tsifsta Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 καλη...μερα παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο μποριες να κλειδωνεις τα αρχεια σοθ με δαχτυλικο αποτυπωμα?? ευχαριστω.....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 για τους φανς της φορτωμενης επιφανειας εργασιας φαινεται ομορφο. δεν ειναι για μενα ομως :D εχω τελειως αδεια την today screen μου .με το ilauncher παντα μεσα μονο ομως με τα εικονιδια μου της shell tray και τις συντομευσεις του task manager του :) ευχαριστουμε johner για την (μια ακομη) ενημερωση:) Ναι, όντως είναι πολύ όμορφο από θέμα εικονιδίων αλλά επειδή κι εγώ παθαίνω ένα πολιτισμικό σοκ όταν είναι υπερφορτωμένη η today, έχω την εντύπωση πως σε αυτήν την έκδοση δεν δουλεύει το σωτήριο Auto minimize. :O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Αν το PPC σου έχει συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα το έχει προεγκατεστημένο το πρόγραμμα που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Αν δεν εχει η συσκευη προεγκατεστημενο καποιο προγραμμα δεν υπαρχει κατι ε???:O htc p3600 εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Υπάρχει ppc με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Παιδιά απο τα παρακάτω keyboard ποιό προτείνετε να εγκαταστήσω στο PPC(ETEN_X500) είναι με WM6 ? Resco Keyboard Dynatype SPB Full Screen Keyboard Interpen Hikeyboard Blimkeys Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Υπάρχει ppc με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων;! Toshiba G900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Toshiba G900. ρε συ τι εγινε επαψες να ποσταρεις στο site της υπογραφης σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Yπάρχει κανένα προγραμματάκι που να ενφανίζει την ώρα ανατολής και δύσης κάθε ημέρας;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Yπάρχει κανένα προγραμματάκι που να ενφανίζει την ώρα ανατολής και δύσης κάθε ημέρας;:worry: worldmade pro http://www.mobimate.com/ Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Yπάρχει κανένα προγραμματάκι που να ενφανίζει την ώρα ανατολής και δύσης κάθε ημέρας;:worry: Pocket Clock από τη Megasoft2000. Πολύ καλό! http://www.megasoft2000.com/product.php?product=PocketClock&division=ppc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 worldmade pro http://www.mobimate.com/ Που έχει ανατολή και δύση;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Pocket Clock από τη Megasoft2000. Πολύ καλό! http://www.megasoft2000.com/product.php?product=PocketClock&division=ppc Οντως πάρα πολύ καλό....!! Μήπως έχουμε κανένα Key; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Που έχει ανατολή και δύση;;; εγω θα ελεγα τι δουλεια εχει αυτο που σου εδωσα με αυτο που ζητησες :lol: λαθος δικο μου σορυ :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 στο spb traveler βλέπεις εύκολα την ανατολή και δύση του ηλίου στις πόλεις που έχεις προσθέσει... http://www.spbsoftwarehouse.com/products/traveler/screenshots/City_Details.png http://www.spbsoftwarehouse.com/products/traveler/?en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Πολύ καλό φαίνεται, αλλά δεν με ενδιαφέρει παρά μόνο η δική μου πόλη. Μα δεν είναι δυνατόν να τα ξέρετε όλα πια.. Για να βάλουμε κάτι πιο δύσκολο: Υπάρχει τίποτα που να εμφανίζει κάποιες βασικές πληροφορίες (ώρα, ημερομηνία, αναπάντητες, sms) στην οθόνη όταν αυτή είναι κλειστή; Κάτι σαν τα Νοκια ή Ερικσσον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Μα δεν είναι δυνατόν να τα ξέρετε όλα πια.. Για να βάλουμε κάτι πιο δύσκολο: Υπάρχει τίποτα που να εμφανίζει κάποιες βασικές πληροφορίες (ώρα, ημερομηνία, αναπάντητες, sms) στην οθόνη όταν αυτή είναι κλειστή; Κάτι σαν τα Νοκια ή Ερικσσον; Θα έλεγα το spb time που έχει σαν προφύλαξη οθόνης πολλά καλούδια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Θα έλεγα το spb time που έχει σαν προφύλαξη οθόνης πολλά καλούδια:D Εχει το spb time προφύλαξη οθόνης; Oupss μόνο για wm 2003 δυστυχώς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εχει το spb time προφύλαξη οθόνης; Oupss μόνο για wm 2003 δυστυχώς.. Νομίζω και η νεα έκδοση έχει. Αν ρίξεις μια ματιά εδώ στα Features το αναφέρει. Αυτή η στιγμή δεν το χω εγκατεστημένο πια αλλά νομίζω οτι υπήρχε η επιλογή. Επίσης και το Spb Mobile Shell έχει παρόμοιες δυνατότητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Νομίζω και η νεα έκδοση έχει. Αν ρίξεις μια ματιά εδώ στα Features το αναφέρει. Αυτή η στιγμή δεν το χω εγκατεστημένο πια αλλά νομίζω οτι υπήρχε η επιλογή. Επίσης και το Spb Mobile Shell έχει παρόμοιες δυνατότητες... Δυστύχως δεν έχει, αν δεις πιο προσεχτικά λέει πως είναι μόνο για wm2003. Το shell δεν έχει τέτοια δυνατότητα, το έχω εγκαταστήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Πολύ καλό φαίνεται, αλλά δεν με ενδιαφέρει παρά μόνο η δική μου πόλη. Μα δεν είναι δυνατόν να τα ξέρετε όλα πια.. Για να βάλουμε κάτι πιο δύσκολο: Υπάρχει τίποτα που να εμφανίζει κάποιες βασικές πληροφορίες (ώρα, ημερομηνία, αναπάντητες, sms) στην οθόνη όταν αυτή είναι κλειστή; Κάτι σαν τα Νοκια ή Ερικσσον; Έλα μωρέ, αυτό και αν είναι εύκολο.... Λέγεται S2U2 και βρίσκεις την τελευταία του έκδοση (αφού κάνεις register) εδώ: hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343256&highlight=s2u2 Και είναι και free :D Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Έλα μωρέ, αυτό και αν είναι εύκολο.... Λέγεται S2U2 και βρίσκεις την τελευταία του έκδοση (αφού κάνεις register) εδώ: hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343256&highlight=s2u2 Και είναι και free :D φιλε μου ειπε ""οταν η οθονη ειναι κλειστη"" :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 φιλε μου ειπε ""οταν η οθονη ειναι κλειστη"" :) εμ.... ναι....αυτό από όσο ξέρω δεν γίνεται με τίποτα γιατί απλά δεν λειτουργούν έτσι τα windows based pdas οπότε το προσπέρασα και απάντησα στο πιο κοντινό που υπάρχει :D Εκτός πάλι αν σετάρεις το pda να μην πηγαίνει σε standby mode ποτέ και να βγάζει screen saver αλλά αυτό νομίζω ότι είναι κάπως άτοπο μια και θα 'έτρωγε' την μπαταρία σε μερικές ώρες..... Αλλά έτσι και αλλιώς πάλι δεν θα ήταν 'όταν η οθόνη είναι κλειστή'...... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 εμ.... ναι....αυτό από όσο ξέρω δεν γίνεται με τίποτα γιατί απλά δεν λειτουργούν έτσι τα windows based pdas οπότε το προσπέρασα και απάντησα στο πιο κοντινό που υπάρχει :D Εκτός πάλι αν σετάρεις το pda να μην πηγαίνει σε standby mode ποτέ και να βγάζει screen saver αλλά αυτό νομίζω ότι είναι κάπως άτοπο μια και θα 'έτρωγε' την μπαταρία σε μερικές ώρες..... Αλλά έτσι και αλλιώς πάλι δεν θα ήταν 'όταν η οθόνη είναι κλειστή'...... Το φοβόμουν αυτό....οκ δεν πειράζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoskas Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Οντως πάρα πολύ καλό....!! Μήπως έχουμε κανένα Key; Γειά χαρά παιδιά! Μήπως έχει κανείς key για SpbTraveler ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts