Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς ήρθα στην παρέα σας.

Κάτοχος S7 edge black εδώ και μισή ώρα.

Πρώτες εντυπώσεις, άριστες. Η συσκευή εμφανισιακά είναι αλλού και φυσικά έχει και το "σωστό χρώμα" :lol:

Από αυτά που γράφετε μου φαίνεται ότι το "αλλού" ισχύει και για τη χρήση.

Ισως να χρειαστώ κάποια "υποστήριξη" μαι και είμαι πρώτη φορά κάτοχος samsung, και ελπίζω να με ανεχτείτε.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα παίδες, εδώ κι 1 μήνα που έχω τη συσκευή (Γαλλική XEF από Expansys), στις 3 αναβαθμίσεις που έχουν βγει καμία δεν έχει έρθει αυτόματα παρόλο που είναι επιλεγμένο το "Download updates automatically". Όλες τις φορές έχω αναγκαστεί να τις κάνω download manually.

Σε εσάς λειτουργεί κανονικά το push OTA;

129026.png?1640591734

H πρώτη ήρθε ΟΤΑ μόλις άνοιξα την συσκευή. Για τις άλλες 2 το έκανα manual - σιγά μη περίμενα.:)

Κι εγώ εχω Γαλλικό και πάντα χειροκίνητα τις κατέβασα.

Αυτή τη στιγμή κατέβασα την καινούρια πάλι έτσι.

Εμένα τίποτα δε μου έχει έρθει ακόμα...

Έχω αυτή την έκδοση : G935FXXU1APC8, δε πιστεύω να είναι η τελευταία και γω να περιμένω για άλλη πιο νέα;

Μπορεί κάποιος που έχει πάρει τη τελευταία, να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ!

Εμένα τίποτα δε μου έχει έρθει ακόμα...

Έχω αυτή την έκδοση : G935FXXU1APC8, δε πιστεύω να είναι η τελευταία και γω να περιμένω για άλλη πιο νέα;

Μπορεί κάποιος που έχει πάρει τη τελευταία, να με διαφωτίσει;

Ευχαριστώ!

Για δες εδω, εαν εχει βγει η ΑPD1 για τη χωρα απ' την οποια ειναι το κινητο σου... ;)

Παιδιά έχω θέμα πέρασα από Σλοβακία ρομ την αγγλική αλλα κατέβασα το Samsung info και στο csc code είναι όλα κάνε δεν γράφει τίποτα γιατί http://s9.postimg.org/q0njay22z/Screenshot_20160415_124541.jpg

Παιδιά έχω θέμα πέρασα από Σλοβακία ρομ την αγγλική αλλα κατέβασα το Samsung info και στο csc code είναι όλα κάνε δεν γράφει τίποτα γιατί http://s9.postimg.org/q0njay22z/Screenshot_20160415_124541.jpg

Στην πισω σελιδα αναφερουν κατι 2 παιδια που ειχαν το ιδιο θεμα...

μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ενεργοποίησα το κλείδωμα με δακτυλικά αποτυπώματα, έβαλα και κωδικό ασφαλείας

αλλά όταν πάω να ξεκλειδώσω το τηλ. με δακτυλικό αποτύπωμα μου βγάζει να βάλω τον κωδικό ασφαλείας για ξεκλείδωμα

γιατί δεν επιτρέπεται η χρήση της αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων από την πολιτική ασφαλείας.

πως το φτιάχνω, ξέρει κανείς? ευχαριστώ!!!

Για δες εδω, εαν εχει βγει η ΑPD1 για τη χωρα απ' την οποια ειναι το κινητο σου... ;)

Μπα για Ελλάδα μόνο Cosmote είδα από 1/4 και άλλη μία , που αυτή την έχω, γενικώς για Ελλάδα , από 14/3.

Άρα για απλό Ελληνικό βάσει αυτού αν δε κάνω λάθος, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα.

Thenks!

Εντάξει πάντως δεν έγινε και τίποτα, έτσι και αλλιώς δεν έχω και κανένα θέμα, από ψυχολογικής άποψης και μόνο το έψαχνα... έχω να λαμβάνω! χα!χα!

μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ενεργοποίησα το κλείδωμα με δακτυλικά αποτυπώματα, έβαλα και κωδικό ασφαλείας

αλλά όταν πάω να ξεκλειδώσω το τηλ. με δακτυλικό αποτύπωμα μου βγάζει να βάλω τον κωδικό ασφαλείας για ξεκλείδωμα

γιατί δεν επιτρέπεται η χρήση της αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων από την πολιτική ασφαλείας.

πως το φτιάχνω, ξέρει κανείς? ευχαριστώ!!!

οκ λοιπόν το βρήκα!!! αν χρησιμοποιήσεις άλλη μέθοδο κλειδώματος εκτός από το power του S7 Edge

όπως του Nova Launcher το διπλό πάτημα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κωδικό ή pin. οπότε άλλα προγράμματα

για κλείδωμα οθόνης εκτός του power του S7 Edge δεν υποστηρίζονται.

οκ λοιπόν το βρήκα!!! αν χρησιμοποιήσεις άλλη μέθοδο κλειδώματος εκτός από το power του S7 Edge

όπως του Nova Launcher το διπλό πάτημα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κωδικό ή pin. οπότε άλλα προγράμματα

για κλείδωμα οθόνης εκτός του power του S7 Edge δεν υποστηρίζονται.

Φίλε μου κάτι άλλο συμβαίνει, δοκίμασα τώρα να το κλειδωσω με διπλό πάτημα του nova και ξεκλειδώνει κανονικά με δακτυλικο αποτύπωμα.

kountouraN

Φίλε μου κάτι άλλο συμβαίνει, δοκίμασα τώρα να το κλειδωσω με διπλό πάτημα του nova και ξεκλειδώνει κανονικά με δακτυλικο αποτύπωμα.

το λέει κι εδώ στο xda φίλε:

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/help/security-policy-prevents-fingerprint-t3354270

το έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. το πρόβλημα ξεκίνησε με το τελευταίο update APD1

πιθανόν να έχεις το προηγούμενο update φίλε μου!!!

Edited by djspiros

Αυτό άλλαξε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Έχεις βάλει την APD1 ?

Αυτό άλλαξε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Έχεις βάλει την APD1 ?

Έχω ιταλικό, ITV έχω πάρει μόνο ένα οτα update

Και λειτουργεί κανονικά.

Αυτή έχω

https://www.dropbox.com/s/79rwzz3sv6xn9n9/Screenshot_20160415-162807.png?dl=0

kountouraN

Έχω ιταλικό, ITV έχω πάρει μόνο ένα οτα update

Και λειτουργεί κανονικά.

Αυτή έχω

https://www.dropbox.com/s/79rwzz3sv6xn9n9/Screenshot_20160415-162807.png?dl=0

Ε, όταν θα πάρεις την νέα APD1, θα σταματήσει να λειτουργεί έτσι και θα έχεις και εσύ το ίδιο "πρόβλημα¨που έχουν και οι άλλοι.

Βρε παιδιά και μένα το ίδιο. Του ρυθμίζω το αποτύπωμα και όταν πάω να το ανοίξω μου ζητάει το κωδικό ασφαλείας και τίποτα από αποτύπωμα , λες και δε το έχω βάλει. Στις ρυθμίσεις πάντως που κοιτώ λέει άνοιγμα με αποτύπωμα.

Τι συμβαίνει, γιατί δε το κατάλαβα;

Βρε παιδιά και μένα το ίδιο. Του ρυθμίζω το αποτύπωμα και όταν πάω να το ανοίξω μου ζητάει το κωδικό ασφαλείας και τίποτα από αποτύπωμα , λες και δε το έχω βάλει. Στις ρυθμίσεις πάντως που κοιτώ λέει άνοιγμα με αποτύπωμα.

Τι συμβαίνει, γιατί δε το κατάλαβα;

Μόνο εάν το κλείσεις από το κουμπί θα σου ζητήσει αποτύπωμα.

Μόνο εάν το κλείσεις από το κουμπί θα σου ζητήσει αποτύπωμα.

Για κάντο πιο λιανά φίλε μου , αν θες;

Μόνο εάν το κλείσεις από το κουμπί ή περιμένεις να σβήσει η οθόνη θα σου ζητήσει αποτύπωμα.

Με οποιοδήποτε άλλο App / Gesture πας να κλείσεις την οθόνη, θα σου ζητήσει κωδικό για να ανοίξει.

H πρώτη ήρθε ΟΤΑ μόλις άνοιξα την συσκευή. Για τις άλλες 2 το έκανα manual - σιγά μη περίμενα.:)

Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για τις άμεσες απαντήσεις. Οπότε είναι γενικό το φαινόμενο.

129026.png?1640591734

Μόνο εάν το κλείσεις από το κουμπί ή περιμένεις να σβήσει η οθόνη θα σου ζητήσει αποτύπωμα.

Με οποιοδήποτε άλλο App / Gesture πας να κλείσεις την οθόνη, θα σου ζητήσει κωδικό για να ανοίξει.

Τώρα κατάλαβα.

Οπότε εγώ που του φορώ τη Led view cover για αυτό μου ζητάει κωδικό όταν την ανοίγω, βλέπεις δε δοκίμασα με το να κλείσω μόνος το κουμπί χωρίς να κλείσω το καπάκι της θήκης......

έμαθα κάτι ακόμα! Thanks !

Λοιπόν μόλις το δοκίμασα και ΔΕΝ παίζει ούτε αυτό, τα ίδια κάνει. Ζητάει κωδικό και ας το έχω ρυθμίσει με αποτύπωμα.

Το έβγαλα και από τη θήκη να δω μήπως το επηρεάζει, τα ίδια...

Τελικά τι γίνεται, τι φταίει και δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει με το fingerprint;

Edited by Leonid111

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του φανταστικού αυτού κινητού από σήμερα. ...!!!!

Έχω πέσει με τα μούτρα σε εγκατάσταση κ ρυθμίσεις (προβλέπεται ξενύχτι )...

Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω. ....πως γίνεται τα 4 εικονίδια (τηλ,μήνυμα, ιντερνετ,εφαρμογές ) στο κάτω μέρος της οθόνης να γίνουν 5..όπως ειχα και στο s4....

Σας ευχαριστώ πολύ. .Φιλικά Παναγιώτης.

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του φανταστικού αυτού κινητού από σήμερα. ...!!!!

Έχω πέσει με τα μούτρα σε εγκατάσταση κ ρυθμίσεις (προβλέπεται ξενύχτι )...

Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να το βρω. ....πως γίνεται τα 4 εικονίδια (τηλ,μήνυμα, ιντερνετ,εφαρμογές ) στο κάτω μέρος της οθόνης να γίνουν 5..όπως ειχα και στο s4....

Σας ευχαριστώ πολύ. .Φιλικά Παναγιώτης.

Drag and drop κανεις ειτε για να προσθεσεις ειτε για να αφαιρεσεις....

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned