Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας,εμπορος,μου αρεσει πολύ η σαμσουνγκ,ακουω ραδιο καθημερινα,εδω και 10 χρονια,ηχογραφω και εκπομπες,δεν καιει μπαταρια καθολου,και απλως νιωθω κορόιδο να σκασω ενα μηνιατικο και να εχω μια.συσκευη που εχει.εστω και ενα.χαρακτηριστικο λιγοτερο απο αυτην που εχω.Για το ****το,βαλτε το για αυτους που το δουλευουν.
Άρα δεν σου κάνει και καλός δεν σου κάνει, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Άλλο αυτό και άλλο να το συγκρίνουμε με την σειρά άλφα για παράδειγμα ;)

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είχα το s6 edge plus και το έδωσα λόγω απογοήτευσης της διάρκειας μπαταρίας. Πήγα στο iPhone 6s Plus και ηρέμησα. Πλέον νομίζω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάω σε s7 edge. Η δυνατότητα sd κερασάκι στην τούρτα :)

Είχα το s6 edge plus και το έδωσα λόγω απογοήτευσης της διάρκειας μπαταρίας. Πήγα στο iPhone 6s Plus και ηρέμησα. Πλέον νομίζω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάω σε s7 edge. Η δυνατότητα sd κερασάκι στην τούρτα :)

Απογοήτευση η μπαταρία του EDGE plus? Το είχες ψάξει το θέμα τι έφταιγε ? Εγώ πλέον είδα ένα 10-15% καλύτερη μπαταρία με την marshmallow με την ίδια χρήση.

Ήμουν από τους πρώτους που το πήρε. Δεν έφτασα καν στην 6. Είχα απογοητευτεί τόσο πολύ που έφυγε σε χρόνο dt.

Με τη χρήση που το έκανα δε μου έβγαζε ούτε ημέρα. Για αυτό γύρισα στο iOS μετά από πολύ καιρό, note 2, note 3, note 4.

Μικρότερη μπαταρία μεν αλλά με την ίδια χρήση σχεδόν 1,5 ημέρα.

παιδια καλησπερα..μολις σημερα παραγγειλα και εγω απο κοτσωβολο το κινητο σε ασπρο χρωμα..να ρωτησω ξερει κανεις αν υπαρχει σε καποιο καταστημα σε λευκο να το δω??ολοι σε χρυσο και σε μαυρο το εχουν...καλλιθεα μενω...

απο οτι εχω δει εικονες και βιντεο μαρεσει αλλα ελεγα μπας και το εχει κανεις να το δω απο κοντα..ουτως η αλλως 20 μερες θα κανει ναρθει..

Στο βίντεο στην αργή και γρήγορη κίνηση,

Δεν έχουμε δυνατότητα επεξεργασίας όπως στο s6?

Στο s6 διαλέγεις από ποιο σημείο να ξεκινάει αργά ή γρήγορα.

Εδω δεν έχουμε αυτή την επιλογή?

kountouraN

Πέρασα να το δω από κοντά και αυτό που πρόσεξα είναι να ενεργοποιώ την οθόνη με το πιάσιμο κ μόνο. Στα κινητά μου συνηθίζω να μη βάζω μεθόδους κλειδώματος κωδικούς κ τέτοια, μόνο με swype,με κύλιση του δαχτύλου δηλαδή μόνο.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε οι κάτοχοι (η να διαψεύσετε)? Είναι τόσο εύκολη η ενεργοποίηση της οθόνης απλώς κ μόνο πιάνοντάς το?

me > you

Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,κι έχοντάς στην κατοχή μου και το μικρό s7 αλλά και το edge,το μικρό είναι πιο σβέλτο ξεκάθαρα.

0 lag προς το παρόν,το μεγάλο κάτι ψιλό ψιλό,το έχει.

Πιο όμορφο όμως,ξεκάθαρα το μεγάλο,πιο πρακτικό,το junior.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια στον browser μου βγαζει λευκο φοντο στη διευθυνση. Τι πρεπει να κανω?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Στο βίντεο στην αργή και γρήγορη κίνηση,

Δεν έχουμε δυνατότητα επεξεργασίας όπως στο s6?

Στο s6 διαλέγεις από ποιο σημείο να ξεκινάει αργά ή γρήγορα.

Εδω δεν έχουμε αυτή την επιλογή?

εχουμε κανονικα, απλα εχουν δυσκολεψει να διαλεγεις την ταχυτητα..πρεπει να πατας 2 φορες στη μπαρα του βιντεο κατω και καποια στιγμη πεταγεται η ταυχτητα οπου την ρυθμιζεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή το υπέροχο λευκό!!!

Η συσκευή δεν υπάρχει... Είχα σταματήσει στο Note 3 και πέρασα στο Iphone 6 plus! Όταν το είδα απο κοντά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Η οθόνη τα σπάει πραγματικά! Είναι πολύ μπροστά!!! Η μπαταρία αν και δεν το έχω και πολλές μέρες είναι πολύ καλύτερη απο του 6plus! Περιμένω και την samsung pro sd για να ολοκληρωθεί το τηλέφωνο!!! Τέλος με ποιο τρόπο θα περάσω τις φωτογραφίες μου απο mac υπολογιστή?

Τέλος με ποιο τρόπο θα περάσω τις φωτογραφίες μου απο mac υπολογιστή?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchbyte.photosync

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πέρασα να το δω από κοντά και αυτό που πρόσεξα είναι να ενεργοποιώ την οθόνη με το πιάσιμο κ μόνο. Στα κινητά μου συνηθίζω να μη βάζω μεθόδους κλειδώματος κωδικούς κ τέτοια, μόνο με swype,με κύλιση του δαχτύλου δηλαδή μόνο.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε οι κάτοχοι (η να διαψεύσετε)? Είναι τόσο εύκολη η ενεργοποίηση της οθόνης απλώς κ μόνο πιάνοντάς το?

Όχι βέβαια, αυτό που είδες είναι ρύθμιση για το κατάστημα. Μπορείς να επιλέξεις όποιο τρόπο θέλεις για να ενεργοποιηθεί.

Εγώ πχ μέχρι στιγμής έχω το τρόπο που προτιμάς και συ, swype, αλλά θα του βάλω το δακτυλικό γιατί δουλεύει άψογα και γρήγορα και είναι πιο ασφαλές.

εχουμε κανονικα, απλα εχουν δυσκολεψει να διαλεγεις την ταχυτητα..πρεπει να πατας 2 φορες στη μπαρα του βιντεο κατω και καποια στιγμη πεταγεται η ταυχτητα οπου την ρυθμιζεις.

Δεν το βρίσκω,αν είναι εύκολο για πες μου λίγο πιο αναλυτικά..

kountouraN

Πάντως,για να λέμε και την αλήθεια,κι έχοντάς στην κατοχή μου και το μικρό s7 αλλά και το edge,το μικρό είναι πιο σβέλτο ξεκάθαρα.

0 lag προς το παρόν,το μεγάλο κάτι ψιλό ψιλό,το έχει.

Πιο όμορφο όμως,ξεκάθαρα το μεγάλο,πιο πρακτικό,το junior.

Πρακτικά αδύνατο...το πιθανότερο ειναι να εχουν πανομοιοτυπη αποδοση, απενεργοποιόντας κάποιες επιλογες χρησης που υπάρχουν αποκλειστικά στο edge . Επίσης πιθανότερο στατιστικά είναι , οποιασδήποτε μορφής throttle να σχετίζεται με την συσκευή που έχει το μικρότερο φυσικό μέγεθος (όταν έχουμε να κανουμε με συσκευές που διαθέτουν ίδια specs).

Νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του edge είναι η αυτονομία του, πέραν φυσικά του design και της μεγαλύτερης οθόνης με ελάχιστα αυξημένες διαστάσεις.

Edited by panosf

Δεν το βρίσκω,αν είναι εύκολο για πες μου λίγο πιο αναλυτικά..

μηπως δεν κανεις κατι σωστα? εγω τραβαω βιντεο με αργη κινηση ή γρηγορη και μολις παω να το δω εχει αυτο το συμβολο στο κεντρο της εικονας οπου το πατας και μετα ανοιγει το βιντεο με την μπαρα απο κατω οπου ρυθμιζεις τοσο την αρχη και το τελος του βιντεο οσο και το που θα ξεκιναει το slow motion ή το timelapse..Η δυσκολια ειναι να βρεις την ταχυτητα αυτων οπου δεν το βγαζει οπως παλια αλλα πατας εκει μεσα καπου.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παρέλαβα και εγώ την Παρασκευή το υπέροχο λευκό!!!

Η συσκευή δεν υπάρχει... Είχα σταματήσει στο Note 3 και πέρασα στο Iphone 6 plus! Όταν το είδα απο κοντά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Η οθόνη τα σπάει πραγματικά! Είναι πολύ μπροστά!!! Η μπαταρία αν και δεν το έχω και πολλές μέρες είναι πολύ καλύτερη απο του 6plus! Περιμένω και την samsung pro sd για να ολοκληρωθεί το τηλέφωνο!!! Τέλος με ποιο τρόπο θα περάσω τις φωτογραφίες μου απο mac υπολογιστή?

Μεγειές και καλοδούλευτο!

Το λευκό είναι σαν του S6 ή με πιο πολύ πέρλα? Μπορείς να ανεβάσεις καμιάς φωτό? Σ' ευχαριστώ!

Καλησπερα σε ολους.Αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο καθως κανει συνεχως επαννεκινησεις.Μιλησα με samsung και ζητησα αντικατασταση(δεν ειναι doa) και τους ειπα οτι δεν θελω να το παω στο σερβις και επιθυμω αντικατασταση γιατι ειναι μολις εικοσι ημερων κινητο.Μου ειπαν οτι πρεπει να το παω στο σερβις και δεν μπορουν να κανουν αντικατασταση.Τι προτεινετε να κανω προκειμενου να το αντικαταστησουν μιας και το κινητο εχει προβλημα;

μηπως δεν κανεις κατι σωστα? εγω τραβαω βιντεο με αργη κινηση ή γρηγορη και μολις παω να το δω εχει αυτο το συμβολο στο κεντρο της εικονας οπου το πατας και μετα ανοιγει το βιντεο με την μπαρα απο κατω οπου ρυθμιζεις τοσο την αρχη και το τελος του βιντεο οσο και το που θα ξεκιναει το slow motion ή το timelapse..Η δυσκολια ειναι να βρεις την ταχυτητα αυτων οπου δεν το βγαζει οπως παλια αλλα πατας εκει μεσα καπου.

Κάτι βρήκα με την βοήθεια σου.

Ξεκινάει το βίντεο και από την μπάρα κάτω που δείχνει σε ποιο δευτερόλεπτο είσαι, αν από εκεί σηρεις το δάχτυλο προς τα πάνω μπορείς να προσαρμοσεις την ταχύτητα του γρήγορου η αργού βίντεο.

Εμένα αυτή η ταχύτητα δεν με πειράζει δεν θέλω να την αλλάξω.

Εγώ θέλω όπως στο s6, να ξεκινάει κανονικά, στη μέση περίπου να γίνεται η αργή κίνηση, και να τελειώνει το βίντεο με τον κανονικό ρυθμό.

Αυτό ακόμα προσπαθώ αλλά δεν το καταφέρνω..

kountouraN

Καλησπερα σε ολους.Αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο καθως κανει συνεχως επαννεκινησεις.Μιλησα με samsung και ζητησα αντικατασταση(δεν ειναι doa) και τους ειπα οτι δεν θελω να το παω στο σερβις και επιθυμω αντικατασταση γιατι ειναι μολις εικοσι ημερων κινητο.Μου ειπαν οτι πρεπει να το παω στο σερβις και δεν μπορουν να κανουν αντικατασταση.Τι προτεινετε να κανω προκειμενου να το αντικαταστησουν μιας και το κινητο εχει προβλημα;

Εφόσον εχει περάσει το διάστημα του DOA του καταστήματος δεν μπορείς να κανεις κάτι(στο ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα ποια διαδικασία ακολουθούν το service)

Μόνο το Amazon παρέχει 30 ημέρες DOA οπου θα μπορούσες να στο αντικαταστήσουν χωρίς ταλαιπωρία και παρακαλετά η φωνές.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εφόσον εχει περάσει το διάστημα του DOA του καταστήματος δεν μπορείς να κανεις κάτι(στο ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα ποια διαδικασία ακολουθούν το service)

Μόνο το Amazon παρέχει 30 ημέρες DOA οπου θα μπορούσες να στο αντικαταστήσουν χωρίς ταλαιπωρία και παρακαλετά η φωνές.

Δηλαδη τις φωνες δεν τις γλυτωνω!!!Τελοσπαντων θα το παω smartec το πρωι και βλεπουμε...

Στους φίλους που λένε ότι αντιμετωπίζουν επανεκκινήσεις....άρχισε και εμένα να μου το κάνει χθες...αρχίζει και λαγκαρει άσχημα και στο τέλος δεν ανταποκρίνεται και κάνει reboot. Κάπου διάβασα ότι γίνονταν και πέρυσι αυτό και το έφτιαξαν μετά από 2-3 ενημερώσεις.

Κάτι βρήκα με την βοήθεια σου.

Ξεκινάει το βίντεο και από την μπάρα κάτω που δείχνει σε ποιο δευτερόλεπτο είσαι, αν από εκεί σηρεις το δάχτυλο προς τα πάνω μπορείς να προσαρμοσεις την ταχύτητα του γρήγορου η αργού βίντεο.

Εμένα αυτή η ταχύτητα δεν με πειράζει δεν θέλω να την αλλάξω.

Εγώ θέλω όπως στο s6, να ξεκινάει κανονικά, στη μέση περίπου να γίνεται η αργή κίνηση, και να τελειώνει το βίντεο με τον κανονικό ρυθμό.

Αυτό ακόμα προσπαθώ αλλά δεν το καταφέρνω..

σα να εχεις δικιο, στο timelapse δε με αφηνει ενω στο slow motion εχει το παλιο μενου.. δεν το εχω δουλεψει πολυ αλλα θα το δω ξανα και θα σου πω.

Edit: έχεις δίκιο τελικά. Ταχύτητα σου δίνει επιλογή από πριν να διαλέξεις στις ρυθμίσεις και από τη μπάρα απλά μπορείς να παίξεις λίγο μετά . Όμως κόψιμο μόνο από επεξεργασία βίντεο.

Edited by Nikos_Mpl

Στους φίλους που λένε ότι αντιμετωπίζουν επανεκκινήσεις....άρχισε και εμένα να μου το κάνει χθες...αρχίζει και λαγκαρει άσχημα και στο τέλος δεν ανταποκρίνεται και κάνει reboot. Κάπου διάβασα ότι γίνονταν και πέρυσι αυτό και το έφτιαξαν μετά από 2-3 ενημερώσεις.

Ξερει καποιος αν εχει συμβεί καθολου στο απλο 7αρι;

Γιατι μεχρι τωρα μονο για το edge το εχω διαβάσει.

Και αν ειναι software θεμα γιατι δεν το κανει σε ολους λιγο πολυ ;

Θοδωρης

Ξερει καποιος αν εχει συμβεί καθολου στο απλο 7αρι;

Γιατι μεχρι τωρα μονο για το edge το εχω διαβάσει.

Και αν ειναι software θεμα γιατι δεν το κανει σε ολους λιγο πολυ ;

Βασικα αν ειναι θεμα hardware θα επρεπε να το κανει σε ολους....

Software δεν εχουμε ολοι το ιδιο με την εννοια οτι δεν χρησιμοποιουμε ολοι τις ιδιες εφαρμογες ακομα και απο αυτες που ειναι προεγκατεστημενες στο τηλ.

To hardware ομως ειναι κοινο σε ολους οποτε τοτε θα επρεπε να το κανει σε ολους.

Επισης αν ειναι θεμα hardware δεν θα διορθωνοταν με αναβαθμιση λογισμικου που οπως καποιος φιλος ανεφερε πιο πανω οτι ειχε διορθωθει πέρυσι στο S6.

Παντως στο δικο μου 935FD (dual sim) δεν εχω παρατηρησει κατι ως τωρα....

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned