LL_NEO Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ρε παιδιά για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει το spb time ενεργοποιεί το ξυπνητήρι μόνο όταν του καπνίσει, χωρίς να έχω καταλάβει γιατί... Το έχω στο auto snooze btw. Πρέπει να αλλάξω κάτι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Όλα τα today plug-ins όπως το Phone alarm πρέπει να τα εγκαθιστάς στη μνήμη της συσκευής. Efharisso johner, tha to dokimaso (elpizo na horane sto kakomiro to P3300 ola afta) :worry: Iparhi kanenas kalos samaritis na mou stili to Inesoft Address book?!?!?!? Afto pou eho, an kai spas**no kathe fora pou to anigo mou zitai registration. Molis patao ok (horis na eho vali arithmous i tipota allo) leei 'your program registered successfully' alla to spastiko ine pos prepi na to kano kathe fora pou anigo to programma gia na paro kapion tilefono, ki etsi anagkastika hrisimopio tin grafida... Ps.Ehi kanis apopsi gia to Nero mobile? Ekana install to Nero 7 sto pc mou kai afto irthe tsampa....ine hrisimo se tipota i' tha prosthesi perito varos sti siskevi? Kseri kanenas palios? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Mέσα από τον explorer του PDA δοκίμασε, όχι από το activesync στο PC. ;) Φίλε Panosha καλημέρα. Μέσα από PDA και του Resco Explorer προσπαθώ να τα σβήσω αλλά φαντάζομαι ότι όταν ένα αρχείο έχει τσεκαρισμένη την επιλογή ROM στα properties τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι, σωστά? Εγώ αυτό διαπίστωσα και ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που δε γνωρίζω εγώ. Ευχαριστώ και πάλι. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Φίλε Panosha καλημέρα. Μέσα από PDA και του Resco Explorer προσπαθώ να τα σβήσω αλλά φαντάζομαι ότι όταν ένα αρχείο έχει τσεκαρισμένη την επιλογή ROM στα properties τότε δεν μπορεί να γίνει κάτι, σωστά? Εγώ αυτό διαπίστωσα και ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που δε γνωρίζω εγώ. Ευχαριστώ και πάλι. :) :) Aν εκτελείται εκείνη τη στιγμή δεν σβήνει, αλλά αν εκτελείται είσαι σίγουρος οτι πρέπει να το πετάξεις ? Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις σε safe mode αλλά πρόσεξε τι πετάς από εκεί γιατί θα έχεις προβλήματα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Aν εκτελείται εκείνη τη στιγμή δεν σβήνει, αλλά αν εκτελείται είσαι σίγουρος οτι πρέπει να το πετάξεις ? Μπορείς να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις σε safe mode αλλά πρόσεξε τι πετάς από εκεί γιατί θα έχεις προβλήματα. :O Safe mode? Για κάτσε γιατί μια μέρα που είχα σοβαρό πρόβλημα εκκίνησης της συσκευής (τελικά έκανα hard reset) μου πέρασε από το μυαλό "ρε παιδί μου, μήπως κάνει boot σε safe mode το κινητάκι μας", αλλά δε ήξερα-ξέρω πως. Περιμένω οδηγίες και τα άλλα άστα πάνω μου.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Safe mode? Για κάτσε γιατί μια μέρα που είχα σοβαρό πρόβλημα εκκίνησης της συσκευής (τελικά έκανα hard reset) μου πέρασε από το μυαλό "ρε παιδί μου, μήπως κάνει boot σε safe mode το κινητάκι μας", αλλά δε ήξερα-ξέρω πως. Περιμένω οδηγίες και τα άλλα άστα πάνω μου.:p safe mode επιλογη σου δινει το ilauncher και με επιλογη να ενεργοποιειται αυτοματα αν η συσκευη κανει 2 reboot μεσα σε 2 λεπτα;) ειναι πολυ καλη εφαρμογη και εχει αποδειχθει σωτηρια αρκετες φορες :rolleyes: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Safe mode? Για κάτσε γιατί μια μέρα που είχα σοβαρό πρόβλημα εκκίνησης της συσκευής (τελικά έκανα hard reset) μου πέρασε από το μυαλό "ρε παιδί μου, μήπως κάνει boot σε safe mode το κινητάκι μας", αλλά δε ήξερα-ξέρω πως. Περιμένω οδηγίες και τα άλλα άστα πάνω μου.:p katevase to apo edw http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=136585&highlight=safemode Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Safe mode? Για κάτσε γιατί μια μέρα που είχα σοβαρό πρόβλημα εκκίνησης της συσκευής (τελικά έκανα hard reset) μου πέρασε από το μυαλό "ρε παιδί μου, μήπως κάνει boot σε safe mode το κινητάκι μας", αλλά δε ήξερα-ξέρω πως. Περιμένω οδηγίες και τα άλλα άστα πάνω μου.:p Aν δε θέλεις να φορτώνεις με άλλα πράγματα το PDA σου δοκίμασε το Monocube Safemode v2.0 wm5 που σου στέλνω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Κάποιος ελαφρύς PDF Viewer? Απλά να έχει zoom χρειάζομαι...! Δοκίμασα FoxIt & PicSel PDF Viewer αλλά αρκετά δύσχρηστα μου φάνηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Κάποιος ελαφρύς PDF Viewer? Απλά να έχει zoom χρειάζομαι...! Δοκίμασα FoxIt & PicSel PDF Viewer αλλά αρκετά δύσχρηστα μου φάνηκαν.. PocketXpdf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Aν δε θέλεις να φορτώνεις με άλλα πράγματα το PDA σου δοκίμασε το Monocube Safemode v2.0 wm5 που σου στέλνω. :D Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ανταπόκριση. Panosha, κάτι τρέχει με το link που μου έστειλες γιατί δε μου το εμφανίζει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Θέλω να απεγκαταστήσω το Webaroo από το ppc μου, πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Θέλω να απεγκαταστήσω το Webaroo από το ppc μου, πώς γίνεται? Συνδέεις το ppc στο pc μέσω active sync και κάνεις απεγκατάσταση από το pc.(ανοίγεις το πρόγραμματα του webaroo και έχει επιλογή.) Το σβήνει και από το pc και από το ppc.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να αποθηκευεις αρχεια κατευθειαν στην καρτα οταν σου τα στελνουν μεσω bluetooth ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να αποθηκευεις αρχεια κατευθειαν στην καρτα οταν σου τα στελνουν μεσω bluetooth ...:( Sniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να αποθηκευεις αρχεια κατευθειαν στην καρτα οταν σου τα στελνουν μεσω bluetooth ...:( bluezard Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Συνδέεις το ppc στο pc μέσω active sync και κάνεις απεγκατάσταση από το pc.(ανοίγεις το πρόγραμματα του webaroo και έχει επιλογή.) Το σβήνει και από το pc και από το ppc.:) Εχω κάνει ήδη απεγκατάσταση από το PC χωρίς να έχω συνδέσει το PPC, υπάρχει άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 me syndemeno to ppc prepei, alla mporeis kai apo tis rythmiseis kai apegkatastasi programmatwn na to kaneis ;) (ypothetw dld, i svise ta arxeia tou apo programm files, afinontas kapoia ypoloimata sti registry omws) ;) Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον χειροκίνητα θα το κάνω γιατί δεν το βλέπω ούτε στην απεγκατάσταση προγραμμάτων του PPC ενώ τρέχει κανονικά (δεν έχει απεγκατασταθεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εχω κάνει ήδη απεγκατάσταση από το PC χωρίς να έχω συνδέσει το PPC, υπάρχει άλλη λύση? Πέρασέ το ξανά στο pc και κάνε ταυτόχρονα την απεγκατάσταση.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Guys δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και το παραθέτω. Smart Dialer v1.5 http://www.pocketpc.myluckypda.com/En/Pictures/CapScr0001.gif http://www.pocketpc.myluckypda.com/En/index.html Το εγκατέστησα και φαίνεται πολύ καλό. Το μόνο που με χαλάει είναι οτι μπορεί να κάνει map μόνο 4+4 γράμματα σε κάθε νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Οντως πολυ καλο.....;) ;) :) :) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Έχει και ελληνικά γράμματα? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Έχει και ελληνικά γράμματα? Εννοείται. Τα ρυθμίζεις εσύ και μπορείς να έχεις και τα αγγλικά και τα ελληνικά ή ένα από τα δυο. Το καλό είναι οτι εμφανίζει μόνο τα γράμματα που υπάρχουν στις επαφές. Με αυτό τον τρόπο σε βοηθάει και στην πληκτρολόγηση, αλλά και στην αποφυγή λαθών. Επίσης μπορείς όταν πατάς το πλήκτρο να δονείται η συσκευή ωστε να είσαι σίγουρος οτι το πάτησες!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ευχαριστω johner kai mastelo. θα τα δοκιμασω και τα 2 :sniper - bluezard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts