papajohn Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδια, γνωρίζουμε εάν υπάρχει τρόπος να οργανώσουμε τις συντομεύσεις στα προγράμματα με tabs, όπως είναι οι ρυθμίσεις? Το μόνο που έχω καταφέρει ως τώρα ειναι να φτιάξω manually folders μέσα στα προγράμματα αλλά το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι όμορφο καθώς όλοι οι φάκελοι έχουν το ίδιο εικονίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αλλάζει την φωνη σου όταν μιλάς με κάποιον ωστε να μην σε αναγνωρίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 γιατι;τρομοκρατης εισαι;βαλε μαντηλι στο μικροφωνο:p απο οτι ξερω οχι,υπηρχε για τα s60 απο οτι θυμαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Geia sas paidia. Psaxno enan oso to dinaton elafritero kai mikrotero (kai fisika kalitero) phone manager. Tha ithela diladi to aplo, na exo profil pou tha kathoriso ego kai episis auto pou den exo vrei akoma pos ginetai....na alla3o opos thelo ton ixo tou minimatos. Auti ti stigmi den uparxei periptosi na akouso minima tin ora pou erxetai mia kai o ixos tou einai polu xamilos. 3exoristo setting gia ixo (kai entasi tou) se sms den exo kataferei na vro.....kano kati lathos? Dokimasa to Spb phone suite alla kai auto eno exei profil kai os ena vathmo einai arketa parametriko, den exei tipota gia ton ixo tou sms.....ti paizei me ta sms...oeo?? :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Geia sas paidia. Psaxno enan oso to dinaton elafritero kai mikrotero (kai fisika kalitero) phone manager. Tha ithela diladi to aplo, na exo profil pou tha kathoriso ego kai episis auto pou den exo vrei akoma pos ginetai....na alla3o opos thelo ton ixo tou minimatos. Auti ti stigmi den uparxei periptosi na akouso minima tin ora pou erxetai mia kai o ixos tou einai polu xamilos. 3exoristo setting gia ixo (kai entasi tou) se sms den exo kataferei na vro.....kano kati lathos? Dokimasa to Spb phone suite alla kai auto eno exei profil kai os ena vathmo einai arketa parametriko, den exei tipota gia ton ixo tou sms.....ti paizei me ta sms...oeo?? :) PhoneAlarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Se euxaristo polu johner, apo osa eida einai ontos to kalitero..... Mou kanei vevaia kati para3ena alla diereuno an ftaiei auto i to PZP pou eixa valei distixos prin kai mono me restore katafere na figei...tha enimeroso an sinexisoun ta bugs..... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Se euxaristo polu johner, apo osa eida einai ontos to kalitero..... Mou kanei vevaia kati para3ena alla diereuno an ftaiei auto i to PZP pou eixa valei distixos prin kai mono me restore katafere na figei...tha enimeroso an sinexisoun ta bugs..... :) Kάνε και κανένα clean με memmaid ή sktools.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Γεια σε ολους. Θελω να εγκαταστησω το .net compact framework 2 sp1 στο S100 μου, ολοκληρωνεται η εγκατασταση αλλα μου βγαζει ενα σφαλμα οτι πρεπει να κλεισω ολα τα τρεχοντα προγραμματα και να μεγιστοποιησω το χωρο αποθηκευσης! Σημειωνω οτι διαλεγω να το βαλω στην εσωτερικη μνημη (13 ΜΒ ελευθερα) και οτι δεν τρεχει καμια εφαρμογη! Τι δεν κανω σωστα ρε παιδια; Δοκιμασα και αλλες εκδοσεις (1.0 sp3, 2.0) αλλα παλι τα ιδια δε μπορω να το εγκαταστησω το ρημαδι! Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 καλησπερα. ηθελα να ρωτησω για ενα pocket pc το asus p535. θελω να βλεπω καποιες σειρες που κατεβαζω απο ιντερνετ. η με ξεχωριστους υποτιτλους η χωρις. μπορω απλα να περασω στην καρτα μνημης και με καποιον Player να τα δω χωρις να ξανακάνω encoding? πρωτη φορα μπαινω στον κοσμο των pocket pc και απο αυτα που διαβασα δεν εβγαλα ακρη. ειδα το pocketdivxencoder αλλα νομιζω χρειαζεται encoding παλι το αρχειο για να παιξει. θελω απλα να τα βαζω στην καρτα μνημης και να τα παιζω οπως κανω στο desktop pc μου με τον vlc player. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 καλησπερα. ηθελα να ρωτησω για ενα pocket pc το asus p535. θελω να βλεπω καποιες σειρες που κατεβαζω απο ιντερνετ. η με ξεχωριστους υποτιτλους η χωρις. μπορω απλα να περασω στην καρτα μνημης και με καποιον Player να τα δω χωρις να ξανακάνω encoding? πρωτη φορα μπαινω στον κοσμο των pocket pc και απο αυτα που διαβασα δεν εβγαλα ακρη. ειδα το pocketdivxencoder αλλα νομιζω χρειαζεται encoding παλι το αρχειο για να παιξει. θελω απλα να τα βαζω στην καρτα μνημης και να τα παιζω οπως κανω στο desktop pc μου με τον vlc player. ευχαριστω Το asus λογικα δεν θα εχει προβλημα με τον επεξεργαστη που εχει να παιξει vga video, αλλα δεν εχει vga οθονη. Οποτε καλυτερα να τα κανεις re-encoding. Παντως ενας καλος player ειναι ο coreplayer, αλλα παλι δεν εβγαλα ακρη με τους υποτιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Kάνε και κανένα clean με memmaid ή sktools.;) Apo oso eida to sktools einai kalitero me pio polla features i kano lathos? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 και εμενα το sktools μου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα για την εφαρμογή των επαφών των WM5. 1ον Δεν έχω βρεί πως κάνουμε ακύρωση αλλαγών όταν έχουμε ανοίξει για επεξεργασία μια επαφή... μόνο το οκ υπάρχει... και όταν έχω κάνει δημιουργία και πατήσω το κόκκινο πλήκτρο (μιας και είναι το μόνο που θα με βγάλει έξω εκτός το οκ) η επαφή αποθηκεύεται... και 2ον πως γίνεται όταν δημιουργώ μια νέα επαφή να μη μου την αποθηκεύει ως επίθετο,όνομα αλλά ως ονομα επίθετο. Γιατί αυτό που κάνω εγώ είναι μετά να πηγαίνω από το outlook και να κάνω από εκεί την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά γειά σας Κάποια στιγμή είχα δει οτι υπάρχει μια εφαρμογή για οδοντιατρους αλλά με αναζήτηση δεν βρήκα τίποτε. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή. Ευχαριστώ Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδιά γειά σας Κάποια στιγμή είχα δει οτι υπάρχει μια εφαρμογή για οδοντιατρους αλλά με αναζήτηση δεν βρήκα τίποτε. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή. Ευχαριστώ H εταιρεία είναι η Δομή Πληροφορικής και το πρόγραμμα είναι το dental win suite. περισσοτερα ΕΔΩ (καποιοι φιλοι το συζητουσαν το θεμα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 καλο το ακουω,σου δειχνει σε μπαρα την αποστολη αρχειων μεσω bt και αλλα,πρεπει να κανετε εγγραφη για να δειτε τα αρχεια,ακομα δεν το δοκιμασα οποτε μην με κυνηγατε αν δεν δουλευει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 καλο το ακουω,σου δειχνει σε μπαρα την αποστολη αρχειων μεσω bt και αλλα,πρεπει να κανετε εγγραφη για να δειτε τα αρχεια,ακομα δεν το δοκιμασα οποτε μην με κυνηγατε αν δεν δουλευει:p δεν θα σε κυνηγαει κανεις γιαννη :) δουλευει και δουλευει μια χαρα ;) εχει επιλογη να διαλεξεις που ακριβως θα πανε τα αρχεια που δεχεσαι μεσω bt ;) ειναι καλο ελαφρυ και ευχρηστο προγραμματακι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Paides poio einai to kalutero programma pou na pros8etei - symphrwnei to standard calendar twn wm06 ??? Ayto pou leipei gia paradeigma sto standard calendar einai h epilogh kai epexergasia pollwn hmerwn taytoxrona kata to month view. Eida to agenda fusion alla einai poly dysxrhsto kata thn gnwmh mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 δεν θα σε κυνηγαει κανεις γιαννη :) δουλευει και δουλευει μια χαρα ;) εχει επιλογη να διαλεξεις που ακριβως θα πανε τα αρχεια που δεχεσαι μεσω bt ;) ειναι καλο ελαφρυ και ευχρηστο προγραμματακι :) Έχει επιλογή για αποστολή αρχείου και στο μενού του Resco explorer ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα finance απο το cash organizer ή απο το Spbfinance να κάνει και synchronization με Money2007 ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Ρε παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα για να δώσω groups στα contacts μου αλλά και να αλλάζω ήχους ανα group. Στο outlook που έχω φέρει τα contacts μου βλέπω groups που είχα φτιάξει στο παλαιό κινητό μου αλλά μέσα στο ppc τίποτα Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_T Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα finance απο το cash organizer ή απο το Spbfinance να κάνει και synchronization με Money2007 ? Ευχαριστώ πολύ Καθώς το έχω ψάξει αρκετά, νομίζω ότι παρά την πολυπλοκότητα του SpbFinance το θεωρώ μακράν το καλύτερο. Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά εφόσον μιλάμε για synchronization με Money ή Quicken είναι απαραίτητο! Αν κάποιος φίλος έχει καμία άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη! Παράθεση ---------------------------------------------------- "Free your mind..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Καθώς το έχω ψάξει αρκετά, νομίζω ότι παρά την πολυπλοκότητα του SpbFinance το θεωρώ μακράν το καλύτερο. Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά εφόσον μιλάμε για synchronization με Money ή Quicken είναι απαραίτητο! Αν κάποιος φίλος έχει καμία άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη! Okey σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Καθώς το έχω ψάξει αρκετά, νομίζω ότι παρά την πολυπλοκότητα του SpbFinance το θεωρώ μακράν το καλύτερο. Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά εφόσον μιλάμε για synchronization με Money ή Quicken είναι απαραίτητο! Αν κάποιος φίλος έχει καμία άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη! Εμενα μου εκανε πολλες φορες κολπα το spb finance , ασε που με vista ακομα δεν παιζει. Ενω το cash organizer ειναι κορυφη. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mickeytzan Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Ευχαριστω πολυ... Ειχα ενα DEll axim το οποιο δεν χρησημοποιω ποια, και αποφασισα να παρω το HTC p3300 που μου ερχεται την Τριτη και εχω μεινει λιγο πισω... χρησημοποιουσα το mirc καποτε... Υπαρχει καποια λιστα με τα καλλυτερα προγραμματα καπου? Ψαχνω επισης και καοπιο προγραμμα που να αναγνωριζει ελληνικη γραφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts