xetasa Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Επειδή σκέφτομαι να ξαναπάρω το κινητό ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση : καλυτετεψε ή χειροτέρεψε με την Oreo; επιστροφή σε nougat με Odin γίνεται αποτι διάβασα σε προηγούμενο post, σωστά; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλά νέα από τη Smartec. Στη σελίδα τους στο facebook αναφέρουν ότι εχουν ρίξει την τιμή για αντικατάσταση οθόνης στα 266 €. Στην τιμή περιλαμβάνεται καινούρια αυθεντική οθόνη, μπαταρία, στεγανοποίηση και εργασία. Και φυσικά εγγύηση! :up::up: https://www.facebook.com/smartecgreece/photos/a.1451396458258535.1073741829.1451393448258836/1893478934050283/?type=3&sales_promo_bypass_snowlift=1&sales_promo_id=242929409645026&sales_promo_referrer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Επειδή σκέφτομαι να ξαναπάρω το κινητό ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση : καλυτετεψε ή χειροτέρεψε με την Oreo; επιστροφή σε nougat με Odin γίνεται αποτι διάβασα σε προηγούμενο post, σωστά; Σούπερ η oreo ,το κινητό παραμένει εξαιρετικό ακόμη και σήμερα. Έγινε πιο σπιρτόζικο χωρίς σκαλωματα πουθενά έχει πάρει τα εικονίδια του s8 plus που επίσης έχω. Πιο μαζεμένο πιο ελαφρύ ιδανικό για τα γούστα μου την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ το s8 plus το οποίο πραγματικά έχει εκτοξευτεί σε όλα του με την oreo είναι για τους επόμενους μήνες ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Σε ποιο παιχνίδι βλέπεις drops να δω και γω Sent from my SM-G930FPubg , Paladins strike και γενικά σε κάθε 'βαρυ' παιχνίδι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Σούπερ η oreo ,το κινητό παραμένει εξαιρετικό ακόμη και σήμερα. Έγινε πιο σπιρτόζικο χωρίς σκαλωματα πουθενά έχει πάρει τα εικονίδια του s8 plus που επίσης έχω. Πιο μαζεμένο πιο ελαφρύ ιδανικό για τα γούστα μου την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ το s8 plus το οποίο πραγματικά έχει εκτοξευτεί σε όλα του με την oreo είναι για τους επόμενους μήνες ;) Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ! Καλοκαίρι με s7 edge και μετά επιστροφή στο s9+! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Έτσι σωστός ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Γιατί έχουμε μείνει με το security patch του Απριλίου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Παιδια ξαναρωταω μπας και μπορει καποιος να βοηθησει. Μετα τη αναβαθμιση σε oreo και εχοντας το truecaller ως default dialer μου εμφανιζει οταν καποιος καλει και τη μαμα εφαρμογη απο πισω. Αυτο συμβαινει σε ολες τις λειτουργιες πχ και στις αναπαντητες. Μπορω να κανω disable κατι πχ με το package disabler? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Γιατί έχουμε μείνει με το security patch του Απριλίου;; Εγγύηση Samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Παιδια ξαναρωταω μπας και μπορει καποιος να βοηθησει. Μετα τη αναβαθμιση σε oreo και εχοντας το truecaller ως default dialer μου εμφανιζει οταν καποιος καλει και τη μαμα εφαρμογη απο πισω. Αυτο συμβαινει σε ολες τις λειτουργιες πχ και στις αναπαντητες. Μπορω να κανω disable κατι πχ με το package disabler? Μπορεις να δοκιμασεις να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστησεις εκ νεου . Να σιγουρευτεις μετα οτι μεσα απο τις ρυθμισεις το εχεις ως προεπιλεγμενη εφαρμογη. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Να ρωτησω λιγο αν κ σιγουρα εχει αναφερθει πιο πανω..για αλλαγη μπαταριας ξερει καποιος που μπορω να το παω?θεσνικη ειμαι Η να αγορασω εγω μπαταρια κ να το στειλω σε καποιον να μου την περασει?φοβάμαι μη γινει καμια βλακεια κ μου χαλασει το κιν..και απο που μου προτεινεται να την παρω..αυτα τα λιγα..θενκς Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Να ρωτησω λιγο αν κ σιγουρα εχει αναφερθει πιο πανω..για αλλαγη μπαταριας ξερει καποιος που μπορω να το παω?θεσνικη ειμαι Η να αγορασω εγω μπαταρια κ να το στειλω σε καποιον να μου την περασει?φοβάμαι μη γινει καμια βλακεια κ μου χαλασει το κιν..και απο που μου προτεινεται να την παρω..αυτα τα λιγα..θενκςMicro Tech, αναγνωρισμένο service point της Samsung. Αν και ίσως τσιμπάει η τιμή εάν είσαι εκτός εγγύησης, πρόκειται για αξιόλογο εξειδικευμένο service, δε χάνεις κάτι να κάνεις μία ερώτηση. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 για Ιωάννινα για αλλαγή μπαταρίας υπάρχει κάτι φίλοι μου? ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hosearmando Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Να ρωτησω λιγο αν κ σιγουρα εχει αναφερθει πιο πανω..για αλλαγη μπαταριας ξερει καποιος που μπορω να το παω?θεσνικη ειμαι Η να αγορασω εγω μπαταρια κ να το στειλω σε καποιον να μου την περασει?φοβάμαι μη γινει καμια βλακεια κ μου χαλασει το κιν..και απο που μου προτεινεται να την παρω..αυτα τα λιγα..θενκς φίλε μου πήγα στην smartech πριν μερικές μέρες για αλλαγή μπαταρίας, σε 1,5 ώρα ήταν έτοιμο και δεν πλήρωσα τίποτα και ολα μια χαρά. αρκεί να είσαι μέσα στην εγγύηση και να σώσεις ολα οσα έχεις στο κινητό σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 φίλε μου πήγα στην smartech πριν μερικές μέρες για αλλαγή μπαταρίας, σε 1,5 ώρα ήταν έτοιμο και δεν πλήρωσα τίποτα και ολα μια χαρά. αρκεί να είσαι μέσα στην εγγύηση και να σώσεις ολα οσα έχεις στο κινητό σου. :) Μία από τα ίδια και εγω. Η εγγύηση έληγε σε δύο μήνες. Μαζί με την μπαταρία με άλλαξαν και οθόνη, mainboard, κάτι για τον ήχο και το γύρω πλαίσιο. Όλα στην εγγύηση. Smartec εγγύηση Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Μετά την αναβάθμιση σε oreo μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Η εισαγωγή αφής αποκλείστηκε για να μην ξανασυμβει ελέγξτε αν ο αισθητήρας εγγύτητας είναι μπλοκαρισμένος. Πατείστε οκ για να συνεχίσετε μα χρησιμοποιείται το τηλέφωνο σας. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. Τι κάνω? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μου εμφανίζεται και σε μένα . Δε νομίζω να είναι πρόβλημα αλλά προειδοποίηση Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μου εμφανίζεται και σε μένα . Δε νομίζω να είναι πρόβλημα αλλά προειδοποίηση Και το έχεις αφήσει έτσι φανταζομαι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsetselis4 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Μετά την αναβάθμιση σε oreo μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Η εισαγωγή αφής αποκλείστηκε για να μην ξανασυμβει ελέγξτε αν ο αισθητήρας εγγύτητας είναι μπλοκαρισμένος. Πατείστε οκ για να συνεχίσετε μα χρησιμοποιείται το τηλέφωνο σας. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. Τι κάνω?Ρυθμίσεις--> εμφάνιση--> αποκλεισμός τυχαίων ανοιγμάτων. Όταν γράφει το παραπάνω κείμενο πιθανόν είναι μπλοκαρισμένος ο αισθητήρας και θεωρεί ότι βρίσκεται σε σκοτεινό σημείο, σε προειδοποιεί αν θες όντως να το ξεκλειδώσεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχει κανείς θέμα με την υπερθέρμανση; Γιατί σε εμένα είναι υπερβολικά μεγάλη και πολύ συχνά, ειδικά τώρα με την ορεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μπα ,στο δικό μου όπως ήταν με την nougat Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Μετά την αναβάθμιση σε oreo μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Η εισαγωγή αφής αποκλείστηκε για να μην ξανασυμβει ελέγξτε αν ο αισθητήρας εγγύτητας είναι μπλοκαρισμένος. Πατείστε οκ για να συνεχίσετε μα χρησιμοποιείται το τηλέφωνο σας. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα. Τι κάνω? Και σε εμένα βγάζει αυτό το μήνυμα. Έχω ενεργοποιήσει το Ρυθμίσεις--> εμφάνιση--> αποκλεισμός τυχαίων ανοιγμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Και σε εμένα βγάζει αυτό το μήνυμα. Έχω ενεργοποιήσει το Ρυθμίσεις--> εμφάνιση--> αποκλεισμός τυχαίων ανοιγμάτων Το απενεργοποιήσει και έστρωσε. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Εχει κανει καποιος επαναφορα απο smartswitch απο καρτα μνημης? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλημερα, Εχω το S7 Edge, αγορασμενο απο Γερμανο, με firmware Cosmote. Για καποιο λογο εμενα δεν εχει παρει αναβαθμιση. Ακομη μου δειχνει οτι εχω την 7.0 G935FXXS1DQK6 απο 2017-12-07 Δηλαδη ουτε του Απριλιου την αναβαθμιση εχω!! Η ενημερωση λογισμικου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση!!! Μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ?? :confused::confused: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts