουσαρουμε τον ηχο γιατι ειναι πολλη χαμηλος οταν ακους μουσικη απο τα ακουστικα.. Καπου ειχα βρει μια εφαρμογη που σου εδεινε εξτρα μπασα και μεσεα αλλα δεν μου δουλεψε ποτε και λεω μηπως ειπαρχει για την ενταση καποια αναλογη εφαρμογη..... Σας ευχαριστω.... Ποιά συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Το mio A201. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Το mio A201. To pocket player έχει ρυθμίσεις για τον ήχο με equalizer και μπορείς να δώσεις ενίσχυση στην ένταση. Δοκίμασέ το αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 To pocket player έχει ρυθμίσεις για τον ήχο με equalizer και μπορείς να δώσεις ενίσχυση στην ένταση. Δοκίμασέ το αν θέλεις. Eγραψες!!!;) Σε ευχαριστω πολλη θα το δοκιμασω οπωσδηποτε!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 to pocket player einai mono gia wm5 ? yparxei kati analogo gia wm 2003 CE ?kai ama mporei na mou pei kapoios pou mporo na to vro to thelo gia to s100 mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Κάνει και για το S100 (έτσι λέει στη σελίδα που έδωσε ο johner). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Kalispera paidia tha ithela na rotiso kati an yparxei java gia Qtek S200 kai pou mporo na tin vro.Eyxaristo poly gia tin voitheia sas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Βάζεις όποιο java πρόγραμμα θέλεις στον φάκελο My Documents -> My Midlets και μετά πας Έναρξη -> Προγράμματα -> Διαχείριση MIDlet και από εκεί κάνεις εγκατάσταση και μετά (πάντα μέσω του Διαχείριση MIDlet) τρέχεις το πρόγραμμα που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Υπάρχει κάποιος gprs counter ???? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts