Jump to content

hosearmando

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hosearmando

  1. εδώ μπορείς να βρεις ότι θες για ολα τα samsung σε καλές ταχύτητες :) όχι σαν την sammobile :mad: https://updato.com/firmware-archive-select-model?exact=1&q=GALAXY%20S7%20edge
  2. και εγώ ότι έχω πάρει η πολυ μικρο και να φαίνεται χάλια η πολυ μεγάλο και να μην εφαρμόζει σωστά και πάλι χάλια να φαίνεται. δεν βρήκα κάτι αξιόλογο
  3. και εγώ δεν χρειάστηκα πότε αλλά φόρτωσα μια εφαρμογή εκτός από google play και την πάτησα spyware. :mad: κάνεις εγκατάσταση στο κινητό και τσουπ η διαφημίσεις :cry: και άντε να το βρεις . η με andivirus η με το να το βρεις στα προγράμματα να το κάνεις απεγκατάσταση.
  4. φίλε μου πήγα στην smartech πριν μερικές μέρες για αλλαγή μπαταρίας, σε 1,5 ώρα ήταν έτοιμο και δεν πλήρωσα τίποτα και ολα μια χαρά. αρκεί να είσαι μέσα στην εγγύηση και να σώσεις ολα οσα έχεις στο κινητό σου. :)
  5. Έχει πάρει το update 8.0 σε ελληνική ρομ κάνεις η μέσο οντιν ακόμα?
  6. update σε android 8 ακόμα δεν έχει βγει, μέχρι τώρα έκανα το τελευταίο update και soft reset και δεν έχει παρουσιαστή καπια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας η καποιο άλλο θέμα στο κινητό, τουλάχιστον σε εμένα.
  7. 1. εδώ νομίζω ότι θα βρεις αυτό που θες, δεν το έχω κάνει (δεν ασχολήθηκα ακόμα) εδω 2. :blink: τι ζημιά μπορεί να κάνεις δηλαδή
  8. ποιο κατέβασες και απο που να το δοκιμάσω και εγω αν μιλάμε για το 8010 φυσικά :D
  9. έχει κολλήσει εντελώς. τα δοκίμασα όλα ... και δεν δούλεψε τίποτα! λέτε να χάλασε η rom;;;;;;;εχει μεινει μαυρη οθονη.ουτε τα led δεν αναβουν.καμια ανταποκριση απο το κουμπι power. :wacko: Οτι ναναι γ.... την τεχνολογια μου μεσα.οταν δεν σου κανει την δουλεια σου η δεν ανεχεται της μ...... σου τρελενεσαι. :lost: :hypno: κανενα καταστημα στην θεσσαλονικη γνωριζει κανενας. :thanks:
  10. ρε παιδια ξερει κανενας πως μπορω να ανοιξω την συσκευη γιατι μετα απο μια εγκατασταση Artemis_4,02 rom,που δεν εγινε σωστα σταματησε να λειτουργει.δεν ανοιγει η οθονη δεν κανει hard reset,τιποτα ειναι κλινικα νεκρο.:dash::cry: μηπως ξερει κανενας γιατι.(εκτος απο το να μου πει μην το σκαλιζεις συνεχεια:grin:) μια βοηθεια. :help:
×
×
  • Create New...