neo_com_3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Τους χάρτες της Ελλάδας μπορείς να τους δεις και χωρίς GPS, απλά χρειάζεται να έχεις WiFi, γιατί GPRS δεν συμφέρει. Πραγματικά έχει πολύ καλούς χάρτες και τουλάχιστον η εικόνα της πολυκατοικίας μου είναι πολύ πρόσφατη! Αν διαθέτεις και GPS ακόμα καλύτερα γιατί αμέσως θα σε πάει στον χάρτη που βρίσκεσαι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα προγραμματάκι να βλέπω πόση ελέυθερη μνήμη έχω? Αλλά να κάνει μόνο αυτό όχι να βάλω το Spb plus δηλαδή για ναχρησιμοποιήσω μόνο αυτή του την δυνατότητα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Και μπορείς να σώσεις χάρτες έτσι ώστε μετά που θα είσαι μακριά από wifi να τους ανοίξεις χωρίς GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Τους χάρτες της Ελλάδας μπορείς να τους δεις και χωρίς GPS, απλά χρειάζεται να έχεις WiFi, γιατί GPRS δεν συμφέρει. Πραγματικά έχει πολύ καλούς χάρτες και τουλάχιστον η εικόνα της πολυκατοικίας μου είναι πολύ πρόσφατη! Αν διαθέτεις και GPS ακόμα καλύτερα γιατί αμέσως θα σε πάει στον χάρτη που βρίσκεσαι!δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω menu - Find Location - γραψε athens !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλα απαραδεκτος:p :p ευχαριστω;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Πολύ καλό http://www.mohairsofa.com/Default.aspx/document/10 :D Το έβαλα αλλά δεν μου δείχνει τις γιορτές. Κάνω κάτι λάθος? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλησπερα παιδια! υπαρχει καμια διευθυνση με δωρεαν προγραμματα και παιχνιδια για το htc p3600???? ευχαριστω πολυ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 καλησπερα παιδια! υπαρχει καμια διευθυνση με δωρεαν προγραμματα και παιχνιδια για το htc p3600???? ευχαριστω πολυ!:phttp://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Και μπορείς να σώσεις χάρτες έτσι ώστε μετά που θα είσαι μακριά από wifi να τους ανοίξεις χωρίς GPRS? Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό και εδώ στο... "ΕΛΛΑΝΤΑ" το GPRS είναι κομματάκι ακριβό... δωσε μου τα φωτα σου:) οκ το εβαλα και μου ανοιγει με san fr. για να δω αθηνα τι πρεπει να κανω;:O ευχαριστω καλα απαραδεκτος:p :p ευχαριστω;) ;) Νομίζω πως σε κάλυψε ο φίλος, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 συνδεεται μονο του (μεσο Wi-Fi ή GPRS) και μετα κανει lock με τον δορυφορο και κατεβαζει τα satellite images! Ωραίο απλό και εύχρηστο. Αλλά έχουν κόψει τη δυνατότητα χρήσης με activesync και δεν σου δίνει δυνατότητα αποθήκευσης χαρτών, άρα το κόλπο είναι να μας βάλουν να πληρώσουμε γιά να βρούμε χρήσιμα σημεία - πληροφορίες γύρω από την περιοχή που βρισκόμαστε. Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πληροφορίες έτσι κι αλλιώς. Δεν μας προσφέρει τίποτα στην ουσία. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 exei dikio o panosha Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δειτε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1800016#post1800016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ωραίο απλό και εύχρηστο. Αλλά έχουν κόψει τη δυνατότητα χρήσης με activesync και δεν σου δίνει δυνατότητα αποθήκευσης χαρτών, άρα το κόλπο είναι να μας βάλουν να πληρώσουμε γιά να βρούμε χρήσιμα σημεία - πληροφορίες γύρω από την περιοχή που βρισκόμαστε. Για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πληροφορίες έτσι κι αλλιώς. Δεν μας προσφέρει τίποτα στην ουσία. :( Εμένα συνδεόταν κανονικά με activesynch, αλλά και πάλι είναι άχρηστο. Άμα έχω το pc μου γιατί να μην μπω με το κανονικό google maps? Επίσης, αν και αρκετά γρήγορο, έχουν κόψει πιστεύω πολλά πράγματα και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ψάχνοντάς το με το χάρτη όπως στην έκδοση στο pc. Δλδ. όταν είναι σε map view, δεν έχει καμία πληροφορία για τους δρόμους. Βέβαια, το μεγαλύτερό του μειονέκτημα είναι ότι δε σου δίνει τη δυνατότητα να σώσεις τους χάρτες κάπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δειτε εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1800016#post1800016 Πιστεύω ότι το skin ξέρετε πως υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιεί wisbar advance ο τύπος, αλλά είναι παρόμοιο, μόνο το dialskin του λείπει. Βέβαια από εκεί και πέρα με το κλείδωμα και το scroll το έχει παρακάνει ο άνθρωπος :wacko: :blink: Δεν ξέρω που μπορεί να το κατεβάσει κάποιος, αλλά είναι απίστευτο. Τέλος, έτσι απλά κι ωραία φαίνεται η απίστευτη δύναμη των ppc. Σχεδόν ότι softwariko σκεφτείς, μπορεί κάποιος να εμφανιστεί και να το δημιουργήσει. Slide κλείδωμα θέλετε, το έχετε. Scroll με το δάχτυλο θέλετε, το έχετε κι αυτό. Ούτε multi-δεν-ξέρω-εγώ-τι-οθόνες ούτε τίποτα. Να δω στο iphone που θα θέλουν το πιο απλό από όλα οι χρήστες του, ένα navigation software με Ελληνικούς χάρτες, τι θα έχουνε :X P.S. Α ρε αθάνατο M600 :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Εγώ το iPhone δεν το χάνω πάντως όταν έρθει με το καλό. Ξέρω από Apple. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro?efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 paidia tha ithela ena antivirus gia motorola MPx200..pou mporo na bro?efxaristo Είσαι σε λάθος thread, πήγαινε καλύτερα σε αυτό της motorola (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=12). Σίγουρα θα ξέρει κάποιος καλύτερα από εμάς εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 efxaristo..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Βγηκε το Google Map για PPC... version 1.01 Πολυ καλο και δουλευει και με GPS :D download... _http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=144518 ή εδω http://www.google.com/gmm/winm ρε παιδια επειδη εχω μπλοκαρει... το κατεβαζω , ειναι rar αρχειο , το αποσυμπιεζω νκαι μετα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ρε παιδια επειδη εχω μπλοκαρει... το κατεβαζω , ειναι rar αρχειο , το αποσυμπιεζω νκαι μετα???? Τρεχεις το CAB απο το PPC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 GPS2GoogleEarth is the first Pocket PC GPS software with full Google Earth® support. It converts GPS data directly to Google Earth KML files. GPS2GE is an easy to use Pocket PC GPS application that allows to log tracks and to create placemarks which are directly saved as Google Earth KML files. In Google Earth you can fly along the tracks and placemarks and enjoy fantastic views. http://img107.imageshack.us/img107/591/gps2pl6.th.jpg Hardware requirements: Pocket PC (Windows CE) + GPS receiver (NMEA protocol) Connect to GPS: Connect GPS to PPC. GPS2GE works with standard NMEA protocol GPS receivers. Depending on the type of GPS receiver, it can be connected via cable, Bluetooth, CF-Slot or SD-Slot. The application also works with GPS receivers that are integrated in the PPC. In the Devices tab you can click Auto-Detect. GPS2GE will then automatically find the GPS. If you use Bluetooth GPS, it might be necessary to activate Bluetooth before clicking Auto-Detect. If GPS2GE doesnʼt find the GPS, you can also select the GPS manually. After having selected the GPS, click connect. Capture Data: On the top of the next tab you can see latitude and longitude and the number of satellites fixed. GPS2GE supports paths and placemarks. Paths are used to log tracks. Placemarks are used to mark a single place like a house. To every single placemark can be attached name and description. These information additional information are also displayed in Google Earth. Export Data: The Export tab allows to specify name and destination of the KML file. "Generate KML" will create the file. KML files can only be created, if logging of path is stopped. Display Data in Google Earth: The KML then have to be copied by drag and drop on desktop. By double clicking the KML file, Google Earth opens and displays the date. By pressing the play tour button in Google Earth you can fly along the paths and placemarks you logged with the GPS. Enjoy fantastic views! Version history: 1.0 (2005/09/13) • Release Version. 1.0.0.1 (2005/09/19) • Added baud rate setting to manual GPS connection. 1.0.0.2 (2005/09/23) • Added waypoint icons. Added time interval for path logging. • Path and waypoint tab is splitted in 2 seperate tabs now. • Bug fixes: GPS sometimes send latitudes and longitudes with 0 values. These values are now ignored. Fixed bug with waypoint creation. 2.0 (2005/11/08) • New COM engine with better GPS detection and more stability. Now it is also possible to use street navigation and GPS2GE simultaneously (COM port sharing)! • All 178 Google Earth placemark icons are now supported. 2.1 (2005/11/11) • Fixed error with negative coordinates. • Added system tray icon. 2.2 (2005/11/18) • Fixed bug with Franson SerialTool key: Now there is no message anymore saying that a Franson SerialTool key is required. Download: GPS 2 Google Earth v2.2 (5.4 MB): http://www.s-gps.com/downloads/GPS2GESetup.zip User Manual GPS 2 Google Earth (188 kB): http://www.s-gps.com/downloads/GPS2GE%20User%20Manual.pdf Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Yparxei kapoia efarmogh pou na kanei to PPC...Bluetooth CarKit ? Enas gnostos phre to Garmin Nuvi ?301?(Streetpilot_xoris Windows) kai exei ensomatomenh mia tetoia efarmogh kai einai poly exipiretiko. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ΝΕΟ Microsoft Outlook Mobile Manager 2.2.0.0 Overview We are happy to introduce Microsoft Outlook Mobile Manager 2.2 with support for Windows Vista and Outlook 2007. Microsoft Outlook Mobile Manager (OMM) brings the power of Microsoft Outlook to your portable device. OMM can prioritize your messages and makes smart decisions about when to send email. OMM also sends calendar reminders, task reminders, and an Outlook Today style daily summary all to your wireless device. New in Version 2.2 Supports POP3, in addition to Exchange email accounts. Enhanced support for native junk-email filters. Extended personalization to examples from arbitrary folders Multiple user-interface enhancements Support for Windows Vista/Outlook 2007 http://research.microsoft.com/research/downloads/Details/d21e5585-e9a8-40a6-9de0-6a07d3328027/Details.aspx Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ξερει κανεις κανα προγραμμα Text to Speech , ξερετε , απο κειμενο να γινεται φωνη και να χει ελληνικα? για πειτε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts